کیهان : دختر طالقانی از جمله فرزندان طالقانی است که با نهضت آزادی و منافقین پیوند خورده !

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزنامه کیهان شریعتمداری در ستون اخبار ویژه خود در واکنش به حمایت اعظم طالقانی دختر مرحوم طالقانی واکنشی تند نشان داد که بی کم و کاست بدین شرح به استحضار می رسد:
دخترآیت الله طالقانی(ره) که با گروهک نهضت آزادی ارتباط و همکاری وسیع دارد، به مراجع رهنمود ارائه کرد! اعظم طالقانی در گفت وگو با خبرگزاری افراطی ایلنا گفت: وظیفه شرعی مراجع است که از سخنان هاشمی حمایت کنند.
وی اضافه کرد: سخنان آقای هاشمی بی شباهت به سخنان مرحوم طالقانی در اولین نمازجمعه نبود.
گفتنی است برخی فرزندان آیت الله طالقانی که با دو گروهک نهضت آزادی و منافقین پیوند خورده بودند به آلت دست این گروهک ها برای فاصله انداختن میان آیت الله طالقانی و نظام تبدیل شدند اما مرحوم طالقانی با وجود فاصله پیش آمده، آب پاکی را روی دست منافقینی که وی را پدر طالقانی خطاب می کردند و می گفتند «نیروی نظامی ما در خدمت شماست»!، ریخت. آیت الله طالقانی خطاب به حضرت امام گفته بود وقتی خسته و دلزده می شوم و به ملاقات شما می آیم، خستگی و ناامیدی از تن من بیرون می شود.

شایان ذکر است با کمی دقت واژگانی چون: گروهک، افراطی، آلت دست و امثال آن از جمله کلمات کلیدی شریعتمداری است که وقتی از کسی یا چیزی خوشش نمی آید با استفاده از آنها به تخریب مخالف می‌پردازد.
گرچه در سال های اخیر این نوع ادبیات در اذهان خوانندگان و بویژه جوانان در جرگه ادبیات هجو و در برخی موارد نادر طنز جای می گیرد.
اقاي شريعتمداري ديگر از كشيدن شمشير بر روي خاندان طالقاني هم اكراه ندارد..

spow

اخراجی موقت
با این حرفای حسین بی بی سی باید منتظر ترور یه شخصیت باشیم
اخه حرفاش کم کم داره بوی خون میده
طفلکی از نوادگان نوستر اداموسه

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
کافر(ک ماله کیهان:D الف ماله ایران:D ف ماله خبرگزاری فارس:D ر ماله خبر گزاری رجانیوز:D)
همه اینایی که گفتی مخاطبانشون رو گوسفند فرض کردن، من قبل از انتخابات روزنامه ایران و خبرگزاری فارس رو برای اوقات فراغتم استفاده میکردم به شما هم پیشنهاد میکنم، انگار پرسنل گل آقا رو پخش کردن تو این روزنامه ها;) با این مطالبشون روح گل آقا رو شاد کردن، بعد از نماز جمعه فارس تیتر زده بود نماز جمعه معمولی .. :)

بالا