گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال چرا اقا نیما همکار مدیر اینجا اخراج شد؟؟؟خیلی دوس دارم بدونم خیلی کنجکاوم............خجالت شدید

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونین شبنم صدام کنین:redface:
اشکال نداره اینجارو درس میکنم :cool: فقط شماها هم همکاری کنین :smile:
سلااااااااام :D
درود شبنم خانم
ببخشید ولی زهی خیال باطل.:biggrin::D
اون قدیما که من بیشتر میومدم نتونستم. (آخه من چهار ماهی بود که اینطرفا پیدام نمی شد.)

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست به دست هم دهیم به مهر.................بقیش یادم نیس
نه نمیشه من گفتم روزی یه صفحه اینجا پست بدم
زنو حرفش!!!

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
قدیما ما با آبجیمون (فعلاً سرش به کنکور ارشد گرمه ) و آقای زیرنویس (فعلاً به لقا اللهپوستن) وخیلی از دوستان دیگر که در حال حاضر به **زدن مشغولند نشد که بشد؛ حال چگونه میشود که بشود نمیدانیم. البتامیدواریم بشود که بشود.:surprised::confused:
-----------
بعداز مدتی
:biggrin::biggrin:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
قدیما ما با آبجیمون (فعلاً سرش به کنکور ارشد گرمه ) و آقای زیرنویس (فعلاً به لقا الله )پوستن ولی از دوستان دیگر که در حال حاضر به **زدن مشغولند نشد که بشد؛ حال چگونه میشود که بشود نمیدانیم. البتامیدواریم بشود که بشود.:surprised::confused:

-----------
بعداز مدتی
انشالله امیدتو از دست نده کاری میکنم پیرجو هم بیاد :cool::surprised::D:redface:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااااااااام جیگرااا
چطورین ؟

شبنمی، آقا مصطفی، خوبین ؟

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قدیما ما با آبجیمون (فعلاً سرش به کنکور ارشد گرمه ) و آقای زیرنویس (فعلاً به لقا اللهپوستن) وخیلی از دوستان دیگر که در حال حاضر به **زدن مشغولند نشد که بشد؛ حال چگونه میشود که بشود نمیدانیم. البتامیدواریم بشود که بشود.:surprised::confused:

-----------
بعداز مدتی

داداشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:cry::cry::cry:

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااام
خووووووووووووبی ؟

من به اونایی که بودن سلام کردم

من همه‌ی دوستای گلم رو دوست دارم

خوووووووووووووبی ؟ :gol::gol:

سلام
آره خوبم ! یعنی فکر کنم خوبم
چه حالی میده هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره
خیلی باحاله

چیکارا می‌کنی هیلاری ؟

من باید برم
خوشحال شدم
تا بعد :gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ایشون مردن؟؟؟!!!:surprised:
من فک کردم خانومن و اسمشونم تو مایه های مونا و میناس بخاطر همین باهشون راحت بودم ببخشید:redface::redface::redface:

سلام :دی
آها، خوب تخصیر من چیه، تخصیر خودشه که جنسیتش مذکره :دی

نمی‌دونم چرا هر بار این رو می‌خونم اولش می‌خونم " مُردن "

سلام بچها. خوبین همگی؟
نارو نمبینین خوشحالینا

معلومه که خوشحالیم، یه روز که نباشی، اون روز، روز ِ شانس ماست

سلام اقا سرمد خوبین؟

خوب نمی‌باشد :دی
تازه ریشاش هم گنده شده :surprised:

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام :دی
آها، خوب تخصیر من چیه، تخصیر خودشه که جنسیتش مذکره :دی

نمی‌دونم چرا هر بار این رو می‌خونم اولش می‌خونم " مُردن "
دمت گرم که مارو جز مرده ها حساب می کنی. این نظر لطفته

mosleh.bargh

عضو جدید
فلسفه ولنتاین:
ولنتاین در قرن اول میلادی در روم زندگی می كرد . در آن زمان روم تحت سلطه پادشاهی جنگجو به نام كلادسیوس بود كه دوست داشت سربازان برای حضور سپاهش در جنگ داوطلب شوند ولی مردها نمیخواستند بجگند، و كلادسیوس این كمبود سرباز را ناشی از سستی مردها درترك عشق می دانست، پس همه نامزدی ها و ازدواج ها ملغی اعلام كرد، همانطور كه گفته شد ولنتاین كه در آن زمان یك كشیش بود با او به مبارزه برخاست و به همراه ماریوس مقدس عزم خود را جزم كردند تا زوج های جوان را به طور سری به عقد هم درآورندپس از با خبر شدنِ پادشاه از این قضیه برای سر والنتین مقدس جایزه تعیین شد و او زندانی شد وقتی در زندان بود بسیاری از كسانی كه او آنها را به عقد هم در آورده بود به دیدنش رفتند.
آنها گل و نامه های محبت آمیز خود را از بالای دیوار زندان پرتاب می كردند. تا اینكه سرانجام در روز ۱۴ فوریه سال ۲۶۹ قبل از میلاد به قتل رسید.
یكی از ملاقات كنندگان او دختر زندانبان بود، روزها به دیدارش می آمد و چند ساعتی با هم صحبت میكردند روزی كه قرار بود والنتاین كشته شود نامه ای برای تشكر از دختر زندانبان نوشت كه با جمله “Love from your valentine” خاتمه یافت.
در سال ۴۹۶ بعد از میلاد، پاپ جلاسیوس ۱۴ فوریه را به افتخار او روز ولنتاین نامید. از سالها قبل روز ۱۴ فوریه كسانی كه یكدیگر را دوست داشته اند برای هم هدایایی ساده ای چون گل می فرستادند

پس اینم گل واسه همه:
مي خوام فرياد باشم؛ تو كوهسار تنهايي. مي خوام موج باشم؛ تو انعكاس لحظه هاي تنهايي.
مي خوام تو رو به ساحل احساس هدايت كنم.
مي خوام بارون باشم و بي ريا ببارم به كوه و دشت و دريا تا بوته هاي پژمرده و غريب را شكوفا كنم. مي خوام احساس باشم و تو رو بيش از پيش احساس كنم. مي خوام خواب باشم و تو شيرين ترين روياهام باشي. مي خوام بهار باشم؛ براي پايان زمستوني سرد و طولاني، مي خوام عاشق باشم. عاشق ترين و تنهاترين....

mosleh.bargh

عضو جدید
ای مثل غرور ساده ی آيينه فاش

کاری نکنی شکستگی آيد و کاش

ديدار تو با آيينه حرفی دارد

هم با همه باش و هم جدا از همه باش

بالا