راستی هیلاری جان پروژت به کجا رسید؟
خب من می پرسماز منم بپرس
بی وفا دیگه دوستم نداری؟؟؟
![]()
خب من می پرسم
آقا حامد پروزتون به کجا رسید ؟![]()
اگه کاری از دستم بر بیاد چرا که نهوالا جونم واستون بگه این پروژهه هی میخواد مارو از پا بندازه اما من
(چند تا سرفه)
بله دیگه اما راسیاتش بد پیش میره خرده به خنسی...کیف میکنین اصطلاحاتا؟؟ آبجی مریم کجایی ببینی داداشت این چند وقت زیادی رفته تو کوچه داش مشدی شده!!!
نگین که اگه بفهمه!!!!
فعلا 32.4% پروژه انجام شده تا آخر تابستون اگر خدا بخواد به مرز 70% هم میرسه
خدا خیر بده سالی(که خب دیگه سالی هم نیست شده میم شیمی)یه مقاله ها رو گرفته واسم ترجمه کنه و بهارمم 4تا شو برده قراره 10 تا دیگه هم ببره...شمت نمیخواین کار خیر کنین؟؟؟؟![]()
خواهش می کنم قابل شما رو ندارهشبت بخیر هیلاری جان.
ممنون که موندی
اخه حامد جون مجبوری پروژه سخت برداری؟
یه اسون بردار
راستی این آقا افشین کجاست ؟ که الان میره افطار ؟
سرزمین فوتبالیست ها کجا بید ؟
من فوتبالم خوب نیست
جواب بدید لطفا , فردا می خونم![]()
افشین در برزیل بسر میبرند.
اگه کاری از دستم بر بیاد چرا که نه
البته فردا الان میخوام بد م لالا
حالا چرا پروره ای برداشتی که باید در اصل دو نفره باشه ؟ ( می خوای فردا جواب بده دارم میرم)
حامد جون ما خیلی مخلصیم,
همچنان ارادتمون نسبت بهت باقیه هاااااااااا ! !
راسی میخوای مقاله ها رو همشو برام بفرست تا سیم ثانیه همشو برات ترجمه کنم . . .![]()
دو منظورست :
هم یه کلاس فوتبال دایر کردم!
هم دارم هدایتشون میکنم به طرف دین راستین اسلام ! !
راستی سرمد, تو از کجا میدونی ناقلا ؟
(ببخشین, جو گرفتم خودمونی شدم)
سلام بچه ها.من گرایش پدیده های انتقال زاهدان(ارشد)قبول شدم.بهم نخندید!خوبه خوب!بابا روزانه هستخلاصه بچه ها یه کم راجع به این گرایش اطلاعات می خوام.لطفا به من که ممکنه هر آن آونجا شهید شم کمک کنید که لااقل روزای اول گیج نباشم.
![]()
سلام بچه ها.من گرایش پدیده های انتقال زاهدان(ارشد)قبول شدم.بهم نخندید!خوبه خوب!بابا روزانه هستخلاصه بچه ها یه کم راجع به این گرایش اطلاعات می خوام.لطفا به من که ممکنه هر آن آونجا شهید شم کمک کنید که لااقل روزای اول گیج نباشم.
![]()
سلام دوست عزیز تبریک میگمسلام بچه ها.من گرایش پدیده های انتقال زاهدان(ارشد)قبول شدم.بهم نخندید!خوبه خوب!بابا روزانه هستخلاصه بچه ها یه کم راجع به این گرایش اطلاعات می خوام.لطفا به من که ممکنه هر آن آونجا شهید شم کمک کنید که لااقل روزای اول گیج نباشم.
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |