کلوپ طرفداران پرسپولیس

Matrix

عضو جدید
اميدوارم خبر اخراج شدن كعبي رو همين روزا بشنوم! حيف پول ... حيف زهرمار!

اما من اول بازي رو نديدم .... دليل خاصي داشت كه مسعود زارعي بازي نكرد !!!!!!!!!!!!؟

و من دليل اصرار قطبي به سيستم 1-3-2-4 رو نميدونم!!! نه كه سه تا هافبك توپ داره !!

آقا جان همون 2-4-4 بازي كن ... نميخواد با كلاس بازي كني!!

آخه خليلي مهاجم نوك سه تا توپ به پاش خورد !!؟

نتيجه بد نبود . ولي بازي واقعا" واقعا" افتضاح بود!

Matrix

عضو جدید
0-0 !!

كعبي هم با دو كارت زرد مسخره و الكي .. اخراج شد!

كمر تيم شيكست عملا"!

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بازیو ندیدم....ولی میدونم که مس تیم خوبی شده....این مساوی هم نتیجه قابل قبولیه....هرچند از تیمی که میخواد قهرمان بشه بیشتر انتظار میره

Matrix

عضو جدید
مساوي كاملا" قابل قبوله !

منتها موضوع اينه كه افتضاح بازي كردن!

به نظو من حضور پژمان نوری باعث مشکلات زیادی در تیم شده خیلی از بازی ها با اشتباهات اون تیم شکست خورد یا نتیج ضعیفی گرفت
البته من دارم از دور قضاوت می کنم شرایط رو خود کادر فنی تیم بهتر میتونن آنالیز کنن
ولی فکر می کنم اگه تو بازی های باقی مونده از نوری استفاده نشه بهتر.
نظر بقیه دوستان چیه؟

Matrix

عضو جدید
جدی میگی.....یعنی نمیشه امیدوار بود؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر قرار باشه مسعود زارعي بهترين بازيكن زمين باشه و بازي بعد رو نيمكت بشينه!

يا كعبي بخواد فيكس بازي كنه!

خير.

ولي اگه با همون تركيب عالي اي كه با ملوان گذاشت بخواد بازي كنه ، چرا!

به نظو من حضور پژمان نوری باعث مشکلات زیادی در تیم شده خیلی از بازی ها با اشتباهات اون تیم شکست خورد یا نتیج ضعیفی گرفت
البته من دارم از دور قضاوت می کنم شرایط رو خود کادر فنی تیم بهتر میتونن آنالیز کنن
ولی فکر می کنم اگه تو بازی های باقی مونده از نوری استفاده نشه بهتر.
نظر بقیه دوستان چیه؟

نوري نبايد دفاع چپ بازي كنه. كاملا" موافقم.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز

babak30

عضو جدید
اینو ببین به این میکن سر تسلیم گذاردن در برابر امپراطوز

اینو ببین به این میکن سر تسلیم گذاردن در برابر امپراطوز

سر تسلیم گذاردن در برابر امپراطورhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=3142&stc=1&d=1209461750

آخرین ویرایش:

Matrix

عضو جدید
امروز بازي ساعت چنده ؟

كلا" برنامه ي اين هفته رو ممكنه بزاري؟

Matrix

عضو جدید
خيلي ممنون . ولي باز نميشه رفيق.

فقط ، سپاهان سايپا ساعت 4 پخش مستقيم ميشه ديگه ؟

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
ماتریس جان باز میشه ....
اینم تصویر سایت و برنامه هفته سی ام خدمت شما .....راستی بازی پخش مستقیمه ....
شاد باشی:smile:

آخرین ویرایش:

babak30

عضو جدید
بچه ها امروز 3 تا میزنیم .....همه موافقن؟:w33:http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=3159&stc=1&d=1209548951 م

آخرین ویرایش:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه پرسپولیس امروز ببره و سپاهان ببازه ما خیلی شانسمون زیاد میشه....البته نیازی به اینهمه اگه نبود
پرسپولیس قهرمانه

babak30

عضو جدید
خواسگاری از نصرتی در زمین تمرین:
در تمرين ديروز پرسپوليس اتفاقي نادر رخ داد؛ اتفاقي كه در نوع خودش بسيار جالب و بامزه بود. تماشاگر جواني كه از نزديك تمرين پرسپوليس را نگاه مي‌كرد، در فرصتي مناسب نزديك محمد نصرتي رفت و به وي پيشنهاد ازدواج داد! نصرتي كه از اين موضوع شوكه شده بود و اصلا انتظار چنين پيشنهادي را نداشت،‌ حدود 10 دقيقه با او صحبت كرد تا بلكه نظر اين دختر را تغيير دهد. به‌هرحال اين هم از معايب معروف بودن است. آدم‌هاي معروف بعضي وقت‌ها مجبورند نقش بازيگران فيلم‌هاي هندي را بازي كنند!:heart::heart::heart::heart::heart:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه خانم ها هم مي رن براي ديدن تمرينات اگه اينطوري ما هم بريم البته براي ديدن نه براي خواستگاري

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خیر کی گفته خامها میتونن بیان تمرینو ببینن؟؟ :biggrin:

اول فصل تمرینهای پرسپولسی تو محل ما بود من ....دختر خانمها دم در صف میشکن تا بازیکنا بیان بیرون باهاشون عکس و امضا بگیرن ولی به خانمها اجازه داده نمیشه که برن تمرینو ببینن:w19: