مژده به پرسنل محترم شرکت دود پردازان :طبق رایزنی های صورت گرفته با صندوق نفت قراره بیمه خدمات درمانی پرسنل از تامین اجتماعی به نفت مبدل گردد. روابط عمومی شرکت دود پردازان اینده
]دوستان من دیگه باید برم فردا قول میدم قلیون نکشیده نیام.شب همه خوش.
یه دفعه ای سیستمم بهم ریختمیلاد این چی بود دیگه!!
سلام هکار عزیز بهتر که من زودی رفتم دیشب مونده بودم سرمو زده بودی.هیئت مدیره حامده؟سلام به همه اونایی که هستن و نیستن...
دیشب یه دفعه برق شرکت رفت و تموم ارتباطات قطع شد
هیئت مدیره باید به فکر برق اضطراری واسه شرکت باشه
اینطوری حراست هم نمیتونه به خوبی از انبارها محافظت کنه
سلام هکار عزیز بهتر که من زودی رفتم دیشب مونده بودم سرمو زده بودی.هیئت مدیره حامده؟
نکنید این کارو.حامد صبح تا حالا اینجا بود یه سر نزد شرکت؟نه بابا من نوکرتم... تهدید الکی بود تا به زور هم شده دودی بشی
آره بابا اینا هم روزهای تعطیل شرکتو میسپارن دست ما... تک و تنها میشینیم توی شرکت با اسبمون درد دل میکنیم
نکنید این کارو.حامد صبح تا حالا اینجا بود یه سر نزد شرکت؟
آقا شما مواظب باش به درد اون گرفتار نشی در حد همون دو سیب بمونی خوبه.نه... فکر کنم دیشب زیاد مصرف کرده باشه.... امروز تو حال خودش نبود
هیئت مدیره معتاد هم که بهتر از این نمیشه...
هر وقت خماره عصبانی و دادش سر ماست! هر وقت هم نشئه است که مهربونه و مهربونیش با مشتریاست
یه نیگا هم این پائین مائینا نمیندازه
آقا شما مواظب باش به درد اون گرفتار نشی در حد همون دو سیب بمونی خوبه.
میگم پتروشیمی و پالایش جز کدوم دسته میشن؟؟؟به گرایش مورد علاقه ی خود رای بدهید....
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/354119-بهترین-گرایش-مهندسی-شیمی-چیست؟(نظر-سنجی)
میگم پتروشیمی و پالایش جز کدوم دسته میشن؟؟؟
سلامت باشین...خسته نباشین...اینا گرایشای ارشده ...پترو پالایش مربوط به دوره لیسانسه
سلامت باشین...
خب از اول میگفتی واسه ارشد...![]()
بله صحیح میفرمایید...تاپیکو یبار دیگه نگاه بکن..گفتم...بعدشم تابلو که ارشد منظورم لیسانس که اینارو نداره
راست میگه!!!!!!!میگم پتروشیمی و پالایش جز کدوم دسته میشن؟؟؟
راست میگه!!!!!!!
ارشد، گرایش پتروشیمی هم داریم(دانشگاه امیر کبیر واحد ماهشهر).
بله صحیح میفرمایید...
من معذرت...
لیسانس طراحی فرایندو صنایع غذایی رو که داره..
ای باباخسته نباشین...اینا گرایشای ارشده ...پترو پالایش مربوط به دوره لیسانسه
ای بابا
آقا حامد،پترو شیمی هم چند سالی میشه که به جمع گرایش های ارشد پیوسته.
سلام دوستان
به نظر من بهترین گرایش پیشرفته است وهمه جا قابل استخدام میباشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |