به اون اهمیت نده اینقد بی سواده جای "ممنوع" نوشته "ممنون"حرف شما درسته اما من این تایپیک رو در جواب یکی از طرفداران استقلال زدم که نوشته بود ورود .....ممنوع امیدوارم جواب دندان شکنی بهش داداه باشم.
به اون اهمیت نده اینقد بی سواده جای "ممنوع" نوشته "ممنون"حرف شما درسته اما من این تایپیک رو در جواب یکی از طرفداران استقلال زدم که نوشته بود ورود .....ممنوع امیدوارم جواب دندان شکنی بهش داداه باشم.
سپاهان خیلی خوب بازیکن گرفته ولی پرسپولیس و استقلال خوب نبودن البته اگه این بازیکنایی که سپاهان گرفته رو پرسپولیس میگرفت رویانیان رو دار میزدننمیخوام باز از طرف دوستان به انواع اقسام مسائل محکوم بشم ولی با همت سردار و مدیریت عالی سپاهان امسال هم سپاهان قهرمان میشه و سردار هم میتونه کارخانجات چیپس و پفک و نوشابه و کلوچه سازی پرسپولیس را راه اندازی نماید
به احترام شما و اینکه نشون بدم شعور طرفداران پرسپولیس بیشتر از طرفداران آبیه چشم حتما عوضش می کنم
اصغر جان؛ ممنون. من به ادب تو یقین و ایمان داشتم. خیلی آقایی ... مثل همه ی پرسپولیسی ها![]()
نمیخوام باز از طرف دوستان به انواع اقسام مسائل محکوم بشم ولی با همت سردار و مدیریت عالی سپاهان امسال هم سپاهان قهرمان میشه و سردار هم میتونه کارخانجات چیپس و پفک و نوشابه و کلوچه سازی پرسپولیس را راه اندازی نماید
سپاهان کاملا منطقی و با برنامه یارگیری کردهدر مورد سپاهان نمیشه نظر قطعی داد که امسال قهرمان میشه یا نه.سال پیش پرسپولیس با اون همه خرید پر سرو صدا نتونست کاری بکنه.
البته از دید من سپاهان یک تیم هدفداریه.و هدفگذاری براشون مهمتر هستش تا افراد!! و هیچ وقت اهداف فدای ادمها نمیشند.چند سال پیش که ساکت از سپاهان رفت همه گفتند سپاهان کارش تمومه ولی دیدیم که اینطور نشد.ولی این قضیه تو پرسپولیس تاحالا اتفاق نیوفتاده و اهداف فدای افراد میشند!!!
در کل دوست عزیز این حرکت رو میشه اسمشو درامد زایی گذاشت و نباید خیلی منفی فکر کرد.از دید من احداث کارخانه نوشابه یا ... بهتر از واردات ماشین خارجی به نرخ دولتی هستش.
ولی در آخرم بگم که سال پیش تیم ما دست رو هر بازیکنی گذاشت تونست بگیره.اونم بخاطر بودجه ای بود که در اختیار رویانیان گذاشته بودند.یجورایی بازیکنایی که داشتند میرفتند تو یه تیم دیگه با یه مبلغ بالاتر اومدن پرسپولیس.البته کار یارگیریمون اشتباه بود.امسالم همین کار رو داره سپاهان انجام میده ولی فکر کنم یارگیریشون منطقی تر باشه.
سپاهان کاملا منطقی و با برنامه یارگیری کرده
ممنون داداش نظر لطفته اگه بشه می خوام اسمشو به ورود 6 تایی ها ممنوع تغییر بدم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54003 |