منم امتيازامو ميخوام!!!!
عزیزم انگار اون تعداد تشکریه که ما از دیگران کردیم همون thanks . و امتیاز های ما رو در ردیف پایین ترش نوشته .یعنی اگه از یه کاربر تشکر کنی به اون عدد یکی اضافه می شه!نمی دونم انگار بعضی جاها سه تا اضافه می شه دقیق نمی دونم خلاصه اینکه اون تعداد تشکر های ماست از دیگران!!!!!منم امتيازامو ميخوام!!!!
عزیزم انگار اون تعداد تشکریه که ما از دیگران کردیم همون thanks . و امتیاز های ما رو در ردیف پایین ترش نوشته .یعنی اگه از یه کاربر تشکر کنی به اون عدد یکی اضافه می شه!نمی دونم انگار بعضی جاها سه تا اضافه می شه دقیق نمی دونم خلاصه اینکه اون تعداد تشکر های ماست از دیگران!!!!!
قدرت امتیاز دهی هم تغییر کرده . دو تا شده....
این امتیاز جدیده که به هر دو صورت نشون میده.انگلیسی و فارسی.1 New reputation comment
چنین چیزی که میاد، روش که کلیک میکنیم وارد صفحه پروفایل میشه ولی چیزی واسه تایید نیست . چجوریه ؟
میتونی بری توی ارسالهای جدیدی از نوار بالاییاخرین ارسال ها از بالا حذف شده ؟
گويا همه چي مثل قبل شد دوباره ؟ حداقل من اينجوري راحتتر به آبنباتم دسترسي دارم![]()
واسه امتیاز دهی از http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif استفاده کنید تا سیستم تشکر دوباره فعال شهتنکس ها چی شده...من ندارم یا شماها هم ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
لیست کاربرا بر اساس حروف الفباسنميشه يه فكري هم به حاله ليست كاربران كنيد يه نظمي پيدا كنه...
خيلي جاها ديدم كه بر اساس تعداد پست هاي كاربران مرتب شده...
چرا درست شده
همون بالا زیر اسم کاربریت هست پست جديد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مشكلات اخير سايت باشگاه | اطلاعیه های باشگاه | 20 |