Mehrdad-254
عضو جدید
تا حالا اینجا بودی جای بد بردیمت مهندس، بیا بریم که آخر صفا سیتی بندره
اطراف کردستانه؟
شما دیگه چرا تازه میخوام سر راه بیارمش، اقا مهرداد اینجا فقط من صلاحتو میخوام. ای بی وجدانا دوتایی رفتن تک خوری؟بابا جوان مردم رو منحرف نکن . میگم خامد وشهرام رو دیدم داشتند اون طرفها میرفتند
اکی، بریم یه جای با کلاس که آبرومون نره....![]()
شما دیگه چرا تازه میخوام سر راه بیارمش، اقا مهرداد اینجا فقط من صلاحتو میخوام. ای بی وجدانا دوتایی رفتن تک خوری؟![]()
کجای کاری مهندس وسط کوهستان های با صفای آلپه، تو کرمانشاس: قلب سوئیس واقعی جهاناطراف کردستانه؟
شما دیگه چرا تازه میخوام سر راه بیارمش، اقا مهرداد اینجا فقط من صلاحتو میخوام. ای بی وجدانا دوتایی رفتن تک خوری؟![]()
خیالت راحت همشان از نوچه های قدیمی ان ؛ اونش با منداش میلاد اونجا یه شیر کاکائو داغ بخوریم میچسبه ولی بگم باید پولش رو حساب کنی
مگه میخوایم دکه کرایه کنیم، که اونم تا بزرگتری مثه شما هست من به خودم اجازه نمیدم دست تو جیبم کنمفقط اونجا ابرو داری کنی .پول هم با خودت زیاد بیار
یه سوال
جدی
آقا میلاد و آقا بهنام شما ها واقعا پایه اینجور چیزا هستین؟
کجای کاری مهندس وسط کوهستان های با صفای آلپه، تو کرمانشاس: قلب سوئیس واقعی جهان
مگه میخوایم دکه کرایه کنیم، که اونم تا بزرگتری مثه شما هست من به خودم اجازه نمیدم دست تو جیبم کنم![]()
فیلمشون بوده ، ضدیتشونم جز نقشه هاشون بوده که سر مارو کلاه بذارنمنم از اولش به این دو نفر مشکوک بودم .جالبه که با هم نمیسازند .نزدند همدیگه رو ناکار کنند
ببخشید اگه جسارت کردم آقا بهناممن ترجیح میدم سکوت کنم.به نظرت این وصله ها به ما میچسبه
هنوز که نرفتیم شروع کردی؟بیا وخوبی کن
خب داری جوسازی منفی میکنی ، بچه مردم فک کرد با یه عده فافیای اینترنتی سرکار داره دیگه پست هم ندادبا منم اره
من وکیل میخوامیه سوال
جدی
آقا میلاد و آقا بهنام شما ها واقعا پایه اینجور چیزا هستین؟
آخرشه هب نیاگارا گفته زکییییییییایول
خوش بگذره
این طور که میگید جای خیلی باحالی باید باشه.
آخرشه به نیاگارا گفته زکییییییییایول
خوش بگذره
این طور که میگید جای خیلی باحالی باید باشه.
ببخشید اگه جسارت کردم آقا بهنام
من بشم وکیلت؟من وکیل میخوام![]()
مگه حقوق هم خوندین؟؟ نه قربون دستت خودم میرم زندانمن بشم وکیلت؟![]()
بی چتر بهترهبا خودتون چتر بیارین .ممکنه بارون بیاد![]()
به دست من زندان رفتن بیشتر کیف میدهمگه حقوق هم خوندین؟؟ نه قربون دستت خودم میرم زندان![]()
معذرت میخوام، خیلی خیلی شرمندم، ولی مگه غازیم که زیر بارون بریم گردشبی چتر بهتره
بی چتر بهتره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |