این خوبه که تو محرم رنگ و بوی محرم بگیریم ولی کاش به جای این همه توجه به ظواهر به درونمون هم فکر میکردیم.ببینیم ایا ذره ای به فکر انسانیت هستیم.به فکر انچه حضرت به خاطرش از همه چیزش گدشت هستیم.اون تمام امچه که بهش عشق میورزید رو به خاطر یه عشق بزرگتر فدا کرد.ولی ایا ما حاضریم 1 درصد ازون فداکاریو بکنیم.؟؟؟
من خودم زیاد از طرف دوستای هم خدمتم که لرستان بودن دعوت شدم و تموم این مراسم رو از نزدیک دیدم و وقتی که برای اولین بار هم دیدم دقیقا این شکلی بودم... یعنی برام عجیب بود ... ولی خوب هر دیار و منطقه ای یه اعتقادات خاص خودشون رو دارن و قابل احترام........ مرسی بابت تایپیک قشنگت ....
![]()
باید الگو قرار بدیم اگه ندیم که ......ما نمیتونیم عین اونا باشیم
ولی میتونیم الگو قرار بدیم
درضمن مطمئن باش همه این ادما با عشق به امام این کار رو انجام میدن
دوست عزیز سعی کن تو زندگیت هیچ وقت به اعتقادات کسی توهین نکنی ... متاسفم .....
سلام.مرسی از تاپیکت...من خودم خرم آبادیم و با این کارا کلا مخالفم.ولی به اعتقادات کسی توهین نمیکنم.دوستان لطفا شما هم رعایت کنید.متشکرم
]چون بیشترش ظاهر سازیهچرا مخالفی؟
با تعصب کاری پیش نمیره داداش.من از تو مذهبی ترم ولی معتقدم این ظاهر سازی بزرگترین خیانت به مکتب امام حسین(ع) هستش.شما یه نمونه از نتایج مثبت این کارو بگو تا ما هم قانع بشیمنخیر.....................![]()
با تعصب کاری پیش نمیره داداش.من از تو مذهبی ترم ولی معتقدم این ظاهر سازی بزرگترین خیانت به مکتب امام حسین(ع) هستش.شما یه نمونه از نتایج مثبت این کارو بگو تا ما هم قانع بشیم
چیزی که خیلیا رو شفا داده گل مالیدن نبوده.عقیده قلبی به امام حسین بوده .این کار خیلی ها رو شفا داده
یکی خودم که اگه بخوای میگم
چیزی که خیلیا رو شفا داده گل مالیدن نبوده.عقیده قلبی به امام حسین بوده .
لطفا اینقدر شان امام حسین رو در حد گل پایین نیار
پس شما به امام حسین اعتقاد نداری.به گل اعتقاد داری و داری بت پرستی میکنی
من درست صحبت کنم؟لطفا درست صحبت کن
شما داری همه چیز رو مسخره میکنی
من درست صحبت کنم؟
پسر جان تو با این عقایدت داری ارزش گل رو بیشتر از امام حسین میدونی
همین امثال شما هستن که اسلام رو به این روز کشوندن.
همین خرافات.همین عقاید و رسم و رسومات پوچ.
به جای این کارا برو ببین امام حسین چیکار کرد و چی خواست که خدا اینقدر عزیزش کرد.
برو فداکاریشو یاد بگیر.برو در بارابر حرف زور وایسا.در برابر طلم قیام کن.این که به خودت گل بمالی که کار درست نمیشه.
فردای قیامت میخای چی بگی؟میخای بگی امام حسین من همه کاری که نباید میکردم رو کردم ولی به خودم گل هم مالیدم؟؟؟؟فکر کردی این کار سودی داره
اولا به جامعه پسرا تبریک میگم بابت این اتفاق خجستهاولا پسر نیسم خداروشکررررررررررررر
دوما من منظورم این نبوده که خدایی نکرده بلا تشبیه ...........
اصلا تو حرفای خورتو داری میزاری پای من
ببین هر کسی اعتقادی داره
درضمن اونقدر دین داری و اعتقاداتم عالی نیست که بخوام با شما بحث کنم
این طور که معلومه شما خیلی میدونی
موفق باشی
اولا به جامعه پسرا تبریک میگم بابت این اتفاق خجسته
دوما پرا سفسطه میکنی؟جوابی داری بده .نداری از اول این کارو تایید نکن.
من نیومدم رو کم کنی کنم.حرفم اینه که این خرافه ها ابروی اسلامو به بازی گرفته.و باعث شده مردم دنیا دیدشون به اسلام در حد یه تفکر پوچ و ظاهری باشه