کل کل بین رشته ای (بیا توو از رشته ت دفاع کن!).

fatima12

کاربر بیش فعال
ب هر حال من میتونم واسطه ای بشم ک صنایعیا بتونن تغییر رشته بدن بیان برق بخونن. هر چند میدونم هر 10 واحدبرای ی ترم زیادی هم هست (_دوره کارشناسی)
ولی شرط داره . همینجا مث ی بچه خوب اعلام کنن که
خلایق را چه لایق؟ تنبلهایش را صنایع

اووووو لالاااااااا بببین چ حرفااااااا میشنوم ....تغییر رشته اونم ب برق ؟:dمن خودم ب شخصه از برق انصراف دادم رفتم صنایع و خیلی ازین بابت خوشالم:dنه اینکه برق زیادی گوشت تلخه خخخخ انصراف دادم :d
این شعر؟نظمه ؟شعر نو؟:dچیه که در وصف ما گفتید؟من یبار گفتم بازم میگم و خواهم گفت:dمقایسه صنایع با برق ظلم بزرگی در حقه صنایس:cool:

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
برق باشه کامپیوتر روشن میشه

فقط اسم رشتتونو باکلماتی همچون کنترل پروژه و کنترلکیفیت گنده کردین که با این همه گنده شدن بازم با صدر جدول یعنی برق فاصله دارین

موتورالکترکی نباشه واگن ها حمل چطور وارد معدن میشن

لامپروشن نباشه فقط روز میتونین نقشه کشی کنین . یه اتوکد و یه طراحی سه بعدی شد رشتهتحصیلییییی.
با کمال احترام به رشتهعمران.اخه تحلیل سازه و راهسازی هم شد درس.!!!برا زلزله هم که نتونستین کاری کنین. وولا

صد در صد
ادیسون زنده شده؟
با منطق شما باید گفت فرضا مهندس عمران یا معمار نیست،خب برو تو غار زندگی کن:D

javadazarakhsh

کاربر فعال
درود. تکلیف یکی مثل من که لیسانسش برقه ارشدش صنایع چی اون وقت؟ من الان باید به میخ بزنم یا به نعل؟

javadazarakhsh

کاربر فعال
آقای بابک تو پروفایلت نوشتی کشاورزی!!!! چطور رفتی برق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عاشق هنرهم هستی؟؟ عجیبا غریبا

آخرین ویرایش:

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب وقت ندارم همه پستا رو بخونم . داداش سعید عزیز منم ک اینجاس. داش راستی قرارت با شرکت زیمنس چی شد ؟:D
*میدم یکی ا منشیام که دررشته صتایع در حالتحصیلو میخواهند به رشته عظیم و پر افتخار برق تغییر رشته و رسته دهند میگم که پستای هم رشته ای هاشو بخونه و چکیدشو به من بگه
تا بدونم
صنایع چند رتبه با صدر جدول ینی برق فاصله داره

سلام داداش...مخلصیم.
زیمنس؟:D
من که میدونم صنایعی ها اخرش میان برق چون توو رشته خودشون همه شون بیکار میمونن :دی

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
اووووو لالاااااااا بببین چ حرفااااااا میشنوم ....تغییر رشته اونم ب برق ؟:dمن خودم ب شخصه از برق انصراف دادم رفتم صنایع و خیلی ازین بابت خوشالم:dنه اینکه برق زیادی گوشت تلخه خخخخ انصراف دادم :d
این شعر؟نظمه ؟شعر نو؟:dچیه که در وصف ما گفتید؟من یبار گفتم بازم میگم و خواهم گفت:dمقایسه صنایع با برق ظلم بزرگی در حقه صنایس:cool:
به این میگن شعرقدرتی..بله.
بله دیگه برق سخت بوده رفتین صنایع

ادیسون زنده شده؟
با منطق شما باید گفت فرضا مهندس عمران یا معمار نیست،خب برو تو غار زندگی کن:D
باتوجه به اینکه من به شخصه به عمران و سازه واقفم. میتونم بگم ی ملات ساختن و اجر چینی کار سختی نیس.پنت هاوس ک نمیخام ک. نیاز هم ب طراحی شد خودم سازه فلزی اجرا و غیره رو انجام میدم . بله.ما برقیا چنین مهندسایی هستیم .
اما لامپ نباشه چی؟؟؟ها؟؟؟دی

درود. تکلیف یکی مثل من که لیسانسش برقه ارشدش صنایع چی اون وقت؟ من الان باید به میخ بزنم یا به نعل؟

اقا شما اول برق بودی . وفادارباش.دی

Sina.Rezaei

اخراجی موقت

باتوجه به اینکه من به شخصه به عمران و سازه واقفم. میتونم بگم ی ملات ساختن و اجر چینی کار سختی نیس.پنت هاوس ک نمیخام ک. نیاز هم ب طراحی شد خودم سازه فلزی اجرا و غیره رو انجام میدم . بله.ما برقیا چنین مهندسایی هستیم .
من که خودم کامپیوترم عمرانیا خودشون میان جواب میدن
اونا هم حتما میگن همه دیگه بلدن یه لامپ رو وصل کنن:D

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
اوهو....د اخه نذا بگم نذا بگم:Dاخه همین کنترل پروژه و کنترل کیفیت نباشه کار همتون گیر میمونه ک :)تموم کارخونه ها و واحدای صنعتیو گرفتیم:D

فعلنم ک تو کارخونه ها خود شماا برقیااااا با نظر ما صنایعیا و با اجازمون اب میخورین:Dالبته اگه شانس بیارید تو کارخونه راتون بدن خخخخخ
نه بگو...بگو... دقیقا چ کاری گیر میمونه؟ . تو ی کارگاه بودم . qcوqp رو ی مهندس رعنای برق انجام میداد. یعنی شما همنباشین خیالی نیس
سلام داداش...مخلصیم.
زیمنس؟:D
من که میدونم صنایعی ها اخرش میان برق چون توو رشته خودشون همه شون بیکار میمونن :دی
ما بیشتر.ها:d

urban planing

عضو جدید
یه جوری میگن لامپ انگار خودشون اختراعش کردن!:w25:
اونم چی لامپ!!
ادیسون و خدا رحمت کنه...خوب شد نیست ببینه که سر لامپش دارن دعوا میکنن!
:D

fatima12

کاربر بیش فعال
نه بگو...بگو... دقیقا چ کاری گیر میمونه؟ . تو ی کارگاه بودم . qcوqp رو ی مهندس رعنای برق انجام میداد. یعنی شما همنباشین خیالی نیس

ما بیشتر.ها:d
خودت میگی کارگاه!!!!!!:Dاینجوری باشه سیم کشی کارگاهووو ما خودمونم میتونیم انجام بدیم :D

تو qc ایران خودرو نیروگاههاروووووو با qc کارگاتون یکی میکنی؟:D

آخرین ویرایش:

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
من که خودم کامپیوترم عمرانیا خودشون میان جواب میدن
اونا هم حتما میگن همه دیگه بلدن یه لامپ رو وصل کنن:D
لامپ رو ب چی و صل کنن.دی
یه جوری میگن لامپ انگار خودشون اختراعش کردن!:w25:
اونم چی لامپ!!
ادیسون و خدا رحمت کنه...خوب شد نیست ببینه که سر لامپش دارن دعوا میکنن!
من از خودم نه از تمام برقیا مایه میذارم یکیش ادیسون عزیز و والا مقام.
خودت میگی کارگاه!!!!!!:Dاینجوری باشه سیم کشی کارگاهووو ما خودمونم میتونیم انجام بدیم :D

تو qc ایران خودرو نیروگاههاروووووو با qc کارگاتون یکی میکنی؟:D
این کارگاهی ک میگم یکی از سایت های نیروگاهی بود. خواستی ادرس میدم برو ببین.
ب هر حال قبلا هر کسی مسئول کار خویش بود. بعد ها تصمیم گرفته شد که رشته ای بذارن ک فقط نیگا کنه چون کار ک بلد نی.و واسه تنبلها صنایع این چنین بوجود امد

fatima12

کاربر بیش فعال
لامپ رو ب چی و صل کنن.دی

ب هر حال قبلا هر کسی مسئول کار خویش بود. بعد ها تصمیم گرفته شد که رشته ای بذارن ک فقط نیگا کنه چون کار ک بلد نی.و واسه تنبلها صنایع این چنین بوجود امد

نه داداشم وقت ندارم برم بازدید ....فعلا تو ی کارخونه دیگه مشغوولیم ...
خووو خوبه ک شما فازمتر ب دست گوش ب فرامین ما میدید:)

urban planing

عضو جدید
لامپ رو ب چی و صل کنن.دی

ادیسون عزیز نمیخواد شما انقد تو زحمت بیفتین!:D

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
خب فاز متر دستمه .الان چکار کنم ؟ برو ب ساعتها فکر مشغول شو با این جمله
باور کن خودش گفت ما در صدریم. نذارین کسی الکی الکی بیاد جای ما . اینو گفتچون میدونه ما برقیا فروتنیم.

urban planing

عضو جدید

باور کن خودش گفت ما در صدریم. نذارین کسی الکی الکی بیاد جای ما . اینو گفتچون میدونه ما برقیا فروتنیم.
در صدر چی هستین!؟
شما اون ته مها هستین!

fatima12

کاربر بیش فعال

بببین کودوم نوله کدوم فاز ....
من الان ساعتهااااا رفتم تو فکر اصن این جمله مسیر زندگیمو عوض کرد من صب میرم واسه انصراف از صنایع ....:D

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز

در صدر چی هستین!؟
شما اون ته مها هستین!
شما داری از اخر میبینی:d

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
[
بببین کودوم نوله کدوم فاز ....
من الان ساعتهااااا رفتم تو فکر اصن این جمله مسیر زندگیمو عوض کرد من صب میرم واسه انصراف از صنایع ....:D
شما هم فقط تماشا کن . جز این چیز دیگه ای یادگرفتین ؟

corpse bride

عضو جدید
کاربر ممتاز

اقا شما اول برق بودی . وفادارباش.دی

شعر قدرتی :دی قربون قدرت شعری داش قدرت برم زنده باشی

ای بابا اوشون ک منحرف شدن از صراط مستقیم: -( راس میگه داش انصراف بده برگرد ارشد خودمون

corpse bride

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w29::w29::w28:صنایع:دی
بازم مثل همیشه،بــــــــــــــرق برنده میشه.:D

هر کی م مخالفه بیاد پیش خودم تا با همین برق تبدیل به تندیس ش بکنم.:D
تاییدددددددددددددد

برگرد بیا ب صراط مستقیم :دی :)

شعر فقط شعر قدرتی:)