واسه شما دارم ها
نی نی خیلی شلوغ میکنی اگه دیگه اوردمت مهمونی
[/QUOTE]
من که نی نی خوبیم کهههه
نی نی به این سااکتی،
نی نی خیلی شلوغ میکنی اگه دیگه اوردمت مهمونی

من که نی نی خوبیم کهههه

نی نی به این سااکتی،
قربونت............اشکال ندارهما مخلصیم داش معین
من متوجه نبودم
اههههه،حامد کدوم دوسیه؟مدیل شیمی لو میگید؟زودتل میدفتی دوسی، جوجو با سلاح گلم میومد خبعب نداله حالا،جوجو من دفاعع شخصیش خوفه
حامد مجهول ملایره دیروز رفتیم پارک یه بستنی واسم خرید بنده خدا مجبور شد یه فالوده بستنی مهمون کنه![]()
نی نی زستو،خههلی با حامد خان نگگلد،مثل اینکه جوجو میخولهحامد مجهول ملایره دیروز رفتیم پارک یه بستنی واسم خرید بنده خدا مجبور شد یه فالوده بستنی مهمون کنه![]()
خوبه دیگه اینجا هرچی خصاصت به خرج داد اونجا مجبور شد ولخرجی کنه .نرفت قلیون بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که نی نی خوبیم کههههواسه شما دارم ها
نی نی خیلی شلوغ میکنی اگه دیگه اوردمت مهمونی![]()
نی نی زستو،خههلی با حامد خان نگگلد،مثل اینکه جوجو میخوله
اره دیگه
نه بابا چیزی نگفت.![]()
نه بابا حامد مجهولو میگه
حامد مدیره چه به این کارا؟
من که نی نی خوبیم کهههه
نی نی به این سااکتی،
نترس من مواظبتم
نترس من مواظبتم
بهش میگفتی بیاد سرکارش
شرکت رو ول کرده به امان خدا
دوستان برم ببینم بچه های نفتی اومدن....................
راست میگه نی نی به این ساکتی
چیکارش داری شهرام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم سرگذشت سوگبار اون غاز نگون بخت مریمی رو واسش تعریف کن تا بدونه این حامد چه جنایاتی رو مرتکب شده
دسترسی به نت نداره بنده خدا
خونه مادربزرگشه
گفت سلام برسونم تا 13 اینجاست
هاااان ببخسید استباه لپی بود،منظولم دوسی بههنام بودسچشم داش بهنام
به خاطر شما
اخه همش منو اذیت میکنه![]()
خونه مادربزرگ؟؟؟؟؟
گفتم اون نقشه ای داره رفته سراغ جوجه ها
داره انگار نقش مخمل رو بازی میکنه
اینژا سه خببله،این مجهول هیوولا،خهههلی خطلناک نباسه هااا،؟!!ده بال دفتم نی نی زستو من لو جایه خطل ناک نیال،نی نی میتلسه خبببنه بابا نی نی رو نترسون شب خواب این مجهول هیالو رو می بینه![]()
هاااان ببخسید استباه لپی بود،منظولم دوسی بههنام بودسچللا نی نی زستو این ژولی میگی،من کی اذیتت کلدممممممم،اصنی من میدونم ازیت لو با کدوم(ذ) می نبیسن
سلام اق رضای گل گلابسلام به همگی...............
اینژا سه خببله،این مجهول هیوولا،خهههلی خطلناک نباسه هااا،؟!!ده بال دفتم نی نی زستو من لو جایه خطل ناک نیال،نی نی میتلسه خببب
وای وای چقدر مهندس بیکار داریم!!!!اینژا سه خببله،این مجهول هیوولا،خهههلی خطلناک نباسه هااا،؟!!ده بال دفتم نی نی زستو من لو جایه خطل ناک نیال،نی نی میتلسه خببب
سلام به همگی...............
هاااان ببخسید استباه لپی بود،منظولم دوسی بههنام بودسچللا نی نی زستو این ژولی میگی،من کی اذیتت کلدممممممم،اصنی من میدونم ازیت لو با کدوم(ذ) می نبیسن
سسسلام دوسی به گلم،خوبی؟سلام به همگی...............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |