shadowwalker
عضو جدید
اول جواب سؤال دومت. به جهش خوندنت ادامه بده. خیلی عالیه. آریاز بسیار برقیه و از 89 به بعد دیگه به درد کنکور نمی خوره. در درجه ی اول متن جهش رو کامل بخون. تمرین تکمیلی ها رو اول خودت حل کن.بعد راه حلش رو بخون و نکته برداری کن. بعد هم آزمونش رو بده. بعد برو تمام تست های شیمی، پلیمر و مکانیک رو از هر فصل حل کن. بعد از این که یک دور کل کتاب رو تموم کردی و به خودت تقریبا مطمئن شدی. تست های برق رو هم تا حدودی حل کن. بیشتر نایکوییست و بود و مکان ریشه.بچه ها كسي توصيه اي واسه خوندن كنترل نداره؟ اين كه چطور بايد خوند ، چه تستايي رو بايد زد و اينكه چه مباحثي مهم تر از بقيه قسمتاست؟
من خودم دارم جهش ميخونم ، ولي اگه كسي چيزي راجب آرياز و تفاوتاي اين دو تا ميدونه دريغ نكنه.
فصل های مهم نایکوئیست، دیاگرام بود، مکان هندسی ریشه ها، پاسخ گذرا و در سال های اخیر، فصل اول قسمت تابع تبدیل توابع دینامیکی و سیالاتی

آخرین ویرایش: 

بعدشم چقدر خوندین جناب مهندس؟؟ چند تا کتابو تموم کردین؟؟
 بعدشم چقدر خوندین جناب مهندس؟؟ چند تا کتابو تموم کردین؟؟  بلکه اونجا یه خورده من رو تو جو کنکور و درس نگه دارن,واقعا ماراتنی هست واسه خودش این کنکور, برنده کسیه که پیوسته حرکت کنه نه مثل من که یه روز خوبم 10 روز بد ای خدااااااااااااااااااااااااا
 بلکه اونجا یه خورده من رو تو جو کنکور و درس نگه دارن,واقعا ماراتنی هست واسه خودش این کنکور, برنده کسیه که پیوسته حرکت کنه نه مثل من که یه روز خوبم 10 روز بد ای خدااااااااااااااااااااااااا