کلوپ طرفداران پرسپولیس

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
کریمی ی قسمت از رباطش پاره شده ............... تا 3ماه نمیتونه بازی کنه .............. :razz::razz::razz:
کاش جای دانسکی یه هافبک طراح میخریدیم .. خیلی با عجله بازیکن خریدن ..باید منتظر میموندن ببینن کریمی چقد درمانش طول میکشه.. الان دیگه نمیتونیم بازیکن بگیریم ..کریمی هم تا آخر لیگ و جام حذفی نمیرسه ..

sahar.adidas

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش جای دانسکی یه هافبک طراح میخریدیم .. خیلی با عجله بازیکن خریدن ..باید منتظر میموندن ببینن کریمی چقد درمانش طول میکشه.. الان دیگه نمیتونیم بازیکن بگیریم ..کریمی هم تا آخر لیگ و جام حذفی نمیرسه ..

الان دارم ب این فک میکنم اگه حقیقی رو نداشتیم چیکارمیکردیم ... خدارو شکر اینو داریم....
چیکار ک نمیکنه تو زمین..............

GAME_OVER

کاربر ممتاز
الان دارم ب این فک میکنم اگه حقیقی رو نداشتیم چیکارمیکردیم ... خدارو شکر اینو داریم....
چیکار ک نمیکنه تو زمین..............
به لطف داور استقلالی (کارمند و حقوق بگیر باشگاه استقلال) بازی با فولاد نداریمش ..امیدوارم این بازی سخت رو ببریم ..

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]پاسخ مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به اظهارات مسوولان استقلال: تا می‌توانید فرافکنی کنید[/h]به لطف همین اشتباهات صدرنشین شده‌اید
سایت هواداران پرسپولیس : مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در واکنش به اظهار نظر برخی از مسئولان باشگاه استقلال گفت: استقلال به لطف اشتباه‌های داوری صدر جدول را تصاحب کرده و صدرنشینی‌شان غیر واقعی و کاذب است.

حسین قدوسی در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: متاسفانه مسئولان رسانه‌ای و مدیران باشگاه استقلال طی دو روز اخیر به دو سه مورد اشتباه داوری که ظاهرا به نفع پرسپولیس بوده اشاره کرده و آن را در بوق و کرنا می‌کنند.

وی افزود: مثلا به بازی پرسپولیس و ذوب آهن اشاره کرده‌اند در حالی که پس از آن دیدار، بدترین اظهار نظرها درباره داور انجام شد اما هیچ برخوردی از سوی کمیته انضباطی صورت نگرفت و در نهایت با بررسی صحنه‌های مشکوک بازی مشخص شد که اشتباه داوری در نگرفتن پنالتی پرسپولیس مسلم بوده است. یا به بازی پرسپولیس با گهر اشاره می‌کنند و می‌گویند گل سالم محمد پروین نادیده گرفته شده و این در حالی است که در همان بازی یک پنالتی صددرصد برای پرسپولیس گرفته نشد.

قدوسی ادامه داد: دوستان چرا نمی‌آیند به پنالتی گرفته نشده پرسپولیس در دربی رفت اشاره کنند؟ بعد از آن بازی، مسئولان استقلال می‌گفتند نکونام روی بنگر خطایی مرتکب نشده است. در صورتی که پس از منتشر شدن فیلم اختصاصی باشگاه پرسپولیس از آن صحنه و همین طور اظهارات کارشناسان در برنامه 90 ثابت شد که آن صحنه پنالتی بوده است. دوستان همان طور که بعد از بازی رفت فرافکنی کردند حالا هم دست به این کار زده‌اند. نمی‌گویند که در بازی پرسپولیس با سایپا به گفته کارشناسان، سه پنالتی مسلم تیم ما گرفته نشد. این‌ها نکته‌هایی است که در برنامه‌های تلویزیونی هم روی آن‌ها صحه گذاشته شده است.

مدیر روابط عمومی پرسپولیس در ادامه گفت: در 7 بازی اخیر که گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس بوده به اثبات رسیده که سه پنالتی مسلم پرسپولیس گرفته نشده در دربی آخر هم دو صحنه مشکوک وجود داشت که چندین کارشناس داوری به گرفته نشدن دو پنالتی پرسپولیس اذعان داشتند و تنها سه کارشناس بودند که گفتند این صحنه‌ها پنالتی نبوده است. یکی از آنها ناظر داوری دربی بود و دیگری رئیس دپارتمان داوری. این دو کارشناس بعد از پایان بازی در حالی که هنوز صحنه‌های آهسته مربوط به بازی را مرور نکرده بودند، در همان استادیوم آزادی در مقام دفاع از داور خود برآمدند و گفتند؛ صحنه‌ها پنالتی نبوده است! البته یکی دیگر از کارشناسان داوری هم گفت که هیچ کدام از آن دو صحنه پنالتی نیست. البته همین کارشناس محترم بعد از دربی رفت به رغم تماس‌های مکرر خبرنگاران از اظهار نظر درباره صحنه خطای پنالتی روی بنگر خودداری کرد. او حتی پس از گذشت چهار روز از بازی به خبرنگاران گفت: من هنوز فیلم اختصاصی باشگاه پرسپولیس که روی سایت باشگاه منتشر شده است را ندیده‍‌ام! این کارشناس به این ترتیب شائبه رنگی بودن کارشناسی‌های خود را که در گذشته از سوی سرمربی‌های پرسپولیس مطرح شده بود، قوت بخشید. نکته عجیب اینکه مقام‌های استقلال کارشناسی افراد ذینفع را ملاک قرار می‌دهند اما اظهارات کارشناسان مستقل چون آقایان؛ دکتر سیار، غیاثی، رودنیل، دزفولی و دیگران را مورد اشاره قرار نمی‌دهند. قابل توجه دوستان عزیز استقلالی اینکه در سه بازی اخیر آنها به گفته کارشناسان چهار پنالتی مسلم حريفان اين تيم گرفته نشده است. یکی برابر مس کرمان، دیگری برابر ملوان و دو پنالتی هم مقابل پرسپولیس، که این‌ها فقط مربوط به سه بازی اخیر استقلال است. جالب است که در دیدار با مس مدافع استقلال مثل والیبالیست‌ها توپ را با دست، آبشار زد ولی داور پنالتی نگرفت. حال خود حدیث مفصل بخوانید از این مجمل و قضاوت کنید که استقلال چگونه به لطف اشتبا‌هات، صدر جدول را تصاحب کرده، با این حال این صدرنشینی غیر واقعی و کاذب، نوش جان‌شان.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره اظهار نظر برخی مسئولان استقلال که گفته بودند بازیکنان پرسپولیس بعد از دربی زنبيل گذاشته بودند تا علیه داور صحبت کنند گفت: متاسفانه دوستان در مصاحبه‌های خود به بازیکنان پرسپولیس بی‌احترامی کردند. اين نوع ادبيات باعث تاسف است و چنین اظهارنظرهایی حتی در کرکری‌های هواداران کم سن و سال هم دیده نمی‌شود. اگر در دو دربی گذشته، سه پنالتی مسلم برای استقلالی‌ها گرفته نشده بود، آیا آن‌ها زمین و زمان را به هم نمی دوختند؟ ما فراموش نمی‌کنیم که در سالیان اخیر، پنالتی مسلم روی غلامرضا رضایی در دربی شماره 70 و گل سالم محمد نوری در بازی شماره 69 دو تیم گرفته نشده است. امسال هم که در دو دربی رفت و برگشت چنین اتفاقاتی افتاد. در دربي جام حذفي فصل گذشته نيز از دو بازيكن استقلال تست گرفته شد كه تست دوپینگ هر دو مثبت بود.

اینها نمونه‌هایی از اشتباهات داوری در دربی‌های دو، سه سال اخیر بود. به راستی اگر این اشتباهات به سود پرسپولیس تمام شده بود چه اتفاقاتی روی می‌داد، در حالی که می‌بینیم هواداران پرسپولیس بعد از همه این بی‌عدالتی‌ها ذره‌ای مشکل ایجاد نکرده و با سعه صدر بدون هیچ جنجالی ورزشگاه را ترک کردند.

قدوسی گفت: به تعبیر افشین پیروانی، مسوولان استقلال پس از آنکه فیلم دربی 6 تایی‌ها را معدوم کردند، تلاش نمودند عدم توفیق برابر پرسپولیس 9 نفره که به عنوان یک پیروزی برای سرخپوشان ثبت شد را زیر سوال ببرند و احتمالا در سال‌های نه چندان دور تلاش خواهند کرد برای دریافت 3 گل در 10 دقیقه برابر تیم 10 نفره پرسپولیس توضیح و توجیه بتراشند تا به شکلی از حقایق تاریخی فرار کرده، خود را برابر هوادارانشان توجیه نمایند. اکنون ما مانده‌ایم که چگونه می‌خواهند نگرفتن پنالتی روی غلامرضا رضایی، محسن بنگر، محمد نوری و رضا حقیقی را کتمان کنند و بگویند گل محمد نوری آفساید بوده است؟ اینها نقاط تاریکی است که از دربی‌های سال‌های اخیر به جا مانده است. اتفاقات به همینجا محدود نمی‌شد، در دربی جام حذفی فصل گذشته نیز به لطف سازمان لیگ ناگهان تاریخ دربی را عوض کردند تا پرسپولیس با فوجی از بازیکنان محروم و مصدوم به مصاف استقلال برود. پرسپولیس آن بازی را در حالی واگذار کرد که بعدها مشخص شد حتی با وجود آن شرایط، هر دو بازیکن استقلال که تست دوپینگ دادند نمونه‌هایش به لطف مصرف جک تری دی مثبت از آب در آمد. هیچگاه معلوم نشد که اگر همه بازیکنان استقلال تست می‌دادند چگونه می‌خواستند از یک رسوایی تاریخی جلوگیری کنند؟

وی درباره اظهار نظر رویانیان مبنی بر اینکه انتخاب قهرمانی برای داوری دربی یک اقدام ضد امنیتی بود، گفت: به گفته کارشناسان، قهرمانی در بازی استقلال با نفت به اشتباه، حریف استقلال را 9 نفره کرد و به گفته کارشناسان، يك گل استقلال که مردود بود را پذیرفت. وی همچنین پنالتی مسلم پرسپولیس در بازی چند هفته قبل برابر فجر سپاسی را نگرفت و بی‌مورد خطای 6 ثانیه نیلسون را اعلام کرد. در ساليان گذشته، بيشتر اشتباه‌هاي او به ضرر پرسپوليس و به سود استقلال تمام شده است. این اشتباه‌های قهرمانی موجب شده بود که هواداران پرسپولیس نسبت به قضاوت‌ این داور در دربی حساس باشند. وقتی هواداران روی این مساله ذهنیت منفی داشتند چه اصراری بود که با توجه به تذکر مدیریت باشگاه به مقام‌های ارشد فدراسیون باز هم قهرمانی برای این بازی انتخاب شود. آیا این تصمیم، خلاف اصول امنیتی نبود؟

قدوسی در پایان درباره این اظهار نظر برخی از مسئولان استقلال که گفته بودند پرسپولیسی‌ها دو سال است برای سقوط نکردن می‌جنگند گفت: متاسفانه این موضوع را باشگاهی مطرح می‌کند که سابقه رفتن به دسته سه را هم در کارنامه خود دارد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]عابدینی:سر پرسپولیس را بریدند/یحیی تیم‌خوبی درست‌کرده[/h]عسگري براي حمايت از داورانش اين همه اشتباه را نمي‌بيند/داور، تير دروازه و مهدي رحمتي استقلال را نجات دادند

داماش چند هفته است روي نوار ناكامي گام برمي‌دارد و همين مسئله باعث شده برخي از كارشناسان و رسانه‌ها مدعي شوند طبق سيستم امتيازدهي امير عابديني كار حميد درخشان با اين تيم تمام شده و بايد منتظر سرمربي جديد رشتي‌ها باشيم.

اما در آستانه داربي گيلان و اين‌كه آيا مديرعامل باشگاه داماش، درخشان را هم مثل سايرين از كار بركنار مي‌كند يا خير. همچنين پيرامون داربي پايتخت با امير عابديني گفت‌وگويي داشتيم كه با هم مي‌خوانيم:

*داماش چند هفته‌ است نتايج لازم را نمي‌‌گيرد. مشكل از كجاست؟
تيم ما خوب بازي مي‌كند، ولي متاسفانه عوامل بيرون زمين مانع نتيجه‌گيري مي‌شوند!

*يعني مشكل غيرفني است؟
دقيقا همين طور است! به طور مثال بايد بگويم در 2 بازي گذشته تيم ‌داوران سر تيم من را بريده‌اند.

*اما‌آقاي عسگري ديروز «شنبه» طي مصاحبه‌اي اعلام كردند داوري تيم شما با مس مشكل نداشته؟

آقاي عسگري كجا فيلم را ديده كه اظهارنظر مي‌كند؟ اين آقا 10 كارشناس بياورد من هم مي‌آيم به اتفاق فيلم را ببينيم. اگر 2 نفر از كارشناسان گفتند حق با او و داورانش است ديگر كجاي دنيا به دروازه‌بان كه آخرين بازيكن يك تيم حساب مي‌شود، بازيكني را بزند به او كارت قرمز نمي‌دهند؟ دروازه‌بان تيم مس پشت جريمه بازيكن من را درو كرده است در حالي كه پشت او هيچ‌كس نيست آن وقت داور به او كارت قرمز نشان نمي‌دهد!

*متاسفانه داوري‌هاي اين هفته مشكل زياد داشت در داربي پايتخت هم قهرماني پنالتي پرسپوليس‌ را نگرفت و محسن بيشتر كارشناسان گفتند اشتباه كرده، ولي آقاي عسگري گفت درست بوده؟! نظر شما چيست؟ اصلا داربي را ديده‌ايد؟
متاسفانه آقاي عسگري فكر مي‌كند حرف او وحي منزل است، در حالي كه او از ديگران بيشتر اشتباه دارد. عسگري به خاطر اين‌كه از داورانش حمايت كند از كنار اشتباهات آنها به سادگي مي‌گذرد. متاسفانه در داربي سر پرسپوليس‌ را هم بريدند.

*داربي 76 را چطور ديديد؟

اصلا بازي خوبي نبود ولي در عين حال پرسپوليس‌ در همين بازي بد بهتر از استقلال بود و بايد بگويم آقاي فتح‌اله‌زاده شانس آورد تيمش نباخت. داور، تير دروازه و مهدي رحمتي استقلال را نجات دادند. به گل ‌محمدي تبريك مي‌گويم كه تيم خوبي درست كرده است.

*خيلي‌ها اين روزها مي‌گويند طبق سيستم امتيازدهي شما به مربيان، بايد حميد درخشان را بركنار كنيد. آيا چنين مسئله اتفاق مي‌افتد و او تا چه زماني فرصت دارد؟
ببينيد همانطور كه گفتم تيم من بيرون از زمين مشكل دارد وگرنه خيلي خوب بازي مي‌كند و حق آنها باخت نيست. به غير از مشكل داوري كه خيلي به ما ضربه زده است بايد بگويم به لحاظ مالي هم ما سخت در مضيقه قرار داريم و به همين دليل بچه‌ها با افت روحي مواجه شده‌اند. بنابراين اگر بخواهيم به دليل نتيجه نگرفتن به حميد درخشان نمره منفي بدهيم در حق او ظلم كرده‌ايم! تيم حميد رو به جلو و زيبا بازي مي‌كند و من از او راضي هستم. مطمئن هستم شرايط بهبود پيدا مي‌كند و مثل قبل حميد درخشان مي‌تواند نتايج خوبي بگيرد.

*بحث مشكلات مالي شد، گويا قوه قضائيه مي‌خواسته تيم را تحويل بگيرد؟
يك سري مشكلات پيش آمده بود اما خدا را شكر حل شد و در اين راه آقاي تورگ معاون دادستاني كمك شاياني كردند و قرار شده آقاي قويدل پرداخت پول به قوه قضائيه را شروع كند.

*پس تيم مي‌ماند؟
بله تيم در رشت مي‌ماند و به كارش ادامه مي‌دهد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]غیاثی:آقای فتح‌الله‌زاده 20سال پيش با اصرار به فوتبال آمدي،مزه كرد،ماندي!/ادعای مسلمانی داری[/h]علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال روز گذشته پس از اظهارنظر رضا غياثي كارشناس داوري كشورمان كه به ضرر استقلال بود.

علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال روز گذشته پس از اظهارنظر رضا غياثي كارشناس داوري كشورمان كه به ضرر استقلال بود. عليه او مصاحبه كرد و مدعي شد كه اين حرف‌ها در شان او نبوده و حتي پا را فراتر گذاشت و مدعي شد هر وقت با او تماس مي‌گرفتند ايشان دستشويي بوده!

رضا غياثي كه از صحبت‌هاي فتح‌الله‌زاده ناراحت بود عليه او موضع گرفت كه با هم مي‌خوانيم:

*گويا هر وقت آقاي فتح‌الله‌زاده با شما تماس گرفته شما دستشويي بوديد؟
نمي‌دانم چه بگويم. اصلا ايشان شماره تلفن خانه يا موبايل من را دارد كه چنين حرفي مي‌زند؟ تا به امروز كه با شما حرف مي‌زنم يك بار فتح‌الله‌زاده به من زنگ نزده است. حالا چطور چنين ادعايي مي‌كند را نمي‌دانم؟!

*ايشان مدعي هستند عليه تيم ايشان كارشناسي كرده‌ايد؟
ببينيد مگر من تا به حال در كار ايشان دخالت كرده‌ام كه ايشان در كار من دخالت مي‌كند؟
من نمي‌توانم به خاطر خوشامد ايشان دروغ بگويم. وقتي پنالتي بوده بايد بگويم پنالتي نبود. آيا من تا به حال گفته‌ام فتح‌الله‌زاده بلد نيست مديريت كند؟! متاسفانه او با اين حركت و صحبت‌هايش خودش را نشان داد.

*ايشان مدعي هستند كه شما دانش كمتري نسبت به ساير كارشناسان داريد؟
ببينيد آنقدر كه من به آقاي عسگري نزديك هستم و ايشان من را قبول دارد فتح‌الله‌زاده به او نزديك نيست. من نظر خودم را گفته‌ام و به آن اعتقاد دارم.

*مشكل اين است كه خيلي ناراحت شديد؟
ايشان ادعای مسلماني دارد ولي يك مسلمان به كسي توهين‌ نمي‌كند. از شواليه فوتبال بعيد است در مورد يك داور پيشكسوت اينطوري حرف بزند. فتح‌الله‌زاده يادش رفته كه اولين بار در مسابقات مقدماتي جام‌جهاني 94 با سفارش و اصرار آقاي شعباني‌ مدير دنياي ورزش به آقاي صفي‌زاده كنار تيم به عنوان خبرنگار به قطر آمد و مدام كنار ما بود كه كار ياد بگيرد و بعد ديد كه فوتبال خوب است مزه كرد و ديگر از آن بيرون نرفت. من تا به حال به او توهين نكرده بودم در ضمن به من وصله استقلالي و پرسپوليسي نمي‌چسبد چرا كه من دارايي چي بودم اگر به نفع او و تيمش حرف مي‌زدم حتي آدم خوبي بودم.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]اعتراض دوباره سرپرست سپاهان به داوري‌ها/ خوروش: صداي همه در آمده جز استقلالي‌ها!!![/h]ما نمی‌خواهیم اعتراض کنیم بلکه از کمیته داوران می‌خواهیم که مسائل را ریشه‌یابی کنند. امسال وضعیت داوری‌ها به صورتی بوده که جز استقلال سروصدای همه درآمده است. چند روز قبل از داربي تهران و در واكنش به اتفاقات اخير در بازي‌هاي استقلال، سرپرست تيم سپاهان انتقادات شديدي را از روند داوري‌ها در ليگ برتر مطرح كرد و مدعي شد طي هفته‌هاي اخير داوران در هر بازي يك پنالتي را عليه استقلال نگرفته‌اند. حالا اتفاقات دربي و صحنه‌هاي مشكوك اين بازي دوباره پاي سپاهاني‌ها را هم به ماجرا باز كرده است.رسول خوروش، سرپرست سپاهان ضمن ادامه گلايه‌هاي خود از وضعيت داوري در مورد این‌که سایر تیم‌ها مثل استقلال و پرسپولیس هم از مشکلات داوری گلایه دارند، مي‌گويد: «اتفاقاً استقلالی‌ها اصلا صحبتی در مورد داوری ندارند. بازی با سایپا یک پنالتی به ضرر آن‌ها گرفته نشد و بازی با مس کرمان هم همین‌طور. جالب است که خود منتظری مدافع استقلال گفت که خطا کرده است. در مورد داربی هم که هنوز کارشناسان نظر قطعی نداده‌اند.» حالا واكنش سپاهاني‌ها به اين اتفاقات چيست؟ خوروش مي‌گويد: «ما نمی‌خواهیم اعتراض کنیم بلکه از کمیته داوران می‌خواهیم که مسائل را ریشه‌یابی کنند. امسال وضعیت داوری‌ها به صورتی بوده که جز استقلال سروصدای همه درآمده است. چیز جدیدی که در استقلال مشاهده می‌کنیم این است که هرگاه داور به ضرر آنها سوت می‌زند یا اعلام پنالتی می‌کند همه بازیکنان به سمت داور می‌روند و به او می‌گویند که باید به بازیکن حریف کارت زرد بدهد. این هم شاهکار جدیدی از استقلال است!»
رقباي صدر جدولي براي كسب قهرماني ليگ رقابت شديدي با استقلال دارند و سرپرست سپاهان نگران است كه روند داوري‌ها بر اين رقابت تاثير بگذارد. او انتقاداتش را با اين جمله به پايان مي‌برد: «به هر حال ما امیدواریم که مشکلات داوری به تیم‌ها ضرر نرساند.»

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]آقایان خودتان را با امثال خودتان قیاس کنید نه با سردار ما![/h]سایت هواداران پرسپولیس: تمام فوتبال ایران و بیننده‌ها دروغ می‌گویند و فقط آقای فتح‌الله‌زاده، عسگری و قلعه نوعی درست می‌گویند.

آقای فتح‌الله‌زاده آقای عسگری چرا همه مردم را احمق می‌دانید و به شعور اینهمه آدم توهین می‌کنید؟!

اول به داوری می‌پردازیم که صدای تیمهای شهرستانی هم در آمده و دیگر تحمل این همه جانبداری از تیم استقلال را که کاملا مشهود و قابل لمس می‌باشد را ندارند. ناداوری تا کی وکجا؟!
به داورانی که امسال یار دوازدهم استقلال بودند، می‌گویم که آیا این پولی را که از داوری یا بهتر است بگوییم از یاور و حامی استقلال بودن در زمین گرفته‌اید، خوردن دارد؟! آیا این پول حلال است و با چه دل و شهامتی این پول را در زندگی خود خرج می‌کنید؟ می‌دانید که در هر بازی که به نفع استقلال سوت زدید چقدر آه و نفرین پشت سرتان بوده و آن پول را بعدا هزینهٔ اتفاقات ناگوار در زندگی خود خواهید کرد؟!

آقای قهرمانی! یار غار گرمابه و گلستان استقلال و داروغه پرنس شوالیه، وزنت را کم کردی چه خوشگل شدی؟ شاید عدالتت را هم با وزنت پائین آوردی! راستی فیگورهای خوبی داری می‌گیری تازه گی‌ها؟!

ادامه بدهید چون هر روز منفور‌تر می‌شوید...

کمی هم درباره فوتبالی بودن بگوییم...

آقای فتح الله‌زاده سردار ما فوتبالی نیست ولی شرافت و صداقت دارد.
سردار ما فوتبالی نیست ولی مانند تو و آنهایی که از عقبه فوتبالیشان حرف می‌زنند ضد فوتبالی رفتار نمی‌کند.
سردار ما فوتبالی نیست ولی از وقتی آمده، بیشتر از امثال تو و آن فوتبالی‌ها برای فوتبال زحمت کشیده است.
سردار ما فوتبالی نیست ولی خدا ترس و خدا پرست است و دروغ با خون روح و پوست و استخوانش عجین نشده است.
سردار ما فوتبالی نیست ولی دکتر پوشالی هم نیست.
سردار ما فوتبالی نیست ولی با پول مردم شوالیه هم نیست.
سردار ما فوتبالی نیست ولی ژنرال قلابی هم نیست.
سردار ما فوتبالی نیست ولی ضد مردمی هم نیست.
سردار ما فوتبالی نیست ولی دزد و رانت خوارهم نیست.
سردار ما فوتبالی نیست ولی لابی باز هم نیست.
سردار ما فوتبالی نیست ولی حق الناس را هم پایمال نمی‌کند.
بازهم بگوییم؟!!!
...سردار ما سردار است. مردی از جنس همین مردم و تمام تلاشش برای راضی کردن دل این مردم است نه برای بزرگ کردن خودش...!

جناب آقای دکتر شوالیه ژنراتور فتح الله‌زاده و سرجوخه اردشیر خان قلعه نوعی! خدارا شکر می‌کنیم که سردارمان فوتبالی نیست ولی مانند شماهم نیست.

آقایان خودتان را با امثال خودتان قیاس کنید نه با سردار ما!

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]آقای شوالیه عوام فریبی تا کی؟[/h]سایت هواداران پرسپولیس: آقای فتح الله‌زاده بگذارید شما را شوالیه صدا بزنیم.بهر حال شما برای گرفتن این نشان هزینهٔ زیادی کرده‌اید البته از جیب خودتان و نه از بیت المال!! همانطور که مدرک دکترایتان را هم از ارمنستان گرفتید و با هزینهٔ شخصی...
آقای شوالیه راه به راه مصاحبه می‌کنید و انگ غیر فوتبالی بودن به مدیریت پرسپولیس می‌زنید ولی آقای فوتبالی مگر فوتبال روز دنیا را دنبال نمی‌کنید؟رئال مادرید، بارسلونا، میلان، منچستر و بزرگ‌ترین باشگاههای اروپا مدیرانی دارند غیر فوتبالی اما مدیری مثل...
اصلا خود شما چطور لقب فوتبالی گرفته‌اید؟ شما کجای این فوتبال بوده‌اید، قبل از اینکه مدیر عامل استقلال شوید؟ آقای شوالیه شما مدیر فوتبالی شما توانا اما می‌شوید کمی از برنامه‌هاتان در این مدت زمان ۲۰ سالهٔ مدیریت در استقلال بگویید؟ ثمرهٔ مدیریت فوتبالی شما دقیقا چه بوده است؟ از طرحهای آکادمی فوتبالتان برایمان بگویید. از طرح‌های اقتصادی اجرا شده در زمان مدیریتتان بگویید. چطور می‌شود بعد از بیست سال مدیریت همچنان چشمتان به کمک‌های سازمان است و بس؟ چطور می‌شود تیمتان هفته‌ها بدون اسپانسر وارد زمین می‌شود؟ این از بی‌لیاقتی شما که نیست؟ خروجی مدیریت شما در استقلال چه چیزی بوده است غیر از بدهی؟ بدهی‌هایی که مدیر اسبق استقلال را هم به ستوه اورد. آقای واعظ را می‌گویم‌.‌‌ همان مدیرورزشی که گفت شما با دوچرخه به استقلال آمدید و الان بنز سوار می‌شوید. البته منظوری نداشت‌.‌‌ همان طور که آقای نجف‌نژاد از زدن اتهام به شما در اول فصل منظوری نداشت‌.‌‌ همان اتهاماتی که گفتید اگر دلجویی نکنند بر نمی‌گردید ولی برگشتید! آقای شوالیه بگذارید ما کمی از دستاوردهای مدیریت شما بگوییم. در زمان مدیریت شما افتضاح آکادمی شما صدای همه را در آورد اما این افتضاح ماست مالی شد. ماجرای آقای شاهرخ را می‌گویم لیدر محبوبتان. در زمان مدیریت شما حسین علوی به عنوان پدیده خریداری شد و بعد از کلی هیاهو رفت و دیگر اثری از این بازیکن نیست. راستی کجاست آقای پدیده؟ در زمان مدیریت شما به دستور مجتبی جباری کرار جاسم اخراج شد و هزاران مورد دیگر... شنیده‌ایم از اول فصل به مدیریت تیم حریف حمله کرده‌اید که از بیت‌المال هزینه می‌کنند! مگر شما از جیب پدر مبارکتان خرج می‌کنید؟ وقتی بمب پشت بمب می‌ترکاندید، چرا ازین حرف‌ها نبود؟ رحمتی جباری آندو، حیدری، جانواریو، کرار با چه مبلغی آبی‌پوش شدند؟ هاشمی نسب اولین نقل و انتقال جنجالی ایران با ۱۰ برابر قراردادهای آن زمان به دست کدام مدیر به انجام رسید؟ گفته‌اید نظر کار‌شناسان را در مورد صحنه‌های مشکوک دربی قبول دارید. مگر سیار غیاثی و رود نیل و... کار‌شناس نیستند؟ فقط اعضای کمیته داوران کارشناسند؟ اصلا مگر همین کار‌شناسان گل نوری را سالم اعلام نکردند و شما افتضاح فتوشاپی را در روزنامه تیمتان به وجود آوردید؟ مگر همین کار‌شناسان نگفتند پنالتی رو بنگر اتفاق افتاد؟ مگر همین کار‌شناسان نگفته‌اند که پنالتی رو رضایی گم شد؟ همهٔ این‌ها اشتباهات داوری و جزئی از داوریست. ولی چرا همیشه به نفع شما و به ضرر رقیبان شما؟ پنالتی تبریز و دور کردن قهرمانی از تیم تراکتور. پنالتی‌های گم شدهٔ تیمهای سایپا و مس که سرو صدای سپاهانی‌ها را هم در آورد، فراموش کرده‌اید؟ آقای شوالیه آن‌ها که دیگر فوتبالی‌اند. نیستند؟! با بی‌ادبی تمام در مورد بزرگ‌ترین تیم آسیا صحبت کرده‌اید اما بدانید این خصلت آدم‌های کوچک است. بعد از این خواستید در مورد پرسپولیس و هوادارانش و مدیرانش صحبت کنید مراقب حرف زدنتان باشید. با تشکر آقای شوالیه

sahar.adidas

عضو جدید
کاربر ممتاز
به لطف داور استقلالی (کارمند و حقوق بگیر باشگاه استقلال) بازی با فولاد نداریمش ..امیدوارم این بازی سخت رو ببریم ..

آره خب!
داور ب درستی کارت داد ... کاملا واضح بود ک بازیکن تمارض کرد ..... :razz:

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
رویانیان: آقایی که باورت شده شوالیه ای از من نترس از خدا بترس! جام ورزشی؛ محمد رویانیان در پاسخ به اظهارات علی فتح الله زاده مبنی بر اینکه از رویانیان نمی ترسم اظهار داشت: «بنده در طول خدمت خود کسی را نترسانده و از نظامی گری خود در حالی که پلیس بودم سوءاستفاده ای نکرده و همیشه فرهنگی برخورد کرده ام. این را همه می دانند و حال آقای فتح الله زاده! شما اگر از رویانیان ترسیدید احساس خودتان است. مگر من گفته ام فتح الله زاده از من می ترسد که چنین حرف هایی می زنید؟»

مدیرعامل پرسپولیس همچنین گفت: «فتح الله زاده عنوان کرده بود اگر جای رویانیان و پرسپولیس بودیم 3 گل در دربی می زدیم؛ من هم گفتم ما 3 گل را در 10 دقیقه زدیم اما حالا مثل اینکه ایشان قضیه را جدی گرفته است. بنده نیز باید بگویم حرف هایم درباره انتخاب داور دربی و ضدامنیتی بودن آن ربطی به ایشان ندارد. با ایشان باید در حد خودش صحبت کنیم و درباره مسائلی که مربوط به خودش است. کاش فتح الله زاده همچون گذشته همان «حاجی» باشد و از بنده های خدا نترسد اما مثل اینکه ایشان باورش شده «شوالیه» واقعی است و اینگونه ترس از بنده های خدا وجودش را گرفته است وگرنه ما کی گفتیم فتح الله زاده از ما می ترسد؟»

رویانیان در پاسخ به این سوال که منظور شما از ضد امنیتی بودن انتخاب داور دربی چه بود، عنوان کرد: «خیلی واضح است و مشخص. ما که فوتبالی نبودیم اما فتح الله زاده که ادعا می کند فوتبالی است چرا این حرف ها را می زند؟ البته او حق دارد در مقام دفاع از کمیته داوران علیه ما مصاحبه کند چراکه می خواهد با این دفاع کردن ها راهی را برود که در گذشته رفته است. باید بگویم آقای قهرمانی برای بنده قابل احترام است؛ بنده وقتی به قلبم رجوع می کنم برای قهرمانی و همه داوران احترام قائل هستم اما وقتی داوری برای دربی انتخاب شده که اغلب اشتباهات داوری اش به نفع استقلال و به ضرر پرسپولیس تمام شده و شائبه طرفداری ایشان از یک تیم خاص و قضاوت علیه پرسپولیس در نزد هواداران وجود داشته، طبیعی است 50 هزار هوادار پرسپولیسی حاضر در استادیوم تحریک شوند و این خلاف اصول امنیتی است و فتح الله زاده اگر این مسائل «اظهر من الشمس» را نمی داند پس بهتر است که بداند شاید هم می داند و خودش را به ندانستن زده است.»

وی تصریح کرد: «چرا مدیرعامل استقلال به اظهارات کارشناسان داوری که گفته اند دو پنالتی پرسپولیس در دربی گرفته نشده رجوع نمی کند و اظهارات رییس دپارتمان داوری و ناظر داوری بازی که هنوز صحنه های آهسته را ندیده در استادیوم مصاحبه کرده اند را ملاک قرار می دهد؟ و در مقام وکیل مدافع کمیته داوران بر آمده و خودشان را هدفمند به آنها نزدیک می کند. آقای فتح الله زاده! بنده علیه دست های پشت پرده و ناپاکی های فوتبال اعتراض کردم. شما چرا ناراحت شدید؟ دوست عزیز! باز هم می گویم شما از خدا بترسید، نه بنده های خدا! و اگر از من که بنده بی مقدار خدا هستم احساس ترس کرده اید و اینگونه سخن می گوئید این ضعف خودتان است. والله من بی تقصیرم.»

رویانیان در پایان گفت: «ناراحتم که علی فتح الله زاده دوست خوب ما اینگونه اظهار نظر کرده است. امیدوارم به قلبش رجوع کند چون می داند در قلب من چه می گذرد. به هر حال ایشان مدیرعامل استقلال است و برای دفاع از تیمش احساس می کند که باید مرا بکوبد. آقای فتح الله زاده! مرا بکوب اما شما هم با ناپاکی ها مقابله کن، نه اینکه...»
اوج

sajad 3000

کاربر ممتاز
[h=1]دیدارذوب آهن وپرسپولیس 15اسفند برگزار می شود[/h]به گزارش ایرنا، سازمان لیگ باشگاه های کشور روز یکشنبه اعلام کرد که دیدار ذوب اهن و پرسپولیس 15 اسفندماه برگزار می شود.

برنده این دیدار در مرحله نیمه نهایی به مصاف داماش گیلان خواهد رفت.

همچنین دیدار استقلال تهران و سپاهان اصفهان به همراه دیگر دیدار نیمه نهایی که بین داماش و برنده ذوب اهن و پرسپولیس خواهد بود، 9 فروردین سال آینده انجام خواهد شد.

مشخص نیست که در صورت صعود پرسپولیس به مرحله نیمه نهایی و میزبانی این تیم از داماش، سازمان لیگ چگونه می خواهد دوبازی بزرگ همزمان را در تهران برگزار کند. در این روز تیم استقلال نیز میزبان سپاهان در مرحله نیمه نهایی جام حذفی است.

sajad 3000

کاربر ممتاز
مصاحبه‌های برنامه ریزی شده بازیکنان استقلال علیه پرسپولیس!

برخی از بازیکنان استقلال که بعد از دربی هفتاد و ششم اظهار نظر مشخصی در مورد این دیدار نکرده بودند، در شرایطی دو روز پس از این بازی اقدام به مصاحبه کردند که محتوای مصاحبه همه آنها انتقاد از پرسپولیس و کنایه زدن به سرخپوشان است. جام ورزشی، این اتفاق در حالی در حاشیه تمرین عصر یکشنبه استقلال رخ داد که برخی آبی‌پوشان در پایان دیدار برابر پرسپولیس که با تساوی بدون گل به پایان رسید خیلی تمایلی به اظهار نظر نداشتند و حتی در پایان تمرین روز شنبه هم مصاحبه‌ای در مورد اتفاقات و نتایج آن بازی نداشتند.

اما یک روز پس از آنکه اکثر کارشناسان و رسانه ها نسبت به نحوه بازی استقلال در دیدار روز جمعه برابر پرسپولیس انتقاد کردند و این تیم را محکوم به ارائه بازی محتاطانه کردند، آبی پوشان تهرانی به دنبال مصاحبه تندی که امیر قلعه نویی صبح یکشنبه علیه کارشناسان و رسانه ها داشت، چند مصاحبه با محور کری خوانی و پاسخ دادن به بازیکنان پرسپولیس انجام دادند.

نکته بارز این مصاحبه ها هدف قراردادن مستقیم بازیکنان پرسپولیس و حرف های آنها بود. جالب اینکه بازیکنان استقلال در صحبت هایی که عصر یکشنبه مطرح کردند کمتر در مورد عملکرد تیم شان و شرایط آن صحبت کردند و نوک پیکان انتقادشان را به بازیکنان پرسپولیس اختصاص دادند.

همچنین در تمرین عصر یکشنبه استقلال عنوان شد که مربی این تیم قصد دارد با صدور بیانیه ای به انتقاداتی که از نحوه بازی این تیم مطرح شده پاسخ بدهد. مجید صالح به خبرنگاران حاضر در تمرین استقلال اعلام کرد که صبح دوشنبه در این مورد صحبت خواهد کرد

honey2009

کاربر بیش فعال
جهان سوم جائیست که هر سال استقلال و پرسپولیس کلی خرج میکنند،طرفداراش کلی با هم کل کل میکنند،همدیگر رو جر میدن،ولی آخر فصل سپاهان قهرمان میشه :|

espailpoor

اخراجی موقت
جهان سوم جائیست که هر سال استقلال و پرسپولیس کلی خرج میکنند،طرفداراش کلی با هم کل کل میکنند،همدیگر رو جر میدن،ولی آخر فصل سپاهان قهرمان میشه :|

من اصلا فوتبالی نيستم. اما متاسفم واسه ادبيات بيل و كلنگی بعضيها...
دانشجو؟! مهندس؟!! فرهيخته؟!!!

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
1-فقط تو کشورهای جهان سوم هوادارا با هم کل کل نمیکنن 2-فقط تو کشورهای جهان سوم تیم ها خرج نمیکنن 3-سپاهان اتفاقا از پرسپولیس و استقلال بیشتر خرج میکنه 4-مرسی که گفتی جهان سوم کجاست :دی

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اولا جهان سوم جاییست که شما توشین!!!
بعدشم شما به این کارا کاری نداشته باش!!!
سپاهان هم عددی نیست!
البته ما از سپاهان واقعا خاطره ی خوشی داریم.یکی از شیرینترین قهرمانیامون رو مقابل سپاهان کسب کردیم!!!!

احسنت گل گفتی...
حال کردم.هم رشته ایه خودمی...

zakari

عضو جدید
بچه ها جمع خودمونیه...بی رو در بایسی...بازی بی مزه ای بود.نه؟:razz:

honey2009

کاربر بیش فعال

اتفاقا منم فوتبالی نیستم...این متن هم من ننوشتم،سامان گذاشته بود تو محض خنده،منم واستون گذاشتم که بخندین..شمام هرجر راحتین فکر کنین خانوم دانشجوی فرهیخته...
حداقلش اینه که من در مورد دیگران زود قضاوت نمیکنم....
1-فقط تو کشورهای جهان سوم هوادارا با هم کل کل نمیکنن 2-فقط تو کشورهای جهان سوم تیم ها خرج نمیکنن 3-سپاهان اتفاقا از پرسپولیس و استقلال بیشتر خرج میکنه 4-مرسی که گفتی جهان سوم کجاست :دی

این فقط محض خنده بود بالام جان...اگه میدونستم قاطی میکنین نمیذاشتم به خدا...

FREE DOOM

عضو جدید
[h=1]چوب نیم فصل اول را می خوریم/ ماهینی: چند سال قبل هم استقلالی ها می گفتند ۱۲ امتیاز از پرسپولیس جلو هستند!
[/h][h=2] سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:[/h]
[h=4]«در بازی دربی معلوم شد که پرسپولیس تیمی است که جایگاه واقعی آن، مکان‌های بالای جدول است. به این هدف می‌رسیم و البته امیدواریم جام قهرمانی حذفی را در دیدار مستقیم با استقلال کسب کنیم.»حسین ماهینی از باثبات‌ترین سرخپوشان این فصل، در گفتگویی ضمن بیان مطلب فوق به سوالات پاسخ داد.
چند روز از دربی می‌گذرد ولی بحث بر سر آن هنوز داغ است؟
این بازی مساوی شد اما تصویری که در ذهن همه بر جای مانده است چیز دیگری می‌گوید. ما بهتر از آنها بازی کردیم و مستحق پیروزی بودیم. کاری هم به صحبت‌های تیم حریف نداریم فقط امیدواریم که آنها را در فینال جام حذفی ببینیم.
چه تضمینی وجود دارد که در آن بازی اتفاقات این بازی تکرار نشود و مثلا اشتباه داوری به ضرر پرسپولیس اتفاق نیفتد؟
البته فوتبال قابل پیش بینی نیست. به هر حال مساله این است که ما در بازی که انجام شد به حق خودمان نرسیدیم. همه دیدند برتر از حریف بودیم اما نتیجه دلخواه ثبت نشد. ما برد در دربی را می‌خواهیم و نمی‌خواهیم زیاد صبر کنیم.
در جام حذفی بازی‌های سختی دارید با این صحبت‌ها به نظر می‌رسد که از رسیدن به فینال اطمینان دارید؟
نه به این معنی که خودمان را از پیش برنده بدانیم. کار سختی پیش رو داریم ولی همه امکانات لازم برای رسیدن به هدف در تیم وجود دارد. بعد از ذوب آهن باید ببینیم بازی با داماش کجا برگزار می شود. ما بازی به بازی پیش می‌رویم ولی نگاه ما به قهرمانی در جام حذفی است. چرا که مدعی اول قهرمانی هستیم.
در بازی دربی معلوم شد، پرسپولیس تیمی در حد صدرنشینی لیگ است ولی شرایط جدول باعث می‌شود قضاوت درباره بازیکنان مثبت نباشد؟
ما چوب نیم فصل اول را می‌خوریم، امتیازات زیادی از دست دادیم ولی در نیم فصل دوم خوب بودیم. این را در برخوردهایی که با هواداران داریم هم احساس می‌کنیم. البته چون باید نیم فصل را جبران کنیم به این راضی نیستیم و به پیروزی‌های پیاپی نیاز داریم.
تا اینجا در این باره زیاد صحبت شده است و همه انتظار دارند این خواسته را عملی کنید.
حالا به مرحله عمل رسیده‌ایم. شما دیدید که در جام حذفی در دو بازی با تیم‌های لیگ برتری 10 گل زده‌ایم. این پتانسیل تیم ما را نشان می‌دهد. ما 12 بازی دیگر در لیگ برتر داریم. با گرفتن سه امتیاز بازی عقب افتاده برابر گهر دورود امکان بالا آمدن تا مکان ششم جدول را داریم که فاصله زیادی تا بالای جدول نیست.
شما معتقدید این فاصله را جبران می‌کنید؟
ما بازی به بازی جلو می‌رویم. آنچه بر روی آن تمرکز داریم کسب حداقل مقام سوم در لیگ و قهرمانی جام حذفی است و البته دوست داریم فینال جام حذفی را با استقلال برگزار کنیم و در یک رقابت رودررو و به امید خدا عادلانه، جام را بگیریم. جبران اختلاف امتیاز هم امری بعید نیست. باید سه امتیاز بازی عقب افتاده را کسب کنیم. آنگاه جبران 10 امتیاز در 11 بازی امری محال نیست. مثل چند سال قبل که استقلالی‌ها گفتند 12 امتیاز از پرسپولیس جلو هستند ولی آخر فصل پرسپولیس در جدول بالاتر بود. منظورم این است که جذابیت فوتبال به غیر قابل پیش بینی بودن آن است. الان پرسپولیس هم یک تیم متفاوت با نیم فصل اول است. شادابی و هدفمند بودن تیم در تمرینات و بازی‌ها کاملا ملموس است.
از 10 گل در دو بازی جام حذفی گفتی، پس چرا در لیگ همینطور گل نمی‌زنید، آیا این به دلیل فشار روانی در لیگ نیست؟
به هر حال ما در لیگ این انتظار را داریم که خودمان را زودتر بالا بکشیم ولی این تفاوت تا حد زیادی به شانس هم مربوط می‌شود. جلوی صبای قم ما چند موقعیت خوب داشتیم و بد آوردیم. جلوی داماش که بازی قبل از دربی بود، 5، 6 بازیکن دو کارته داشتیم که روی کار بچه‌ها تاثیر گذاشت و جلوی استقلال هم اگر یکی از پنالتی‌ها اعلام می‌شد آن را گل می‌کردیم. آن وقت استقلال هم مجبور می‌شد بازتر بازی کند. البته نمی‌خواهیم بهانه بیاوریم و سعی می‌کنیم از بازی با فولاد شرایط را در لیگ عوض کنیم.
اگر پنالتی می‌شد، تو می‌زدی؟
شاید!
تو جزو نفرات فیکس تیم هستی و بازی‌های متفاوتی انجام می‌دهی، در بعضی دیدارها در حملات حضور داری و گاهی بیشتر در دفاع هستی و این باعث نقدهایی می‌شود؟
اینکه چطور بازی کنم بستگی به برنامه تعیین شده از سوی کادر فنی دارد. مربیان بازی حریفان را آنالیز می‌کنند و بر اساس آن به ما برنامه می‌دهند. حالا شاید یک روز بخواهند بیشتر جلو بروم و یک روز هم بگویند از نیمه جلوتر نروم.
چه شد که یکدفعه به پنالتی زن اول تیم بدل شدی، در حضور نام‌های بزرگ و با سابقه سخت نیست؟
در استقلال اهواز پنالتی زن تیم بودم. قبل از بازی با ملوان بود که تمرین پنالتی داشتیم. آقا یحیی تمرین را که می‌دید به من گفت که پنالتی‌ها را من بزنم. البته در حضور اسم‌هایی مثل آقا مهدی (مهدوی‌کیا) و علی آقا (کریمی) سخت است اما از آنها اجازه گرفتم و وقت پنالتی زدن به من روحیه می‌دهند.
[/h]

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
این فقط محض خنده بود بالام جان...اگه میدونستم قاطی میکنین نمیذاشتم به خدا...
شما به این میخندی؟؟؟؟به چه چیزایی میخندی خوش به حالت
این جاش تو محض خنده اس نه اینجا;)

GAME_OVER

کاربر ممتاز
ای خدا نوری رو هم مقابل فولاد نداریم ..
من نمیدونم اینا چیکار میکنن که اینقد مصدوم میشن .. هر هفته یه مصدوم .. آمار بازیکنای پرسپولیس فاجعه س ... باید کارشناسی کنن ببینن دلیل این همه مصدومیت چیه ..چرا اینقد بازیکنا تو تمرین مصدوم میشن .. زمین درفشی فر هم استانداره تعجب میکنم دلیلش چیه..
حقیقی نباشه مطمئنا خط هافبکمون لنگ میشه .. حالا نوری هم نباشه که دیگه خط هافبکمون هیچ خلاقیتی نداره .. بازیای قبل اگه نوری خوب بود کل تیم خوب بودن ...
جانشین حقیقی احتمالا کلاه کج باشه که بنظرم بد نیست .. جانشین نوری رو هیچکس نداریم که خوب باشه .. شاید دانسکی رو بزارن جاش که ریسکه اصلا معلوم نیست چجور بازیکنیه ..
امیدوارم هر طور شده 3 امتیاز رو بگیریم خیلی به این برد نیاز داریم ...

GAME_OVER

کاربر ممتاز
خسروی، سیار و رودنیل سه پنالتی پرسپولیس در دربی را تائید کردند

کارشناسان داوری فوتبال علاوه بر دو خطای پنالتی پرسپولیس در محوطه جریمه استقلال، خطای پنالتی روی سید جلال حسینی را نیز تائید کردند.

علی خسروی، دکتر پرویز سیار و نوذر رودنیل در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علاوه بر سایر خطای‌های پنالتی اتفاق افتاده در دربی که طی روزهای گذشته مورد بحث قرار گرفت، وقوع خطا روی سید جلال حسینی را هم مورد تائید قرار دادند.

در این ارتباط علی خسروی گفت: من اعتقاد مسلم دارم محسن قهرمانی آن صحنه را ندید. قبل از این که در مورد این صحنه خاص صحبت کنم باید بگویم در این بازی، ما یک شخصیت جدید از داوری محسن قهرمانی را شاهد بودیم که جالب توجه بود.

وی افزود: او تلاش می‌کرد با نوع برخورد خود، بازیکنان دو تیم را مدیریت کرده و آرامش را بر آنها حاکم کند که این خیلی خوب بود. در مورد صحنه خطا روی سید جلال حسینی هم باید بگویم شکی نیست که او این صحنه را ندید. همانطور کارشناسان و خبرنگاران هم متوجه آن نشدند. اگر قهرمانی متوجه آن صحنه شده بود به اعتقاد من پنالتی می‌گرفت. از نظر من در آن صحنه روی حسینی خطا شد.

کارشناس بعدی، نوذر رودنیل بود که در مورد برنامه شب گذشته 90 گفت: با همه احترامی که برای عزیزان کارشناس و داوران قائل هستم، بعد از دیدن برنامه 90 با قاطعیت بیشتری می‌گویم که نه دو خطای پنالتی، بلکه سه خطای پنالتی برای پرسپولیس گرفته نشد.

رودنیل تصریح کرد: کار من تدریس داوری است. بعد از بازی دربی هم با عادل فردوسی‌پور صحبت کرده بودم و دیشب می‌خواستم روی خط تلفنی برنامه بروم اما شرایط آن فراهم نشد. من در اینجا باید به قانون 12 داوری اشاره کنم که در آن، سه خطا مورد توجه من است که به سه سرفصل؛ بی‌احتیاطی، بی‌پروایی و نیروی بیش از حد مربوط می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در هر سه خطای مورد نظر روی بازیکنان پرسپولیس در محوطه جریمه استقلال شاهد بی‌احتیاطی بازیکنان استقلال و وارد آمدن نیروی بیش از حد روی بازیکنان پرسپولیس بودیم. البته خطا روی سید جلال حسینی از دید من هم پنهان ماند که آن را در برنامه 90 شاهد بودم و مسلما خطای پنالتی اتفاق افتاد. در مورد سایر صحنه‌ها که داوران و کارشناسان نظرات مختلفی داشتند باید بگویم، بازیکن نمی‌تواند در زمین هر طور که می‌خواهد بازی کند. شما اگر روی دیوار با چشمان بسته حرکت کنید نتیجه‌اش مشخص است. بی‌احتیاطی یعنی همین.

وی افزود: از همین بازی باید به چند مثال اشاره کنم. در دقیقه 74 بازی فرهاد مجیدی در میانه زمین بی‌احتیاطی کرد و قهرمانی به درستی سوت زد. در دقیقه 1+90 بازی بود هم هادی نوروزی در محوطه هجده قدم استقلال روی عمران‌زاده خطا کرد که عمدی نداشت ولی بی‌احتیاطی کرد و داور هم به درستی خطا اعلام کرد.

نوذر رودنیل در ادامه گفت: حال یک سوال مطرح می‌شود، چرا همین بی‌احتیاطی‌ها که در محوطه جریمه استقلال روی مهاجمان پرسپولیس اتفاق افتاد، خطا اعلام نشد و داور از آنها گذشت. من اعتقاد ندارم عمدی در کار بوده است اما ما باید به تعریف دقیق‌تری از بی‌احتیاطی و خطاهای ناشی از آن برسیم. به هر حال پرسپولیس در بازی دربی صاحب سه پنالتی شد که از سوی داوران این بازی دیده نشد. خطاهایی که مشابه آنها در میانه زمین گرفته شده بود.

دکتر پرویز سیار هم در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با تائید نظر قبلی خود مبنی بر وقوع خطا روی رضا حقیقی گفت: بی‌احتیاطی بازیکن استقلال بر همه محرز است و ضربه‌ای که به حقیقی وارد آمد باعث شد او کنترل خود را از دست بدهد که خطای پنالتی بود.

وی افزود: در صحنه‌ای هم که روی سید جلال حسینی شاهد بودیم که در یادداشت‌های من هم نبود و در برنامه 90 متوجه آن شدم، کاملا محرز است که در این صحنه خطای پنالتی اتفاق افتاد. البته باید در مورد داوری محسن قهرمانی هم توضیحی بدهم. در صحنه‌هایی که مشاهده می‌شود کارشناسان نظرات مختلفی دارند، مشخص است که کار داور بسیار سخت است. ما صحنه‌ها را چند بار می‌بینیم و قضاوت می‌کنیم اما داور باید در لحظه تصمیم بگیرد. از همین رو نباید قضاوت نامناسبی در مورد داور داشته باشیم.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]گل‌محمدي: تغييراتي در ترکيب مقابل فولاد داريم[/h]سرمربي پرسپوليس با توجه به نبود محمد نوري و رضا حقيقي تغييراتي را در تيمش در بازي مقابل فولاد انجام خواهد داد.

يحيي گل‌محمدي در نشست خبري پيش از بازي پرسپوليس با فولاد با تبريک ميلاد پيامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: فردا بازي سختي با فولاد داريم. الان بازي‌هاي ليگ طوري شده که حساسيت نسبت به بازي‌هاي قبل در آن‌ها بيشتر است. با توجه به وضعيتي که در جدول داريم فقط براي کسب سه امتياز به ميدان مي‌رويم. بايد از حضور تماشاگران و ميزباني نهايت استفاده را ببريم تا بتوانيم در اين ديدار خانگي سه امتياز را بگيريم.

وي ادامه داد: فولاد در چند هفته گذشته نتايج خوبي گرفته و 14 هفته است که نباخته است. آن‌ها اعتماد به نفس خوبي دارند، اما بازيکنان ما با توجه به اينکه شرايط را درک کرده‌اند و در هفته گذشته هم تمرين‌هاي خوبي را پشت سر گذاشته‌اند فردا با اراده بهترين نسبت به بازي‌هاي قبل به ميدان خواهند رفت. اميدوارم بازي خوبي را از هر دو تيم شاهد باشيم.

گل‌محمدي با اشاره به مصدوميت محمد نوري و محروميت رضا حقيقي گفت: با توجه به غيبت اين دو بازيکن مجبوريم تغييراتي در تيم داشته باشيم.

خبرنگاري از سرمربي پرسپوليس درباره حاشيه‌هاي بعد از داربي پرسيد که وي گفت: من داربي را ديگر فراموش کرده‌ام هرچقدر راجع به داوري و صحنه‌هاي پنالتي بخواهيم صحبت کنيم صداي‌مان به جايي نمي‌رسد. بايد آن بازي را فراموش کنيم و به ديدارهاي حساسي که در آينده داريم فکر کنيم.

وي افزود: به هر حال درباره قضاوت آن بازي حرف‌هايي مطرح شد که ما مجبور شديم براي دفاع از حق پرسپوليس وارد اين دعوا شويم. شخصيت رويانيان نبايد باعث مي‌شد که برخي از اين موضوع سوء استفاده کنند. ما براي گرفتن حق بايد تمام تلاش‌مان را بکنيم. حالا يا مي‌توانيم حق‌مان را بگيريم يا نمي‌توانيم.

سرمربي پرسپوليس درباره مشکل گل‌زني اين تيم و عملکرد مهاجمان گفت: ما براي مهاجمان تمرين‌هاي اختصاصي در نظر مي‌گيريم اما شرايط روحي و رواني هر بازيکن هم تاثيرگذار است. بازيکنان ما بايد در زدن ضربات آخر دقت و تمرکز بيشتري داشته باشند. اميدوارم با توجه به تغييراتي که فردا در ترکيب انجام مي‌دهيم، اين جابه‌جايي‌ها جواب دهد و بازيکناني که کمتر بازي کرده‌اند خود را نشان دهند.

گل‌محمدي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينکه پرسپوليس تمام تمرکز خود را روي جام حذفي گذاشته است گفت: اين طور نيست. شرايط ما در ليگ طوري نيست که بخواهيم اين جام را فراموش کنيم. بايد از حيثيت پرسپوليس دفاع کنيم و اين تيم را به جايگاه اصلي‌اش برسانيم. تلاش‌مان را مي‌کنيم باقي‌اش دست خداست، اما اين اراده را داريم که در ميان تيم‌هاي بالاي جدول قرار گيريم و اين طور نيست که فقط به جام حذفي فکر کنيم.

عباسي، مدير رسانه‌اي پرسپوليس هم در اين نشست از سازمان ليگ به خاطر برگزاري منظم نشست‌هاي خبري قبل از بازي تشکر کرد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
[h=2]این پرسپولیسی های بنیاد برانداز[/h]خلق 9 موقعیت گل در دربی باید به حمله ورانش بنازد چرا که حتی اگر این حملات به نتیجه نرسیده باشد ساختن موقعیت گل همان اتفاقی است که تیم در دوره مانوئل ژوزه از فقدان آن رنج می برد.

پرسپولیس با خلق 9 موقعیت گل در دربی باید به خط حمله یا حمله ورانش بنازد چرا که حتی اگر این حملات به نتیجه نرسیده باشد ساختن موقعیت گل همان اتفاقی است که تیم در دوره مانوئل ژوزه از فقدان آن رنج می برد.

در این راه باید نوع مهره چینی گل محمدی ،احیای ستاره هایی مثل محمد نوری و اضافه شدن مارکو پروویچ را مد نظر قرار داد .

فردا پرسپولیس مقابل فولاد قرار می گیرد؛تیمی که شکست ناپذیر به نظر می آید و حتی مدعی جدی قهرمانی است.با این حال سرخ ها برای شکستن رکورد فولادی ها به پنج نیروی خانمان بر انداز خود در فاز حمله دل بسته اند و امیدوارند با خلاقیت ها و پتانسیلی که این 5 ئنفر دارند تیم خوب حسین فرکی را زمینگیر کنند.

1)محمد نوری که شاید بهترین فرم خود از ابتدای حضورش در پرسپولیس را دارد نفر اول این جبهه تهاجمی است.نوری که در دربی نمایشی هیجان انگیز داشت و در مصاف با هافبک های پر آوازه حریف سربلند بیرون آمد می تواند گره این بازی را هم باز کند البته به شرطی که خوش شانس باشد.همکاری او با دو مهاجم سرخ ها در صحنه مشکوک به پنالتی دربی که یک حرکت ترکیبی کم نظیر در فوتبال ایرانی را پدید آورد نشان داد برای فتح دروازه رقبا با حرکات ترکیبی و اصولی می توان روی نوری حساب ویژه ای باز کرد.

2)از مارکو پروویچ هم نباید به راحتی عبور کرد.مارکو که جزو معدود خرید های خارجی خوب پرسپولیس در 10 سال اخیر بوده جای خود را در ترکیب اصلی پیدا کرده و ظاهرا به این راحتی ها هم به فشنگچی پس اش نمی دهد.پروویچ هم حرکات عرضی و ترکیبی از جناح چپ را خیلی خوب انجام می دهد و تا اینجا کمی بدشانس بوده که گلی برای سرخ ها به ثمر نرسانده است.او با اینکه اولین بار دربی تهران را تجربه می کرد اما دراین میدان بزرگ و بازی نفسگیر هم بد کار نکرد.

3)فردا همچنین می توان از حسین ماهینی انتظار پایه گذاری حملات بیشتری را داشت.ماهینی که در بازی با استقلال خیلی کم نفوذ کرد و بیشتر مشغول بازی فانتزی و متعصبانه مقابل آبی ها بود دو باره می تواند جناح راست پرسپولیس را با استارت ها و حرکات ترکیبی اش جان بخشد.البته شاید به خاطر قدرت مهاجمان فولاد او دوباره زیاد نفوذ نکند که در این مورد باید منتظر فرمان گل محمدی و تدابیر تاکتیکی او بود.

4)می رسیم به زوج خط حمله پرسپولیس و عضو پر انرژی اش غلامرضا رضایی که مقابل استقلال روز خوبی را پشت سر گذاشت.هر چند شماره 10 قرمزها موفق به انجام وظیفه اصلی اش، گلزنی نشد اما نمایش جالبی ارائه کرد و خط دفاع آبی ها را آزار داد. رضایی با فرارهای تماشایی از خط آفساید حریف و همکاری با نوری و انصاری فرد می تواند یکی از عوامل اصلی شکستن احتمالی رکورد تیم سابقش باشد.

5)و در پایان باید به کریم انصاری فرد اشاره کرد.مهاجمی که چند هفته ی است پایش به گلزنی باز نشده اما این دلیلی بر ناکارآمدی او نیست.کریم پتانسیل فراوانی برای خودنمایی مقابل فولاد دارد و با توجه به اطمینان گل محمدی و حمایت ادامه دار هواداران از او می تواند در این بازی بزرگ خودی نشان دهد به شرطی که کمی خوش شانس باشد و البته
تلاش بیشتری برای رسیدن به هدفش داشته باشد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
براي بازي مقابل فولاد
پرسوليسي‌ها با 19 بازيکن به اردو رفتند

با تصميم يحيي گل‌محمدي تيم فوتبال پرسپوليس با 19 بازيکن پس از تمرين امروز براي ديدار مقابل فولاد خوزستان به اردو رفت.

پس از تمرين امروز بعد از ظهر پرسپوليس، يحيي گل‌محمدي 19 بازيکن خود را براي ديدار مقابل فولاد معرفي کرد که يکي از اين بين فردا خط مي‌خورد و هر 19 بازيکن پرسپوليس به شرح زير است.

به گزارش فارس،نيلسون- عابدزاده- حسيني- بنگر- نورمحمدي- ماهيني- فولادي- نقي‌زاده- نوري- مهدوي‌کيا- رضايي- پروويچ- خان‌زاده- نوروزي- انصاري‌فرد- قاضي- فشنگچي- کلاه‌کج و ولاتکو 19 بازيکن پرسپوليس هستند.

اگر نوري تا امشب با تلاش کادر پزشکي به شرايط ايده‌آل برسد ولاتکو از ليست قرمزپوشان براي بازي مقابل فولاد خط مي‌خورد در غير اينصورت اين بازيکن در ليست خواهد ماند.

تيم فولاد پرسپوليس در چارچوب هفته بيست و چهارم ليگ برتر فردا در ورزشگاه آزادي ميزبان فولاد خوزستان است.