rasool.civil
مدیر بازنشسته
[FONT="]سلام [/FONT]
[FONT="]راستش فکر میکنم اعضای تالار عمران نمیدونن واسه چی میان توی تالار و با اینکه دلشون میخواد که یه فعالیتی داشته باشن ولی نمیدونن که از کجا و چه طوری شروع کنن.و بعضی ها فکر میکنن چون وسط رراه تنها میمونن تاپیک نمیزنن.[/FONT]
[FONT="]هر کدوم از ما مسایل و مشکلات روزمره خودمونو داریم ولی به هر حال اکثر فوروم بازها یه وقتی واسه فوروم خودشون میذارن و فعالیت میکنن[/FONT]
[FONT="]با این مقدمه میخواستم به صورت آزمایشی اعضای تالار رو گروه بندی کنم به کمک شما[/FONT]
[FONT="]قصدم اینه اینجا یه سری سر فصل واسه فعالیت معرفی کنم
[/FONT]

[FONT="]بعد هر کسی تو هر کدوم از زمینه ها که دوست داشت فعالیت کنه اعلام کنه و توی امضای خودش بنویسه که کدوم زمینه رو انتخاب کرده[/FONT]
[FONT="]آخر سر اینجا اسامی که همکاری میکنند لیست میشن و هر گروه شروع به فعالیت در زمینه دلخواه خودشون میکنن[/FONT]
[FONT="]اعضای هر گروه میتونن از توی همین تاپیک هم گروهی های خودشون یا اعضای گروه های مورد نیازشون رو بشناسن[/FONT]
[FONT="]پس انتخاب گروه ها با توجه به توانایی های خودتون باشه [/FONT]
[FONT="]برای روشن شدن قضیه یه مثال میزنم:[/FONT]
[FONT="]فرض کنید کاربر A [FONT="]گروه نرم افزار رو انتخاب کرده واسه فعالیت چون اتوکد کار حرفه هست[/FONT][/FONT]
[FONT="]و کاربرها B , C [FONT="]هم گروه نرم افزار رو انتخاب کردند،چون آشنایی نصفه نیمه با اتوکد دارن ،میتونن با ارسال پیام در صفحات شخصی زمینه ایجاد تاپیک آموزشی اتوکد رو فراهم کنند،و وقتی تاپیک زدن 3 نفری تاپیک رو ساپورت کنند[/FONT][/FONT]
[FONT="]یا بین خودشون تقسیم کار کنند[/FONT]
[FONT="]در این بین کاربر X[FONT="] که تازه وارد هم هست میتونه از امضای اعضا بفهمه که کی توی چه گروهی فعالیت میکنه و راهنمایی های لازم رو از اونها بخواد[/FONT][/FONT]
[FONT="]خلاصه اینکه اگه همکاری کنید (که امیدوارم همکاری کنید) میتونیم سطح علمی و تجربی خودمون رو با تبادل اطلاعات بالا ببریم.[/FONT]
[FONT="]برای شروع من گروه های اصلی که به ذهنم رسید رو معرفی میکنم و با یه شرح فعالیت مختصر ، شما هم هر گروهی رو که فکر میکنید باید اضافه بشه اعلام کنید تا اضافه بشه
[/FONT]

برای مشاهده لیست گروه ها اینجا کلیک کنید
[FONT="]گروه های اصلی:[/FONT]
1)[FONT="]طراحی و تحلیل سازه[FONT="] (ایجاد تاپیک های طراحی و آنالیز سازه بتنی و فولادی)[/FONT][/FONT]
2)[FONT="]نرم افزار[FONT="](ارایه و آموزش نرم افزارهای تخصصی و کاربردی برای عمرانیها و ایجاد تاپیکهای رفع اشکال نرم افزاری)[/FONT][/FONT]
3)[FONT="]کارگاه عمرانی[FONT="](ایجاد تاپیک هایی در مورد چگونگی اجرا،نحوه اجرا و نکات اجرایی سازه ها)[/FONT][/FONT]
4)[FONT="]دانشجوی عمرانی[FONT="](ایجاد تاپیک های مجزا درباره دروس تخصصی عمران و بحث و تبادل نظر علمی)[/FONT][/FONT]
5)[FONT="]جزوه وآیین نامه[FONT="] (تهیه جزوات و آیین نامه های عمرانی و قرار دادن لینکهای دانلود )[/FONT][/FONT]
6)[FONT="]نقشه کشی و نقشه خوانی[FONT="]( تهیه و ارائه نقشه های معماری و اجرایی و استانداردهای نقشه کشی)[/FONT][/FONT]
7)[FONT="]نقشه برداری[FONT="] (فعالیت در تالار نقشه برداری و انتقال اطلاعات مرتبط با نقشه برداری در تالار)[/FONT][/FONT]
8)[FONT="]مقاله و پروژه[FONT="](تهیه مقاله های علمی و پروژه های دانشجویی در تاپیک های مجزا)[/FONT][/FONT]
9)[FONT="]کنکوری ها[FONT="](ایجاد تاپیک بحث در مورد کنکورهای کارشناسی و ارشد و انتقال اطلاعات به یکدیگر)[/FONT][/FONT]
10) آب و فاضلاب (بحث و تبادل نظر در مورد سازه های آبی و دروس تخصصی این گرایش)
11)سد و شبکه (ایجاد تاپیک های هیدرولوژی،هیدرو متری و آبخیزداری و معرفی سدها و...)
12) راه-روسازی و راه آهن (آیجاد تاپیکهایی با محتوای آموزشی درباره نکات تئوری واجرایی راه سازی و محاسبات مرتبط با این گرایش)
13)ژئوتکنیک (خاک و پی) (ایجاد تاپیک مرتبط با مهندسی ژیوتکنیک ،معرفی و بررسی انواع پی از تئوری تا اجرا)
14)زبان تخصصی (ایجاد تاپیک های تخصصی زبان ،گرامر زبان و ترجمه متون تخصصی عمران به صورت گروهی)
آخرین ویرایش: