شرمنده سرعت نتم پایینه دیر جواب میدم.آره خوبه
راستی کدوم یونی میخونی
باهنر کرمان میخونم.
من میخوام برای کار ۲ تا راه رو پیش برم.
شرمنده سرعت نتم پایینه دیر جواب میدم.آره خوبه
راستی کدوم یونی میخونی
آره خوبه
راستی کدوم یونی میخونی
ای وای فک کردم رفتی...درتالاروبستم...ببشگید...شرمنده سرعت نتم پایینه دیر جواب میدم.
باهنر کرمان میخونم.
من میخوام برای کار ۲ تا راه رو پیش برم.
نخوابیدم هنوز سرعت نتم پایینه.فکرکنم خوابت اومده رفتی
شبت بخیرمهردادی
...........کرکره ها رو من امشب میکشم پایین...اولین باره...
نخوابیدم هنوز سرعت نتم پایینه.
۱-رفسنجون هنوز مهندسی شیمی نداره.ارشد بگیرم و رفسنجون رشتشو بیاره میتونم در حین دکتری خوندن درس بدم و بعدش استاد بشم.
۲-کارخونه بزنم.یعنی اول کارگاه بعدها کارخونه میشه.تولید گاز متان از تفاله ی پوست پسته.
برین یه سیب بخورین سیر میشین.اره شبای جمعه همینه
داره گشنم میشه....
اول کارگاه میزنم بعد که راه افتادو پولدار شدم کارخونش میکنم.کارخونه سرمایه میخوادا....داری؟
هردوروهمزمان ادامه بده خوبه
برین یه سیب بخورین سیر میشین.
اول کارگاه میزنم بعد که راه افتادو پولدار شدم کارخونش میکنم.
آره اگه بشه هم استاد باشم هم کارخونمو داشته باشم عالی میشه.
چرا میخواد اما میشه وام گرفت.تجهیزات آنچنانی هم نمیخواد.البته هنوز طرحشو شروع نکردم موضوع پایان نامه ی کارشناسیمه.خب کارگاه سرمایه نمیخواد مگه؟
ولی ایدش که عالیه
چرا میخواد اما میشه وام گرفت.تجهیزات آنچنانی هم نمیخواد.البته هنوز طرحشو شروع نکردم موضوع پایان نامه ی کارشناسیمه.
مرسی.توکل بخدا.فعلاً که باید واسه ارشد بخونم.اگه تهران برم برای کارخونه زدن راهم هموار میشه.شایدم یه دفتر مهندسی زدم.خوبه ایشاله که موفق میشی
شرمندم به خدا که سرعت ندارم.من برم بخوابم این نت خیلی داغونه
مرسی که موندی حرف زدیم
شب بخیر
درود. جمبه ی شما هم بخیر.خوبین؟سلام آدینتون بخیر.
مرسی خوبم. داشتم ایده های دیشبتو میخوندم خیلی خوبه منم یه همچین چیزایی تو سرم هست ولی حس میکنم تنهایی سخته.نمیدونم باید تحقیق و فکر کرد.ولی در کل استارت خیلی خوبیه.درود. جمبه ی شما هم بخیر.خوبین؟
مرسی.آره تنهایی سخته اما باید اول خودمون شروع کنیم بعد یه گروه جمع کنیم.مثلاً از دوستای نزدیک.مرسی خوبم. داشتم ایده های دیشبتو میخوندم خیلی خوبه منم یه همچین چیزایی تو سرم هست ولی حس میکنم تنهایی سخته.نمیدونم باید تحقیق و فکر کرد.ولی در کل استارت خیلی خوبیه.
این که آدم خودش انجام بده یه خوبیهایی داره ولی مسلما همفکری هم خیلی بدرد میخوره ولی خیلی مهمه که کیو به عنوان همکارت انتخاب کنی.مرسی.آره تنهایی سخته اما باید اول خودمون شروع کنیم بعد یه گروه جمع کنیم.مثلاً از دوستای نزدیک.
من خودم میخوام کار آزمایشگاهیشو انجام بدم و برای نیمه صنعتی و صنعتی از دوستانمم کمک بگیرم.البته بیشتر دوست دارم خودم همه ی کارهارو انجام بدم اما آدم به مشاور هم نیاز داره.
همین دیگه.دوست خوب باعث پیشرفته اما خدا نکنه که کسی باشه که تو دلش یه چیز دیگست. میگم این تولید متان چه جوری به ذهنت رسید؟از کسی پرسیدی یا خودت تحقیق کردی؟آره خیلی مهمه یه نفر که بدونی برای کارت وقت میذاره.چون الآنا خیلیا دور میخوان بزنن.اگه مثلاً توی طرح توجیهی یه دستکاری کنه دیگه حیرون میشی.
سلام سلام.خبــــــــــــــر خبـــــــــــــــــــر
دوستان محترم مهندسی شیمی منتظر یک خبر خیلی خیلــــــــــی خیلـــــــــــــی خوشحال کننده باشین
که تا ساعتی دیگر اعلام میگردد.
خود را آماده کنید که خبر بسیار مهمی پیش روست.
حدس هاتون رو شروع کنید تا ببینم چقدر ب واقعیت نزدیکه....
هر کی تونست حدس بزنه خودم بهش مژدگانی میدم![]()
خبــــــــــــــر خبـــــــــــــــــــر
دوستان محترم مهندسی شیمی منتظر یک خبر خیلی خیلــــــــــی خیلـــــــــــــی خوشحال کننده باشین
که تا ساعتی دیگر اعلام میگردد.
خود را آماده کنید که خبر بسیار مهمی پیش روست.
حدس هاتون رو شروع کنید تا ببینم چقدر ب واقعیت نزدیکه....
هر کی تونست حدس بزنه خودم بهش مژدگانی میدم![]()
یه مقاله نوشتم که در مورد تولید گاز سنتز از لیکور سیاه بود.الآنم پذیرفته شده.همین دیگه.دوست خوب باعث پیشرفته اما خدا نکنه که کسی باشه که تو دلش یه چیز دیگست. میگم این تولید متان چه جوری به ذهنت رسید؟از کسی پرسیدی یا خودت تحقیق کردی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |