به سوال بالا جواب بدین تا باقیشو بگم عزیزان.
![]()
بحث رو از اینجا شروع کن که اصلا خدا هست یا نه، بعد برو سراغ خصوصیاتش.
به سوال بالا جواب بدین تا باقیشو بگم عزیزان.
![]()
براتون متاسفم.
واقعا متاسفم.
در مقابل سخن های جسته و گریخته و بی منطق شما .که همه چی رو با هم قاطی میکنیید
و حاضر به تامل هم نیستین و
اتفاقا اینقدر کودکانه هست ادعاتون که بهتره در مقابل همچین افکار بی منطق و کودکانه ای سکوت کرد.
نه اینکه پاسخی نداریم.
الان این حرف شما چه کمکی به بحث کرد؟ شما هم که می گید نمی فهمید و ... .خب شما بگو کجا ها سفسطه می کنه تا ما هم بفهمیم؟ شاید واقعا دارن بهونه تراشی میکنن. نه اینکه توهین کن. این بحث رو منحرف می کنه.![]()
خوب اگر اینقدر ساده و بچه گانه هست جواب بدید و مارو از اشتباه دربیارید.براتون متاسفم.
واقعا متاسفم.
در مقابل سخن های جسته و گریخته و بی منطق شما .که همه چی رو با هم قاطی میکنیید
و حاضر به تامل هم نیستین و
اتفاقا اینقدر کودکانه هست ادعاتون که بهتره در مقابل همچین افکار بی منطق و کودکانه ای سکوت کرد.
نه اینکه پاسخی نداریم.
عجب دلایل زیبایی داره این خدا و این دین.خداوند بی نهایت است به اندازه ی نیاز تو گسترده میشود و به اندازهی ایمان تو کارگشا می گردد
سوال اصلی رو جواب ندادید.لطفا معنی عدالت و مساوی بودن رو با هم اشتباه نگیرین .
عدالت یعنی هر چیزی در جا ومحل خودش قرار گیرد و هر موجود مستحق به حق خود برسد وهدف از بعثت تمام انبیا برقراری قسط وعدالت در جامعه بوده است ولی مساوات ان است که همه مردم به یک چشم دیده شوند وفرقی بین عالم وجاهل و.....گذاشته نشود در حالی که برقراری مساوات در جامعه گاهی ظلم خواهد بود اگر جامعه ای بین عالم وجاهل این نوع مساوات ظلم است .خوب دقت کنید .
![]()
من توهین نکردم
اوشون گفتند بچه گانه هست.
منم گفتم حرف شما بچه گانه هست.
حالا صبر کنید ببینم میتونم یه کاری کنم که وقت بذارم.
اخه میدونم کش پیدا میکنه و این قدر زیاد وقت ندارم.
واقعا میگم.الانم دارن کم کم شاکی میشن که کلی وقت پشت سیستم نشستم.![]()
سلام داداش من میتونی یکی از اون سوالاتتو از من بپرسیعجب دلایل زیبایی داره این خدا و این دین.
ما که مات موندیم.
اگر این دین و این خدا تونست یه بار یه کار درست انجام بده و یه بار یه حرفی رو مستقیم بزنه من دیگه هیچی از این دنیا نمی خوام.
آیا این عدالت خداست که یک بچه باید با سرطان به دنیا بیاد ؟؟سلام داداش من میتونی یکی از اون سوالاتتو از من بپرسی
شما مگه وقتي اين بحث رو شروع كرديد نمي دونستيد كه بايد براش وقت بذاريد ؟؟؟
بنظر من حرفها و دلايل شما بچه گانه است نه حرفهاي ان دوستان ! ( البته با عرض معذرت )چون هر وقت بحث تازه گرم ميشه و گسترش پيدا ميكنه شما عقب مي كشيد كه البته تعجبي هم نداره .
ببخشید لطفا دقیقا بفرمایین کجا عقب کشیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا معنی عدالت و مساوی بودن رو با هم اشتباه نگیرین .
عدالت یعنی هر چیزی در جا ومحل خودش قرار گیرد و هر موجود مستحق به حق خود برسد وهدف از بعثت تمام انبیا برقراری قسط وعدالت در جامعه بوده است ولی مساوات ان است که همه مردم به یک چشم دیده شوند وفرقی بین عالم وجاهل و.....گذاشته نشود در حالی که برقراری مساوات در جامعه گاهی ظلم خواهد بود اگر جامعه ای بین عالم وجاهل این نوع مساوات ظلم است .خوب دقت کنید .
![]()
میدونین چیه من کاری به این حرفا ندارم فقط معتقدم خدا برای هر کس همونقدر وجود داره که اون به خدا اعتقاد داره. خدای بعضیا حتی قادر نیست یه سرما خوردگی رو خوب کنه ولی خدای یکی دیگه غیر ممکنا رو ، ممکن که چه عرض کنم به راحتی آب خوردن حل میکنه.
هر کدوم از ما خداست ولی هنوز به خدا بودنمون نرسیدیم. من وتو وتو و....... باهم این دنیا رو ساختیم.ولی به ترتیب میاییم و میریم. انگار بعد ساختن یه کشتی که برا همهجا نیست تو صف وایسادیم وبه ترتیب میریم تو مبینیم وبعد میایم بیرون.هر کس کشتی رو خراب یا کثیف کرده باشه باید وقتی اومد بیرون خسارتشو بده.
منظور من اين پست شما بود :
حالا صبر کنید ببینم میتونم یه کاری کنم که وقت بذارم.
اخه میدونم کش پیدا میکنه و این قدر زیاد وقت ندارم.
واقعا میگم.الانم دارن کم کم شاکی میشن که کلی وقت پشت سیستم نشستم
![]()
آیا این عدالت خداست که یک بچه باید با سرطان به دنیا بیاد ؟؟
آیا این عدالت خداست که صدها هزار نفر شب بخوابند و صبحی براشون نباشه ؟؟؟
آیا این عدالت خداست که فردی به این جهان بیاد بدون خواست خودش و بعد بخاطر کارهایی که کرده بدون خواست خودش تا ابد در آتش جهنم بسوزه ؟؟؟
آیا این بهتر نیست که بگیم خدایی وجود نداره و جهان خودمون رو باید خودمون بسازیم ؟؟؟[/QUOTE
من کار به کسی ندارم دارم برداشت خودمو از سوالاتت میگم واسه سوال اولی که پرسیدی هر چقدر فکر کردم بجایی نرسیدم اخه هیچ ربطی به معنی عدالت نداره شما که تو هر تایپیکی میگین با فهم ترین خودمم یکم دقت کنین شاید من اشتباه کنم
واسه سوال دوم یبار دیگه بخونش این صد ها هزار نفر چی شدن؟بهترین دانشمندان دنیا روی مهم ترین اجزای بدن برسی کردن پی بردن که اگر این اجزا به کار خودشون در بهترین وضعیت ادامه بدن بدن به عمر خود ادامه میدهد مگر اینکه به این اجزا اسیبی برسد که اون روال خود را ادامه نمی دهد پس هر کسی یه عمری داره و نمیتونه بگه من چرا میمیرم ولی واسه سوال سوم بنظر تو انسان کاری میکند بدون خواست خودش است که میگی بخاطر کارهایی که کرده بدون خواست خودش در جهنم بسوزه ؟داداش من بعد مگه نمگی خدایی نیست پس چرا از جهنم خدا میترسیبازم میگم من فقط نظرم رو گفتم داداش ببخش
محمد جان این سوال ها که ایشون پرسیدن "اون بالا" رو میگم کلا سفسطه هست .
حالا کمی صبر کنید خودم براشون خدا رو علمی ثابت میکنم عزیز.
با سلام به تمامی دوستان
به نظرم دوستان در مورد وجود خدا مشکل دارند(خوشبینانه)
اول بیایم بگیم خدایی هست یا نه!
خواهشا این بحثها رو هم بزارید کنار
اگر کسی تونست ثابت کنه خدا وجود نداره شخصا اعلام می کنم
ولی اگر نه به این نتیجه برسیم که خدایی وجود داره و می تونیم بریم سراغ سوالات بعدی!
يه جوري صحبت ميكني آدم فكر ميكنه آخوند جلوش نشستهشما معنی عدالت رو در این می بینی که همه آدم های بد توی این دنیا به سزای اعمالشون برسن؟
ولی عدالت که این نیست و قرار نبوده هم که این باشه
مفهوم واقعی عدالت توی دنیای بعدی معنا میشه و همه ادیان هم همینو میگن
در ضمن فکر کن اگر همه توی این دنیا به سزای عملشون میرسیدن بعد از یه مدت اصلا کسی دیگه گناه می کرد؟
اصلا آزمایشی وجود داشت؟
اصلا آفریده شدن ما دیگه توجیهی داشت؟
من کار به کسی ندارم دارم برداشت خودمو از سوالاتت میگم واسه سوال اولی که پرسیدی هر چقدر فکر کردم بجایی نرسیدم اخه هیچ ربطی به معنی عدالت نداره شما که تو هر تایپیکی میگین با فهم ترین خودمم یکم دقت کنین شاید من اشتباه کنم
واسه سوال دوم یبار دیگه بخونش این صد ها هزار نفر چی شدن؟بهترین دانشمندان دنیا روی مهم ترین اجزای بدن برسی کردن پی بردن که اگر این اجزا به کار خودشون در بهترین وضعیت ادامه بدن بدن به عمر خود ادامه میدهد مگر اینکه به این اجزا اسیبی برسد که اون روال خود را ادامه نمی دهد پس هر کسی یه عمری داره و نمیتونه بگه من چرا میمیرم ولی واسه سوال سوم بنظر تو انسان کاری میکند بدون خواست خودش است که میگی بخاطر کارهایی که کرده بدون خواست خودش در جهنم بسوزه ؟داداش من بعد مگه نمگی خدایی نیست پس چرا از جهنم خدا میترسیبازم میگم من فقط نظرم رو گفتم داداش ببخش
دقیقا همینه . هرچی رو نمیدونند و نمی تونند جواب بدند میگند سفسطه و مغلطه هست.البته طبيعيه كه شما و همفكرانتون خيلي چيزا رو سفسطه بدونيد چون جوابي براش نداريد .
كمي صبر مي كنيم تا دلايل علمي شما رو بشنويم ولي لطفا واقعا علمي باشه و نه از اين داستانهاي اخوندي
از اينكه براي اين بحثها وقت ميگذاريد تشكر ميكنم .![]()
من میگم خدا وجود نداره و دلیلم هم تمام سوالات بی جوابی هست که در مورد خدا و در تمام ادیان وجود داره.با سلام به تمامی دوستان
به نظرم دوستان در مورد وجود خدا مشکل دارند(خوشبینانه)
اول بیایم بگیم خدایی هست یا نه!
خواهشا این بحثها رو هم بزارید کنار
اگر کسی تونست ثابت کنه خدا وجود نداره شخصا اعلام می کنم
ولی اگر نه به این نتیجه برسیم که خدایی وجود داره و می تونیم بریم سراغ سوالات بعدی!
خب حالا چرا دعواش ميكني؟ببخشید لطفا دقیقا بفرمایین کجا عقب کشیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این بحث رو علمی واستون میذارم به NYUهم گفتم .
این بحث یه مبحث مسخره نیست که برقی بذارم.دارم رو کاغذ میارم.در ضمن توهین نکنیید من هدفم کمک هست برا روشن شدن حقیقت واسه دوستان. دشمنی هم ندارم با کسی .اگه وقت بذارم هم لطف میکنم چون بچه هارو دوست دارم و دلم نمیخواد اشتباه فکر کنند.وگرنه میگفتم خب به درک که قبول ندارن .به من که لطمه ای نمیخوره.
حالا دوست من بفرمایین من کجا پاسخ ندادم؟بهتره به پست هایی که اینجوری فکر کردیم در مورد من .سری بزنیید.
گفت روزی به من خدای بزرگ
نشدی از جهان من خشنود
این همه لطف ونعمتی که مراست
چهره ات را به خنده ای نگشود
این هوا این شکوفه این خورشید
عشق این گوهر جهان وجود
این بشر این ستاره این هوا
این شب وماه و آسمون کبود
این همه دیدی و نیاوردی
همچو شیطان سری به سجده فرود
در همه عمر جز ملامت من
جگوش من از تو صحبتی نشنود
.........................
جای اینها که بر شمردی
کاش در جهان ذره ای عدالت بود
از نظر من خدا خیلی بزرگ تر از اونه که ما بشناسیمش قادر و توانا اما من میگم هیچ عدالتی توی جهان نیست
یه دختره با ما دانشجو بود که ساعت دستش بالای 100 هزار تومن بود 206 مشکی داشت بعد من یه نفر رو میشناسم که پدرش گاری داره و تمام لذت دنیا تو اینه که پدرش میوه هاشو بفروشه و برگشتن اون سوار گاری باباش بشه .....................هیچی نگم بهتر
تازه این نمونه کوچیکی بود که من دیدم کجای جهان ما عدالت داره
دقیقا موافقم وهمین داستانها ویا به قولی افسانه هاست که باعث شده ما خدامون رو خوب نشناسیماون جمله تون كاملا درسته
قادر و توانا
و خداوند خيلي بزرگتر از افسانه هايي است كه اديان در داستانهايشان به او نسبت ميدهند .