sahar arabha
عضو جدید
سلام
در درس برنامه نويسي به زبان ++cمشكل دارم بايد چي كار كنم؟
سلام
می خوام برای درس اصول مدیریت یه تحقیق به صورت پاور پونت ارایه کنم به نظر شما چه موضوعی را انتخاب کنم؟راهنماییم کنید
دوست عزیز هیچکس تو همه ی برنامه نویسیا قوی نیست.بهتره اگر میخواید تو این بحث پیشرفت کنید ابتدا هدفتون رو مشخص کنید و در گام های بعدی یکی از زبان ها رو انتخاب و از منابع بیشماری که براشون هست استفاده کنید(ترجیحا زبان اصلی).شما که رشتتون آی تی هستش بهتره به سمت برنامه نویسی وب و شبکه برید PHP میتونه آینده ی خوبی برای هر علاقه مندی ایجاد کنه(این پیشنهاده خودتون باید نیاز سنجی و انتخاب کنید)سلام به برو بچه گرامه it میگم منم مهندسی فناوری میخونم من تو برنامه نویسیا ضعیفم چیکار کنم؟
سلام به برو بچه گرامه it میگم منم مهندسی فناوری میخونم من تو برنامه نویسیا ضعیفم چیکار کنم؟
سلام.سلام....منم آي تي ميخونم. ترم بعديم ك ترم آخرمه بايد پروژه بدم...استاد راهنمامون گفته خودتون بايد موضوع پيدا كنين...لطفا راهنماييم كنين.
دانشجوی علمی کاربردی نیستم و نمیتونم در مورد اون دانشگاه خاص بهت بگم.سرفصل های کاردانی رو هم ندارم متاسفانه.دوستان عزیز کسی اینجا رشتش IT دانشگاه علمی کاربردی هست؟
من رشتم چیز دیگه ای بوده ولی میخوام پودمانی علمی کاربردی آی تی(کاردانی) شرکت کنم و ازونجایی که رشته قبلیم کاردانش بوده اصلا ریاضی خوبی ندارم و متاسفانه ضعیف به پایین هست.
میخواستم اگه کسی اینجا این رشته رو میخونه یه کم بیاد به من مشاوره بده و بگه ریاضی در این رشته تا چه حد هست؟
اما مبانی عمومی کامپیوتر رو خوب بلدم ولی برنامه نویسی و این چیزا رو خیر
اما مشکل اصلیم ریاضی این رشته در برابر ریاضی رشته نرم افزار هست که اینجور که به من گفتن آی تی ریاضیش بیشتره.
دوست دارید IT یاد بگیرید؟ متوجه منظورتون نمیشم.میخواید در این رشته تحصیل کنید یا فقط اطلاعات عمومی داشته باشید؟سلام من رشته ام معماریه ،خیلی دوست IT هم یاد بگیریم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم ،میشه یکی منو راهنمایی بکنه
می خوام مثل یه مهندس IT باشم ولی دقیقا نمیدونم از چه درسی باید شروع کنم
سلام.
خوش اومدید.
خودتون به چه موضوعی علاقه دارید؟ در چه زمینه ای(مثلا سیستم های اطلاعاتی،شبکه،امنیت و ...)؟ کار عملی رو ترجیح میدید یا کار پژوهشی و تحقیق؟ تا حالا در مورد موضوعی مطالعه یا فعالیت داشتید؟
ميخوام رو شبكه عصبي كار كنم...يه مقاله 40 ص ازش دارم ولي كامل نيس!!!
پس زمینه ای که میخواید کار کنید رو "هوش مصنوعی" انتخاب کردید؟ خوبه،بد نیست.(هرچند من به شخصه فکر میکنم هوش مصنوعی جزء حیطه فعالیت مهندسین نرم افزاره،نه IT.اما همه که نباید مثل من فکر کنن!)ميخوام رو شبكه عصبي كار كنم...يه مقاله 40 ص ازش دارم ولي كامل نيس!!!
پس زمینه ای که میخواید کار کنید رو "هوش مصنوعی" انتخاب کردید؟ خوبه،بد نیست.(هرچند من به شخصه فکر میکنم هوش مصنوعی جزء حیطه فعالیت مهندسین نرم افزاره،نه IT.اما همه که نباید مثل من فکر کنن!)
اول از همه باید اطلاعات پایه خوبی داشته باشید.متاسفانه توی این زمینه اطلاعات ندارم،اما مطمئنا میتونید کتابهای خوبی پیدا کنید.قبل از خوندن مقالات و مطالب تخصصی باید با خوندن کتاب/کتابها با موضوع آشنایی کامل پیدا کنید.
بعد از اون با کمک استاد راهنما،یا بچه های تالار باید به مقالات معتبر و ژورنال های به دردبخور دسترسی پیدا کنی.مقالات معتبر و تخصصی رو نمیتونی روی وب همینجوری پیدا کنی،باید از راه خودش بری.
تصمیم داری یه مقاله بدی در این مورد؟ یا چیزی رو میخوای پیاده سازی کنی؟
خوبه،موضوعت هم خوبه،مخصوصا اگه بهش علاقه داری و قبلا در موردش مطالعه کردی.يه مقاله خوب بايد ارائه بدم....هنو دنبال موضوهاي بهترم...هفته بعد بايد موضوع پروژه رو با يه شرح مختصر به استادم تحويل بدم ...
خوبه،موضوعت هم خوبه،مخصوصا اگه بهش علاقه داری و قبلا در موردش مطالعه کردی.
توصیه میکنم هرچه زودتر شروع کنی.
سلام خسته نباشبد
در مورد شیکه های عصبی یا عصبی فازی مطلب میخواستم ممنون میشم راهنماییم کنید
http://en.wikipedia.org/wiki/Fibre_Channel_Protocolسلام من حدود 20 روز دیگه ارائه دارم راجب پروتکل های لایه انتقال!FCP, Fiber Channel ProtocolFCIP, Fiber Channel over TCP/IP
TCP, Transmission Control Protocol
سلامسلام به دوستان عزیز میخواستم بگم که تو ایران دو دسته استاد هستن یکی اوناییکه که چیزی بلدن و دوست ندارن به دانشجوها انتقال بدن تا چیزی بشن دوم اوناییکه که واقعا هیچی براشون نیست تا به دانشجوها چیزی یاد بدن کاش یه کسی از جایی به داد ما برسم با تشکر.
سلام من it میخونم ترم 4 هستم میخواستم ببینم چیکار کنم تا تو رشتم موفق بشم چون خیلی بهش علاقه دارم.بعدشم چه مهارت هایی رو باید یاد بگیرم تا توی بازار کار موفق باشم؟
بهتر وجود نداره.برنامه نویس خوب شدن بهتره؟ یا متخصص شبکه؟
من هنوز شبکه نخواندم (کتاب network+ رو تو ترم خریدم ولی.... ان شاء الله از فردا شروع میکنم به خواندنش)
کدوم برای خانوما بهتره؟
برنامه نویس خوب شدن بهتره؟ یا متخصص شبکه؟
من هنوز شبکه نخواندم (کتاب network+ رو تو ترم خریدم ولی.... ان شاء الله از فردا شروع میکنم به خواندنش)
کدوم برای خانوما بهتره؟