بله یکی از اونا منم :دی من می خوام شما رو ورچپه راهنمایی کنم!! گولم رو بخورید دیگه!!!! ای بابا!!!بعضی اقایون برای اینکه خودشون راحتتر رتبشونو بالا بکشن بقیه رو عمدا به اشتباه میکشونن
آخرین ویرایش:
بله یکی از اونا منم :دی من می خوام شما رو ورچپه راهنمایی کنم!! گولم رو بخورید دیگه!!!! ای بابا!!!بعضی اقایون برای اینکه خودشون راحتتر رتبشونو بالا بکشن بقیه رو عمدا به اشتباه میکشونن
مثلا خود من،پارسال از آبان برای کنکور شروع کردم،4 روز در هفته و میانگین 4-5 ساعت در روز میخوندم،دروس ریاضی رو هم تو دانشگاه خوب نخونده بودم اما تو کنکور با وجود اینکه ریاضی سخت بود و ریاضی مهندسی هم نخونده بودم تونستم 45 درصد بزنم
خوب گزارش دادن شما به یکی از اعضای هیات علمی یه وبلاگ به صورت غیر مستقیم تیکه انداختی. چون هیات علمی یک شخصیت مهم است، پس شما یه حرف سیاسی از خودت در کردی (به قول برره) پس در نتیجه پستتو که پاک می کنن هیچ، ممکنه که کارای دیگه ای هم بکنن.چرا پست های من رو حذف کردن؟؟؟؟ نه سیاسی بود .. نه توهین بود به کسی .... نه گمراه کننده .... نه گول زننده ....
تو مقررات سایت اومده که پست های سیاسی بدون اطلاع حذف میشه .. پس چرا خود مدیران به این مقررات احترام نمیزارن ...
خوب گزارش دادن شما به یکی از اعضای هیات علمی یه وبلاگ به صورت غیر مستقیم تیکه انداختی. چون هیات علمی یک شخصیت مهم است، پس شما یه حرف سیاسی از خودت در کردی (به قول برره) پس در نتیجه پستتو که پاک می کنن هیچ، ممکنه که کارای دیگه ای هم بکنن.
تا اونجایی که من آمار دارم اکثر داوطلبان جدی، آزمونهای جامع سنجش رو ثبت نام کردن.از دوستان کسی میدونه امسال بیشترین تعداد شرکت کننده ساخت و تولیدی تو کدوم موسسه هستند و واسه کنکورهای جامع ماه آخر انتخاب کدومشون بهتره؟؟
ایشالا (با آهنگ جش نخوره ایشالا!)اهم اهم..سلام عرض شد
امیدوارم امسال همه ارشدی بشیم،بگین ایشالله![]()
معلومه که خیلی حال کردی! خدا رو شکر!
سلام
آقا من خیلی حالم خرابه اعصابم به شدت خورده. نمی دونم چیکار کنم.
دروس ساخت اون 10 تا کتاب رو خوندم و 2بار هم دوره کردم اما حالا که میرم تستهای ساخت رو بزنم میبینم خیلی پرتم انگار نه انگار چیزی خوندم این تستهای ساخت واقعا مشکلن از طرفی هنوز مقاومت مصالح را تموم نکردم توی مقاومت هم خیلی ضعیفم ریاضایت هم که فقط معادلات رو خوندم تازه اونم هنوز تستهاشو نزدم ریاضی یک را هم هنوز انتگرال رو نرسیدم چون ریاضیم خیلی ضعیفه
بچه ها من خیلی ناامیدم با اینکه این چهار ماه را همیشه می خوندم روزی 7 ساعت ولی الان اینقدر اعصابم خورده که می خوام بیخیال بشم
.
سلام
دروس ساخت اون 10 تا کتاب رو خوندم و 2بار هم دوره کردم اما حالا که میرم تستهای ساخت رو بزنم میبینم خیلی پرتم انگار نه انگار چیزی خوندم این تستهای ساخت واقعا مشکلن از طرفی هنوز مقاومت مصالح را تموم نکردم توی مقاومت هم خیلی ضعیفم ریاضایت هم که فقط معادلات رو خوندم تازه اونم هنوز تستهاشو نزدم ریاضی یک را هم هنوز انتگرال رو نرسیدم چون ریاضیم خیلی ضعیفه
بچه ها من خیلی ناامیدم با اینکه این چهار ماه را همیشه می خوندم روزی 7 ساعت ولی الان اینقدر اعصابم خورده که می خوام بیخیال بشم
.
سلام ... الان وقت شل شدن نیست ... با نظر rattling_boy کاملا موافقم .. درسهای ساخت رو بیخیال نشو و حتما تست بزن ...سلام
.
من ديگه تو تاپيك كلاس نكته و تست ساخت و توليد پست نميدم چون همه ميان و ميخونن و ميرن .
هيچكس همكاري نكرد كه بخوام بيشتر توضيح بدم.
اما در مورد ذرات ساينده :
مشبندي بين 100-800 استفاده ميشه.
همونطور كه ميدونيد هر چي مشبندي بالا ميره ابعاد ذرات كوچكتر و تعداد ذرات بيشتر ميشن.
مشبندي ذرات تاثير زيادي رو سرعت بار برداري و صافي سطح دارند
استفاده از مشبندي پايين(ذرات درشت تر) سرعت براده برداري رو افزايش ميده و به تبع اون صافي سطح پايين مياد . كاربردش در خشنكاري هست.
استفاده از مشبندي بالا(ذرات ريزتر) صافي سطح بهتري نتيجه ميده اما سرعت بار برداري كاهش پيدا ميكنه. كاربردش در پرداختكاري هست.
پاينده باشيد....
[FONT="]در جزوه ای که من می خونم اینطور نوشته:[/FONT][FONT="]همواره ذرات درشت بین قطعه و کناره محبوس میشوند و در کناره ها تنها مکانیزم کوبش حاکم است و چون ذرات درشت فقط در کناره ها عمل میکنند کناره ها صاف تر و پرداخت تر خواهند بود.[/FONT][FONT="]یعنی اشتباه گفته؟؟؟؟؟؟[/FONT][FONT="] [/FONT]
اهم اهم..سلام عرض شد
امیدوارم امسال همه ارشدی بشیم،بگین ایشالله[/QUOTE
ارشدی که میشیم ...ولی مهم اینه ارشد کجاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟
شما ساخت و بقیه درس ها را چند درصد زدید که نتونستید قبول بشید؟؟؟؟
اهم اهم..سلام عرض شد
امیدوارم امسال همه ارشدی بشیم،بگین ایشالله![]()
ارشدی که میشیم ...ولی مهم اینه ارشد کجاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .... احتمالا منظورش تو ماشینکاری با ذرات درشت هست که کناره های قطعه نسبت به مرکزش صاف تر میشه ... نه اینکه نسبت به ذرات ریز تر ...
راستی شما از چه جزوه ای میخونی؟؟
من از روی جزوه دانشگاه مازندران + جزوه دانشگاه امیرکبیر می خونم.
کتاب روشهای تولید مدرن(مهندس بیغال): صفحه 190 آخر صفحه : هرچه اندازه دانه بزرگتر باشد پرداخت سطح ظریفتر می شود کتاب ساخت و تولید اصفهان : صفحه 304: اندازه ذرات بیشترین تاثیر را بر صافی سطح دارد هرچه اندازه دانه ها درشت تر باشد صافی سطح بهتر است.البته اینجا یک نکته مبهم وجود دارد : می دانیم وقتی ذرات درشت تر باشند نرخ براده برداری افزایش میابد در نتیجه با افزایش نرخ براده برداری دامنه ارتعاشات نیز افزایش می یابد .در خشن کاری دامنه ارتعاشات را زیاد میکنند حال آنکه دانه های درشت طبق آنچه در بالا ذکر شد چون باعث صافی سطح میشوند در پرداخت کاری کاربرد دارند.!!?????????????????????????????????????????????????????????????
چند تا سوال دیگه:کلرید سدیم نسبت به نیترات سدیم دقت پایین تری ایجاد میکند.کلرات سدیم نسبت به نیترات سدیم کنترل ابعادی دقیق تری را امکان پذیر میکند.مگر کلرید سدیم با کلرات سدیم فرق میکنه؟؟؟
تناقضی وجود نداره! هر چه اندازه دانه درشت تر بشه MRR بیشتر و صافی سطح خراب میشه. فقط یه مشکل کوچیک تو ترجمه آقای بیغال هستش...اندازه دانه ترجمه کلمه Grain Size هست که به معنی شماره سرند یا الک یا غرباله که هر چی عدد Grain Size بزرگتر بشه چون سوراخهای الک توی اینچ مربع بیشتر میشه اندازه دانه ریزتر میشه . یعنی دانه با شماره غرباله 800 ریزتر از دانه با شماره غرباله 100 میباشه !
اگر دقت کنی صفحه 192 بیغال زیر نمودار هم تو پارانتز نشون داده که منظورش از اندازه دانه همون شماره غرباله- صفحه 38 Jain هم همینو گفته. راجع اندازه دانه هم اگر میخوای بیشتر بدونی صفحه 265 پل دکارمو (حائریان) رو بخون !![]()
اول اینکه ساخت رو چقدر بالای 40 بزنی .. مثلا 45 بزنی یا 65 .. که خیلی فرق داره .... بعد اینکه با این درصدهای ریاضی و جامدات قبول شدنت شدیدا به ساختت بستگی داره ... اگه ساخت و تولید امسال خیلی سخت باشه ولی شما بتونی 60درصد بزنی و ریاضی و جامداتم همون 15 و زبان 30 باشه احتمال قبولیت زیاده .. اما اگه ساخت راحت باشه ( که بعیده ..) قبولیت یکم سخت تر میشه ...اگه از بین جامدات و ریاضی یکیشون رو 25-30 بزی خیلی راحت تر میشی ....اگه من ساخت رو بالای 40 بزنم و زبان روحدود 30 و جامدات و ریاضی رو حدود 10 15 ... بنظرت چی میشم ؟
این کارنامه ها رو پارسه برام فرستاده:
دانشگاه فردوسی روزانه - رتبه 296 - زبان 5.44 - ریاضی 36.67 - جامدات 15 - ساخت 38.6 - نمره 6164
دانشگاه روزانه تبریز - رتبه 292 - زبان 16.67 - ریاضی 33.33 - جامدات 43.33 - ساخت 35.09 - نمره 6170