سودی بخوون پست 3 یا 2 صفحه قبلمو
راست میگی والا... کار خوب فقط با مدرک بالای کارشناسی. اصلا آماراشون جالبه: 21% کاردانی، 67% کارشناسی، 8% ارشد، بقیه دکتر. مثلا قرار بوده هرم اموزشی باشه، شده لوزی آموزشی!
علوم تحقیقات هم رفته زیر نظر تهران مستقیم. شانس ما می خوان امسال پوست بکنن.
آره. نرنم کجا بزنم؟ این شیراز ویرانه که چیزی نداره دیگه.
علوم تحقیقاته شیراز؟چی داره؟بیو؟![]()
آناااااااا عقلت چی میگه عسسیم. دیگه انقدرام کشکی نیست که.نه بابا.بچه ها تو اون تاپیک یکی بچه ها میگه نکنه مثه انتخاب واحده هرکی زودتر انتخاب رشته کرد پر میشه!؟![]()
ایییییییییشششششش! چقدر استرس میدی! خودش که گفته!بچه ها تو اون تاپیک یکی بچه ها میگه نکنه مثه انتخاب واحده هرکی زودتر انتخاب رشته کرد پر میشه!؟![]()
بچه ها یعنی تکمیل ظرفیتشون واقعا عین انتخاب واحده؟؟؟؟!!!!!پر میشن یعنی؟؟؟؟!!!!مسخرست!!!!!!!!
علوم تحقیقاته شیراز؟چی داره؟بیو؟![]()
بـــــــــله! درست می فرمایند...بی گرایشه!
آناااااااا عقلت چی میگه عسسیم. دیگه انقدرام کشکی نیست که.نه بابا.
سارنــــــــــــگ! از دست تو! نه بابا! مگه انتخاب واحده؟! تراز! نمره کل!بچه ها یعنی تکمیل ظرفیتشون واقعا عین انتخاب واحده؟؟؟؟!!!!!پر میشن یعنی؟؟؟؟!!!!مسخرست!!!!!!!!
آورین آورین!آناااااااا عقلت چی میگه عسسیم. دیگه انقدرام کشکی نیست که.نه بابا.
اصلا نمی دونم چرا دیروز اعلام کردن اینا؟! خنگولنا!بعید میدونم چون مهلت ثبت نام تا دیروز بوده شاید پرشده بعضی جاها!
لوسایییییییییشششششش! چقدر استرس میدی! خودش که گفته!
گزينش علمي داوطلب در مرحله تكميل ظرفيت ابتدا در رشته/محل انتخابي اصلي صورت خواهد گرفت و در صورت عدم پذيرش فرد در اين مرحله براساس اولويت نمره كل و از بين داوطلباني كه حدنصاب نمره علمي رشته مورد نظر را كسب نمودهاند، از محل انتخابهاي دهگانه داوطلبان صورت ميگيرد
اصلا امروز با من لجی!لوس
اصلا من با تو قهرم.![]()
سارنــــــــــــگ! از دست تو! نه بابا! مگه انتخاب واحده؟! تراز! نمره کل!
آورین آورین!
اصلا نمی دونم چرا دیروز اعلام کردن اینا؟! خنگولنا!
![]()
لوس
اصلا من با تو قهرم.![]()
اینم واسه هر دوتوناصلا امروز با من لجی!می خواستم استرستو کم کنم خب! اصلا منم رفتم...![]()
![]()
اصلا امروز با من لجی!می خواستم استرستو کم کنم خب! اصلا منم رفتم...![]()
![]()
کدوم پستو؟اینی که گفتیو میگی؟آخه ندیدم حتما از چشمانه تیز بینم در رفتبابا یکی تو اون تاپیک گفته من نگفتم که!
من الان گیجم و میترسم.پست هم جواب ندادی.
امروز نمی دونم ... اوضاعت که از من بدتر نیست! صبح ساعت 6 رفتم باشگاه، ساعت 6:45 رفتم... دکتر!خوب دیشب همش خواب بد دیدم.![]()
الان هم اومدم اینجوریه!
از اون طرف کارمنده جواب نمیده!دیروز روز خوبی بود.اما امروز انرژی ندارم!![]()
خوب دیشب همش خواب بد دیدم.![]()
الان هم اومدم اینجوریه!
از اون طرف کارمنده جواب نمیده!دیروز روز خوبی بود.اما امروز انرژی ندارم!![]()
قلبونت بلم خوشلم.نگاش کن چیکار میکنه این سودی![]()
امروز نمی دونم ... اوضاعت که از من بدتر نیست! صبح ساعت 6 رفتم باشگاه، ساعت 6:45 رفتم... دکتر!
ولی نیگا هنوزم شادم!![]()
دکترای بیمارستان! لپم ترکیده (با مشت)، گویا انگشت کوچیکه دست چپمم شیکسته! زنده ام ولی!!6 باشگاه؟
یا خدا!
یه ربع به 7 کدوم دکتری بازه!!!چه دکتری؟
نخیرم تو ترازت خوبه حتما قبولی اما من اگه خربازی دیبیارم میره تا سال بعد!![]()
اینو میگی:ممکنه یه گرایش به حد نصاب نرسه ما اونارو بفرستیم گرایش دیگه!
آفلین .من طالعه روشنی میبینم تو پیشونیت.امروز نمی دونم ... اوضاعت که از من بدتر نیست! صبح ساعت 6 رفتم باشگاه، ساعت 6:45 رفتم... دکتر!
ولی نیگا هنوزم شادم!![]()
من همه جام درد می کنه خب! شل کجا بود!بچه ها چرا اینقد شل شدین امروز؟![]()
منم سرم درد میکنه!
این سینا هم که 12.15 باید بره ناهار!
سلام به روی ماهت. گذرانیم و شکر گزار. در چه حالی؟سلام بروبکس .................چطورید؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |