الهییییییییی...خب مال شما...خیلی نازه..من عشق دختر بچم یعنی اگه این مال من بودا دیگه هیچی نمیخواستم
الهییییییییی...خب مال شما...خیلی نازه..من عشق دختر بچم یعنی اگه این مال من بودا دیگه هیچی نمیخواستم
نه دیگه امشب سر و صدا نبودپس سگ درصد مشکل از خط خونتونه.......باید بگی بیان کابل برگردون........
احیانا ندیدی که دارم فرش میشورم....
نکنه مال شماست که میبخشی!!!! این مال هر کسی باشه یه این سادگیا از خیرش نمیگذرهالهییییییییی...خب مال شما...
سرو صدا هارو صبح کردیم .............جات خالی یخ کردیم.نه دیگه امشب سر و صدا نبود
نه بابا مال منم نیست.نکنه مال شماست که میبخشی!!!! این مال هر کسی باشه یه این سادگیا از خیرش نمیگذره
یاسمن خانوم خوب هستید؟!درود بر شما
سلام ممنونسلام به همه بچه های گل کاربر masibچه آواتاره نازی داری!!!بچه دخترا همیشه نازن.
سلام بر آلما خانوم............سلام به همه بچه های گل کاربر masibچه آواتاره نازی داری!!!بچه دخترا همیشه نازن.
قربون شما مرسی من که با اجازه تون دارم میرم معتاد شمیاسمن خانوم خوب هستید؟!
حال و احوال؟
معتاد واسه چی؟قربون شما مرسی من که با اجازه تون دارم میرم معتاد شم
شما چطوری ؟
به سلامت عزیزمدوستان از آشنایی همه خوشحال شدم با اجازه من میرم شبتون خوش.
داداش شهرام با اجازه . سر میزنم بهت حتما...
بااااااااااااای
داداش شهرامت زودتر پیچوند رفتدوستان از آشنایی همه خوشحال شدم با اجازه من میرم شبتون خوش.
داداش شهرام با اجازه . سر میزنم بهت حتما...
بااااااااااااای
ایول انجمنم دارن به به آدرسشو لطف میکنیدکه برم و اینجا شما ها رو آلوده نکنممعتاد واسه چی؟
پس باید جزو انجمن معتادان گمنام.............................
فدای شما....منم خوبم
سلام دوست عزیزسلام به همگی
داداش شهرامت زودتر پیچوند رفت
شب شما خوش
سلام خوش اومدی مهندس...سلام به همگی
باید به آقای داریوش اقبالی معرفیت کنم ترکت بده....................ایول انجمنم دارن به به آدرسشو لطف میکنیدکه برم و اینجا شما ها رو آلوده نکنم
هنوز چیزی که مناسبم باشه پیدا نکردم تو چیزی نمیشناسی؟باید به آقای داریوش اقبالی معرفیت کنم ترکت بده....................
چی مصرف میکنی حالا؟
آلما و ویدا حبری نیست آخه ازشون..............فکر کنم از دیشب شاکینسلام الما جان
بستگی داره ببینم خلافت در چه حده؟هنوز چیزی که مناسبم باشه پیدا نکردم تو چیزی نمیشناسی؟
من که اومدم همه رفتن
در این حد که تا الان به هرکی گفتم یه موضوع مناسب واسه کنفرانش جرم و حرارت بهم بدید هیچکی محل نذاشتهبستگی داره ببینم خلافت در چه حده؟
حالا در چه حده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |