call receive
بر روی گوشی داشته باشد، گوشی از حالت افقی به حالت عمودی و ایستاده درمیآید.

call
، گوشی بر روی پایه خمیده ایستاده و چنانچه تماس بازگردانده شود، مجددا به آهستگی به حالت افقی بازمیگردد.

میگم همه جایی ...هی وای قیمت قیمت؟سیستم عاملش؟
هی وای قیمت قیمت؟سیستم عاملش؟
وای عجب چیزیه این !! شگفت زده شدم !!
========
اینقدر پشت سر نوکیا بد نگید !!
محض اطلاع دوستان بگم که نوکیا دست از سر سیمبین برداشته !!! گوشی جدیدی که بزودی میاد تو بازار !! N9 با سیستم عامل MeeGo .
نوکیا N9
گوشیه قشنگ و خوبیه و اگر زیر 1 تومن بیاد من میخرمش !!
از دیجی کالا خرید نکنیااااا... قبل عید قیمت گوشی هاش خوب بود. یعنی 30-40 تومن زیر قیمت بازار بود ولی الان همه گوشی هاش 20تومن از بازار گرون ترهولی در کل سایت معتبریه.
در ضمن چرا N9؟؟؟؟ چرا MeeGo؟؟؟ یه گوشی بگیر که اندرویدی باشه تا مشکلی واسش پیش میاد از بچه 6ساله هم علتش و پرسیدی جوابتو بده. مثلا HTC یا سامسونگ
تقریبا میشه گفت 80درصد امکانات MeeGo تو ایران ساپورت نمیشه پس به درد ما ها نمیخوره![]()
.بحث موبالی بود چه ربطی داش؟و ادم لمبرت
.چیییییییییییییی؟ههههههههههههههه من همون پرنا پهلوانی هستم نه پهلوی چیه؟پرنا شما با اون پرنا پهلوی که باز آدم لمبرته نسبتی نداری؟
من طرف حقم...![]()
.حق با منه شکی درش نی.چرا اسپم 24 عیار میکنی؟؟شایدم حق با تو باشه
![]()
.سونی اریکسون سونی اریکسون سونی اریکسوناین گوشی که کانسپته و تولید نمیشه !!!
نوکیا اگه میخواست ......
ولش کن .
دوستان N9 دوست ، مثل اینکه اینتل ( تنها پشتیبان میگو ) گفته میره سمت ویندوز فون و اندروید . پس با این حساب فعلا N9 به سرنوشت N900 دچار شده ...
خاک بر سر نوکیا ! ( دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم )
ببخشید ولی ....سونی اریکسون سونی اریکسون سونی اریکسون
.نمیبخشمت.برو بگرد بینم بین تمام دوربینای موبایلا مث سونی اریکسون پیدا میکنی؟محشره.ببخشید ولی ...
سونی اریکسون =>
بیخود ترین کمپانی هستش که تا حالا دیدم !
سونی اریکسون !؟!؟!؟؟!؟!.نمیبخشمت.برو بگرد بینم بین تمام دوربینای موبایلا مث سونی اریکسون پیدا میکنی؟محشره.
نوکیا فقط صدا داره که صداشم مشکل داره.
دوست عزیز آدرس بده پیک کنم واستون !بی زحمت یکیشو لطف کننید.عجله دارم سریعتر لطفا میخوام برم
.نمیبخشمت.برو بگرد بینم بین تمام دوربینای موبایلا مث سونی اریکسون پیدا میکنی؟محشره.
نوکیا فقط صدا داره که صداشم مشکل داره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تبلیغات خلاقانه این کمپانی ها.... | تالار عکس | 0 | |
L | اولین سری کیف های کمپانی LV در سال 2014 | تالار عکس | 2 | |
![]() |
مدل مانتو کمپانی R&K | تالار عکس | 10 | |
![]() |
تبلیغ خلاقانه و جالب کمپانی اپل | تالار عکس | 82 | |
![]() |
اینفوگرافیک: اپل، ارزشمندترین کمپانی دنیا | تالار عکس | 1 |