کلوپ طرفداران پرسپولیس

moji5

کاربر فعال كامپيوتر و اينترنت

تقدیم به پرسپولیسی های انجمن

• Like
واکنش ها: MEG

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیاد صبر کردم!
مشکل از عکسه!
چون سرعتمم خیلی خوبه و فکر نکنم برای این باشه که دارن لود میشن.
اون پایین هم میزنه Done!

نمیدونم والا
اگه مشکل از عکسه برای منم نباید باز بشه.درسته؟

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آخرين وضعيت پرونده شرکت آلفا

آخرين وضعيت پرونده شرکت آلفا

آخرين وضعيت پرونده شرکت آلفا ... :gol::gol: خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس، گفت: "داور يوناني پرونده آلفا استدلال باشگاه پرسپوليس در خصوص لزوم رسيدگي مجزا به دعوي شرکت آلفا عليه دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را تاييد کرد."

به گزارش ايسنا، مصطفي شکري با اعلام اين خبر، افزود: "ما به عنوان اعتراض مقدماتي به دعوي مطروحه از سوي شرکت آلفا، اعلام کرديم که طرح توامان دعوي عليه دو باشگاه استقلال و پرسپوليس موجه نيست و بايد به صورت مجزا مطرح و رسيدگي شود."

وي با اشاره به تاييد اين استدلال از سوي داور جديد اين پرونده، تصريح کرد: "cas رسيدگي به اين اعتراض را به داور جديد پرونده ارجاع داده بود که پس از منصوب شدن اين داور يوناني و بعد از چند مکاتبه صورت گرفته از سوي باشگاه، اين اعتراض ما پذيرفته شده است."

شکري گفت: "در راي ابلاغ شده، ضمن تاييد استدلال باشگاه و تاکيد بر اين موضوع که بين اين دو باشگاه در اين خصوص قراردادي منعقد نشده، شرکت آلفا موظف شده است تا پنجم ژانويه نسبت به طرح دعوي مجزا و پرداخت هزينه هاي مجزا براي هريک، اقدام شود در غير اين صورت ديوان نسبت به رد دعوي شرکت آلفا در اين خصوص اقدام خواهد کرد."

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
توزيع لباس زمستاني و هديه به كرانچار

توزيع لباس زمستاني و هديه به كرانچار .... :gol::gol:

گزارش تمرين پرسپوليس

تمرين پرسپوليس صبح امروز در زمين شركت واحد پيگيري شد.

تمرين پرسپوليس صبح امروز از ساعت 10:30 در زمين شركت واحد آغاز شد و ساعت 12 به پايان رسيد.
* حسين بادامكي، مهدي شيري و مولايي، بدنساز پرسپوليس، در تمرين امروز غايب بودند.

* عليرضا حقيقي هم كه قبل بازي از ديدار با پاس همدان احساس مصدوميت كرده بود، در پايان تمرين امروز حاضر شد و MRI خود را به دكتر زرينه نشان داد.
* رسائي، قائم مقام باشگاه پرسپوليس، امروز هم مانند روزهاي گذشته از نزديك نظاره‌گر تمرين سرخپوشان بود.

* از سوي تداركات باشگاه بين بازيكنان لباس زمستاني براي تمرين توزيع شد.
* نرمش، حركات كششي، پاس‌كاري در حال حركت، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه از جمله حركات تمرين امروز پرسپوليس بود.
* كرانچار در تمرين امروز تأكيد زيادي بر دقت بازيكنان و هدفمند بودن شوت‌ها در زدن ضربات آخر به سمت دروازه داشت.

* يكي از خبرنگاران به كرانچار و ديگر بازيكنان خارجي پرسپوليس به مناسبت فرا رسيدن سال نو ميلادي تابلويي از تمثال حضرت عيسي (ع) هديه داد.

• Like
واکنش ها: MEG

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی دايي سرمربي‌ پرسپوليس شد

علی دايي سرمربي‌ پرسپوليس شد

علي دايي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد.

به گزارش ايسنا، در هفته گذشته از سوي باشگاه پرسپوليس مذاكراتي جدي با علي دايي براي سپرده شدن هدايت اين تيم به وي صورت گرفت كه طرفين پيشنهادات خود را بر همكاري مطرح كردند و در نهايت وي به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس انتخاب شده است كه قرار است دوشنبه (فردا) رسما به عنوان جانشين كرانچار معرفي شود.

حتي علي دايي اسامي دستياران خود را براي حضور در پرسپوليس اعلام كرده است.

منبع

farizin

عضو جدید
من کاری به وجهه فنی این تعویض مربی ندارم (امیدوارم دائی موفق باشه)
اما باز قضیه شکایت و شکایت کشی و قضیه آری هان و محرومیت و کسر امتیاز تو راهه:cry:
چون میدونم اینا توان مالی پرداخت پول مربی کروات پرسپولیس (کرانچار) رو نداشتند (مگه اینکه از دائی کمک بگیرند:surprised:)
در عین حال امیدوارم علی دائی به خاطر کاریزمائی که داره موفق باشه..هر چند به شخصه زیاد از علی دائی (از نوع مربی ) خوشم نمیاد(وقتی بازیکن بود، خیلی دوستش داشتم:heart:)

djbagoor

عضو جدید
علي دايي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد.

به گزارش ايسنا، در هفته گذشته از سوي باشگاه پرسپوليس مذاكراتي جدي با علي دايي براي سپرده شدن هدايت اين تيم به وي صورت گرفت كه طرفين پيشنهادات خود را بر همكاري مطرح كردند و در نهايت وي به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس انتخاب شده است كه قرار است دوشنبه (فردا) رسما به عنوان جانشين كرانچار معرفي شود.

حتي علي دايي اسامي دستياران خود را براي حضور در پرسپوليس اعلام كرده است.

منبع

انتخاب شد؟؟؟؟واقعاااااا؟؟؟
ننهههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!:eek::surprised::confused::weirdsmiley:

• Like
واکنش ها: ple

mohammad sabri

کاربر بیش فعال
معلوم نیست چه خبره. آخه همه می دونن این تیم که دیگه بهتر از این نمی تونه نتیجه بگیره حالا کرانچار باشه دایی باشه یا هر کس دیکه . پرسپولیس با این بازیکناش در همین حده . بهتر از اینم نمیشه با این کارها هم وضعش بدتر میشه که بهتر نمیشه;)

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که از دایی خوشم نمی اومد و نمیاد ولی در مورد مربیگریش نظر نمیدم هنوز شاید شانس اورد و موفق شد که ما میخوایم و صبر میکنیم به موقع اگه لازم شد انتقاد کنیم

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاهرودي: كاشاني من را به دايي پيشنهاد داده است

شاهرودي: كاشاني من را به دايي پيشنهاد داده است

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: كاشاني پيشنهاد حضور من در كادر فني را به دايي داده است. رضا شاهرودي درباره اينكه گفته مي شود يكي از دستياران احتمالي علي دايي خواهد بود، اظهار داشت: هنوز چيزي معلوم نيست. آقاي كاشاني اين پيشنهاد را به دايي داده است و بايد ايشان در اين باره تصميم گيري كند. به هر حال پرسپوليس تيم خودمان است و اگر به اين تيم آمدم كه چه بهتر و اگر هم نبودم دعا مي كنم اين تيم به صدر جدول برسد. وي در مورد اينكه پرسپوليس چه شرايطي دارد، عنوان كرد: بايد به اين تغيير و تحولي كه در پرسپوليس شده با ديد مثبتي نگاه كنيم. براي بازيكنان مهم است كه چه مربي روي نيمكت اين تيم نشسته و دايي هم براي همه شناخته شده است. افتخارات او معلوم است و اين به بازيكنان انگيزه مي دهد. شاهرودي تصريح كرد: قطعا دايي با ديدگاه هاي جديدتري به پرسپوليس آمده و آقاي كشاني هم به او كمك خواهد كرد. البته كرانچار هم براي اين تيم زحمت كشيد و كسي نمي گويد او مربي بدي بود اما تيم دچار نوسان شده و مسئولان تيم مي خواستند از اين به بعد تيم بعد از هر بازي 3 امتياز را كامل بگيرد.

اين بازيكن اسبق پرسپوليس در پاسخ به اين سئوال كه در حال حاضر مشكلات گذشته را علي دايي دارد يا خير گفت: اگر مشكلي هم بوده مربوط به زمان جواني من و دايي است. بعد از آن روزها چندين بار همديگر را ديده ايم و اكنون هيچ مشكلي با هم نداريم. قرار نيست تا پايان عمر ورزشي خود با يكديگر مشكلي داشته باشيم.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشگاه پرسپوليس دخالت سعيدلو در بركناري عابدزاده را تكذيب كرد

باشگاه پرسپوليس دخالت رئيس سازمان تربيت بدني در كنار گذاشتن مربي دروازه‌بانان اين تيم را تكذيب كرد. پس از اينكه احمدرضا عابدزاده اعلام كرد سعيدلو، به كادر فني تيم پيشنهاد بركناري وي را داده است؛ باشگاه پرسپوليس اين موضوع را تكذيب و اعلام كرد به هيچ عنوان چنين دخالت‌هايي وجود نداشته است.
عباس عليپور، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در اين زمينه اظهار داشت: شأن علي سعيدلو بالاتر از اين حرف‌هاست. جلسه‌اي بين حبيب كاشاني، علي دايي و سعيدلو برگزار شد و در آن جلسه دايي از هيأت مديره درخواست حمايت و قوت قلب داشت. وي ادامه داد: چنين مسائلي وجود ندارد و شأن رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس در اين حد نيست كه در مورد اين مسائل دخالت كند.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اكبري: كرانچار به فوتبال من ضربه زد

اكبري: كرانچار به فوتبال من ضربه زد

مدافع پرسپوليس گفت: كرانچار با نيمكت‌نشين كردنم، به فوتبال من ضربه زد.
جلال اكبري عنوان كرد: از كرانچار راضي نيستم، چون وي به دلايل غير حرفه‌اي مرا نيمكت نشين كرد.
وي ادامه داد: اگر الان درباره كرانچار صحبت مي‌كنم دليل اين نيست كه وي بركنار شده، بلكه موضوع نيمكت‌نشيني‌ام را قبلأ نيز گفته‌ام.
اكبري خاطرنشان كرد: خوشحال هستم كه دايي سرمربي پرسپوليس شد. وي يكي از اسطوره‌هاي فوتبال ايران است و درد بازيكنان را مي‌شناسد. با آمدن دايي به پرسپوليس روحيه بازيكنان چند برابر شده است.
مدافع پرسپوليس گفت: براي رسيدن به جايگاهم چهره متفاوتي را براي دايي به نمايش مي‌گذارم تا وي دوباره به من اعتماد كند. متاسفانه زمان كرانچار هرچقدر تلاش مي‌كردم جايي در برنامه‌هاي تاكتيكي تيم نداشتم و بي‌دليل روي نيمكت ذخيره‌ها قرار مي‌گرفتم.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دایی: من بین مردم منفور نیستم

دایی: من بین مردم منفور نیستم

سرمربی جدید پرسپولیس در مصاحبه با نود مدعی شد شعارهای طرفداران در ورزشگاه ها ملاک خوبی برای تعیین محبوبیت نیست.
دایی که پس از 8 ماه سکوت به فوتبال برگشته و هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفته است درباره این احتمال که بار دیگر با حضور او استادیوم ها شاهد فحاشی تماشاگران شود گفت: این فقط من نیستم که در ورزشگاه ها فحش شنیده ام. جمعیت هواداران فوتبال جوان هستند و احساسی می شوند. وگرنه همین ها وقتی مرا در خیابان می بینند ، چنان هیجان زده در آغوشم می گیرند که باور نمی کنید. تا حالا نشده که من با طرفداری در خیابان مشکل پیدا کنم و همه همیشه اظهار لطف کرده اند.
او همچنین از طرفداران پرسپولیس خواست که این بار نسبت به همیشه صبورتر باشند.
دایی به خاطر ناکامی در سالهای پایانی فوتبال و همچنین عدم راهیابی با تیم ملی به جام جهانی در روزهای پایانی حضورش روی نیمکت تیم ملی بارها از سوی تماشاگران دشنام شنید . کامنتهای خبرهای بازگشت او به فوتبال در مرجع خبری پرسپولیس، خبرآنلاین ، فارس و حتی سایت باشگاه پرسپولیس هم نشان می دهد بسیاری به این حضور دوباره خوشبین نیستند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عابدزاده پس از اخراج:متاسفم كه رضازاده براي پرسپوليس تصميم مي‌گيرد

عابدزاده پس از اخراج:متاسفم كه رضازاده براي پرسپوليس تصميم مي‌گيرد

عابدزاده پس از اخراج:متاسفم كه رضازاده براي پرسپوليس تصميم مي‌گيرد خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

مربي بركنار شده‌ي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفم كه براي بودن يا نبودن برخي مربيان در پرسپوليس حسين رضازاده هم نقش دارد.

احمدرضا عابدزاده با انتقاد از رفتار مسوولان باشگاه پرسپوليس كه پس از انتخاب علي دايي وي را از جمع كادر فني كنار گذاشته شده و از اردوي تداركاتي امارات نيز بازماند، به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: در جلسه تمرين دوشنبه تيم پرسپوليس كه همراه با مراسم معارفه علي دايي به عنوان سرمربي جديد تيم همراه بود، مسوولان تيم به من گفتند كه علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني گفته است كه عابدزاده نبايد در جمع كادر فني تيم حضور داشته باشد. ظاهرا در جلسه‌اي كه سعيدلو در ايام تعطيلي تاسوعا و عاشورا با افرادي چون حسين رضازاده داشته، متقاعد شده است كه بنده در پرسپوليس نباشم و واقعا متاسفم براي چنين تيمي كه پيشكسوتان و مربيان شناخته شده‌اي دارد، رضازاده براي بودن يا نبودن برخي مربيان نقش دارد.

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا بايد چنين اتفاقي براي او و محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس بيافتد گفت: متاسفانه اينجا همه چيز برعكس است. ظاهرا آقايان تصميم‌شان را از قبل گرفته بودند. وقتي ورزش مملكت ما سياسي مي‌شود، بايد هم چنين تصميماتي در آن گرفته شود.

عابدزاده خاطرنشان كرد: به باشگاه مي‌روم و تنها درباره حساب و كتابم صحبت خواهم كرد تا كارم را در پرسپوليس تمام كنم. حال مردم و طرفداران تيم مي‌توانند در اين باره قضاوت كنند.

مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آينده اين تيم را با كادر فني جديد چطور مي‌بينيد، تصريح كرد: كسي ناكامي پرسپوليس را دوست ندارد، اما بايد صبر كنيم و عملكرد اين مربيان را در تيم‌مان ببينيم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شيث رضايى : از دايى عذر خواهى كردم همه چيز تمام شد

شيث رضايى : از دايى عذر خواهى كردم همه چيز تمام شد

شيث رضايى : از دايى عذر خواهى كردم همه چيز تمام شد تهران IranSport.Net - مدافع پرسپوليس گفت: اگر يك مربى بخواهد اتفاقات گذشته را هميشه در ذهنش داشته باشد، دچار مشكل مى شود.وى در مورد انتخاب على دايى به عنوان سرمربى پرسپوليس اظهار داشت: على دايى فرد بزرگى در فوتبال است كه هيچ كس نمى تواند اين موضوع را انكار كند. او براى پرسپوليس زحمت زيادى كشيده و مى تواند به اين تيم خدمت كند.او در مورد مشكلش با سرمربى جديد پرسپوليس گفت: من با دايى مشكلى ندارم. اگر يك مربى بخواهداتفاقات گذشته را هميشه در ذهنش داشته باشد، دچار مشكل مى شود. در هر حال من با دايى هيچ مشكلى ندارم. رضايى افزود: دايى من را به تيم ملى دعوت كرد. پس از اتفاقى كه در ديدار با سايپا رخ داد، از وى معذرت خواهى كردم و حتى پس از قهرمانى سايپا و حضور در تيم ملى نيز به او تبريك گفتم. اين نشان مى دهد مشكلى بين ما وجود ندارد و نبايد روى اين مسائل متمركز شد. مدافع پرسپوليس با اشاره به اينكه با حضور دايى پرسپوليس دگرگون خواهد شد، تأكيد كرد: مهم اين است كه بازيكنان، كادر فنى و مديريت يكدل هستند تا به مردم خدمت كنند. وى در مورد كرانچار گفت: او مربى بدى نبود اما نتايج آخرش كمى دور از انتظار هواداران پرسپوليس بود و به هيچ وجه در شأن پرسپوليس نبود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

در واكنش به اظهارات عابدزاده

باشگاه پرسپوليس دخالت رئيس سازمان تربيت بدني در كنار گذاشتن مربي دروازه‌بانان اين تيم را تكذيب كرد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پس از اينكه احمدرضا عابدزاده اعلام كرد سعيدلو، به كادر فني تيم پيشنهاد بركناري وي را داده است؛ باشگاه پرسپوليس اين موضوع را تكذيب و اعلام كرد به هيچ عنوان چنين دخالت‌هايي وجود نداشته است.

عباس عليپور، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگو با فارس در اين زمينه اظهار داشت: شأن علي سعيدلو بالاتر از اين حرف‌هاست. جلسه‌اي بين حبيب كاشاني، علي دايي و سعيدلو برگزار شد و در آن جلسه دايي از هيأت مديره درخواست حمايت و قوت قلب داشت.

وي ادامه داد: چنين مسائلي وجود ندارد و شأن رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس در اين حد نيست كه در مورد اين مسائل دخالت كند.

عليپور خاطرنشان كرد: عابدزاده سرمايه باشگاه پرسپوليس است و اميدوارم با آرامش بيشتر اين موضوع حل شود و وي از شخصي دلخور و ناراحت نشود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عليپور: عابدزاده در تركيب كادرفني دايي جايي ندارد

خوردبين فعلاً بركنار نشده است

مدير روابط عمومي پرسپوليس گفت: در مورد عابدزاده اختلاف نظراتي وجود دارد به همين دليل به نظر مي‌رسد وي در تركيب كادرفني جديد حضور نداشته باشد.

عباس عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد آخرين تغيير و تحولات اين تيم اظهار داشت: علي دايي از طرف كاشاني اختيار تام گرفته تا كادر فني را اعلام كند. در اين مورد اختلاف نظراتي وجود دارد به همين دليل به نظر مي‌رسد عابدزاده در تركيب كادرفني جديد پرسپوليس حضور نداشته باشد. در جلسه‌اي كه چند روز آينده تشكيل مي‌شود به طور رسمي اين موضوع اعلام خواهد شد.

وي با اعلام اينكه عابدزاده در سفر به امارات پرسپوليس را همراهي نكرده است؛ در مورد آخرين وضعيت خوردبين گفت: به دنبال خوردبين هستيم. او هنوز كنار گذاشته نشده و منتظريم با تشكيل جلسه‌اي تكليف وي نيز مشخص شود. همانطور كه ديديد علي دايي در نشست مطبوعاتي خود اختلاف با خوردبين را تكذيب كرد.
عليپور افزود: در جلسه روز آينده منتظر ديدار با خوردبين هستيم تا در مورد وي تصميم‌گيري كنيم.

وي در مورد اعلام ساير اعضاي كادر فني تأكيد كرد: پس از بازگشت پرسپوليس از امارات ساير اعضاي كادر فني توسط علي دايي انتخاب و اعلام خواهد شد.

Sina4

عضو جدید
کاربر ممتاز
این غول بی شاخ و دم رضازاده در حدی نیست که برای اسطوره ای مثل عابدزاده تصمیم گیری کنه

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فريادهاي دايي بر سر مهاجمان و حضور باقري روي سكوها

گزارش تمرين پرسپوليس در امارات

دومين جلسه تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ورود به امارات صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان پرسپوليس ساعت 10 و 30 دقيقه صبح امروز به وقت محلي تمرينات خود را در باشگاه ايرانيان دبي به مدت 2 ساعت و در حضور 50 هوادار ايراني پيگيري كردند.
تمرينات صبح امروز با گرم كردن بدن بازيكنان آغاز شد. در ادامه كار با توپ و كارهاي تاكتيكي در دستور كار قرار گرفت.
برنامه اصلي براي تمرين امروز سرخ‌پوشان به كارهاي بدنسازي اختصاص داشت و بازيكنان زير نظر كادر فني فعاليت‌هاي بدني را انجام دادند.

علي دايي، سرمربي جديد پرسپوليس تمرين را به دقت زير نظر داشت.
كريم باقري به دليل مصدوميت از ناحيه آشيل پا از روي سكوها نظاره‌گر تلاش همبازي‌هاي خود بود.

در جريان تمرين فريادهاي دايي بر سر مهاجمان جلب توجه مي‌كرد. سرمربي پرسپوليس تأكيد داشت مهاجمان بايد در كارهاي سرعتي استارت‌هاي انفجاري بزنند.

دايي پس از پايان جلسه امروز برنامه‌هاي تمريني عصر امروز و ديدار تداركاتي فردا پرسپوليس مقابل حتاي امارات را براي بازيكنان تشريح كرد.

محمدعلي يحيوي كه توافقات با وي براي مربيگري دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس انجام شده، در باشگاه ايرانيان حاضر شد و پس از صحبت با دايي و 20 دقيقه نظاره كردن تمرينات به سمت دروازه‌بان‌ها رفت و پس از صحبت با آنها تمرينات ويژه‌اي را به مدت 10 دقيقه براي دروازه‌بان‌ها در نظر گرفت.
مدت كم تمرينات اختصاصي دروازه‌بان‌ها به دليل كارهاي بدني بود كه دايي براي دروازه‌بان‌ها در نظر گرفته بود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
امضاي توافق‌نامه فسخ قرارداد كرانچار با پرسپوليس

سايت ارتش سرخ: زلاتكو كرانچار با حضور در باشگاه پرسپوليس نسبت به انعقاد توافق نامه فسخ قرارداد با باشگاه اقدام كرد.

پس از جلسه امروز (چهارشنبه) حبيب كاشاني و زلاتكو كرانچار، توافق بر سر خاتمه همكاري كرانچار به عنوان سرمربي به عمل آمد.
در اين جلسه، زلاتكو كرانچار نظر باشگاه را در خصوص اعمال تغييرات در كادر فني را نظري كاملا حرفه اي عنوان و ابراز اميدواري كرد باشگاه پرسپوليس بتواند در مسير موفقيت گام بردارد.
حبيب كاشاني نيز با قدرداني از زحمات كرانچار در طول فصل، ابراز اميدواري كرد جامعه فوتبال ايران بتواند از افكار حرفه اي وي بهره مند شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دايي: هواداران صبور باشند، با اين بازيكنان به آينده اميدوارم

از سپاهان و استيل‌‌آذين پيشنهاد داشتم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از حضور در تمرينات اين تيم گفت: با مشاهده بازيكنان با انگيزه و توانا در تيم اميدواري‌ام براي كسب نتايج خوب بيشتر شد.

به گزارش خبر گزاري فارس ، علي دايي در گفت‌وگو با سايت باشگاه پرسپوليس درباره مسائل مختلف صحبت كرده است.

*بعد از 4 ، 5 سال به پرسپوليس برگشتيد. پرسپوليس آن زمان چه تفاوتي با پرسپوليس امروز دارد؟
آن زمان هم پرسپوليس مشكلات زيادي داشت و تقريبا بعضي از مشكلات امروز تيم ادامه همان مشكلات است. در اين چند سال پرسپوليس فقط صاحب يك ساختمان شده و اگر اشخاص دلسوزي مانند كاشاني نبودند شايد امروز فعاليت باشگاه در ليگ هم نبود.
من در زمان آقاي غمخوار و مربيگري بگوويچ در پرسپوليس بودم. ما فصل را خيلي خوب شروع كرديم ولي در ادامه نتوانستيم به همان شكل ادامه دهيم. 2 سال بعد پرسپوليس قهرمان شد و از اين لحاظ خيلي اوضاع بهتر شد. البته زمان مي خواهد كه پرسپوليس باشگاهي باشد كه خواسته هاي هواداران را برآورده كند. همچنان مشكل زمين اختصاصي تمرين باقي است. من در روزنامه ها خواندم كه امسال پرسپوليس چند بار زمين تمرينش را تغيير داده است.

*در ابتداي فصل هم به شما پيشنهاد مربيگري پرسپوليس داده شده بود، چه شد كه در اين زمان قبول مسئوليت كرديد؟
البته آن زمان هم مستقيم با من صحبت نشده بود و با آن شرايط پيشنهاد را نمي پذيرفتم. باشگاه هاي زيادي مانند سپاهان و استيل آذين به من پيشنهاد داده بودند ولي چون نمي خواستم آن زمان به فوتبال برگردم پيشنهادها را نمي پذيرفتم. الان هم نمي خواستم كار كنم ولي وجود آقاي كاشاني باعث شد پيشنهاد سرمربيگري پرسپوليس را قبول كنم.

*خيلي ها معتقدند پذيرفتن مسئوليت هدايت پرسپوليس در حال حاضر ريسك بزرگي براي شما محسوب مي شود، از اين بابت نگراني خاصي نداريد؟
به نظر من آدم بايد كارهاي بزرگ را انجام دهد. اگر همه چيز حاضر و آماده باشد كار كردن در آن شرايط هنر خاصي نمي خواهد. بايد در مواقع حساس و بحراني به تيم كمك كرد.
با اين شرايط كه تيم 10 امتياز با صدر جدول فاصله دارد و اگر تيم مساوي كند و يا ببازد سه چهار پله سقوط مي كند اما اگر دو بازي پشت سر هم پيروز شود جايگاه خود را حفظ مي كند. خيلي دوست دارم امسال پرسپوليس سهميه آسيا را كسب كند و هم در ليگ و هم در جام حذفي نتايج خوبي بگيريم. با حمايتي كه من از مديريت باشگاه ديدم و شناختي كه از بازيكنان دارم بتوانيم نتايجي در حد نام باشگاه پرسپوليس به دست آوريم تا رضايت هواداران را كسب كنيم.

*با توجه به شناختي كه نسبت به تيم داشتيد اين مسئوليت را پذيرفتيد بعد از تمرين روز اول آيا در تصورات شما تغييري ايجاد شد؟
مي توانم بگويم كه تقريبا همان ذهنيتي كه داشتم را پيدا كردم و با مشاهده بازيكنان با انگيزه و توانا در تيم اميدواري ام براي كسب نتايج خوب بيشتر شد. با وجودي كه با خيلي از بازيكنان در سابق كار كرده ام، ولي بيشتر بازي ها را از تلويزيون ديدم. تمام سعي ام را مي كنم، جوي در تيم ايجاد كنم كه بازيكنان بدانند اگر خوب تمرين كنند و خوب كار كنند به زمين مي روند و در بازي ها از آنها استفاده خواهد شد. كساني كه قبلا با من كار كرده اند اين موضوع ر ا مي دانند. تمام سعي ما اين است كه با اين 13 بازي باقيمانده هواداران را به تيم اميدوار كنيم.

*از تمرينات راضي بوديد؟ مكان و شرايط اردو را مناسب مي دانيد؟
من با باشگاه ايرانيان آشنايي كاملي دارم و چند بار هم با تيم ملي به اينجا آمدم. محيط سالم و مناسبي دارد و باشگاه بسيار تصميم درست و به جايي گرفته است، مكاني را انتخاب كرده كه تيم مي تواند به دور از حاشيه ها تمرينات با نشاط و مفيدي را انجام دهد. همچنين قرار است دو بازي تداركاتي انجام دهيم تا من به شناخت بيشتري از بازيكنان برسم.

*با توجه به تفاوت آب و هواي تهران و دوبي انتقاد هايي مي شد از اين بابت كه تيم چون بازي هاي پيش رو را در هواي سرد انجام مي دهد، هواي گرم دبي به تيم لطمه مي زند، نظر شما چيست؟
تيم هاي اروپايي هم در زمستان مكان هاي گرم و معتدل را براي اردو انتخاب مي كنند. زماني كه در آلمان بازي مي كردم اردوها در جاهايي مثل اسپانيا و پرتغال برگزار مي شد. ما بعد از بازگشت زمان كافي براي رسيدن به شرايط آب و هوايي تهران را داريم.

*چه برنامه هايي براي بازيكنان در روزهاي آينده داريد؟
تمرينات كار با توپ و برطرف كردن نقطه ضعف هاي تيم از برنامه هاي من است. بيشتر دوست دارم كار با توپ انجام دهيم و به شعور بالايي از لحاظ تاكتيكي برسيم.

*آيا قرار است تغييري در سيستم بازي تيم ايجاد شود؟
بستگي به شرايط هر بازي و آمادگي بازيكنان، تصميم مي گيريم كه از چه تاكتيك و كدام بازيكن ها استفاده كنيم.

*شما هم به مشكل نبود بازيكن تمام كننده در تيم پرسپوليس اعتقاد داريد؟
پرسپوليس جز تيم هايي در ليگ است كه بازيكنان خوبي دارد. خليلي، آرفي و نوروزي فورواردهاي خوبي هستند و ما تا به حال نتوانستيم از پتانسيل هاي آنان استفاده كنيم. همين آقاي خليلي كه وقتي در سايپا بودم گل هاي حساس و مهمي زد و بعد در پرسپوليس آقاي گل شد، همين طور آرفي كه سال پيش گلزن برتر شده بود و نوروزي هم به همين صورت.
من خودم مهاجم بودم و مي دانم تا هافبك ها توپ را به مهاجم نرسانند از دست مهاجم كاري ساخته نيست، بازيكناني مثل ليونل مسي خيلي كم هستند كه از وسط زمين دريبل بزنند و توپ را گل كنند. من سعي مي كنم با فورواردها بيشتر تمرين كنم تا آنها دروازه را بهتر بشناسند و اعتماد به نفس خود را به دست آورند. هم چنين سعي دارم نوسانات تغييرات تيم را كم كنم تا بازيكنان از جايگاه خود مطمئن باشند. من هميشه از مهاجمان گل نمي خواهم، همانطور كه در دنيا خيلي از مهاجمان بيشتر از اينكه گل بزنند پاس گل مي دهند. در نظر دارم با همين سرمايه ها تيم را تقويت كنم.

شما با سيستم چرخشي دروازه بانان موافقيد؟
اصلا و ابدا! من چنين چيزي را قبول ندارم. هر كس بهتر باشد درون دروازه قرار مي گيرد حتي اگر دروازه بان سوم تيم بهتر باشد، درون دروازه قرار مي گيرد. من با توجه به تمرينات، دروازه بان را انتخاب مي كنم.

*تا به حال انتظارات هواداران آن طور كه شايسته است برآورده نشده است، با اين وجود در ادامه ليگ چه انتظاري از آنها داريد؟

هواداران صبر و حوصله خود را بيشتر كنند و تا آخر بازي تيم را تشويق كنند. بازي 90 دقيقه است و خيلي از گل ها در دقايق تلف شده به دست مي آيد كه مي تواند نتيجه بازي را تغيير دهد. ما با توجه به چهار بازي پيش را در نيم فصل اول از همين تيم ها 4 امتياز گرفته ايم و مي توانيم در ادامه موفق تر عمل كنيم. هواداران مطمئن باشند از اين به بعد بازي هاي بهتري را شاهد خواهند بود.