سلام دوست عزيز
براي ارشد روزانه 6 ساعت مفيد درس بخوني خيلي خوبه
من خودم جزوه هاي بارسه راخوندم يك دوره ازموناشم شركت كردم اگه جزوه هاشو بتوني خوب مسلط بشيو كنارش تستاي ارشد را بزني اميدوارم بتوني قبول بشيد
البته كم وكاستي هايي هم دارد كه با يك سري جزوه هاي خودتون بخونين كامل ميشه
به اميد موفقيت شما
سلام . دانشجوهای عزیز صنایع غذایی دانشگاه آزاد لطفا خودشون و دانشگاه محل تخصیلشون رو معرفی کنند ونظرشون رو در مورد دانشگاه آزاد بگن خصوصا اگه افرادی بودن که کارشناسی سراسری بودن و برای ارشد رفتن آزاد . شاید بهتر بتونیم برای رفتن به دانشگاه آزاد یا مجدد خوندن سراسری ارشد تصمیم بگیریم! لطفا کمک کنید...![]()
سلام . دانشجوهای عزیز صنایع غذایی دانشگاه آزاد لطفا خودشون و دانشگاه محل تخصیلشون رو معرفی کنند ونظرشون رو در مورد دانشگاه آزاد بگن خصوصا اگه افرادی بودن که کارشناسی سراسری بودن و برای ارشد رفتن آزاد . شاید بهتر بتونیم برای رفتن به دانشگاه آزاد یا مجدد خوندن سراسری ارشد تصمیم بگیریم! لطفا کمک کنید...![]()
سلام دوستان عزیز واسه ارشد کمک می خوام لطفا بگین چه گراشایی داره؟؟؟؟؟؟؟؟واسه گرایشه تغذیه تو دوره کارشناسی باید رو کدوم درسا بیشتر کار کنی خواهشا کمک کنید منون
سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید چه رشته های رو واسه ارشد میتونم شرکت کنم؟؟؟ منظورم فقط رشته های زیر شاخه هی صنایع غذایی نیستاا... ینی واسه رشته های دیگه چی میتونم شرکت کنم؟؟؟ مثلا تغذیه رو میشه شرکت کنم... رشته های دیگه چی هست؟؟؟ مثلا زیست و یا زیست شناسی مولکولی؟ پرستاری؟یا هر رشته ی دیگه ، چی میتونم شرکت کنم ؟؟ زیست شناسی؟؟... لطفا کمکم کنید
ممنون