Mohammad7225
عضو جدید
من خودم اینطوری مرور میکنم برای ریاضی مهندسی، چن صفحه (5-6) صفحه روابط مهمشو نوشتم و همونارو میخونم و بعدش چنتا تست میزنم که بیشتر مطالب رو پوشش بده!! البته فعلا تونستم برای آنالیز فوریه و معادلات پاره ای اینکارارو بکنم. هنوز مختلط ها موندهلطفا روش مرور این ریاضی مهندسی رو هم بگین چجوری مرور کنیم؟؟
+ مرور معادلات !!
لطفا هر کی روش خودشو بنویسه تا اونایی که مثل من بلد نیستن یاد بگیرن.
مرسی

برای معادلات به نظرم مرور با تست بهترین ابزاره و زیاد خلاصه جوابگو نیس!! من خودم یه سری جاهارو تو کتاب خط کشیدم اونارو میخونم و میرم چنتا تست میزنم

موفق باشی

سلامسلام
کسی سایتی، شماره تلفنی، چیزی سراغ داره که زنگ بزنیم کتاب سفارش بدیم ارسال رایگان داشته باشه؟
متاسفانه من با این که خیلی گشتم قبلتر ولی همچین چیزی رو پیدا نکردم

حالا اینا به کنار اینجاش سوز داره که به جای کتاب اگه یه کالای تجاری بود الان 500تا شرکت رایگان میفرستادن

درصدات و رتبه هات چطوره؟؟با این درصدایی که من توی آزمون های مدرسان میزنم زیر 2000 هم بعیده بشم
ساعتش رو دقیق حساب نکردم ولی از مهر من استارتش رو با روزی 2 3 ساعت زدم و الان بزور رسوندمش نزدیک 8 ساعت (بماند که ترم قبل دانشگاه هم داشتم و وقفه های زیادی توی درس خوندنم افتاد)
مدرسان کلا یه سری سوالاشو نامردی میده حالا اینا زیاد مهم نیستن مهم خوده کنکوره!! اینا که میبینی چون مباحث کم هستن سخت تر طراحی میکنن و بعضی وقتا جاهایی میدن که مدنظر کنکور نیس. کلا به نظرم زیاد توجه نکن و کار خودتو بکن! آزمونای آخرش بهترن شبیه تر میشن به کنکور ولی به اونا هم نمیشه اعتماد کرد

موفق باشی