گردش پول(؟!!)

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma, sans-serif]ماه آپریل است، درکنار يکي از سواحل درياي سياه. [/FONT]باران مي بارد، و شهر کوچک همانند صحرا خالي بنظر مي رسد. درست هنگامي است که همه در يک بدهکاري بسر مي برند و هر کدام برمنباي اعتبارشان زندگي را گذران مي کنند. ناگهان، يک مرد بسيار ثروتمندي وارد شهر مي شود.
[FONT=tahoma, sans-serif]
او وارد تنها هتلي که در اين ساحل است مي شود، اسکناس 100 يورویي را روي پيشخوان هتل ميگذارد​
[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]

و براي بازديد اتاق هتل و انتخاب آن به طبقه بالا مي رود. صاحب هتل اسکناس 100 يوروئي را برميدارد و در اين فاصله مي رود و بدهي خودش را به قصاب مي پردازد. قصاب اسکناس 100 يوروئي را برميدارد و با عجله به مزرعه پرورش خوک مي رود و بدهي خود را به او مي پردازد.
مزرعه دار، اسکناس 100 يوروئي را با شتاب براي پرداخت بدهي اش به تامين کننده خوراک دام و سوخت ميدهد. تامين کننده سوخت و خوراک دام براي پرداخت بدهي خود اسکناس 100 يوروئي را با شتاب به داروغه شهر که به او بدهکار بود ميبرد. داروغه اسکناس را با شتاب به هتل مي آورد زيرا او به صاحب هتل بدهکار بود چون هنگاميکه دوست خودش را يکشب به هتل آورد اتاق را به اعتبار کرايه کرده بود تا بعدا پولش را بپردازد.​

حالا هتل دار اسکناس را روي پيشخوان گذاشته است. در اين هنگام توريست ثروتمند پس از بازديد اتاق هاي هتل برميگردد و اسکناس 100 يوروئي خود را برميدارد و مي گويد از اتاق ها خوشش نيامد و شهر را ترک مي کند
در اين پروسه هيچکس صاحب پول نشده است.
ولي بهر حال همه شهروندان در اين هنگامه بدهي بهم ندارند همه بدهي هايشان را پرداخته اند و با
يک انتظار خوشبينانه اي به آينده نگاه مي کنند.
خوب است بدانيد، که دولت انگلستان ازآغاز تا کنون در طول دوره موجوديتش، به اين نحو معامله مي کند
یعنی چطور ...
[/FONT]

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوشم امد عجب گردش پولی بود
ولی نشون داد ادم هیچی رو با خودش نمیبره و صاحب هیچی نیست باید تا میتونه خوبی از خودش بزاره و مقروض نباشه

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیفهمم یعنی مردم انگلیس اینطورن یا اینکه دولت انگلیس با بقیه کشورها ؟ ...توضیح لطفا...

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی ؟ "دولت انگلستان ازآغاز تا کنون در طول دوره موجوديتش، به اين نحو معامله مي کند"

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی ؟ "دولت انگلستان ازآغاز تا کنون در طول دوره موجوديتش، به اين نحو معامله مي کند"
اولا که این سیستم جدیدی نیست و انحصاری هم نیست روشی است که در همه جا اتفاق می افتد کافیه فرض کنیم اون دهکده یک کشور باشه. منظور اون کسی که این متن رو نوشته توضیح دادن مکانیسم گردش پول و اعتبار در یک کشور هست. یعنی این که در نهایت حجم پول در یک کشور ثابت است (البته نه دقیقا و بنا به نیاز و درآمد پشتوانه ای دولت کم و زیاد میشه) و از دستی به دست دیگر جابجا می شود. مثلا من کار می کنم از دولت حقوق می گیرم و با پولم فرضا از مغازه فرش می خرم، فرش فروش با اون پول و موارد مشابه برای خودش ماشین می خره فروشنده ماشین می ره قسط ماشین رو به دولت می ده و دولت هم به من حقوق می ده. به این گردش پول می گویند.
اگر هم بخواهیم مثال شما رو تشبیه کنیم اون هتل بانکه و مشتری (هتل) بانک 100 یورو به حسابش می ریزه (حساب خودش) بانک اون 100 یورو رو به قصاب که اومده از حسابش 100 یورو برداره می ده قصاب 100 یورو رو به مزرعه دار میده و مزرع دار به فروشنده علوفه. فروشنده علوفه قرض 100 یورویی داروغه رو میده و داروغه هم که از بانک (هتل) 100 یورو وام گرفته بود پس میده. فردا اون مرد ثروتمند میاد و از بانک 100 یورویی رو که به حسابش ریخته بود پس میگیره.

ضمنا این جور متن ها از ایمیل های خارجی ترجمه می شوند و ما برای هم می فرستیم فقط این وسط یک نفر اومده اون جمله آخر رو اضافه کرده ولی یادش نبوده که انگلستان جزو معدود کشورهای اتحادیه اروپا هست که واحد پولی یورو رو قبول نکرد و از پوند استفاده می کنه.و بهتر بود به جای اشاره به یورو، یک واحد پولی تخیلی رو می نوشت

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که این سیستم جدیدی نیست و انحصاری هم نیست روشی است که در همه جا اتفاق می افتد کافیه فرض کنیم اون دهکده یک کشور باشه. منظور اون کسی که این متن رو نوشته توضیح دادن مکانیسم گردش پول و اعتبار در یک کشور هست. یعنی این که در نهایت حجم پول در یک کشور ثابت است (البته نه دقیقا و بنا به نیاز و درآمد پشتوانه ای دولت کم و زیاد میشه) و از دستی به دست دیگر جابجا می شود. مثلا من کار می کنم از دولت حقوق می گیرم و با پولم فرضا از مغازه فرش می خرم، فرش فروش با اون پول و موارد مشابه برای خودش ماشین می خره فروشنده ماشین می ره قسط ماشین رو به دولت می ده و دولت هم به من حقوق می ده. به این گردش پول می گویند.
اگر هم بخواهیم مثال شما رو تشبیه کنیم اون هتل بانکه و مشتری (هتل) بانک 100 یورو به حسابش می ریزه (حساب خودش) بانک اون 100 یورو رو به قصاب که اومده از حسابش 100 یورو برداره می ده قصاب 100 یورو رو به مزرعه دار میده و مزرع دار به فروشنده علوفه. فروشنده علوفه قرض 100 یورویی داروغه رو میده و داروغه هم که از بانک (هتل) 100 یورو وام گرفته بود پس میده. فردا اون مرد ثروتمند میاد و از بانک 100 یورویی رو که به حسابش ریخته بود پس میگیره.

ضمنا این جور متن ها از ایمیل های خارجی ترجمه می شوند و ما برای هم می فرستیم فقط این وسط یک نفر اومده اون جمله آخر رو اضافه کرده ولی یادش نبوده که انگلستان جزو معدود کشورهای اتحادیه اروپا هست که واحد پولی یورو رو قبول نکرد و از پوند استفاده می کنه.و بهتر بود به جای اشاره به یورو، یک واحد پولی تخیلی رو می نوشت
ممنون بابت جوابت.آره دیگه ،داستان گردش پول رو خوب میگه اما آخرش گفته انگلیس مشکوک میکنه که حالا یعنی چی ...

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم متن های طولانی و حوصله ی نداشته ی من ... :razz:

آخه EriNes عزیز ..تو که اینهمه تنبلی چرا یه تشکر نمیکنی و بری...به جون کارلینا راضی نیستم به خودت زحمت بدی
آخه اااااینهمه تلاش میکنی پیام مینویسی !
به خاطر تو تاپیک های دیگه گذاشتم که بشینی فیلم ببینی خوندنی نداره دیگه ( موتور سوارا و تونل وحدت )