سلام دوستان . یه سوالی که واسم پیش اومد این بود که برای شروع آموزش دوره های network باید چه مهارتهایی رو داشت و با چه پیش زمینه ای وارد شد ؟
سلامی دوباره به همه دوستان و مدیر درجه 1 بخش IT
این تاپیک کارش عالیه
امیدوارم دوستان همینطور ادامه بدن و تازه واردهارو را اهنمایی کنند
منم تا حدودی جواب سوالاتم رو پیدا کردم
پس باید از +Network شروع کنم
اگه میشه بگید این کتاب چه سرفصل هایی داره و بعد از فراگیری این کتاب چه مهارت هایی پیدا میکنیم؟؟
با تشکرات فراوان
من Ebook مربوط به+Network رو دانلود كردم.فارسيه.جزوه ي دكتر امر آبادي بود.
آقاي مدير ميشه يه چك كنين ببين درست دانلود كردم يا نه؟
http://www.farsilearning.com/2007/11/09/network-plus-farsi.html
آخه يه جوري بود! يه كم ساده به نظر ميرسه.گفتم شايد اشتباه كردم.
در ضمن اگه سوالي داشتم ازش ميتونم ازتون بپرسم؟(يه نوع رفع اشكال...)
يه چيز ديگه:بعد از خوندن اين كتاب بايد مدركي چيزي بگيريم؟چجوري؟
![]()
سلام
منم دانشجوي it هستم
ولي هيچ اطلاعاتي در مورد شبكه و اين جور مسائل ندارم.
حالا خيلي مشتاق شدم كه NETWORK رو كار كنم ولي متاسفانه فكر نمي كنم اينجور كلاس ها تو شهرستان ها تشكيل بشه.
به نظر شما بايد چكار كنم؟
با سلام
می تونید لینک MCSE هایCourse رو برا دانلود بگذارید
network+ رو خوندم می خوام بقیه رو بخونم
شنیدم اتگار ترجمه ی 2 3 تا ا اولی هم هست
ممنون واقعا حر ف ندارید![]()
من ترم سوم IT هستم خیلی به شبکه علاقه دارم و میخوام کلاس برم ولی متاسفانه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ونمیدونم از کجا باید شروع کنم اگه لطف کنین و راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام دوستان .
اول اینکه من خیلی خوشحالم که بر حسب اتفاق وارد جمع شما شدم . فکر می کنم چیزهای زیادی از شما یاد بگیرم .
راستش من سال سوم رشته ی فناوری اطلاعات هستم . اطلاعات پراکنده و البته سطحی تقریبا زیاد دارم از مباحث مختلفی که در این رشته وجود داره . اما علاقه ی خودم بیشتر روی مباحث مدیریتی و استراتژیک هست . نمی دونم اگر بخوام در این حوزه چیزی یاد بگیرم یا فعالیت کنم باید از کجا شروع کنم ؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید .
سلامت و پیروز باشید .
سلام یه سوال
اخه دوره های cisco رو میشه از کی شروع کرد؟
باید بعد از لیسانس اقدام کرد یا قبلش کلا از کی؟
پیشنهاد جالبی بود... راستش از کیفیت دانشگاه علم و صنعت برای دوره های مجازی زیاد اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم این دوره های مجازی همه نیازها رو برآورده کنه مخصوصا برای MCSE و Cisco...بالاخره مطالب عملی که این دوره ها هم زیاد داره، بیشتر به ادم میچسبهیه پیشنهاد
با توجه به علاقه مندی عده کثیری به یادگیری دوره های مختلف شبکه از جمله دوره های مهندسی سیستم های مایکرو سافت و دوره های شرکت سیسکو و اینکه اکثر این افراد یا
افرادی شاغل یا دانشجو هستند و در شهر های مختلف ایران قرار دارند و محدودیت های زمانی زیادی دارند . اگر شخصی یا موسسه ای در ایران بتواند به صورت مجازی و با آن کیفیتی که مثلا
دانشگاه علم و صنعت برای دوره های مجازی خود آموزش میدهد , آموزش بدهد قطعا هم خدمتی بزرگ به کشور کرده است و هم سود سرشاری نصیبش خواهد شد.
در این رابطه فکر کنید و نظر بدید.
با تشکر![]()
نه دوره های دانشگاه علم و صنعت که مربوط به رشته های دانشگاهیه ولی با کیفیت استپیشنهاد جالبی بود... راستش از کیفیت دانشگاه علم و صنعت برای دوره های مجازی زیاد اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم این دوره های مجازی همه نیازها رو برآورده کنه مخصوصا برای MCSE و Cisco...بالاخره مطالب عملی که این دوره ها هم زیاد داره، بیشتر به ادم میچسبه
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و خیلی از این سایت خوشم اومد لطفا هر کی میخونه و اطلاعاتی داره اگه کمک کنه ممنون میشم.
من کارشناسی مترجمی انگلیسی دارم اما علاقه زیادی به رشته It دارم و می خوام برای ارشد تو این رشته امتحان بدم.البته برای کنکور پیام نور.می خوام بدونم درسای کارشناسی ارشد این رشته چطوره ؟ چقدر با ریاضیات در ارتباطه( البته ریاضیاتم بد نیست ) و چقدر برنامه نویسی کامپیوتر در این رشته دخیله؟
خیلی ممنون منتظر پیشنهاداتتون هستم.
سلام مدیر عزیز:
ببخشید که با وجود این همه توضیحاتی که دادین دوباره سوال میکنم چون من نتونستم جمع بندی درستی از این دوره ها و به قول خودتون Course ها بکنم. اگه میشه این دوره ها رو از شروع تا آخر و با ذکر کتاب ها بذارین. در نهایت ازتون می خوام که بگید زمان امتحان دادن هر دوره کی هست و به کجا باید مراجعه کرد؟(با تشکر فراوان)![]()
سلام مدیر عزیز:
دست شما درد نکنه. فقط اگه میشه لطف کنید زمان و مکان(من ساکن شیراز هستم) امتحان رو هم مشخص کنید.(با تشکر فراوان)
وای آقای مدیر من که ناامید شدم.پس کجا برم امتحان بدم؟؟؟؟تمام این بچه هایی که می خوان تازه شروع کنن می خوان برن خارج از کشور؟؟
سلام خدمت مدير گرامي يك سوال داشتم ميخواستم بپرسم شما خودتون اين كلاس ها رو ميرين يا كتابش رو ميخونين در ضمن چه طوري ميشه اين كتابها رو تهيه كرد وهم اينكه من با اينكه رشته it ميخونم نميدونم چه شغل هايي داره اگر ممكنه برام توضيح بدين ممنون ميشم
سلام آقاي مديرراستي من بيشتر به امنييت شبكه علاقه دارم لطفاً در اين خصوص هم من رو راهنماييم كنيد.
واقعاً زحمت مي كشيد دستتون درد نكنه
در ضمن من قسمتي از لينك شبكه و امنيت شبكه رو هم خوندم ديگه چيكار لازمه انجام بدم كه اين اطلاعات دسته بندي شده به مغذم منتقل شه؟ همين كه گشتي در لينك ها داشته باشم ومطالب رو بخونم كافيه؟
من يه كتاب گرفتم(( مقدمه اي بر فناوري اطلاعات)) به نظرتون خوبه كه كنار network+ بخونمش؟
ممنون![]()
واقعا من ديگه دارم گيج ميشم ميشه لطف كنيد بگيد اول از همه بايد از چي شروع كنيم چون نميدونم از كجا بايد شروع كنم خيلي هم دلم مي خواد تو اين رشته پيشرفت كنم و فرد موفقي بشم
سلام آقای مدیر:
اگه اشتباه نکنم شما هم دوره های MCSE رو دارین آموزش می بینین. اگه میشه یه لطفی به من کنین و من رو راهنمایی بفرمایین که + NETWORK رو چه جوری بخونم بهتره؟در کل بگین که روند آموزش این کتاب تووی کلاستون چه جوریه؟ و من چه جوری می تونم با نمونه سوالات آشنا بشم؟(با تشکر فراوان)
سلام.
درسته.می تونید در درس + Network با همراه بشید و جدا از اون کتابش رو هم می تونید تهیه کنید همچنین PDF فارسی این کتاب در کتابخونه ی تالار مجود هست غیر از این ها در کلاس هایی هم که به صورت بوت کمپ برگذار می شه می تونید شرکت کنید.
برای آشنا شدن یا سوالات هم می تونید به سایت Testking.com مراجعه کنید که یک مرجع کامل از آزمون های بین والمللی در مورد دوره های مختلف هست
1-منظورم این بود که تووی این کلاسه که می رین چه مباحثی رو بیشتر باهاتون کار می کنند؟
2- آیا تمام سر فصل های کتاب رو باید بخونیم؟؟
3- برای دادن امتحان داخلی اون نمونه سوالایی که تووی سایت بهم معرفی کردین مفید هست؟(اخه مال مایکروسافت بود)
4- اصلا امتحان داخلی سوالاش نسبت به امتحانی که ماکروسافت میگره چه جوریه؟