دقیقا اشتباه شما همینجا بوده
ببینید ما ساختیا نباید وقتمونو رو ریاضی و جامدات بذاریم و کتاب بخونیم اونم از صفر درین زمینه استادای خوبی هستن که با صرف و قت خیلی کم نسبت به خوندن کتاب واقعا آدمو راه میندازن ماباید وقتمونو رو خوندن رفرنسهای ساخت بذاریم و بااستفاده از کلاسهای ریاضی و جامدات خیلی سریع اینارو جمعبندی کنیم
مطمئنا اگه شما ریاضی و جامدات کلاس میرفتی و 30 - 40 درصد ازهرکدوم میزدی خیلی نتیجه بهتری میگرفتی
مخصوصا جنابعالی که ساختت اینقد خوب بوده با کلاس ر فتن راضی و جامدات میتونستی خیالتو راحت کنی
من شکر خدا خیالم از بابت ریاضی و جامدات تخت بود آخه کلاسهای آقاسی و نایی رو رفتم ریاضی مهندسی رو هم با اینکه تو دانشگاه پاس نکرده بودم کلاس مهندس کریمی رو رفتم و با اینکه قسمت زیادی رو حذف کردم اما 3تا تست مهندسی رو مث آب خوردن زدم که واقعا کمکم کرد در کل از کلاسهایی که رفتم جدا راضیم و همه اون اساتید رو دعا میکنم خدا خیرشون بده اما ساختو با اینکه همه جزوات امیر کبیرو تبریزو یه سری کتاب دیگه رو حداقل 3 دور خونده بودم امانتونستم خوب بزنم حالا توکل به خدا ببینیم چی میشه
توی آزمونم خیلی نکات دستم اومد مثلا اینکه ریاضی کم اشتباه میکنم و میتونم با ریسک بالاتری تست بزنم اما تو ساخت برعکس
سلام
واقعا از بعضی تجربیاتتون استفاده کردم
ولی خب من که نفهمیدم اشتباهم کجا بود
البته خوشحال میشم کسی کمکم کنه و منو از اشتباه در بیاره
ولی خب من حرفی از کلاس نرفتن نزدم
فقط این کنکورای ازمایشی رو گفتم
تازه چنتا پست قبل چنتا از مزایا و فوایدشم گفتم
ولی خب کلاس ریاضی و جامدات پیش اساتید برجسته و با تجربه مثل اقاسی و...
خیلی امتیازه
مثلا من که تا الان ریاضی و دروس جامدات و...رو شب امتحانی خوندم
وقتی میخوام به قول دوستام سلف استادی کنم و بدون معلم و استاد خودم تکی بخونم خیلی خیلی کارم سخته
الان حساب دیفرانسیل و انتگرال رو برداشتم و دارم از پایه کتابهای مرجع رو میخونم تا به مشکل بر نخورم
ولی خب بعضی وقتها رو یه نکاتی چندین دقیقه مجبورم الکی صبر کنتم ولی واقعا اگه یه استادی چیزی بود سریع این تلف شدن وقت و خستگی رو حذف میکرد
البته یه مزیت داره اینکه این نوع یادگیری دوامش تو حافظه بلند مدت بیشتره ولی به چه قیمتی؟؟؟خستگی و دلزدگی و....
خلاصه واقعا کاش تو این دروس خودمو قوی میکردم و یه استاد مجرب و کم هزینه پیدا میکردم...
در مورد ساختم به نظر من جزوه و...ملاک نیست
فقط عشق به صنعت و تولیده که ارزش داره
مثلا من کشته مرده cncهستم
و تا حالا چندین دوره فنی حرفه ای هم رفتم و دوره دیدم
یادمه کلاسهای ریاضی و سیالات و..میپیچوندم تا به فنی حرفه ای برسمم و برم پشت دستگاه cncچند محوره و...
البته چه فایده سوالی امسال از این درس نیومد
خب فعالیتهای غیر کلاسیم خیلی بود
و معدلمم به شدت افتضاه شد که احتمال داره سر همین موضوع درصدم افت کنه
خلاصه بگم که ساخت رو باید با عشق خوند نه واسه کنکور
من فقط یه کتابخونه کتاب واسه دروس ساختم دارم
شاید هیچکدومو یه بارم نخونده باشم ولی هر از گاهی یه نگاه و مطالعه کوتاه خیلی علممو تو این زمینه بالا میبره
مثلا من کلی کتاب در مورد کدکم و نقشه کشی انالیز و دستگاه های cmmو جزوه های دانشگاه های مختلف و...دارم و وقت بیکاری و تلف شده خیلی کم دارم
البته دانش ریاضیم شاید در حد افتضاه هم نباشه
ولی دعا کنید تو این چند ماهه بتونم خودمو به ریاضیات پیشرفته برسونم
یا علی(ع)