این جواد_ارش هم معلوم نیست کجاست
لااقل بیاد تا عروس دریا از نگرانی در بیاد. یکم سربه سر هم بذارن تاپیک نورانی شه![]()

این جواد_ارش هم معلوم نیست کجاست
لااقل بیاد تا عروس دریا از نگرانی در بیاد. یکم سربه سر هم بذارن تاپیک نورانی شه![]()
اون آدم اگه مثل شما پسر باشه کلی حسودیش میشه بهت آقا شهرام............برو خوش باش نگران نباش................
منم دیگه کم کم برم با اجازته همه دوستان.............
راستش مهمون اومد خونتون حتما کمک کن مثلا اگه مردمیاد خونتون که کمی غریبه است خودت چای ببرو پذیرایی کن..شاید خواهرت موذب باشه ...........
راستی اسم خواهرت چیه؟
مثلا واسه چی حسودیش شه
برو به سلامت شوخی میکنم ما هم تو خونه کار می کنیم شما زیاد جدی نگیر
اسم خواهرمم که نمیشه اینجا گفت.واسه چیته اخه؟شاید خودش راضی نباشه![]()
من میدونم اسمه خواهرت چیه!!
بگم؟؟؟
محمدی گفت بهم...![]()
نه دیگه بهش فکر نمیکنم آخه فکر کردن فایده نداره فقط باید منتظر نتیجه موند.سلام سپیده جان.اره ممنون شما خوبی؟دیگه که به نتایج فکر نمیکنی ؟![]()
سلام کسی نیست؟
چلا در و دیوال،سسسسسسلام به تمام دوسیااا![]()
اگه مارم حساب کنیدهستیم.....
ایامتون به کام هم رشته ایا
اگه مارم حساب کنیدهستیم.....
ایامتون به کام هم رشته ایا
ااووووووا سسسلام اقا سههلام،خوفی؟جلو ملدم نگو نی نی زسسستهبهههههههههههههه
سلام نی نی کوچولو
خوبی خوشی؟
ااووووووا سسسلام اقا سههلام،خوفی؟جلو ملدم نگو نی نی زسسسته![]()
ااه لاس میگی حواسم به حلف زدنم نبود،خب باسه نی نی زستوخوب تو هم لو مردم نی نی گونه حرف نزن
بعدش اشکال نداره
مردم کجا بوده اینجا همه اشنان غریبه نداریم
سسسلام دوسی گلم،خوبی؟واقهها اینژا خلوت سده هاااا،یه دفهه که مهمون بودم کلللی سلوغ بود![]()
ششلام دوسی معین،خوبی؟ بیا تا شیمیااا نیستن،تالارسون رو اسسغال تونیمدوستان سلام.......
ممنون شما خوبی؟...............ما هم تو فکر اینیم که تو تالارمون مثل این تاپیک یه تاپیک بزنیمششلام دوسی معین،خوبی؟ بیا تا شیمیااا نیستن،تالارسون رو اسسغال تونیمالبته فکر کنم رشته شما به شیمی نزدیک باشه
سلام معین جاندوستان سلام.......
خوب چشمم روشن دیگه چی؟ششلام دوسی معین،خوبی؟ بیا تا شیمیااا نیستن،تالارسون رو اسسغال تونیمالبته فکر کنم رشته شما به شیمی نزدیک باشه
خوبم مچکر.ازبس که سرعت اینترنت خونه پایینه ایام دانشگاه که بشه شلوغ میشه.....اینترنت مفتی وعلافی بین کلاسا!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |