گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

Fateme_Smaily

عضو جدید
ول کن بابا اصفهانی ها رو گناه دارن تعدادشونم اینجا زیاده از پسشون بر نمی آییم
بگو ببینیم کجا بودی؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نخیر از پس تک تکشون بر میام
سالی که دختر مهربونیه، میره کنار، منم کاری باهاش ندارم، میمونه حامد، که الان 2 ساله با هم در جنگ هستیم و تقریبن نابود شده، میتونی از خودش بپرسه

کجا بودم ؟ خوب یه ماشین سواری حسابی کردیم، شیراز اصفهان رد شدیم رسیدیم به تهران موندیم بعد رد شدیم مسیر رو تا ساری بعدش بجنوردو مشهد بعدش خط شمالی بعدش اردبیل و ارومیه و تبریز و مهاباد و سقز که تو سقز پام زخمی شد و کلی خینی شدم بعدش رسیدیم به خونه دیگه، همینا، یه ماشین سواری حسابی بوداا :D

BALB

عضو جدید
سلام JUJU جان بله بالاخره بعد چند روزی دوستان جواب بنده رو دادند. اون پستم تو قسمت

انتقادات و پیشنهادات قبل ارسال پاسخ دوستان بود .

اگه تو زمینه برنامه ریزی برا کنکور می تونید کمکم کنید ممنون می شم از نظراتتون استفاده

کنم . من ترم 6 شیمی کاربردی هستم و اگه خدا بخواد دو ترم دیگه تموم می کنم ولی

امسال می خوام کنکور شرکت کنم .

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام JUJU جان بله بالاخره بعد چند روزی دوستان جواب بنده رو دادند. اون پستم تو قسمت

انتقادات و پیشنهادات قبل ارسال پاسخ دوستان بود .

اگه تو زمینه برنامه ریزی برا کنکور می تونید کمکم کنید ممنون می شم از نظراتتون استفاده

کنم . من ترم 6 شیمی کاربردی هستم و اگه خدا بخواد دو ترم دیگه تموم می کنم ولی

امسال می خوام کنکور شرکت کنم .

سلام
خوشحالم پاسخی گرفتین

منم ترم 6 هستم و دلایل زیادی دارم که شرکت در کنکور امسال خیلی خنده دار برام به نظر میرسه، ولی من تلاشم رو میکنم، خنده دار چون با موقعیتی که من دارم، قبول شدنم بیشتر به معجزه شباهت خواهد داشت تا خودم و تلاشم، اخه خوب مشکلاتی دارم دیگه ..... ولی اگه خدایی نکرده تلاشم امسال فایده نداد، 3واحد میندازم ترم 9 و میرم تهران و کلاسای پارسه رو شرکت میکنم، تابستونه دیگه

ولی از امسال بخوای شرکت کنی
1- شما تنها در رشته خودت شرکت کن، وارد شدن به ارشد شیمی خیلی سخته، ورودیش رو نه، خروجیش
2- از همین ابتدای مردادماه شروع کنید به درس خوندن، روزی 7 ساعت هم بخونین کافیه، تست رو کافی بزنین و در آزمون‌های تست آزمایشی ارشد شرکت کنین
3- برنامه ریزی درسی هم با خود شماست، ولی تنها چیزی که مهمه، درس خوندن شماست، با جدیت و دقت درس بخونین

من فلن برم
موفق باشین:gol:

• Like
واکنش ها: BALB

Excalibur

عضو جدید
جاوید تو نیومده خیلی دور برداشتیا!!!! همش یه روز من اینترنتم خراب بودا!!!!
جات خالی واسه جریان نمرهه رفتم دانشگاه سراغ استاده من سعی کردم آروم باشم اما اون نخواست و در نتیجه دعوامون شد اساسی!!!! اما یه کمی از حرفامو بارش کردم بالاخره!!!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جاوید تو نیومده خیلی دور برداشتیا!!!! همش یه روز من اینترنتم خراب بودا!!!!
جات خالی واسه جریان نمرهه رفتم دانشگاه سراغ استاده من سعی کردم آروم باشم اما اون نخواست و در نتیجه دعوامون شد اساسی!!!! اما یه کمی از حرفامو بارش کردم بالاخره!!!

ببین جاوید من عمراً جلو تو یکی کم بیارم!!!

ای ول
ولی تا جایی که من میدونم شما اصفهونی هستی، مگه نیستی ؟ :w12: بعد چجوری دلت اومد کالری مصرف کنی ؟

در ثانی، من میخوام بیام اصفهون :w11::w16: دیدی لرزیدی :w25: ولی از من گفتن بود، چند روز دیگه اگه قسمت شد میام

Excalibur

عضو جدید
ای ول
ولی تا جایی که من میدونم شما اصفهونی هستی، مگه نیستی ؟ :w12: بعد چجوری دلت اومد کالری مصرف کنی ؟

در ثانی، من میخوام بیام اصفهون :w11::w16: دیدی لرزیدی :w25: ولی از من گفتن بود، چند روز دیگه اگه قسمت شد میام

ببین جاوید ما بهینه مصرف میکنیم:child:
بیا عزیزم...بهم بگو دقیقاً کی میای خب؟ شاید بریم مسافرت اما نه طولانی در حد 2-3 روز چون کلاس هایسیس دارم...:w10:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین جاوید ما بهینه مصرف میکنیم:child:
بیا عزیزم...بهم بگو دقیقاً کی میای خب؟ شاید بریم مسافرت اما نه طولانی در حد 2-3 روز چون کلاس هایسیس دارم...:w10:

رفتی مسافرت خوب برو عزیزم، خوش بگذره خیلی بهت

کلاس هایسیس ؟ دانشگاه یا آزاد میری ؟ ای ول پسر خوف :w16:

Fateme_Smaily

عضو جدید
بچه ها اگه ادم درسش و ادامه نده فقط لیسانس بگیره چی میشه؟
اصلا به نظرتون درس خوندن تو این کشور فایده ای هم داره؟

اكسير

عضو جدید
سلام JUJU عزیز

منم دانشجوی ترم 6 شیمی کاربردی هستم . شما هم شیمی کاربردی هستید؟

برا ارشد تصمیم دارید تو چه رشته ای ادامه تحصیل بدید ؟

من کتابهای کنکور راهیان ارشدو خریدم ولی هنوز برا خوندن تصمیم قاطعی نگرفتم آخه نمی

تونم برنامه ریزی کنم و از طرفی نمی دونم تو کدوم شاخه ادامه بدم .

اگه نظری برا برنامه ریزی داری جز اونایی که گفته بودی خوشحال می شم استفاده

کنم . :gol:

Excalibur

عضو جدید
رفتی مسافرت خوب برو عزیزم، خوش بگذره خیلی بهت

کلاس هایسیس ؟ دانشگاه یا آزاد میری ؟ ای ول پسر خوف :w16:

نه بابا بهم بگو ایشاا... هستم.
نه تو دانشگاه نیس همین آموزشگاههای آزاد تو شهره!!
چاکریم آقا!!!:w18:

Excalibur

عضو جدید
گویا دوستان همه خواب تشریف دارن...خب منم میرم کم کم بخوابم دیگه حوصله ام سر رفت. بسه تنهایی

engineer1986

عضو جدید
با درودی دوباره به تمامی دوستان عزیز.کسی در اندرونی می باشد یا همه در کنج عذلت سکنی گزیده اند؟

كيهان

عضو جدید
سلام

سلام

با سلام به شما دوستان عزيز مطاله شيمي يعني مطالعه شريان زندگي اميدوارم يكي از همين شبهاي زيباي تابستون بتونيم يه صحبتي باهم داشته باشيم.

Excalibur

عضو جدید
نه بابا شوخی بود...دیشب که همه خواب بودن احتمالاً الانم ادامشه!
من برم دیگه...بر میگردم ظهر

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام به همه بچه های گل میم شیمی . خوبین؟
مصطفی کجاست؟ صداش نمیاد.

بالا