نه تو هم خوبی مهربونی سیا. میدونی هر کدومتون نباشین جاتون خالیه.من دوس ندارم هیچکدومتون ناراحت باشین.....عیب نداره من هستم که سودی نکنه من دوست نداری
نه تو هم خوبی مهربونی سیا. میدونی هر کدومتون نباشین جاتون خالیه.من دوس ندارم هیچکدومتون ناراحت باشین.....عیب نداره من هستم که سودی نکنه من دوست نداری
....نه تو هم خوبی مهربونی سیا. میدونی هر کدومتون نباشین جاتون خالیه.من دوس ندارم هیچکدومتون ناراحت باشین.
آره منم دیشب 3 خوابیدم سینا گفت من 3.5 بیدار شدم .اینجوری خوبه دیگه.ما که همه سیستممون سر وته شده.خوردو خوراک و خواب و بیدارمون داغونه.....ار ه همون ساعتی که من میخوابم سینا بیدار میشه پس
سیا جون من برم یه چی تو این خندقه بلا بریزم. عمری بود برمیگردم.تو شام مامان پز خوردی؟
....باشه سودی جوون...اره من اصلا اشپزی بلد نیستمسیا جون من برم یه چی تو این خندقه بلا بریزم. عمری بود برمیگردم.تو شام مامان پز خوردی؟
درود بر شما.خوبین؟سلام بچه ها
عجب سکوتی حکم فرماست اینجا!باز هم بی خوابی به سراغم امده ...الان که همگی خواب هستید میخوام شرح حال خواب هایی که دارید میبینید رو بگم ساعت 2 نصفه شب!..از انا شروع میکنیم..از یک طرف داره خواب یک گربه سیاه میبینه که دنبال فنچاشه از طرفی تا صبح یک فوق لیسانس از دانشگاه شهرضا تو خواب میگیره....خوب میرسیم به سینا!الان حسابی داره رو پروزه تصفیه لجن فعالش تلاش میکنه زیر نظر دکتر نورتون خیلی هم ذوق کرده تو خواب....وحید:الان وحید خوابش از همتون هیجانش بیشتره!خواب دیده رفته کنسرت ابی و یک اهنگ هم رو سن با ابی داره اجرا میکنه(اینو بهش میگن خواب باحال نه مثل خواب سینا خسته کننده!)...سودی:سودی خواب داره میبینه از فروشگاه تیرازه تخفیف ویزه داره و رفته کلی مانتو با رنگای گوناگون گرفته و ذوق کرده ....ویدا:ویدا خوابش مثل خودش پر از ابهامه یعنی نمیدونه کجاست دقیقا...جنگل؟دشت؟کنار ساحل ولی به هر یکجا هست دیگه...نازنین:نازنین خواب نمیبینه امشب بقیه هم خواب هاشون خصوصی هستش نمیشه گفت....شبتون به خیر خودم هم به جمع شما میپیوندم الان ....
سلام! خوبی؟! صبحت بخیر! تشکرام تموم شده وگرنه کلی تشکر بارونت می کردم!دلــگیـــر مباش .
دلت که گیـر باشد ،
رهـــــا نمی شوی !
خـداونـد ،
بنده گــان ِ خود را ،
با آنچه به آن « دل » بســته اند می آزمــاید... !
سلام! خوبی؟! صبحت بخیر! تشکرام تموم شده وگرنه کلی تشکر بارونت می کردم!
اینقدرها هم شرایط کاری در پارس جنوبی بد نیست حقیقتش شرایط عسلویه با کنگان که حدود 70 کیلومتر با هم فاصله دارند خیلی متفاوته ، اینجا ( کنگان ) هنوز هیچ واحدی به پیش راه اندازی هم نرسیده پس آلودگی شیمیایی کمی داره ، شرکت های متنوع داخلی زیادی اینجا هستند پس شانس پیدا کردن کار بیشتره ، تازه مگر ماها از روز اول نمی دونستیم که قراره یک چنین جاهایی کار کنیم ، پس گله نباید کرد درسته که شرایط کاری سخته ولی خب تکراری نیست ، تقریبا هر هفته یک اتفاق جدید داریم که باعث میشه شرایط کاری خیلی کسل کننده نشه تازه خیلی از امکانات که در شهرها نیست ، اینجا در دسترسه مثل دریا ، ماهیگیری و قایق سواری و جت اسکی و از همه مهمتر مردم خونگرم و مهربونش نمی ذارند خیلی بد بگذره
سلام به دوستای گلم که مثه من سحر خیزن.منظورم آنا و سینا نیستا تا لنگه ظهر میخوابن همش
سلام عسیسم.خوبم بد نیستم خوابگاهه دیگه خوب و بدش با همه. ولی در کل خوبه از دوستای خودم راضیم.سلام سودی خوبی ؟
خوش میگذره خوابگاه؟
سلام به روی ماهت! خوبی؟! امروز تا الان دو بار رفتم حمام! فک کن!سلام به دوستای گلم که مثه من سحر خیزن.منظورم آنا و سینا نیستا تا لنگه ظهر میخوابن همش
سلام عسیسم.خوبم بد نیستم خوابگاهه دیگه خوب و بدش با همه. ولی در کل خوبه از دوستای خودم راضیم.
سلام به روی ماهت! خوبی؟! امروز تا الان دو بار رفتم حمام! فک کن!
سلام خوبم تو چطوری؟ ئه 2بار چرا؟ باشگاه رفتی؟سلام به روی ماهت! خوبی؟! امروز تا الان دو بار رفتم حمام! فک کن!
حالا کم کم سروکله همه پیدا میشه!باشگاه امروز خلوته!
چه روزایی کلاس داری؟
مانتو خریدی یانه؟
آنایی یعنی اینقدر وحشتناکه دو بار حمام؟!هههههههههههههههههی وای من چرااااااااااااا؟
منم خوبم، مرسی!سلام خوبم تو چطوری؟ ئه 2بار چرا؟ باشگاه رفتی؟
الان سینایی هم اومد شدیم 3تا. کلاسام 2شنبه 4شنبه شده .نه دیروز رفتم یه جای بیخود به سفارشه یکی از بچه ها .هیچی نداشت.دوباره همون جایی میرم که خودم میخواستم تو چی خریدی؟باشگاه امروز خلوته!
چه روزایی کلاس داری؟
مانتو خریدی یانه؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...مهندسان-شیمی?p=5582911&viewfull=1#post5582911الان سینایی هم اومد شدیم 3تا. کلاسام 2شنبه 4شنبه شده .نه دیروز رفتم یه جای بیخود به سفارشه یکی از بچه ها .هیچی نداشت.دوباره همون جایی میرم که خودم میخواستم تو چی خریدی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |