کریمی ی قسمت از رباطش پاره شده ............... تا 3ماه نمیتونه بازی کنه .............. 

کاش جای دانسکی یه هافبک طراح میخریدیم .. خیلی با عجله بازیکن خریدن ..باید منتظر میموندن ببینن کریمی چقد درمانش طول میکشه.. الان دیگه نمیتونیم بازیکن بگیریم ..کریمی هم تا آخر لیگ و جام حذفی نمیرسه ..کریمی ی قسمت از رباطش پاره شده ............... تا 3ماه نمیتونه بازی کنه ..............![]()
کاش جای دانسکی یه هافبک طراح میخریدیم .. خیلی با عجله بازیکن خریدن ..باید منتظر میموندن ببینن کریمی چقد درمانش طول میکشه.. الان دیگه نمیتونیم بازیکن بگیریم ..کریمی هم تا آخر لیگ و جام حذفی نمیرسه ..
به لطف داور استقلالی (کارمند و حقوق بگیر باشگاه استقلال) بازی با فولاد نداریمش ..امیدوارم این بازی سخت رو ببریم ..الان دارم ب این فک میکنم اگه حقیقی رو نداشتیم چیکارمیکردیم ... خدارو شکر اینو داریم....
چیکار ک نمیکنه تو زمین..............
به لطف داور استقلالی (کارمند و حقوق بگیر باشگاه استقلال) بازی با فولاد نداریمش ..امیدوارم این بازی سخت رو ببریم ..
جهان سوم جائیست که هر سال استقلال و پرسپولیس کلی خرج میکنند،طرفداراش کلی با هم کل کل میکنند،همدیگر رو جر میدن،ولی آخر فصل سپاهان قهرمان میشه :|
1-فقط تو کشورهای جهان سوم هوادارا با هم کل کل نمیکنن 2-فقط تو کشورهای جهان سوم تیم ها خرج نمیکنن 3-سپاهان اتفاقا از پرسپولیس و استقلال بیشتر خرج میکنه 4-مرسی که گفتی جهان سوم کجاست :دیجهان سوم جائیست که هر سال استقلال و پرسپولیس کلی خرج میکنند،طرفداراش کلی با هم کل کل میکنند،همدیگر رو جر میدن،ولی آخر فصل سپاهان قهرمان میشه :|
جهان سوم جائیست که هر سال استقلال و پرسپولیس کلی خرج میکنند،طرفداراش کلی با هم کل کل میکنند،همدیگر رو جر میدن،ولی آخر فصل سپاهان قهرمان میشه :|
من اصلا فوتبالی نيستم. اما متاسفم واسه ادبيات بيل و كلنگی بعضيها...
دانشجو؟! مهندس؟!! فرهيخته؟!!!
من اصلا فوتبالی نيستم. اما متاسفم واسه ادبيات بيل و كلنگی بعضيها...
دانشجو؟! مهندس؟!! فرهيخته؟!!!
1-فقط تو کشورهای جهان سوم هوادارا با هم کل کل نمیکنن 2-فقط تو کشورهای جهان سوم تیم ها خرج نمیکنن 3-سپاهان اتفاقا از پرسپولیس و استقلال بیشتر خرج میکنه 4-مرسی که گفتی جهان سوم کجاست :دی
بچه ها جمع خودمونیه...بی رو در بایسی...بازی بی مزه ای بود.نه؟![]()
آره به لطف ضد فوتبال قلعه نوعي وآقاي قهرماني بازي بي مزه شد از اين جهت كه نذاشتن ما گل بزنيم .بچه ها جمع خودمونیه...بی رو در بایسی...بازی بی مزه ای بود.نه؟![]()
شما به این میخندی؟؟؟؟به چه چیزایی میخندی خوش به حالتاین فقط محض خنده بود بالام جان...اگه میدونستم قاطی میکنین نمیذاشتم به خدا...
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهبچه ها جمع خودمونیه...بی رو در بایسی...بازی بی مزه ای بود.نه؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54000 |