ممنوم از راهنمایی خوبتونسلام
دوستان پشت کنکوری برای زبان بهتره از کتاب زیر استفاده کنید :
504absolutly essential words
من خودم فلش کارتش رو داشتم. در صورتی که فلش کارتش رو می خرید دقت کنید که بهمراه مثال هاش باشه. اکثر کلمات در اون در امتحان کنکور می یاد.
برای گرامر هم کتاب زیاد هست و بهتره از همین الان شروع به خوندنش کنید. دروسی مثل نرم افزار یا مبانی مدیریت رو تیکه تیکه بخونید و هر سری قبل از خووندن مطلب جدید به خلاصه هاتون برگردید و اون رو یه نگاه بندازید. در مورد دروس تخصصی من خودم به شخصه بطور متمرکز می خوندم یعنی با خودم برنامه ریزی کرده بودم مثلا 2 هفته کل ساختمان داده رو تموم کنم اینطوری به دلیل اینکه مباحث رو پشت سرهم می خوندم تمرکز بالایی داشتم وبهتر دروس رو یاد می گرفتم. بعد درس جدید رو که شروع می کردم بهمراهش تست درس قبلی رو می زدم.
برای بچه هایی که می خوان در آزمون ها شرکت کنن توصیه می کنم مطمئن بشن بعد در آزمون شرکت کنن. جسته و گریخته خوندن هیچ فایده ای نداره و آزمون بیشتر بدرد کسانی می خوره که قبلا درس ها رو کامل یاد گرفتن حالا برای رفع اشکال و دوره و برنامه ریزی بهتر به سراغش می یان. البته این نظر منه ممکنه برای همه درست از آب در نیاد!
من خودم آزمون نصیر رو شرکت می کردم اگرچه تا آخرین آزمون هم به برنامه اش نرسیدم! (البته برنامه خودم کمی متفاوت بود) ولی بدردم خورد چون هم یه دوره از درس هام می شد هم به اشتباهاتی که سر جلسه داشتم پی بردم. مثلا همه راه حل رو درست انجام می دادم ولی با یک بی دقتی جمع را اشتباه محاسبه می کردم ویا گزینه رو اشتباه می زدم!
در هر صورت بررسی کنید بعد به سراغش برین!
به نظر منم شبکه وامنیت از اون دوتای دیگه بهتره....سلام بچه ها منم هستم. میخام از اول مرداد شروع کنم بخونم . تو یک ماه اول همه درسها رو یک بار میخونم ، بعدش شروع می کنم به تست زنی و ... واسه IT میخونم. حالا موندم کدوم گرایشش بهتره ، البته خودم که از امنیت و شبکه خوشم میاد. به نظر شما کدوم یکیش بهتر ه ؟؟
من منظورم این بود که از بین شبکه و امنیت کدوم یکیش بهتره؟
فعلا شبکه بهتره اما فکر کنم بعدا امنیت جایگاه بهتری داشته باشه...من منظورم این بود که از بین شبکه و امنیت کدوم یکیش بهتره؟
حالا که شور وشوق درس خوندن داغ شده بچه ها من یه پیشنهاد دارم که البته زحمت اینکار کار هم به عهده مدیر تالار هستش
پیشنهاد من اینکه بیایم به صورت دسته جمعی درس بخونیم به این صورت که مثلا فصل اول درس مهندسی نرم افزار یا هر درسی که در موردش به توافق رسیدیم
در طول یه هفته بخونیم
موقع خوندن یادداشت برداری کنیم و اون چیزی رو که از فصل اول فهمیدیم رو بیاریم توی تالاری که مخصوص اینکار راه اندازی شده بنویسیم
بعد سوالات واشکالات وابهامات خودمون رو هم باز اونجا مطرح کنیم
وبرای اینکه زیاد وقتمون توی نت هدر نره برای اینکار ساعت ووقت معینی که همه روش به توافق رسیدن برای حضور در تالار اعلام کنیم
البته همون طور که می بینید این یه نوع دسته جمعی کارکردن و درس خوندنه
چیزی که توی کشور ما روحیه این جور کارا خیلی کمه
اگر شما هم با این پیشنهاد موافقین یا علی
این طوری فکر کنم بیشتر موفق بیشیم
حتی اگه هم نتیجه مطلوب رو نگرفتیم لااقل تمرین کردیم که چطوری به صورت دسته جمعی کار کنیم
منظر پیشنهادات شما هستم
آهای بچه ها کجایین
تا ما بخواهیم دورهم جمع بشیم و شروع کنیم به فعالیت دیگه تابستون تموم شده
اما پیشنهادمن
برای شروع دو درس تخصصی هوش مصنوعی و مهندسی نرم افزار
وهمچنین درس ساختمان گسسته ها
تا کی این سه درس رو تموم می کنیم ؟؟آهای بچه ها کجایین
تا ما بخواهیم دورهم جمع بشیم و شروع کنیم به فعالیت دیگه تابستون تموم شده
اما پیشنهادمن
برای شروع دو درس تخصصی هوش مصنوعی و مهندسی نرم افزار
وهمچنین درس مهم شبکه های کامپیوتری
تا کی این سه درس رو تموم می کنیم ؟؟
ما باید تا آخر تابستان این سه درس رو به اتمام برسونیم
درضمن برای درس مهندسی نرم افزار منبع کتابهای پرسمن و سامرویل هست
برای شبکه کتاب تتنباوم و کتاب فتحی
برای هوش مصنوعی جزوه پارسه و کتاب راسل (که هیچ کدوم رو من ندارم )
درضمن این طوری نیست که همگی بیاییم کل کتاب رو بخونیم
من جداگانه- تو جداگانه - او جداگانه
مثلا من الان دارم فصل اول کتابهای پرسمن وسامرویل را می خونم به صورت کامل
بعد به هنگام خوندن یادداشت بردای می کنم بعد که تمومشد اونو میارم توی همین تاپیک می زارم
هرکی هر سوالی داره می پرسه وهرکس هم جوابشو بلده جواب می ده این طوری درس بیشتر تفهیم میشه
دفعه بعد می گیم همه یه نگاهی به فصل دوم کتاب نرم افزار بندازه
مثلا شما فکر میکنی می تونی اون فصل رو بخونی و یه خلاصه شسته روفته ازش در بیاری
بعد اونو توی تاپیک می زاری
بعد بقیه میارن برای بحث روی اون فصل
هر هفته یک فصل یا حداکثر هر 10 روز یک فصل
البته بچه ها من دیدم هیشکی نه پیشنهاد منو رد می کنه ونه قبول
من خودم این طوری برنامه ریزی کردم
در واقع میشه گفت به صورت کنفرانسی داریم درس رو می خونیم
حالا چرا این سه درس؟
بخاطر اینکه من فکر کردم بقیه دروس مثله ساختمان داده و ........ یه چهار چوب خاصی داره
واگه آدم راه حل بلد باشه تا حد زیادی می تونه از عهده سوالاتش بربیاد
ولیدر مورد دروس بالایی
این طور نیست باید در مورد هر مطلب بحث کنیم
مثلا درس سیستم عامل هم تاحدودی مثل این سه درس هستش
من خودم برای درس سیستم عامل از همین روش استفاده کردم
ونتیجه اش این شد که هم توکنکور سراسری امسال و هم آزاد امسال تونستم به غیر از یه سوال به همه سوالاتش جواب بدم
می دونید می خوام چی بگم
می خوام بگم برای اینکه از عهده این درسا بر بیاییم باید یه خرده اطلاعات عمومی مونو در موردش زیاد کنیم تا بتوانیم عمق مطلب رو بفهمیم
حالا این نظر من بود
بازم منتظر نظرات دوستان هستم
باهات موافقم پس تا آخر هفته بعد یک فصل از هر سه تاشما باید تا آخر تابستان این سه درس رو به اتمام برسونیم
درضمن برای درس مهندسی نرم افزار منبع کتابهای پرسمن و سامرویل هست
برای شبکه کتاب تتنباوم و کتاب فتحی
برای هوش مصنوعی جزوه پارسه و کتاب راسل (که هیچ کدوم رو من ندارم )
درضمن این طوری نیست که همگی بیاییم کل کتاب رو بخونیم
من جداگانه- تو جداگانه - او جداگانه
مثلا من الان دارم فصل اول کتابهای پرسمن وسامرویل را می خونم به صورت کامل
بعد به هنگام خوندن یادداشت بردای می کنم بعد که تمومشد اونو میارم توی همین تاپیک می زارم
هرکی هر سوالی داره می پرسه وهرکس هم جوابشو بلده جواب می ده این طوری درس بیشتر تفهیم میشه
دفعه بعد می گیم همه یه نگاهی به فصل دوم کتاب نرم افزار بندازه
مثلا شما فکر میکنی می تونی اون فصل رو بخونی و یه خلاصه شسته روفته ازش در بیاری
بعد اونو توی تاپیک می زاری
بعد بقیه میارن برای بحث روی اون فصل
هر هفته یک فصل یا حداکثر هر 10 روز یک فصل
البته بچه ها من دیدم هیشکی نه پیشنهاد منو رد می کنه ونه قبول
من خودم این طوری برنامه ریزی کردم
در واقع میشه گفت به صورت کنفرانسی داریم درس رو می خونیم
حالا چرا این سه درس؟
بخاطر اینکه من فکر کردم بقیه دروس مثله ساختمان داده و ........ یه چهار چوب خاصی داره
واگه آدم راه حل بلد باشه تا حد زیادی می تونه از عهده سوالاتش بربیاد
ولیدر مورد دروس بالایی
این طور نیست باید در مورد هر مطلب بحث کنیم
مثلا درس سیستم عامل هم تاحدودی مثل این سه درس هستش
من خودم برای درس سیستم عامل از همین روش استفاده کردم
ونتیجه اش این شد که هم توکنکور سراسری امسال و هم آزاد امسال تونستم به غیر از یه سوال به همه سوالاتش جواب بدم
می دونید می خوام چی بگم
می خوام بگم برای اینکه از عهده این درسا بر بیاییم باید یه خرده اطلاعات عمومی مونو در موردش زیاد کنیم تا بتوانیم عمق مطلب رو بفهمیم
حالا این نظر من بود
بازم منتظر نظرات دوستان هستم
بچه ها لینک داونلود کتابها :http://arshad-it.blogfa.com/post-16.aspx
کتابهای موجود برای داونلود: پایگاه داده دیت ، هوش مصنوعی راسل، شبکه تننباوم و سیستم عامل استالینگ، طراحی الگوریتم CLRS با حل تمرینهاش و همینطور کتاب نرو افزار پرسمن
حداقل 10 فصل اول لازمهسلام به همه دوستان
میخوام مهندسی نرم افزار رو از کتاب پرسمن شروع کنم ولی نمیدونم چه فصلهایی رو باید بخونم
خداییش هرکی میدونه زودتر بگه، میخوام برنامه ریزی کنم
من سرفصل های مهندسی نرم افزار رو که از سایت پارسه گرفتم ایناست:حداقل 10 فصل اول لازمه
البته نمی دونم چرا بچه ها همکاری نمی کنن
سلام مهندس اگه منظورت از دکتر رضوی دکتر سید ناصر رضوی هست مظمئنا اسلاید های اونو بخونبچه ها می دونید برای خوندن هوش مصنوعی باید از کجا شروع کرد من دوتا کتاب دارم یکیش ماله سهراب جلوه گره که ترجمه اش خیلی مزخرفه ویکیش هم کتاب فهیمی هستش
البته اسلاید های دکتر رضوی رو هم دارم
نمی دونم از کجا شروع کنم خیلی توی این درس پیاده ام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هر کی می خواد ارشد کنکور بده بیاد | کارشناسی ارشد - دکترا | 64 | |
A | از کی شروع کنم؟ | کارشناسی ارشد - دکترا | 1 |