کلوپ طرفداران پرسپولیس

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
حرف شما درسته اما من این تایپیک رو در جواب یکی از طرفداران استقلال زدم که نوشته بود ورود .....ممنوع امیدوارم جواب دندان شکنی بهش داداه باشم.
به اون اهمیت نده اینقد بی سواده جای "ممنوع" نوشته "ممنون"

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
شاهکار شطرنج در بازی‌های داخل سالن آسیا/ مدال پرید!(شاهکار فدراسیون کامپوزی)
ایسنا، تیم ملی شطرنج ایران در بازی‌های داخل سالن آسیا و در بخش انفرادی نتیجه‌ قابل قبولی به دست نیاورد و تنها امیدش به نتیجه‌ گرفتن در بخش تیمی بود، اما انجام یک عمل اشتباه و البته غیر قابل اغماض باعث شد تنها شانسی که برای کسب مدال در بخش تیمی داشت را نیز دست بدهد.

به طوری که در رقابت‌های بخش برق آسا، ملی‌پوشانی که پشت میز بازی نشستند با نفراتی که نامشان در استارت لیست بازی وجود داشت متفاوت بود. همین موضوع باعث شد با وجود پیروزی سه بر یک مقابل ازبکستان، ازبک‌ها به این تفاوت نفرات اعتراض کنند و در نهایت تیم ملی ایران بازنده اعلام شود و نتواند به مرحله بعد راه یابد.

احسان قائم مقامی، اصغر گلی زاده، میترا حجازی پور و سارا سادات خادم الشریعه نفراتی بودند که رقابت‌ مقابل ازبکستان حاضر شدند در حالی که در استارت لیست نام احسان قائم مقامی، پوریا درینی، آتوسا پورکاشیان و میترا حجازی پور ثبت شده بود.

به گزارش ایسنا، این شرایط در حالی رخ می‌دهد که رئیس فدراسیون شطرنج در روزهای اخیر درگیر حاشیه‌های زیادی از جمله مسائل مدیریتی باشگاه پرسپولیس بود.

کاملا مشخصه که رییس فدراسیون شطرنج هم برای این آقا زیادیه. واقعا متاسفم برای وزارت ورزش که همچین آدم بی لیاقتی رو برای مدیرعاملی پرسپولیس در نظر گرفتند.
در کل این کامپوزی چیزی بیشتر از یه آدم بی شخصیت نیست. وقتی وزیر تعاون بشه وزیر ورزش نمیشه بیشتر از این توقع داشت. یارو همچین تو سالن والیبال مشت گره میکنه و دست تکون میده یکی ندونه فکر میکنه عباسی داره وسط زمین اسپک میزنه

hassan2010

عضو جدید
کاربر ممتاز

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخوام باز از طرف دوستان به انواع اقسام مسائل محکوم بشم ولی با همت سردار و مدیریت عالی سپاهان امسال هم سپاهان قهرمان میشه و سردار هم میتونه کارخانجات چیپس و پفک و نوشابه و کلوچه سازی پرسپولیس را راه اندازی نماید

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
نمیخوام باز از طرف دوستان به انواع اقسام مسائل محکوم بشم ولی با همت سردار و مدیریت عالی سپاهان امسال هم سپاهان قهرمان میشه و سردار هم میتونه کارخانجات چیپس و پفک و نوشابه و کلوچه سازی پرسپولیس را راه اندازی نماید
سپاهان خیلی خوب بازیکن گرفته ولی پرسپولیس و استقلال خوب نبودن البته اگه این بازیکنایی که سپاهان گرفته رو پرسپولیس میگرفت رویانیان رو دار میزدن

IRANIAN VOCAL

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمت گرم

دمت گرم

به احترام شما و اینکه نشون بدم شعور طرفداران پرسپولیس بیشتر از طرفداران آبیه چشم حتما عوضش می کنم

اصغر جان؛ ممنون. من به ادب تو یقین و ایمان داشتم. خیلی آقایی ... مثل همه ی پرسپولیسی ها:gol:

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اصغر جان؛ ممنون. من به ادب تو یقین و ایمان داشتم. خیلی آقایی ... مثل همه ی پرسپولیسی ها:gol:

ممنون داداش نظر لطفته اگه بشه می خوام اسمشو به ورود 6 تایی ها ممنوع تغییر بدم.

آخرین ویرایش:

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گاف مسئولان استقلال در مورد سفر به اوکراین با هواپیمای اختصاصی

گاف مسئولان استقلال در مورد سفر به اوکراین با هواپیمای اختصاصی

پرسپولیس نیوز : رقابت عجیب پرسپولیس و استقلال در برنامه های اقتصادی برخی مواقع کار دستشان می دهد. این روزها مسئولان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که هر دو غرق مشکلات مالی هستند و به دنبال بودجه وزارت برای پرداخت بدهی های خود هستند، در برنامه های اقتصادی رقابت می کنند.

پرسپولیسی ها با باشگاه هایی مثل رئال مادرید ارتباط می گیرند و استقلالی ها به دیدار سران شارلوا می روند.

هر دو به فاصله ای کوتاه نوشابه اختصاصی باشگاه روانه بازار می کنند. قرمزها می گویند صاحب هواپیمای اختصاصی شده اند و بلافاصله استقلالی ها نیز می گویند از خیلی وقت پیش هواپیمای اختصاصی دارند و ...

این رقابت جالب برخی مواقع نیز به ضررشان تمام می شود. مثلا اینکه استقلال به اوکراین رفته و پرسپولیسی ها به آنها ایراد گرفته اند که چطور از نداری گلایه می کنند و به سفر پرهزینه اروپایی می روند.

مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال برای اینکه از قافله کری خوانی عقب نماند در این خصوص اعلام کرد که این سفر با هواپیمای اختصاصی باشگاه استقلال صورت گرفته و در این مورد در آینده با جزئیات بیشتری صحبت خواهم کرد.
وی اما به نکته دیگری اشاره کرد که بیشتر شبیه به یک گاف است: « سفر تیم به اوکراین با تقبل هزینه‌هایش توسط باشگاه دیناموکیف صورت گرفته و مسئولان باشگاه تنها پول بلیط این سفر را پرداخت کرده اند.»
احتمالا مدیر روابط عمومی استقلال فراموش کرده است که وقتی باشگاهی هواپیمای اختصاصی داشته باشد به این معنی است که نیاز نیست پول بلیط بدهد!
جالب اینکه فتح الله زاده نیز در مصاحبه ای دیگر اعلام کرد قرار شده استقلالی ها تبلیغ یک هواپیمایی را روی پیراهنشان بزنند و در عوض، پول بلیط سفر به اوکراین را پرداخت نکنند که در تناقض به اظهارات مدیرروابط عمومی باشگاه است.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها نظر تون چیه با توجه به سن بازیکنهای استقلال که امسال پیرترین تیم لیگ هستند اسم روزنامشون رو هم به استقلال پیر تغییر بدن.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز

در مورد سپاهان نمیشه نظر قطعی داد که امسال قهرمان میشه یا نه.سال پیش پرسپولیس با اون همه خرید پر سرو صدا نتونست کاری بکنه.
البته از دید من سپاهان یک تیم هدفداریه.و هدفگذاری براشون مهمتر هستش تا افراد!! و هیچ وقت اهداف فدای ادمها نمیشند.چند سال پیش که ساکت از سپاهان رفت همه گفتند سپاهان کارش تمومه ولی دیدیم که اینطور نشد.ولی این قضیه تو پرسپولیس تاحالا اتفاق نیوفتاده و اهداف فدای افراد میشند!!!
در کل دوست عزیز این حرکت رو میشه اسمشو درامد زایی گذاشت و نباید خیلی منفی فکر کرد.از دید من احداث کارخانه نوشابه یا ... بهتر از واردات ماشین خارجی به نرخ دولتی هستش.
ولی در آخرم بگم که سال پیش تیم ما دست رو هر بازیکنی گذاشت تونست بگیره.اونم بخاطر بودجه ای بود که در اختیار رویانیان گذاشته بودند.یجورایی بازیکنایی که داشتند میرفتند تو یه تیم دیگه با یه مبلغ بالاتر اومدن پرسپولیس.البته کار یارگیریمون اشتباه بود.امسالم همین کار رو داره سپاهان انجام میده ولی فکر کنم یارگیریشون منطقی تر باشه.

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد سپاهان نمیشه نظر قطعی داد که امسال قهرمان میشه یا نه.سال پیش پرسپولیس با اون همه خرید پر سرو صدا نتونست کاری بکنه.
البته از دید من سپاهان یک تیم هدفداریه.و هدفگذاری براشون مهمتر هستش تا افراد!! و هیچ وقت اهداف فدای ادمها نمیشند.چند سال پیش که ساکت از سپاهان رفت همه گفتند سپاهان کارش تمومه ولی دیدیم که اینطور نشد.ولی این قضیه تو پرسپولیس تاحالا اتفاق نیوفتاده و اهداف فدای افراد میشند!!!
در کل دوست عزیز این حرکت رو میشه اسمشو درامد زایی گذاشت و نباید خیلی منفی فکر کرد.از دید من احداث کارخانه نوشابه یا ... بهتر از واردات ماشین خارجی به نرخ دولتی هستش.
ولی در آخرم بگم که سال پیش تیم ما دست رو هر بازیکنی گذاشت تونست بگیره.اونم بخاطر بودجه ای بود که در اختیار رویانیان گذاشته بودند.یجورایی بازیکنایی که داشتند میرفتند تو یه تیم دیگه با یه مبلغ بالاتر اومدن پرسپولیس.البته کار یارگیریمون اشتباه بود.امسالم همین کار رو داره سپاهان انجام میده ولی فکر کنم یارگیریشون منطقی تر باشه.
سپاهان کاملا منطقی و با برنامه یارگیری کرده