این قدرت یک ایرانی رو میرسونه کاری که مدیران دیگه با مشارکت به سختی انجام میدن ایرانی ها تک نفری انجام میدن
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=126995
سلام به همه ی دوستای گلم
این تصویر شما رو یاد کدوم فیلم میندازه؟
کارتون گربه سگ اثر پیترهانان محصول کمپانی نیکلودیون و برنده جایزه اسکار![]()
نه نه... مفهوم این تصویر، اینکه هر کسی واسه خودش اگه بجنگه میبازن ولی اگه باهم باشن میبرن... یکی از فیلم های چند قسمتی هالیوودی...
اهان فهمیدم ارباب حلقه ها - اگر هابیت ها - با لف ها و با کوتوله ها که در قسمت اول داشتن میجنگیدن متحد نمیشدند هیچ وقت به شیطان غلبه نمیکردنند![]()
ممنون حمید جان. من ارباب حلقه ها رو ندیدم...
ولی با دیدن این صحنه سریعا به یاد سری فیلم های اره (Saw) افتادم که معمولا از همچین حقه هایی استفاده میکرد.
مثلا یه جا فکر کنم چهار نفر رو با طناب هایی دور گردنشون یه جا کنار هم گذاشته بود و جلوی هر نفر یک کلید توی یک ظرف شیشه ای بود. هر کسی به کلید خودش میرسید می تونست جونش رو نجات بده و از شر طناب راحت بشه، ولی طناب همه در واقع یکی بود و اگر یکی جلو میرفت طناب به گردن بقیه فشار وارد میکرد. زمان هم محدود بود، این بود که همه فشار آوردن و گردن یکی قطع شد و بقیه به کلید هاشون رسیدن، غافل از اینکه در واقع همه کلید ها یکی بود و اگه همه با هم اجازه میدادن که یک نفر بره به سمت کلید، همه شون نجات پیدا میکردن. و این داستان چند بار دیگه هم به شکل های متفاوت تکرار شد. نکته این بود که توی همچین شرایطی هر کیب سعی میکرد خودش رو نجات بده، حتی به قیمت از بین رفتن دیگران، در حالیکه با مشارکت می تونستن همه مراحل رو طوری پیش ببرن که هیچکسی از بین نره.
اره - وای من میترسم
من از اینطور فیلم های که دست و پا قطع میشه کلا وحشی بازی خوشم نمیاد از فیلم های مثل کنستانتین و یکسری فیلم های جن و پری و ... باحاله اخه اونا یک مفهومی داره اینا چی
اقا در کل بهتون پیشنهاد میکنم فیلم در چشم باد رو نگاه کنید ینی اصل مدیریت هست ها![]()
خیلی جالبه
این تصویر دو گروه رو نشون میده که ادم یاد این میوفته تو خیلی از سازمان ها متاسفانه نیروهای ستادی خیلی بیشتر از نیروهای صف هستند و این بروکراسی سبب بهم خوردن توازن و گردش کار می شود .
یه تصویر بود اول کار یه کارگر کار می کرد ده نفر ناظر داشت دقیقا همینجوری هست !!