ایمون زائد و دیگر هیچ....
بنظرم درباره اسماعیل زاده اشتباه کردن حداقل میدادن به پرسپولیس ب ..کاظمیان و اسماعیلزاده از پرسپولیس جدا شدندجواد کاظمیان و افشین اسماعیلزاده قرارداد خود را با تیم فوتبال پرسپولیس فسخ کردند.![]()
ایسنا نوشت:
پس از آن که نیم فصل نخست لیگ برتر تمام شد رویانیان و گلمحمدی در صحبتهای جداگانهای اعلام کردند که پرسپولیس در تعطیلات نیم فصل یک لیست مازاد دارد و با چند بازیکن خود خداحافظی خواهد کرد.
زمانی که تمرینهای پرسپولیس در نیم فصل آغاز شد بازیکنانی مثل سعید قدمی، افشین اسماعیل زاده، جواد کاظمیان، مهرزاد معدنچی و سامان آقازمانی در مقاطع مختلف نتوانستند نظر کادر فنی را برای حضور در تمرینها جلب کنند.
عصر امروز (دوشنبه) جواد کاظمیان و افشین اسماعیلزاده قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس فسخ کردند تا ادامه فصل را در تیم دیگری بگذرانند.
من مطمئنم همین کاظمیان به هر تیمی بره دوباره اوج میگیره و به پرسپولیس گل میزنهیکی از بچه های اینجا بود که خیلی کاظمیان رو دوست داشت ..![]()
منم خيلي دوسش دارم.ولي اصن فيزيك بدنيش تغيير كرده و اضافه وزن داره. هيچ موقع بازي كه مقابل بايرمونيخ تو آزادي كردو يادم نميره.خیلی دوست داشتم که جواد به روزای اوجش برگرده اما حیف که نشد... من مطمئنم که اونم مثل اولادی دوباره به اوج برمی گرده. جواد دوست داشتنی هیچ وقت فراموشت نمی کنیم.![]()
بنظرم درباره اسماعیل زاده اشتباه کردن حداقل میدادن به پرسپولیس ب ..
کاظمیان هم از اول آوردنش اشتباه بود بنظرم ..و یه تصمیم احساسی بود ..همینطور معدنچی ..یکی از بچه های اینجا بود که خیلی کاظمیان رو دوست داشت ..![]()
من مطمئنم همین کاظمیان به هر تیمی بره دوباره اوج میگیره و به پرسپولیس گل میزنه
تا اونجا که من یادم هست به خاطر اختلاف با مدیر عامل و مربی اون موقع از پرسپولیس رفت.
جواد این فصل واقعا خوب نبود کاملا مشخص بود که اضافه وزن داره ....اونم قبول کن زمانی که تو اوج بود پرسپولیسو ول کرد و رفت کشورای عربی ..:دی
به نظرمن نقی زاده رو هم باید اخراج می کردند. اصلا بازیکن نیست.
کاظمیان و معدنچی قول دادن که بمونن ولی بعد از اینکه پیشنهاد تیمای عربی بهشون شد رفتن اون موقع هر دوشون تو اوج بودن ..تا اونجا که من یادم هست به خاطر اختلاف با مدیر عامل و مربی اون موقع از پرسپولیس رفت.
دوست من بازیکن وقتی تویه زمین دو تا پاس سالم نمیتونه بده حالا چه فایده داره که 20 کیلومتر بدوه و تلاش کنه. اونجوری بخوای حساب کنی آقازمانی از همه بیشتر می دوه. اما نه پاس بلده بده. نه می تونه توپ رو استپ کنه. نه شوت زدن بلده. نه توپ گیری بلده. اصلا یه چیزای ابتدایی رو بلد نیست. امیدوارم که به طور قطعی از تیم بره.نقي زاده شايد از لحاظ فني ضعيف باشه ولي نهايت تلاش خودشو توزمين ميكنه .
حالا پاس هیچی نخواستیم ازش همون دوندگی و جنگندگی رو هم نداره بدبختی، من نمیدونم اینا چه جوری میان پرسپولیس؟کی اینارو میاره؟دوست من بازیکن وقتی تویه زمین دو تا پاس سالم نمیتونه بده حالا چه فایده داره که 20 کیلومتر بدوه و تلاش کنه. اونجوری بخوای حساب کنی آقازمانی از همه بیشتر می دوه. اما نه پاس بلده بده. نه می تونه توپ رو استپ کنه. نه شوت زدن بلده. نه توپ گیری بلده. اصلا یه چیزای ابتدایی رو بلد نیست. امیدوارم که به طور قطعی از تیم بره.
جواد این فصل واقعا خوب نبود کاملا مشخص بود که اضافه وزن داره ....اونم قبول کن زمانی که تو اوج بود پرسپولیسو ول کرد و رفت کشورای عربی ..:دی
تجربه نشون داده بازیکنایی که از پرسپولیس میرن دوباره به اوج برمیگردن البته بنظرم اولادی الان تو اوج نیست....اما درباره بدشانس ترین تیم تاریخ (پرسپولیس) این به اثبات رسیده که وقتی بازیکنای سابقش مقابلش قرار میگیرن اون 90 دقیقه رو مثل مسی بازی میکنن ..![]()
نوری رو که قرار نیست بزارن کنار ..نوری بازیکن خوبیه وقتی تو اوج باشه الان افت کرده ..حالا نوری و آقازمانی رو کی میندازن بیرون؟![]()
نوری رو که قرار نیست بزارن کنار ..نوری بازیکن خوبیه وقتی تو اوج باشه الان افت کرده ..
کلا بازیکن جالبیه یه بازی خیلی خوبه یه بازی افتضاحه ..مثلا بازی با پیکان واقعا خوب بود اگه همه بازیا رو اونطوری بازی کنه همون نوری میشه که ما میخوایم ...در کل بازیکن خوبیه و حیفه بره الانم کم کم داره رو دور میفته ...
آقازمانی هم رفتنیه دیگه..یا قرضی میدن بره یا رضایت نامه شو میدن که احتمال زیاد قرضی میدنش و فصل بعد برمیگرده ..![]()
نه اتفاقا بازیکن خوبیه ..فصل قبل از همه مهاجمامون بیشتر گل زد و واقعا خوب بازی کرد ..اما بازیش خیلی سینوسیه ...اولای این فصل هم شدیدا افت کرده بود ..امیدوارم بازم همون نوری بشه که ما میخوایم ..خب مشکلش همینه دیگه! ی بازی خوبه (پاس هایی میده ک من تعجب میکنم از نوری باشه!!!!) 10بازی خراب میکنه ... بدم میاد ازبازیکنی ک نشه بهش اعتماد کرد...
بنظرمن ک درحد پرسپولیس نی!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |