حمید حداقل قول بده هرچند وقت یه بار مارو از حالت باخبر کنی
حمید دو تا قول بهت میدم یکی اینکه موقع تحویل سال واست دعا کنم دومیش هر وقت یادت افتادم فیلم گلادیاتورو نگاه کنم تا موقعی که برگردی.
حمید، میخوای بری شیراز حتما یه سر برو حافظیه........................باور کن عقلم سرجاشه، اما میتونی باهاش درد و دل کنی.................... من اینکارو میکنم به شعراشم خیلی اعتقاد دارم.
روحم آزرده مرا وسوسه بیهوده مکن
دگر این لحظه تن پاک من آلوده مکن
یاریم کن که رود از یادم غم دیرین این خاطره ها
شوق پروازسراپای مرا میکشد تا پس این پنجره ها
پیش رویم بگشا پنجره ای تا از آن پنجره پرواز کنم
روحم از قید تن آسوده شود هستی دیگری آغاز کنم
من متأسفانه فرصت آشنایی نداشتمسهیلا خانوم با عرض معذرت دیگه نمیام
واسه همینه جیلیز بیلیز میزنم همه بچه ها رو ببینم و برم
به آسمان نگاه کن ، هر جا که باشی مهتاب نگاهمان را به هم گره خواهد زد.
شما قلیونو چاق کن من واسه حمید فقط چایی میارم که خوشحال بشه.میگم حمید خان میخای این لحظات اخر با هم یه قلیون چاق کنیم خانمها هم برامون چای میارند فرصت خوبیه
ممنونم که اومدی بدرقه و مرسی بابت حرفای از ته دلت
اما یه وقتایی بعضی چیزا دست خود آدم نیست. اصلا وضعیت خوبی برای توضیح اینکه چه اتفاقی افتاده ندارم
بعضی دوستام قضیه رو میدونن
دعا میکنم شما هم دوستای خوبی اینجا پیدا کنی
سلام .....نه خیلی خوب نیستیم.سلام دوستان...............
همگی خوبین؟
من متأسفانه فرصت آشنایی نداشتم
اما هرجا هستی پیروز و سربلند باشی حمید خان
خدا پشت و پناهت
سلام دوستان...............
همگی خوبین؟
شما قلیونو چاق کن من واسه حمید فقط چایی میارم که خوشحال بشه.
همگی خوبین؟
نخیر من فقط واسه حمید میارم.پس من چی سپیده خانم
واسه من کمرنگ باشه لطفا
اره من چون دورم از خونه خیلی وقت ها به خواهرم می گم بیام چت و اینجوری خیلی باهاش راحت تر از رو در رو حرف می زنممیدونین شاید ماها اگه الان رو در رو بودیم هیچ وقت با هم انقد راحت نبودیم.ما اینجا با هم دوستیم شمام یکی از دوستای خوبمون هستین.یه وقت نگی تنهام.
همگی خوبین؟
میگم حمید خان میخای این لحظات اخر با هم یه قلیون چاق کنیم خانمها هم برامون چای میارند فرصت خوبیه
فقط حواست باشه کار اشتباهی انجام ندی و تصمیم اشتباهی نگیریسهیلا خانوم با عرض معذرت دیگه نمیام
واسه همینه جیلیز بیلیز میزنم همه بچه ها رو ببینم و برم
به آسمان نگاه کن ، هر جا که باشی مهتاب نگاهمان را به هم گره خواهد زد.
بهنام خان چایی ک بدون شیرینی نمیچسبهپس من چی سپیده خانم
واسه من کمرنگ باشه لطفا
ای ول بچه ها تو کار قلیون هستن یادمه یه بار که کوچیک بودم رفتم از یه قلیون که ازش استفاده کرده بودن یه پک زدم نزدیک بود بمیرم از سرفه نمی دونم این قدیمیا چه جوری می کشن قلیون روبیا حمید خان هرچی غمه فراموش کنیم مخصوص خودت چاق کردم![]()
میبینی حمید....هنوز نرفتیو شروع کردنا....آخه هیئت مدیره بدون همچون دلاور حراستی چیکار از دستش بر میاد؟
قول بده یه کم بخندی باشه؟ حتی اگه شده به زور...........
ای بابا این حامدو شهرامو بقیه بچه ها کجان یه کاری کنن حمید بخنده قبل رفتنش!!!
بهنام خان چایی ک بدون شیرینی نمیچسبه
بفرما اینم شیرینی
![]()
ای جانم نه شما ماهی.مگه ما ملیجکیم!!![]()
مگه ما ملیجکیم!!![]()
بهنام خان چایی ک بدون شیرینی نمیچسبه
بفرما اینم شیرینی
![]()
ای ول بچه ها تو کار قلیون هستن یادمه یه بار که کوچیک بودم رفتم از یه قلیون که ازش استفاده کرده بودن یه پک زدم نزدیک بود بمیرم از سرفه نمی دونم این قدیمیا چه جوری می کشن قلیون رو
مگه ما ملیجکیم!!![]()
ای ول بچه ها تو کار قلیون هستن یادمه یه بار که کوچیک بودم رفتم از یه قلیون که ازش استفاده کرده بودن یه پک زدم نزدیک بود بمیرم از سرفه نمی دونم این قدیمیا چه جوری می کشن قلیون رو
دلم واسه شرکت هم تنگ میشه
عجب......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |