ممنون یوسف جان....من نمی ترسم ولی برای همدردی با خانوما نمی خونمش:دی

ممنون یوسف جان....من نمی ترسم ولی برای همدردی با خانوما نمی خونمش:دی
داداش این تاپیک صرفا جهت ترسوندن خانوماس و هیچ گونه ارزش دیگری ندارد!!!![]()
بدم روح مادر بزرگ دوک بیاد شهادت بده؟البته حضورا بیاد پیش خودتون![]()
نووووچچچچچچ لر نه جانم
کردایماز اونجا که ما به دروغ میگیم دروو از جمله کوچولو شما همین یه کلمشو گرفتم
خود شیرین:دیممنون یوسف جان....من نمی ترسم ولی برای همدردی با خانوما نمی خونمش:دی
نووووچچچچچچ لر نه جانم
کردایماز اونجا که ما به دروغ میگیم دروو از جمله کوچولو شما همین یه کلمشو گرفتم
ای جانم لازم نیست تو بیای خودم اجیرت میکنم البت بعد از 120 سالگیتبزار روح بشم خودم میام سراغتون.....
ای جانم لازم نیست تو بیای خودم اجیرت میکنم البت بعد از 120 سالگیت
اون موقع چروکیده تر میشی![]()
ای جانم دادش فداکار...خیالتون راحت خانوما تا آخر خوندنش شک ندارم یه کم خواستن دل یوسفو شاد کنن که آره عزیزم ترسیدیم....نتیجه میگیریم که خودت ترسیدی
خود شیرین:دی
خواخش میکنم قابلی نداشت.5000 تومن میشه!:خخخخقربونت آجی...شک داشته باش، چون من شک ندارم نخوندن....
اصلا که اینطور شد میرم سه دور میخونم...
یا ابرفرض!!!!...
تو این باشگاه فقط خودشیرین بهمون نگفته بودن که شما زحمتش رو کشیدی!!!...
![]()
خواخش میکنم قابلی نداشت.5000 تومن میشه!:خخخخ
هیچی نمیشه بعدش. پولمو رد کن بیاد. بیخودی که ازت تعریف نکردم!!باوووشه.... فعلا همینجوری به خواهش کردنت ادامه بده تا بعد ببینیم چی میشه...:دی
هیچی نمیشه بعدش. پولمو رد کن بیاد. بیخودی که ازت تعریف نکردم!!
بس ک تو فکر این چیزایی همه چیو همونجوری میخونی:|عاغوو یوسف من یه چی بگم اینو با آب طلا بنویس ب چ سبونش سر در تاپیک :
عاغو من اولش عنوان تاپبک رو این خوندم : " کلیپسای تسخیر شده از سوی ارواح "بعد که بهش فکر کردم متوچه شدم همچین بی ربط هم نیس ها
![]()
الان 23 سالمه اون موقع میشم 143سال تازه اول چل چلگیمه..بعد از 120 سال که شما هم روح شدی دیگه...!
هر روز خوشگل تر از روز قبل میشم.خخخخ
اوفرین حالا که خوندی و از بر شدی بیا ازت امتحانشو بگیرم ببینم وضعیتت چطوریاس...خب جای خالی را پر کنیدقربونت آجی...
شک داشته باش، چون من شک ندارم نخوندن....
اصلا که اینطور شد میرم سه دور میخونم...
یا ابرفرض!!!!...
تو این باشگاه فقط خودشیرین بهمون نگفته بودن که شما زحمتش رو کشیدی!!!...![]()
تو اخر از دست این کلیپسا دق میکنی میمیریعاغوو یوسف من یه چی بگم اینو با آب طلا بنویس ب چ سبونش سر در تاپیک :
عاغو من اولش عنوان تاپبک رو این خوندم : " کلیپسای تسخیر شده از سوی ارواح "بعد که بهش فکر کردم متوچه شدم همچین بی ربط هم نیس ها
![]()
اوفرین حالا که خوندی و از بر شدی بیا ازت امتحانشو بگیرم ببینم وضعیتت چطوریاس...خب جای خالی را پر کنیدخانه ویلایی جنب صومعه وبرن از سوی روح ....... دوک فعلی ساکن در این خانه تسخیر شده است.1)روح پدر بزرگ دوک 2)روح پدر بزرگ لوک 3)روح پدر مادر بزرگ لوک 4)روح مادر بزررگ دوک...![]()
اتفاقا مرده هوسف الکی سر مراقبارو گرم میکرد بچه ها بتونن تقلب کنن![]()
یاد سوله وامتحاناتمون افتادم
![]()
مگه اینجا پیام نوره ؟
جای آقای قبادی هم خالی اونم دوک بزرگهخخخخخخ،
خاص علی کردمه سوله رو تسخیر کنن!![]()
اوفرین حالا که خوندی و از بر شدی بیا ازت امتحانشو بگیرم ببینم وضعیتت چطوریاس...خب جای خالی را پر کنید
خانه ویلایی جنب صومعه وبرن از سوی روح ....... دوک فعلی ساکن در این خانه تسخیر شده است.
1)روح پدر بزرگ دوک 2)روح پدر بزرگ لوک 3)روح پدر مادر بزرگ لوک 4)روح مادر بزررگ دوک...
![]()
خوبه جواب سوال تو خود صورت مسئله بودخانم خونده بودیم...
فقط اسم امتحان رو آوردی استرس گرفتیم فراموش کردیم...
برین سوال بعد، سوال بعدیرو بلدم....![]()
خخخخخ برو شاکر باش بروکدوم پول!!!؟؟این تعریفت بوووود!!!؟؟بخوای بد بگی چی میگی!!؟؟
خخخخخ برو شاکر باش برومن خیلی هم مودبم:دی