کی مي دونه قبر امير كبير كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeed_goli144

عضو جدید
آيا مي دونيد قبر امير كبير كجاست ؟

اصلا تا حالا فكر كردين مزار اين بزرگمرد ايراني كجاست ؟
.
.
.
.

احتمال قريب به يقين نمي دونيد ...
تعجبي نداره
غصه هم نخوريد خيلي ها مثل شما هستند
از جمله خود من كه تا همين چند هفته پيش نمي دونستم و كاملا اتفاقي اين موضوع رو فهميدم
.
.
.
.
.
.
امير كبير صدر اعظم ايران در زمان ناصر الدين شاه كه با دسيسه هاي يك سري وطن فروش و طماع در حمام فين كاشان به قتل رسيد در شهر كربلا در كشور عراق به خاك سپرده شد
.
.
.
.
.
.
اين كه چرا او را به كربلا بردند براي من سوال است و احتمال مي دهم براي دور ماندن مردم از مزارش وجلوگيري از تبديل آن به ميعادگاه مظلومان او را از ايران و ايراني دور كردند
و اينكه چطوري در آن زمان جسد اين مرد بزرگ رو با امكانات محدود آن زمان به عراق منتقل كرده اند هم باز جاي سوال دارد
.
.
.
.
.
.
. اما چيزي كه بيش از همه مايه شرمندگيست اين است كه اكثر قريب به اتفاق ايرانيها نمي دانند مزار اين اسطوره تاريخ كجاست
تا زماني كه روابط ايران و عراق تيره بود و كسي حق سفر به كربلا رو نداشت شايد اين ندانستن توجيه داشت ولي
امروزه با سفرهاي متعدد مردم به عراق و كربلا جاي بسي تاسف است كه حتي يكي از كساني كه از عراق بر مي گردد نمي داند كه امير كبير هم در آنجا دفن بوده

.
.
.
. آيا فكر نمي كنيد كه همين عراقيها به ما خواهند خنديد كه چطور مردي رو كه بسياري از داشته هاي امروزمان را مديون اوهستيم فراموش كرديم؟
من كه خودم از خودم خيلي خجالت كشيدم
البته من تا حالا به عراق نرفته ام ولي به هر حال وظيفه ام بود به عنوان يك ايراني كه دم از عشق به وطن مي زنم بدانم كه سرنوشت اين مرد بزرگ پس از مرگ چه شد!!

saeed_goli144

عضو جدید
واقعا نمیدونستم. فکر میکردم کاشانه! مرسی که این مطلب رو گزاشتی!

یعنی واقعا" احتمال دیگه ای رو به عنوان دلیل دفن امیرکبیر تو کربلا نمی دید؟! :que::warn:

:surprised:منم فكر ميكردم كاشانه

و جالب تر اینکه فیلمی که از امیر کبیر در سال گذشته هم پخش شد این مطلب را عنوان نکردند اینکه دلیل این مسئله چی میتونه باشه رو تنها میشه حذف اسطوره های بزرگ ایران دونست.در حالی که بعضی از مراجع که خیلی هم انسانهای بزرگی در رابطه با اجتماع بیرون نبودند و فقط در حال عبادت بودند رو چپ و راست اطلاع رسانی میشه که قبرشون در نجف یا کربلاست و یا در سامرا و.... و از اونها به عنوان بزرگان ایران نام برده میشه.
فقط باید با اه و اندوه و حسرت گفت "باشه اگه اینجوریه باشه" یه روزی هم پرچم های سیاه خراسان...به اهتزاز در می آیید و دنیا به دست مظلومان تاریخ خواهد افتاد...روز موعود نزدیک است.

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا کجای کربلا است !!!!

مکان مشخصی داره یا نه !!!!؟؟؟؟

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا به جون eder جونم نمی دونم جای دقیقش کجاست ولی توی همون حرم امام حسین(ع) دفن شده.

جونم سلامت :D:D

واجب شد یه سر بریم کربلا

توش موندم ... چطور با این تورم تن تن طلا که پشتوانه ی پول کشوره رو می فرستن واسه زری ..... ولی یه مقبره آجری اونجا واسه امیر کبیر درست نمی کنن

saeed_goli144

عضو جدید
جونم سلامت :D:D

واجب شد یه سر بریم کربلا

توش موندم ... چطور با این تورم تن تن طلا که پشتوانه ی پول کشوره رو می فرستن واسه زری ..... ولی یه مقبره آجری اونجا واسه امیر کبیر درست نمی کنن

جونت سلامت eder جون
میگم قبر بسازن که چی بشه،اگه بسازن میشه میعادگاه وطن پرستان معاصر خدایی مرد بوده بیخیال eder می خوای امیرکبیر هم بهش بگن م ع ا ند دین،یا مدارک تقلبی بودن دانشگاهیشو رو کنن یا بگن روزه خوری کرده مدرسه دارالفنونو ببندن به ناف جداندرجد ..... که بعد بگن امیرکبیر عنوان مدرسه رو دزده یا ..... بیخیال ederتا این یکی رو خراب نکردن،خیلی تعجب نکن.با خیال همچین مردایی خوشیم اینم خراب می کنن

• Like
واکنش ها: eder

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاپیک تکراری
دو هفته قبل همین تالار

بالا