مثل هميشه كامل و جامع تعريف كردي فرهنگ خانمهمه در شوك وبهت به سر مي برن....
زمان كم نبود... من 5 دقيقه دقيقا اضافه آوردم...
منابعي كه سوالات استخراج شده بودو نميدونم اگه ميدونستم كه الان هم هرو جواب داده بودم... ( اي طراحاي... اين سوالا از كجا اومده بود؟
كنكور خرناكي بود...
تا حالا 3 تا نمودار 3 تايي نداشته كنكور مگر زماين كه استحاله درس جدا بوده...
لاپلاس نداشت كنكورش... نگاشت نداشت... توزيع سوالات تو درس رياضي خيلي فرق بود...
كريستالوگرافي درست و درمون نداشت ... ttt و عمليات نداشت...
زبان دو تا متن كه استخراجي بود....
مكانيكياش فقط تحليلي بود ..خيلي كم فرمول به كار مي اومد
واي ترمووووووووووووووووووووووووو![]()

تا حالا همچين امتحان مفهومي نديده بودم

من رياضي 0 زدم

ترمو هم افتضاح، ولي برعكس شما ها فيزيكي و مكانيكي رو هر چي رسيد دستم زدم
دركل توكل به خدا، فكر كنم مونديم براي سال ديگه، شايدم فرجي شد
براي همتون آرزوي موفقيت ميكنم

((((((((((( ..... آدم یه وقتایی می مونه چی به این طراحها بگه! آخه مگه این سوالات صاحب نداره ، مگه بودجه بندی نداره ، مگه قراره این سوالات برای حل نشدن طراحی بشه؟! مگه هدف بررس میزان تسلط دانشجو بر مباحث نیست؟! اگه قراره کسی سوالات رو حل نکنه خب رسما اعلام کنند دیگه! اون از سوالات فیزیکی پارسال که خیلی راحت اصول متالورژی رو زیر سوال برد و این هم از سوالات امسال که .... اصلا اون سوال تجزیه اسپینودالش که معلوم نبود چی می خواد؟! دیاگرام سه تایی دومی هم که عین روده .... بودمکانیکی رو هم هنوز نمی دونم چطور زدم ، بعد زدن اون فیزیکی دیگه اعصاب برای آدم نمی مونه که ولی به نظرم بهتر از اون فیزیکی ها بودو اما ترمودو حالت داشت یا سخت سخت و یا خیلی خیلی آسون!!! و حتی سوالات تکراری بدون عوض کردن عدد!!!!!!!!!کلا شیمی فیزیکش آسون و ترموش سخت بود!بعد امتحان مثل لشکر شکست خورده از اون سر دنیا برگشتیم این سر دنیا!فقط دوست دارم پاسخنامه بیاد و ببینم چه خبره، خدا کنه که غلط غلوط نزده باشم