.::کمک و راهنمایی به دانشجویان IT برای پیشرفت در این رشته::.

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام. خسته نباشید.:w16:
به نظرتون این راهی که می خوام برم درست هست یا نه ؟:question:
اول می خوام html رو یاد بگیرم. بعد از اون asp or php(کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟):w20:
و بعد از همه ی این ها network (راه اندازی و مدیریت شبکه)
آیا این راه درست و تقریبا کامل هست، تا زمانی که من لیسانس می گیرم؟؟؟(ترم 4 ITهستم.)
لطفا اگر نرم افزار یا کتابی در این رابطه می شناسید معرفی کنید.
با تشکر از همه ی کسایی که کلا این سایت رو راه اندازی کردن.:redface::w11::w27:

سلام
اولا بهتره در برنامه ریزی که میکنید به فکر پاس کردن واحدهاتون هم باشید، در مرحله بعدی اگر به طراحی صفحات وب علاقه دارید بهتره کارتون رو با HTML آغاز کنید(البته زیاد براش وقت نزارید چون در طول کار بهش مسلط خواهید شد)
من شخصا asp.net رو بجای php توصیه میکنم، البته منکر قدرت فوق العادهphp نیستم، اما من با asp راحترم.

یادگیری شبکه ربط جندانی به برنامه نویسی وب نداره! و مهم نیست که اونو قبل از برنامه نویسی شروع میکنید یا بعد از آن

برای کتاب هم بهتره سری که کتابخانه تالار بزنید، اونجا منابع خوبی معرفی شده است.

سلام.
کسی کار با نرم افزار کنترل کودک (child control 2008) رو یاد داره به من هم یاد بده؟
ممنون.

من با این نرم افزار کار نکرده ام و آشنایی باهاش ندارم...

موفق باشید

eL2rado

عضو جدید
اول می خوام html رو یاد بگیرم. بعد از اون asp or php(کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟):w20:
آیا این راه درست و تقریبا کامل هست، تا زمانی که من لیسانس می گیرم؟؟؟(ترم 4 ITهستم.)
راهت درسته عزیز..موفق باشی. منم این فرآیندhtml > ASP > ASP.NET رو طی کردم و تقریبا در عرض 5 ماه به یه سطح خوبی رسیدم(البته asp.net جز درسهای دانشگام بود) و البته همچنان ادامه دارد...! به نظر من بهتره در کنار برنامه نویسی وب ،کم و بیش یه نگاهی به کتابای شبکه مثل network+ هم بندازی(به عنوان تفریح:D).

hunny

عضو جدید
من میخوام برا ادامه تجارت الکترونیک بخونم باید از کجا شروع کنم؟چه کلاس هایی برم؟ آیا خوبه واسه ادامه دادن؟ممنون میشم راهنماییم کنید اگه جایی هم در این مورد نوشته شده آدرسشو بهم بدین ممنون.

nargil

عضو جدید
من میخوام برا ادامه تجارت الکترونیک بخونم باید از کجا شروع کنم؟چه کلاس هایی برم؟ آیا خوبه واسه ادامه دادن؟ممنون میشم راهنماییم کنید اگه جایی هم در این مورد نوشته شده آدرسشو بهم بدین ممنون.
سلام
اول بگو چرا تجارت می دونی بازار کارش در ایران hفتضاح (فعلا) چرا نمی ری MBA

nargil

عضو جدید
سلام zeost
به نظر من اگه شبکه رو هر چه زودتر شروع کنی بهتربرنامه نویسی رو هم در کنارش یاد بگیر چون کار بچه های IT برنامه نویسی نیست اما اگه بلد باشی خیلی عالیه

zeost

عضو جدید
سلام zeost
به نظر من اگه شبکه رو هر چه زودتر شروع کنی بهتربرنامه نویسی رو هم در کنارش یاد بگیر چون کار بچه های IT برنامه نویسی نیست اما اگه بلد باشی خیلی عالیه
اگه امکان داره در ضمینه ی شبکه بیشتر منو راهنمایی کنید.

nargil

عضو جدید
اگه امکان داره در ضمینه ی شبکه بیشتر منو راهنمایی کنید.
به نظر من دوره network+رو خودت بخون چون واسه یه دانشجو ITخیلی راحت از همین تالار هم فکر کنم بتونی کتابش رو گیر بیاری برا بقیش هم اگه پول داری برو کلاس های شبکه آزاد راستی( آیدین هنوزم تو سجاد می درسه اون هم کار بلد هم قیمتش مناسب)
درضمن کلاسای فنی حرفه ای هم بدک نیست اما اگه داری برو موسسه آزاد
بازم اگه سوالی داری در خدمتم

nargil

عضو جدید
سلام بچه ها کسی به این سوال من جوابی نمیده؟
آفرین
برا IT این رو بدون در کارشناسی از بچه های نرم چیزی بیشتر یاد نمی گیری فقط چند تا درس مدیریتی بیشتر پاس می کنی
گرایشت رو تو ارشد مشخص کن :
1 .شبکه
2. تجارت
3. مدیریت
4....
بعد تو همون رشته پیش برو
اگه دنبال پولی برو شبکه یاد بگیر اما اولش باید پول بدی واسه یاد گیری می گم راستی بچه کدو شهری همون شاهرود یا...

FreeTalk

عضو جدید
php را توصیه می کنم کاربردش بیشتره!

ققنوس یخ

عضو جدید
سلام به شما دانشجویان عزیز IT.

نمی دونم اطلاع دارید یا نه ولی متاسفانه توی ایران در مقطع کارشناسی چیز زیادی که برای کار توی یک شرکت به دردتون بخوره یاد نمی گیرید.

مباحثی که توی این رشته ارائه می شن اغلب تئوری هستن.
شما بعد از فارغ والتحصیل شدن در این رشته حتی دو تا کامپیوتر هم نمی تونید شبکه کنید.

این تاپیک رو به این هدف زدم که شاید بتونم در جهت با سوادتر فارغ والتحصیل شدن شما کمکی کرده باشم

هر سوالی در این زمینه داشتید بپرسید حتما با کمک دوستان به جواب خواهید رسید
موفق باشید.
خوب باید چیکار کنیم مثلا من الان چند ساعته که دارم دنبال یه لیست شامل تمام کتابا منابعی که باید بخونم هم واسه کارشناسی هم کارشناسی ارشد میگردمو پیدا نمیکنم هرجا سرزدم تمام کمال گیرم نیومده درضمن سایت شمام یه کمی زیادی شلوغه

کربلایی

مدیر بازنشسته
جهت جلوگیری از بی نظمی تاپیک
پست های شامل اسپم، نامربوط به موضوع تاپیک، بی محتوا و تکراری حذف شدند
موفق باشید

لطفا برای تشکر کردن از پاسخ خای دوستان، تنها از دکمه تشکر استفاده کنید و از اسپم بپرهیزید

JUMONG360

کاربر فعال تجارت الکترونیک
سلام من دانشجوی ترم 5 پیام نور هستم یه سوال داشتم معادلاتو برداشتم ولی امتحانش 21 روز بعد و 2 روز قبل سیستم عامل و مهندسی نرم افزاره به نظر شما چیکار کنم حذف؟:surprised:

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام من دانشجوی ترم 5 پیام نور هستم یه سوال داشتم معادلاتو برداشتم ولی امتحانش 21 روز بعد و 2 روز قبل سیستم عامل و مهندسی نرم افزاره به نظر شما چیکار کنم حذف؟:surprised:

سلام
کم پیدا شدید؟ دیگه این ورا سر نمیزنید؟
به نظر من حذف کنید...
موفق باشید

JUMONG360

کاربر فعال تجارت الکترونیک
سلام کم سعادت شدیم....پس به نظر شما آمار بردارم خوبه (7...8)فاصله داره با بقیه و یه چیزه دیگه معادلاتو پاس نکنم چیو نمیتونم بردارم:gol:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام کم سعادت شدیم....پس به نظر شما آمار بردارم خوبه (7...8)فاصله داره با بقیه و یه چیزه دیگه معادلاتو پاس نکنم چیو نمیتونم بردارم:gol:
سلام دوست عزیز . امیدوارم ایام بکامتون باشه . معادلات پیش نیاز درسی نیست ، خیالتون راحت باشه . مهم ریاضی 2 بود که شما پاس کردید .موفق باشید :)

nargil

عضو جدید
نه درس بخون 21 روز كافيه اما بايد نرم رو خوب بخوني تو اين 21روز معادلات هم يه كم سخت اما الان پاس بشه بهتره اما امار راحت تره

8611050

عضو جدید
کمک

کمک

سلام من دانشجوی تر م 5 فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نورم .فکر میکردم تو این دانشگاه تو دوره کارشناسی چیزی یاد نمیدن ولی مثل اینکه همه جا همینه .من میخام تو این رشته پیشرفت کنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چه دوره هایی رو ببینم که به درد بازار کار بخوره ازتون میخام که 1 سری اطلاعات در مورددوره های لازم برای اینکه از این رشته بتونم وارد بازار کار حرفه ای بشم بهم بدین

با تشکر
م جمالی

آخرین ویرایش:

targol_1985

عضو جدید
سلام خسته نباشین
من هم دانشجوی پیام نور هستم وIT می خونم ،برنامه نویسی رو بلدم البته نه حرفه ای اما می خواستم بدونم که برای موفقیت توی این رشته اولین قدم شبکست؟یعنی تا شبکه رو یاد نگرفتم دنبال کار دیگه ای نرم؟این چیزی بود که از پستهای شما فهمیدم

targol_1985

عضو جدید
سلام من هم ترم 5 IT پیام نورم به نظر من تو پیام نور تاریخ امتحانا زیاد مهم نیست چون نمیشه شب امتحان درس خوند ، از اول ترم اگه نخونی دیگه فرقی نمی کنه که 10 روز فاصله باشه یا اصل نباشه ، اگه از الان داری می خونی حذف نکن

Nefarious

عضو جدید
1 سوال

1 سوال

سلام
سایت خیلی خوبی دارید واقعا خسته نباشید
می دونم به احتمال 99% سوالم تکراریه ولی لطف کنید پاسخ بدید
می شه یک کتاب فارسی در ضمینه Network+ معرفی کنید که برم تهیه کنم (کلا از eBook زیاد خوشم نمیاد!)
(نام نویسنده و مترجم اگر انتشاراتش رو هم بگید که عالی می شه!)
با تشکر

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.

ميخواستم اگه امكانش هست كتابي معرفي كنيد كه در مورد ارايه ها و مرتب سازي و جستجو در پاسكال توضيحات كاملي داشته باشه.ممنون.

targol_1985

عضو جدید
سلام.

ميخواستم اگه امكانش هست كتابي معرفي كنيد كه در مورد ارايه ها و مرتب سازي و جستجو در پاسكال توضيحات كاملي داشته باشه.ممنون.

سلام خوب کتاب های آقای جعفر نژاد خیلی کاملن ، اما اگه در حد یادگیری معمولی می خوای می تونی کتاب پاسکال دانشگاه پیام نور رو بگیری که قیمتش هم زیاد نیست ، در کل فکر نکنم هیچکدوم از کتاب های پاسکال این مبحث ها رو نداشته باشه ، همشون دارن

sepideh.t

عضو جدید
سلام
خسته نباشید.
من دانشجوی ترم 7 (ترم آخر) مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه آزاد مشهد هستم.
این ترم پروژه دارم و موضوع آن پیاده سازی کارت دانشجویی با RFID برای خوابگاس
این پروژه با VB.NET2008 و sql2000 پیاده سازی میشه
کسی هست که به من کمک کنه؟

sama_kavosh

عضو جدید
سلام ممنون از راهنماییهاتون.میخواستم لیست کتابهایی که برای شبکه باید مطالعه کنیم را در سایت بگذارید.

core i7

عضو جدید
سلام دوستان.
یک سوال داشتم.خیلی دوست دارم شبکه رو کار کنم اما نمیدونم باید از کجا شروع کنم،یعنی صفرش کجاست؟مراحل بعدیش چیه؟میشه قدم به قدم رو توضیح بدین؟ممنون میشم...

roshanak69

عضو جدید
سلام دوست عزيز.من دانشجوي ترم 4 IT هستم.دانشگاه سجاد مشهد درس مي خونم.مي خواستم كمكم كني كه در حال حاضر كنار درس خوندنم چه كلاسايي برم تا 2 سال ديگه واسه كار كردن از بقيه جلوتر باشم؟ مرسي

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
داشتم در نت می گشتم که این مقاله رو دیدم، با توجه به اینکه به پرسش های خیلی از دوستان پاسخ داده اینجا قرار میدم:

منبع: http://www.shahabtechnology.blogfa.com/post-87.aspx

رشته مهندسی فناوری اطلاعات یکی از جدیدترین رشته های دانشگاهی در ایران است. این رشته در سال 81 مورد پذیرش وزارت علوم قرار گرفت . برخی از مهمترین دانشگاه هایی که این رشته در آنها ارائه می شود عبارتند از : صنعتی شریف, علم و صنعت, تربیت مدرس و پلی تکنیک.

کارشناسی ارشد این رشته نیز از همان سال شروع به پذیرش دانشجو کرده است. در ادامه با توجه به آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد به معرفی دروس این رشته می پردازیم و ضرایب و گرایش های کارشناسی ارشد این رشته را بررسی می کنیم.
کارشناسی:
دروس این مقطع بسیار شبیه به دروس رشته کامپیوتر است و تقریبا دروس اصلی آن با دروس گرایش نرم افزار مهندسی کامپیوتر یکسان است ولی دروس تخصصی و اختیاری آن تقریبا به طور کامل با آن متفاوت است. مجموع واحد هایی که دانشجو برای اخذ مدرک لیسانس باید بگذراند 149 واحد است.
_ دروس پایه و عمومی :
مجموعا شامل 41 واحد است. 20 واحد عمومی و 21 واحد پایه. دروسی مانند رياضی ۱ , فيزيک۱ و ... جزو دروس پایه این رشته است و دروس عمومی آن شبیه سایر رشته های دانشگاهی شامل دروسی مانند معارف, انقلاب, فارسی عمومی و... است.
_ دروس اصلی :
مجموعا شامل 62 واحد است و در کل تنها در چهار درس (شبکه های کامپيوتری 2 , اقتصاد مهندسی , آز شبکه و مبانی الکترونیک دیجیتال ) یعنی 10 واحد با دروس اصلی رشته مهندسی کامپیوتر فرق دارد. اسامی این دروس و ضرایب آنها به قرار زیر است:

_ دروس تخصصی : مجموعا شامل 31 واحد است که بطور کامل با دروس تخصی رشته مهندسی کامپیوتر متفاوت است. اسامی این دروس و ضرایب آنها به قرار زیر است:

_دروس اختیاری :
دروس اختیاری دروسی است که دانشجو باید از میان آنها به دلخواه 5 درس یعنی 15 واحد را انتخاب کند. از میان این دروس درس هایی ما نند" گرافیک و خبره "به دانشجویان رشته نرم افزار نیز ارائه می شود. اسامی این دروس و ضرایب آنها به قرار زیر است.

_لیست طبقه بندی شده دانشگاه شریف:

لیست دروس بالا بر طبق چارت دانشگاه تربیت مدرس استخراج شده است. لیست دروسی که دانشگاه شریف ارائه می کند کمی متفاوت است و به جای 149 واحد 140 واحد است. به جدول زیر دقت کنید:

_ نمونه ای از چارت دروس دانشگاه شریف :
ترم ۱: زبان مقدماتی - برنامه مقدماتی - کارگاه کامپيوتر - رياضی ۱- فيزيک۱ - گرافيک مهندسی - کارگاه عمومی- تربيت ۱
ترم۲ : زبان متمم - ساختمان گسسته- مدارمنطقی- رياضی ۲-فيزيک ۲- آز فيزيک۲- عمومی- تربيت ۲
ترم ۳ : زبان تخصصی - برنامه نويسی شی گرا-آز مدار منطقی- ساختار- معادلات - ادبيات - عمومی
ترم۴ : ارائه مطالب - ساختمان داده - طراحی سيستمهای ديجيتال- آز طراحی ديجيتال- رياضيات مهندسی- مدار الکتريکی - عمومی
ترم ۵: نظريه زبان ها و ماشين ها- تحليل الگوريتم ها- آمار و احتمال مهندسی- معماری کامپيوتر- محاسبات عددی- الکترونيک ديجيتال
ترم ۶: تحليل و طراحی سيستم ها-پايگاه داده ها- مهندسی IT- سيگنال ها و سيستم ها- سيستم عامل- عمومی - آز معماری- آز ديجيتال
ترم ۷: مهندسی نرم افزار - مديريت پروژه-سيستم های چند رسانه ای- شبکه های کامپيوتری- اختياری- عمومی - کارآموزی
ترم ۸: برنامه ريزی و مديريت استراتژيک -خدمات الکترونيکی - مهندسی اينترنت- امنيت داده و شبکه- آز شبکه - اختياری- پروژه- عمومی
کارشناسی ارشد :
این مقطع شامل نیمسال تحصیلی است و در 32 واحد به دانجویان ارائه می شود. پذیرش از رشته های مهندسی کامپیوتر, مهندسی الکترونیک و مهندسی صنایع نیز صورت می گیرد.
_گرایش ها
1- تجارت الكترونيكي
2-سيستمهاي چند‌رسانه‌اي
3-مديريت سيستمهاي اطلاعاتي
4-امنيت اطلاعات
5- شبكه‌هاي كامپيوتري
6- مهندسي فناوري اطلاعات (IT)

_ضرایب دروس و مواد امتحانی :
1- زبان تخصصي، 2-دروس مشترك (شامل ساختمانهاي گسسته، ساختمانهاي داده ها، طراحي الگوريتم، مهندسي نرم‌افزار ، شبكه‌هاي كامپيوتري) 3- اصول و مباني مديريت، 4- اصول طراحي پايگاه‌ داده‌ها، 5- هوش مصنوعي، 6- سيستمهاي عامل، 7- معماري كامپيوتر. ضرايب به ترتيب دروس عبارتند از:
1- تجارت الكترونيكي (1، 2، 1، 1، 1، 1و0) 2-سيستمهاي چند رسانه‌اي (1، 2، 1، 1، 1، 1 و0 )
3- مديريت سيستمهاي اطلاعاتي (1، 2، 2، 1، 1، 1 و0) 4 - امنيت اطلاعات (1،‌ 2، 0، 1، 1، 1و 1)
5- شبكه‌هاي كامپيوتري (1، 2، 0، 1، 1، 1 و 1)6- ضرايب همانند گرايش تجارت الكترونيكي

_ دروس دوره ارشد :
الف- دانش زير بنائي (دروس اصلي پايه) 6 واحد
ب- دانش عمليات تخصصي (دروس اصلي تخصصي) 9 واحد
پ- دانش يک حوزه تخصصي (دروس اختياري) 9 واحد
ج- سمينار و روش تحقيق در فناوري اطلاعات 2 واحد
د- پروژه کارشناسي ارشد 6 واحد

_چند نکته:
با توجه به گرایشات مختلف دروس اصلی تخصصی در دو گرایش ( سيستمهاي تکنولوژي اطلاعات ITS و تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات ITC ) ارائه می شود.
برای پذیرفته شدگانی که رشته کارشناسی آنها IT نبوده است حداکثر شش واحد جبرانی بصورت پیش نیاز ارائه می شود.

_ دروس اصلی ( مشترک )

_ دروس تخصصی ( ITC )

_ دروس تخصصی ( ITS)

منابع :
سایت دانشگاه تربیت مدرس
سایت دانشگاه شریف
وبلاگ مدیریت فناوری اطلاعات
وبلاگ فناوری اطلاعات

it2

عضو جدید
رشته IT

رشته IT

سلام به همه
والا تاپيك هاي اول رو خودنم احساس كردم بايد يه توضيح راجب رشته آي تي بدم .
اين رشته يك رشته مديريتي هست و نه يك رشته عملي كه شما شبكه كردن رو درش ياد بگيريد يا تعميرات رو .
فكر كردن و مديريت از ما
طراحي از سخت افزار
اجرا از نرم افزار
اين 3 رشته كاملا با هم متفاوت هستن .
انشاالله دوستان عزيز هنگامي كه به دوره ارشد راه پيدا كنند به اين قضيه پي خواهند برد و برايشان قابل درك تر خواهد بود .
موفق و پيروز باشيد .
www.it2.ir

بالا