کلوپ طرفداران پرسپولیس

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
ایران سلطان فوتبال آسیا/ تحولات تازه در سید اول

بانک ورزش- فدراسیون جهانی فوتبال امروز آخرین رده‌بندی تیم‌های ملی جهان را اعلام کرد که بر این اساس تیم ملی ایران با چهار پله صعود بالاتر از ژاپن روی پله اول آسیا و 45 جهان ایستاد. پس از ما و چشم‌بادامی‌ها، کره جنوبی، استرالیا و ازبکستان برترین تیم‌های قاره کهن در آخرین رنکینگ فیفا به شمار می‌آیند. با توجه به این که ظاهرا قرار بوده رده‌بندی نوامبر به عنوان ملاک سید بندی قرعه‌کشی فیفا قرار بگیرد، مهم‌ترین نکته این رنکینگ نام هفت تیم ابتدایی آن است؛ جایی که احتمالا تیم‌های اسپانیا، آلمان، آرژانتین، کلمبیا، پرتغال، اروگوئه و ایتالیا در کنار برزیل ترکیب گلدان اول جام‌جهانی را تشکیل خواهند داد. به عبارت دیگر یکی از این هشت تیم قطعا حریف ما در جام‌جهانی برزیل خواهد بود.

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]انصاریان: اشتباه کردم به استقلال رفتم؛من پرسپولیسی‌ام/از هواداران عذر می‌خواهم [/h]پرسپولیس نیوز : مدافع سابق پرسپولیس گفت: من اشتباه کردم که به استقلال رفتم و باید بگویم که من پرسپولیسی هستم. علی انصاریان پس از شکست سه بر یک پیشکسوتان پرسپولیس مقابل ستارگان میلان، اظهار داشت: در انتهای بازی اشتباه کردم که در صحنه‌ای سر توپ زدم همان موقع باید سرضرب شوت می‌کردم. اگر آن صحنه گل می‌شد خیلی روز خوبی برای من اتفاق می‌افتاد.

وی یادآور شد: من استقلالی نیستم و پرسپولیسی‌ام اشتباه کردم که یک سال به استقلال رفتم. از هواداران عذرخواهی می‌‌کنم. آن مسائل دیگر تمام شد اما امروز آمدم تا روز آشتی من باشد اگر آن توپ هم به گل تبدیل می‌شد روز بسیار خوبی برای من بود.

مدافع تیم پیشکسوتان پرسپولیس در عدم حضور هاشمی‌نسب یادآور شد: نمی‌دانم چرا او نیامد، این را باید از علی پروین بپرسید. خیلی از بزرگان فوتبال در بازی امروز حاضر شدند و این موضوع نشان داد که بزرگان فوتبال متعلق به پرسپولیس هستند. بازی خیلی خوبی بود و خدا را شکر می‌کنم تماشاگران زیادی آمده بودند تا بعد از آن خداحافظی تلخ مهدوی‌کیا او در یک بازی خوب خداحافظی کند.

وی ادامه داد: باید یادمان باشد امثال مهدوی‌کیا در فوتبال زیاد هستند.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
نتیجه مهم نبود مهم بود که یه خداحافظی باشکوه برای مهدی بود و خیلی خوشحال شد ..
البته میلانی ها خیلی رو فرم بودن اگه میخواستن میتونستن تعداد گلاشونو دو رقمی کنن

بازی منظم و خوب برگزار شد و الان چندتا از عکساشو تو سایت فیفا گذاشتن .. روز خیلی خوبی بود دست رویانیان درد نکنه

mehrdad50

عضو جدید
... و دوباره غرور به خاطر اين پرسپوليس

برای این بازی باید تماشاگر می شدی،می رفتی بین مردم.آن اتاقک شیشه ای جای خوبی برای دیدن پا به توپ شدن محسن عاشوری و مانورش در میانه زمین نبود

یک)امروز دو بار گریه کردم،یک بار قبل از دقیقه صفر،وقتی حمید درخشان اولین نفری بود که با آن لباس نارنجی وارد زمین شد تا گرم کند.کنار دستش ممد پنجی، محسن عاشوری،آقای شماره 20 که همیشه کارش بیست بوده ،فرشاد آقای گل با آن موهای سپید که وقتی می خواست به جایگاه 33 تعظیم کند و ماچ بفرستد همان طور کوتاه کوتاه می دوید و می رفت آنجایی که بعد از بارها گلزنی هایش رفته بود،مرتضی فنونی زاده بمب خنده ای که هنوز روپاست و خیلی های دیگر از آن نسل اوورکت پوش و پیکان سوار .والبته ناصر محمدخانی که چقدر شماره 10 برازنده اش بود .آخ که چقدر پیر شدن ناصر آتیش پاره را تاب نمی آوردم وقتی نمی توانست از بین مدافعان میلان فرار کند و همه را به هم بپیچاند.

دو)بار دوم تعویض فرشاد و مهدی با آن چنج کردن 17 ها بود که قلب سرخت را تا آستانه مچاله شدن از احساس پیش می برد تا گوشه چشم هایت تر شود.تابلوی تعویض فوق العاده بود؛یک 17 قرمز کنار 17 سبز.پسرک پشت سری با تعجب می پرسید:« مگر می شود؟» و آن یکی که قدیمی تر بود خاطره دربی 3- هیچ را تعریف می کرد .می گفت سرباز نیروی دریایی بوده و از پادگان فرار کرده بود تا خداحافظی فرشاد را ببیند.در ظل تابستان 76.«یادش بخیر آن روز هم 17 فرشاد به مهدی رسید» اما آنجا همه برای فرشاد اشک ریختند و این بار نوبت مهدی بود که مثل یک اسطوره روی قلب هایمان استارت بزند و با فشار استوک ها روی ماهیچه هایش هر لحظه تا اوج روزهای خوب گذشته پرت مان کند تا بعضا بی خیال جنگ ستاره های داخل میدان شویم و فلاش بکی بزنیم به لحظلات استثنایی ساخت موشک.

سه)برای این بازی باید تماشاگر می شدی،می رفتی بین مردم.آن اتاقک شیشه ای جای خوبی برای دیدن پا به توپ شدن محسن عاشوری و مانورش در میانه زمین نبود.باید بین مردم می نشستی تا برای سانترهای دقیق حمید درخشان ،تکل های شجاعانه و دفاع کم نقص ممد پنجی،دفع توپ آکروباتیک فنونی،پاس پشت پای ناصر و استارت های انفجاری مرتضی کرمانی مقام فریاد بزنی.امروز روزی بود که باید عضوی از آن موج مکزیکی می شدی که دوباره به افتخار بزرگان پرسپولیس راه افتاده بود.امروز باید بین آن جوان های پرسپولیسی بودی که بهروز سلطانی و رحیم یوسفی را نمی شناختند.باید آنجا بودی تا برایشان بگویی قبل از اینکه آقا کریم 6 رویایی مان باشد رحیم یوسفی وسط زمین برای خودش آتش پاره ای بود یا «عقاب آسیا» را اول بار به بهروز سلطانی گفته بودند.باید آنجا بودی،روی سکوهای سرخ تا برای آن چند دقیقه پا به توپ شدن مجتبی محرمی راحت داد بزنی و اسمش را صدا کنی.باید خودت را رها می کردی در آن جمعیت عاشق که مانده بودند برای کی هورا بکشند و با خاطره بازی کدام شان عشق کنند.سر را که می چرخاندی هر طرف ستاره بود ،ستاره ناب ، اورجینال .یکی مثل مرتضی کرمانی مقام که با کلی فت انباشت شده در بدنش مثل تیر از چله کمان رها می شد و دنبال توپ می دوید تا چشم های علی آقا بیشتر از آن سرخ نشود و سر آخر تکه بارانش نکند.

4)یادم نرود بگویم امروز چقدر «به به » گفتیم.به آن شماره 5 ظاهرا کند و خپل که هنوز هم باشعور ترین مدافع فوتبال ایران است،برای آن شماره 6 که هنوز به خاطر خداحافظی اش حرص می خوریم.به به گفتن هایمان تمام نمی شد،بر ای میدانداری محسن عاشوری، بازیخوانی مهدی تارتار،برای آن نمایش درخشان از علیرضا امامی فر که ماسیمو اودو را حسابی کفری کرده بود،برای استارت ادو لب خط،برای تکل های محکم حمید استیلی که تازه مصدوم هم بود.برای آن استایل سانتر مهرداد میناوند ،برای به هوا پا شدن پایان همپا با روسی ،مثل یک تانک پرنده ،یک موجود عجیب.برای پژمان جمشیدی که می خواست مالدینی را به هم بپیچاند و موفق نشد تا سرانجام اسطوره از پس اسطوه برآمد و مهدی تنها پرسپولیسی بود که پائولو را جا گذاشت،او همان مهدوی کیای بزرگ بود که وقتی در آن لحظه های واپسین پشت ضربه کاشته می ایستاد هزاران دست به هوا رفته بود تا از خدا تقاضای گل شدن توپ را داشته باشد.5)امروز باید روی سکوها بودی تا ببینی سلطان عرض زمین را ریلکس با اعوان و انصارش طی می کند تا روی نیمکت بنشینید.باید بودی و می دیدی کاظم سیدعلیخانی که لب خط می رفت وکار را جدی گرفته بود تا قدیمی ها نبازند ،باید بودی تا می دیدی هر گوشه ورزشگاه برای یکی از ستاره ها سرود می خواند و برای دیگری کف می زد.برای ستاره ای که بلند شده بود تا گرم کند و 33 برایش سنگ تمام می گذاشت تا گلری که آن طرف ، محبوب سکوهای جنوبی بود.باید بودی تا ببینی نیمکتی را که طلا بود.نیمکتی که سنگینی سلطان ها واسطوره ها کاری کرده بود کلی عکاس برای جلوس شانه به شانه شان مرتب شاتر بزنند و کنار هم قرار
گرفتن فلان ستاره با بهمان اسطوره را میس نکنند.

6)من که می گویم کار خدا بود تا بادهای افقی و عمودی طی فقط دو یا سه ساعت هوای آلوده تهران را برای روز خداحافظی اسطوره پاک کنند.برای روز فوتبال،روز لذت بردن از پا به توپ شدن ستاره هایی که حسرت تک تک شان به دل مان مانده،برای لذت بردن از به ورزشگاه رفتن،لذت بردن از قدم زدن در راهرورهای منتهی به سکوها ، آنگاه که به محض دیدن سکوها مثل دهه 60 مو به تنت سیخ می شود. امروز حظ بردیم از به استادیوم رفتن .کیف کردیم از کنار هم بازی کردن آن همه موجود دوست داشتنی ،همان ها که کاری کردند دو ساعت بی خیال غم و غصه دنیای مان باشیم و دوباره با رنگ قرمز و فوتبال شان به اوج برسیم ،همان ها که بعد از سال ها ما را به دنیای دوست داشتنی خودمان پرت کردند .ما و آن صد هزار نفری که به عشق قرمز و اسطوره هایش وقتی که رنگ پریده نبود آنقدر فریاد می زدند تا دو روز اول هفته را با صدای گرفته سر کنند.

7)اشک های مهدی ،بغض های آن همه چهره،سرود خداحافظی مهدی، دور افتخار به اتفاق یک فوج بزرگ نامدار ،خداحافظی با سکوهایی که هنوز خالی نشده بود،اشک و ناراحتی. اما اینها همه پایان یک روز خوش بود.یک روز بزرگ برای پرسپولیس،برای آقا مهدی ،برای غرور دوباره ای که پرسپولیس به ما می داد،برای این فوتبال که بزرگی را از یاد برده بود​

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
اگه پروین ترکیب رو بهتر انتخاب میکرد بازی بهتری انجام میدادند

مثلا تو خط حمله از ابتدا ابوالقاسم پور رو قرار میداد.... یادش به خیر گلی که به استقلال زد یکی از بهترین خاطراتم از بازی با استقلاله

یا ادموند بزیک که از لحاظ بدنی هم اماده بود....

کار بسیار قشنگی بود که رویانیان انجام داد مخصوصا برای مهدی مهدوی کیا که انصافا پیشکسوت ها هم براش سنگ تمام گذاشتن

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]نصیرزاده: پنالتی پرسپولیس نادیده گرفته شد[/h]
ارتش سرخ دات كام :
هوشنگ نصیرزاده در خصوص داوری دیدار تراکتورسازی و پرسپولیس گفت: داوری این بازی حساس در مجموع خوب بود و فقط در یک صحنه شاهد اشتباه تاثیرگذار بودیم و بازی اتفاق داوری دیگری تا آن جایی که پیگیری کردم نداشت.

نصیرزاده تصریح کرد: در دقیقه 64 بازیکن تیم تراکتورسازی خطای شارژ را انجام داد و جهانبازی می بایست به نفع تیم پرسپولیس اعلام پنالتی می کرد اما این اتفاق رخ نداد و داور و کمک هایش اشتباه تاثیرگذار دیگری نداشتند.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
وقتی بد باز میکنیم و میبازیم زیاد ناراحت نمیشم ولی اینجور باختا اعصاب آدمو خراب میکنه ..
نیمه دوم این همه موقعیت گل ، گل نشه و توپ بخوره به تیر دروازه و داورم اونوری غش کنه .. کاش بد بازی میکردیم و میباختیم..
رو گل همه دفاعامون وایسادن .. ماهینی و حقیقی نگاه میکنن چطوری بازیکن اونا گل میزنه ! انگار با خودشون فکر کردن نیلسون چندتا توپ خوب برگردونده حتما اینم خودش میگیره .. گلی که خوردیم خیلی آماتورگونه بود ..
با اینحال تراکتورم تیم خوبی نبود و میتونستیم حداقل مساوی کنیم ..
نمیدونم چه اعتقادیه که دایی به سیدصالحی داره 90 دقیقه انگار اصلا تو زمین نبود بعد حاتمی جای خلعتبری میاد ! همون موقع مطمئن شدم میبازیم . یا اینکه عباس زاده رو دقیقه 83 میاره ! حاتمی و عباس زاده از سیدصالحی خیلی بهترن .. یا اصلا نیست یا اگه هست تو آفسایده ..
دهنوی هم افتضاح .. کاش همون سپاهان میموند .. بازی مسلمان خیلی خوب بود و حیف که تنها بود ..
جلالی که طرفدار فوتبال جوانمردانه بود و بعد هر بازی نیم ساعت سخنرانی میکرد دربارش بازی تیم خودشم دیدیم !! بعد گلشون کل بازی رو رو زمین بودن .. لک هم سر هر شروع مجدد 5 دقیقه وقت میگرفت .. اونم از وضع وقت اضافه هایی که داور گرفت نیمه اول 2 دقیقه وقت اضافه گرفت بازیکن اونا 3 دقیقه و خورده ای رو زمین بود همین که بلند شد داور بازی رو تموم کرد ..!! همین مونده بود داور خودشم بیفته رو زمین و یکم وقت رو بگیره ..
واسه جو تبریز که راحت هرقدر میخوان فحاشی میکنن و سر و صدا میکنن داور باید شجاع باشه نه این که ترسید پنالتی ما رو بگیره ..

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
اون موقع که بازی تووو تهران بود، ما یوسفی و مزدک رو 90 دقیقه تحمل می‌کردیم، الان هم شما.
اونا رو با این یکی میکنی ؟
اتفاقا یوسفی و مزدک اینطور مواقع غریب نوازیشون بیشتر گل میکنه و طرفداری تیمای شهرستانی رو میکنن ..
مثلا بازی رفت سر پنالتی تا آخر بازی فردوسی پور به قهرمانی تیکه مینداخت .. که خدا رو شکر گل هم نشد پنالتی وگرنه میخواست چیکار کنه .. اما امروز وقتی داور پنالتی پرسپولیش رو نگرفت گزارشگر چی گفت ؟ مثل همیشه عقده گشایی کرد و گفت پرسپولیسیا میخواستن مثل بازی رفت داور اشتباه کنه و پنالتی بگیره حالا که داور اشتباه نکرده اعتراض میکنن.. که دیدی کارشناسا هم گفتن پنالتی بوده ..
اتفاقا این گزارشگر بار اولش نیستو سر بازی با فولاد و استقلال هم عقده هاش رو آورده بود پای میکروفون .. اینطوری کوچیک بودن و حقیر بودن خودشو نشون میده وگرنه چیزی از حریف و طرفداراش کم نمیشه .. مام فوقش سال یه بار صداشو بشنویم ... گزارشگر تهرانی اگه اینطوری گزارش کنه که ممنوع الصدا و تصویر میشه ..
البته اکثر گزارشگرای شهرستان این مدلین ولی این یکی دوزش خیلی بالاست ..

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونا رو با این یکی میکنی ؟
اتفاقا یوسفی و مزدک اینطور مواقع غریب نوازیشون بیشتر گل میکنه و طرفداری تیمای شهرستانی رو میکنن ..
مثلا بازی رفت سر پنالتی تا آخر بازی فردوسی پور به قهرمانی تیکه مینداخت .. که خدا رو شکر گل هم نشد پنالتی وگرنه میخواست چیکار کنه .. اما امروز وقتی داور پنالتی پرسپولیش رو نگرفت گزارشگر چی گفت ؟ مثل همیشه عقده گشایی کرد و گفت پرسپولیسیا میخواستن مثل بازی رفت داور اشتباه کنه و پنالتی بگیره حالا که داور اشتباه نکرده اعتراض میکنن.. که دیدی کارشناسا هم گفتن پنالتی بوده ..
اتفاقا این گزارشگر بار اولش نیستو سر بازی با فولاد و استقلال هم عقده هاش رو آورده بود پای میکروفون .. اینطوری کوچیک بودن و حقیر بودن خودشو نشون میده وگرنه چیزی از حریف و طرفداراش کم نمیشه .. مام فوقش سال یه بار صداشو بشنویم ... گزارشگر تهرانی اگه اینطوری گزارش کنه که ممنوع الصدا و تصویر میشه ..
البته اکثر گزارشگرای شهرستان این مدلین ولی این یکی دوزش خیلی بالاست ..

امروز که داشتم بازی رو میدیدم و گزارشگر تبریزی همین جوری از تیم خودشون حمایت می کرد پیش خودم می گفتم چرا نباید گزارشگرهای تهرانی هم از تیم خودشون حمایت کنند
اگه قانونه باید واسه همه باشه نه فقط تیم های شهرستانی

GAME_OVER

کاربر ممتاز
امروز که داشتم بازی رو میدیدم و گزارشگر تبریزی همین جوری از تیم خودشون حمایت می کرد پیش خودم می گفتم چرا نباید گزارشگرهای تهرانی هم از تیم خودشون حمایت کنند
اگه قانونه باید واسه همه باشه نه فقط تیم های شهرستانی
فکر کردی میزارن ؟ اگه بزارن هم گزارشگر واسه اینکه ثابت کنه طرف سرخابیا نیست طرف تیم شهرستانی رو میگیره ..
ما که از گزارشگر شانس نداریم بازیای شهرستان رو این گزارشگر تبریز و اصفهان رو باید تحمل کنیم .. بازیای تهران هم خیابانی که از اون دو تا بدتره :|
دقت کردین تا گزارشگر از نیلسون تعریف کرد گل خوردیم :biggrin:
یعنیییییییییییی با همتون قهرم
از فرداااامیرم استقلالی میشم
خب نمیگی سوالتو .. فقط میگی یه سوال دارم !!

نفس شیمی

عضو جدید
فکر کردی میزارن ؟ اگه بزارن هم گزارشگر واسه اینکه ثابت کنه طرف سرخابیا نیست طرف تیم شهرستانی رو میگیره ..
ما که از گزارشگر شانس نداریم بازیای شهرستان رو این گزارشگر تبریز و اصفهان رو باید تحمل کنیم .. بازیای تهران هم خیابانی که از اون دو تا بدتره :|

خو باید ازم بپرسید خب
عاااقا تو بازیه پرسپولیس ومیلان
اون میلانیه که ریش داشت اسمش چی بود

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اره بازی با سایپا هم یادم میاد خیابانی همش داشت می گفت که تیم پرسپولیس گل نخورده
شانس همون بازی یه گل استثنایی خورد

GAME_OVER

کاربر ممتاز
اره خودشه اما الان چقدر پیر شدهههه
میگمااااااااااا این مهدوی کیا چرا همش گریه میکرد
این بامرام بود ؟ خوب شد باهاش لجبازی نکردن وگرنه دعوا راه مینداخت ..
این همون بود که حاجی فتل میخواست بیارتش استقلال .. :biggrin: