کلوپ طرفداران پرسپولیس

venus4164

عضو جدید
پرسپولیس و بارسلونا در صدر بهترینها

پرسپولیس و بارسلونا در صدر بهترینها

تیمهای فوتبال پرسپولیس ایران و بارسلونای اسپانیا براساس نظرسنجی پایگاه اطلاع رسانی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) بهترین تیمهای ایران و جهان شناخته شدند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، در این رده بندی که از اول مارس سال 2009 تا 28 فوریه سال 2010 (10 اسفند 87 تا 9 اسفند 88)محاسبه شده، تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا با 321 امتیاز به عنوان برترین تیم فوتبال باشگاهی جهان برگزیده شد.
در این رده بندی چلسی انگلیس با 286 امتیاز دوم است و وردربرمن آلمان با سه پله صعود و 284 امتیاز در مکان سوم این رده بندی قرار دارد.
بر اساس این رده بندی تیمهای منچستریونایتد انگلیس با 278 امتیاز و یک پله نزول، شاختار دونتسک اوکراین با 266 و آرسنال انگلیس با 254 امتیاز در جایگاه های چهارم تا ششم هستند .
در این رده بندی تیم های ایرانی یعنی پیروزی تهران با 5 پله نزول نسبت به گذشته و با 79.5 امتیاز در رده 246 قرار دارد، ذوب آهن اصفهان با 45 پله صعود و با 74.5 امتیاز در رده 273 است، سپاهان با 72 امتیاز و یک پله نزول، در جایگاه 289 قرار دارد و استقلال تهران نیز به عنوان چهارمین تیم ایرانی است که با 30 پله صعود و 67 امتیاز در رده 334 این رده بندی قرار دارد.

na man mixam be2nambarsa ba piroozi yekieeeeeee:que::que:
:razz:

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همه تغييرات ميان فصل تاريخ پرسپوليس

علي دايي، جاي همايون بهزادي را مي‌گيرد !

براي پرسپوليس علي دايي به وسط گود مي‌آيد. مثل هميشه در مقاطع مشابه مي‌نشينيم و تغييرات در مربيگري پرسپوليس را بررسي مي‌كنيم، اما هر بار با دلايل غيرمشابه با امروز رودررو هستيم. پرسپوليس امروز تيم سوم مسابقات ليگ است و سال گذشته هم پنجم شده است. تيم نسبت به قبل اوج گرفته است. در چنين شراطي بيرون كردن يك مربي مثل كرانيكار تا حدودي زود به نظر مي‌رسيد. به هر حال تغييرات بين فصل مربيگري در پرسپوليس را طي ساليان گذشته مرور مي‌كنيم و مي‌بينيم كه آيا اين تغييرات اتفاق بهتري را براي پرسپوليس رقم زده است يا خير.

* بيوك وطنخواه جاي همايون بهزادي
اين اتفاق در ارديبهشت سال 54 رخ داد. همايون بهزادي كه در پرسپوليس جوانگرايي كرده بود به خاطر كسب چند نتيجه ضعيف و اختلاف با مسوولان باشگاه كنار رفت و بيوك (عزت‌ا...) وطنخواه سرمربي پرسپوليس شد. با وطنخواه پرسپوليس در ليگ سوم تخت جمشيد قهرمان شد.

* محراب شاهرخي جاي منصور اميرآصفي
در بهار سال 1356 منصور اميرآصفي نتوانست با شرايط حاكم بر پرسپوليس آن زمان كنار بيايد و استعفا دهد. به جاي اميرآصفي كه متاسفانه امروز دچار سرطان است، محراب شاهرخي سرمربي پرسپوليس شد. با عمو محراب پرسپوليس در ليگ پنجم تخت جمشيد نايب قهرمان شد.

* محمد پنجعلي به جاي علي پروين
در آبان سال 1372، علي پروين بعد از 23 سال حضور مستمر در تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان بازيكن – مربي كه در 12 سال آخر وظيفه مربيگري را هم داشت، از پرسپوليس جدا شد. پروين كه به عنوان سرمربي توام تيم‌ملي و پرسپوليس، در پاييز 72 با تيم‌ملي متحمل شكست تلخي در مقدماتي جام‌جهاني 1994 آمريكا شده بود، ديگر حاضر نبود در تيم‌ملي بماند و از تيم‌ملي فوتبال جدا شد و همزمان پرسپوليس را هم رها كرد. به جاي او، شوراي سه نفره، متشكل از محمد پنجعلي، حميد درخشان و ناصر محمدخاني پرسپوليس را اداره كردند. مسوول اين شوراي سه نفره محمد پنجعلي بود. پرسپوليس با اين شكل و شمايل در مسابقات ليگ سوم آزادگان به عنوان نايب قهرماني رسيد.

* حميد درخشان به جاي ولاديسلاو بگوويچ
پرسپوليس سال 73 تيم خوب و قدري بسته بود. ياراني بزرگ با يك سرمربي بزرگ خارجي! اما بعد از چند هفته در پرسپوليس اختلاف ايجاد شد. بگوويچ رفت و حميد درخشان با كمك ناصر محمدخاني هدايت پرسپوليس را در دست گرفتند. نتايج پرسپوليس عالي بود و اين تيم در آستانه قهرماني قرار داشت كه يك اتفاق تلخ رخ داد، كميته انضباطي در ديدار منجر به تساوي دو بر دو پرسپوليس و استقلال حكم به شكست سه بر صفر پرسپوليس داد و پرسپوليس به حكم انضباطي از قهرماني در اين سال دور ماند.

* استانكو به جاي يورگن گده
در تابستان سال 74 پرسپوليس با يك تيم جوان در مسابقات ليگ كارش را بد شروع كرد. اين تيم در رتبه ششم جدول رده‌بندي مسابقات ليگ بود كه استانكو جاي يورگن گده را گرفت. نتايج پرسپوليس با حضور استانكو بهبود يافت. در نيم فصل دوم ليگ سال 74 پرسپوليس در 15 بازي صاحب 10 برد و پنج مساوي شد و در پايان مسابقات ليگ به دنبال تغيير ايجاد شده تيم، قهرمان مسابقات ليگ شد.

* درخشان به جاي استانكو
قرارداد استانكو در فروردين سال 76 با تيم پرسپوليس تمام شد. او زماني از پرسپوليس رفت كه قهرماني تيم در مسابقات فوتبال ليگ قطعي شده بود. به جاي استانكو، حميد درخشان در هفت بازي آخر پرسپوليس را همراهي كرد. پرسپوليس با قدرت در پايان مسابقات، قهرمان ليگ شد.

* علي پروين به جاي مت كوويچ
بازگشت علي پروين به فوتبال ايران در مهر ماه سال 77 محقق شد. پروين در ليگ هشتم آزادگان به جاي مت كوويچ سرمربي پرسپوليس شد. در بازي‌هاي باقيمانده پرسپوليس در مسابقات آن سال ليگ عالي و رويايي عمل كردند و موفق شدند با 65 امتياز و حداكثر امتياز و اختلاف نسبت به مسابقات فوتبال ليگ سال قبل از آن قهرمان رقابت‌هاي مورد اشاره شوند. اين بهترين تغيير ممكن ميان فصل در تاريخ 42 ساله حضور پرسپوليس در مسابقات مختلف فوتبال بود.

* آري‌هان به جاي علي پروين
در زمستان سال 84، پروين ديگر دوست نداشت در پرسپوليس كارش را ادامه دهد. او به ميل خودش از پرسپوليس رفت. جاي او را آري‌هان گرفت. آري‌هان نتوانست براي تيم پرسپوليس نقش يك منجي را براي سرخپوشان پايتخت بازي كند و تيم نهم شد.

* افشين پيرواني به جاي افشين قطبي
در ليگ هشتم حرفه‌اي كه سال 87 برگزار شد. پيرواني در بازي پانزدهم جاي افشين قطبي را گرفت كه در 14 بازي با سرخپوشان صاحب 21 امتياز شده بود. نتايج پيرواني با پرسپوليس چندان بد نبود. او در 11 بازي با تيم صاحب 22 امتياز شد، اما براي اولين بار تغييرات ميان فصل در پرسپوليس به دو تغيير رسيد و... تيم در پايان مسابقات اين فصل به رتبه پنجم رسيد.

* وينگادا به جاي افشين پيرواني
افشين پيرواني در مسابقات ليگ هشتم براي پرسپوليس بد كار نكرده بود، اما او هم تغيير را تجربه كرد. وينگادا به جاي پيرواني سرمربي پرسپوليس شد و توانست با اين تيم صاحب موقعيت بدي شود. همانگونه كه گفتيم در پايان مسابقات اين فصل تيم پرسپوليس به رتبه پنجم جدول رده‌بندي رسيد كه موقعيت چندان جالبي نبود!
* * *
مهدي حدادپور
«روزنامه گل»

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
به نظر شما علي دايي كم كم به گوارديولاي ايران تبديل نميشه؟!!

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

علی دایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا چار تا بازی شانی برد شد گواردیولا
یادتون رفته توی تیم ملی که بود ؟؟؟؟؟؟

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیمهای فوتبال پرسپولیس ایران و بارسلونای اسپانیا براساس نظرسنجی پایگاه اطلاع رسانی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) بهترین تیمهای ایران و جهان شناخته شدند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، در این رده بندی که از اول مارس سال 2009 تا 28 فوریه سال 2010 (10 اسفند 87 تا 9 اسفند 88)محاسبه شده، تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا با 321 امتیاز به عنوان برترین تیم فوتبال باشگاهی جهان برگزیده شد.
در این رده بندی چلسی انگلیس با 286 امتیاز دوم است و وردربرمن آلمان با سه پله صعود و 284 امتیاز در مکان سوم این رده بندی قرار دارد.
بر اساس این رده بندی تیمهای منچستریونایتد انگلیس با 278 امتیاز و یک پله نزول، شاختار دونتسک اوکراین با 266 و آرسنال انگلیس با 254 امتیاز در جایگاه های چهارم تا ششم هستند .
در این رده بندی تیم های ایرانی یعنی پیروزی تهران با 5 پله نزول نسبت به گذشته و با 79.5 امتیاز در رده 246 قرار دارد، ذوب آهن اصفهان با 45 پله صعود و با 74.5 امتیاز در رده 273 است، سپاهان با 72 امتیاز و یک پله نزول، در جایگاه 289 قرار دارد و استقلال تهران نیز به عنوان چهارمین تیم ایرانی است که با 30 پله صعود و 67 امتیاز در رده 334 این رده بندی قرار دارد.

na man mixam be2nambarsa ba piroozi yekieeeeeee:que::que:
:razz:

har moqe iran jahan shod perespolisam barsa mishe

behnam_mech1987

عضو جدید
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

علی دایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا چار تا بازی شانی برد شد گواردیولا
یادتون رفته توی تیم ملی که بود ؟؟؟؟؟؟

مگه پرسپولیس هم مسی و هانری و زلاتان و...داره که علی دایی نرفته قهرمانی درو کنه!

به نظر من کار بلد نداریم اگه هم داریم فرصت نمی دیم بهشون. مگه گواردیولا صبح از خواب پا شد رفت دیش دده! صورتشو شست زنگ زدن گفتن بیا سرمربی تیمو ببر قهرمان کن. مگه چند تا کلاس فرستادیم امثال دایی رو؟ من کلا" میگم اگه ایرانی جماعتو درست هدایت بشه کرد تو دنیا لنگه شون پیدا نمیشه کرد.جالب توجه اینکه من هم پرسپولیسیم هم مخالف این مقایسه،ولی این طرز جوابی که دادین نشونه بد اندیشیه شماست.

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
مگه پرسپولیس هم مسی و هانری و زلاتان و...داره که علی دایی نرفته قهرمانی درو کنه!

به نظر من کار بلد نداریم اگه هم داریم فرصت نمی دیم بهشون. مگه گواردیولا صبح از خواب پا شد رفت دیش دده! صورتشو شست زنگ زدن گفتن بیا سرمربی تیمو ببر قهرمان کن. مگه چند تا کلاس فرستادیم امثال دایی رو؟ من کلا" میگم اگه ایرانی جماعتو درست هدایت بشه کرد تو دنیا لنگه شون پیدا نمیشه کرد.جالب توجه اینکه من هم پرسپولیسیم هم مخالف این مقایسه،ولی این طرز جوابی که دادین نشونه بد اندیشیه شماست.

امثال آقای دایی هنوز هیچ جایی رو نگرفتن ادعای خداییشون میشه
با همه از سر خود برتر بینی صحبت می کنن
به عالم و آدم توهین می کنن و توجیه هم واسش میارن
البت تعدادشون کم هم نیست
آقای گواردیولا و امثال اون هم به خاطر شخصیتشونه که به جایی رسیدن
ای کاش اینا یه کم از منش و شعور اونها یاد بگیرن، فوتبال پیشکش

Javad_ht

عضو جدید
با اینکه از گواردیولا خوشم نمیاد ولی خوب میشه گفت گواردیولای ایرانه!:heart:

behnam_mech1987

عضو جدید
امثال آقای دایی هنوز هیچ جایی رو نگرفتن ادعای خداییشون میشه
با همه از سر خود برتر بینی صحبت می کنن
به عالم و آدم توهین می کنن و توجیه هم واسش میارن
البت تعدادشون کم هم نیست
آقای گواردیولا و امثال اون هم به خاطر شخصیتشونه که به جایی رسیدن
ای کاش اینا یه کم از منش و شعور اونها یاد بگیرن، فوتبال پیشکش

مگه کسی که بی ادعاست پیشرفت میکنه؟ ثانیا اونایی از دایی انتقاد می کنند که هیچ گلی به سر این فوتبال نزدند.هر وقت نصف مقام های دایی رو اوردن حق دارن.هر کسی هم یه کاسه صبری داره. در ثانی تو همین فوتبال خارجی چه بی شخصیتهایی که موفق بودن!

raminbabak

اخراجی موقت
من خودم تركم ولي به علي دايي تعصبي ندارم چون اعتقاد دارم اون يه جا ميره حتما ميخاد يه اسمي به در كنه فقط همين

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من علی دایی روزی به بهترین مربی تاریخ فوتبال ایران تبدیل میشه چون مرد موفق و با اعتماد بنفسی هستش تا الان هرچی رو خواسته بدست آورده
اگه دقت کنید بعد از علی دایی هنوز مهاجم فرصت طلب توی ایران نیومده بنظر من علی دایی توی فوتبال و وحید شمسایی توی فوتسال اسطوره هستند
بنظر من باید به علی دایی فرصت داد نه اینکه با آبروی این مرد پرافتخار بازی کرد کاری که فدراسیون با علی دایی کرد هیچ کشوری حتی با بدترین مربی خودش نمیکنه امیدوارم روزی اهالی فدراسیون سرعقل بیان و از این کارهایی که با اسطوره های فوتبال ایران میکنن احساس شرمندگی کنن

مهرومهتاب

عضو جدید
بنظر من علی دایی روزی به بهترین مربی تاریخ فوتبال ایران تبدیل میشه چون مرد موفق و با اعتماد بنفسی هستش تا الان هرچی رو خواسته بدست آورده
اگه دقت کنید بعد از علی دایی هنوز مهاجم فرصت طلب توی ایران نیومده بنظر من علی دایی توی فوتبال و وحید شمسایی توی فوتسال اسطوره هستند
بنظر من باید به علی دایی فرصت داد نه اینکه با آبروی این مرد پرافتخار بازی کرد کاری که فدراسیون با علی دایی کرد هیچ کشوری حتی با بدترین مربی خودش نمیکنه امیدوارم روزی اهالی فدراسیون سرعقل بیان و از این کارهایی که با اسطوره های فوتبال ایران میکنن احساس شرمندگی کنن
دلت خوشه بهترین مربی کجا بود؟؟؟؟؟
علی دایی مافیای فوتباله:w08:

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
تراكتور ميبره به علي دايي نشون ميديم كه اينجا تبريزه

درسته پترو بازی داره ولی برای ما اذر بایجان مهم است حالا هر تیمی میخواد باشه
تراکتور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:
کلا همه تیمهارو تراکتور میبینید درسته؟؟؟؟؟؟;)
من به شخصه برای مردم خوب تبریز خیلی احترام قائلم چون مردم قدرشناس و با فرهنگی هستند:gol::gol:
ولی ایشالا پرسپولیس برنده میشه:heart:

aznajm

عضو جدید
هرکه خوب بازی کنه اون میبره
اماجهت اطلاع دوستان عزیز این هفته
پرسپولیس در جام حذفی با پترو بازی داره
هفته 31لیگ با تراکتور درورزشگاه یادگار امام;)
تماشاگر یک پوئن محسوب میشه.
با تشکر:razz:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در اینکه علی دایی مرد بزرگیه و کلی افتخار افرینی کرد شکی نیست ... ولی اگه علی کریمی یکم قدر خودشو میدونستو بعضی مسائلو سرسری نمیگرفتو بیخیالیطی نمیکرد الان خیلی خیلی جلوتر از علی دایی بود.
فک میکنین چرا پله بعنوان مرد تاریخ فوتبال جهان انتخاب شده ولی ماردونا نه، فقط بخاطر اخلاقش ولی از نظر تکنیک مارادونا یه سرو گردن بالاتر بود ولی چون یکم از نظر اخلاقی مشکل داشت این عنوانه از دست داد.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا میبینیم
بعدا می بینیم حالا زوده
تراكتور ميبره به علي دايي نشون ميديم كه اينجا تبريزه
تراکتور از کجا اومد من میگم ارسنال میبره
مثل اینکه حالت خوب نیست
اول برو ببین پرسپولیس با کی بازی داره بعد بیا اینجا پست بزار:biggrin::biggrin:
حرف دل منو زدی فرزاد جون
درسته پترو بازی داره ولی برای ما اذر بایجان مهم است حالا هر تیمی میخواد باشه
اه اینجوریه پس پرسپولیس برندست

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعدا می بینیم حالا زوده

تراکتور از کجا اومد من میگم ارسنال میبره

حرف دل منو زدی فرزاد جون

اه اینجوریه پس پرسپولیس برندست

قربونه علی اقا
منم نظرمو بگم کی میبره؟ :D
به نظر من پالرمو میبره:D

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
چی شد؟

چی شد؟

چرا تبریزیا نیومدن تشویق؟ بازم که باختین.

بازم مثل همیشه پرسپولیس برنده میشه.

mostafa.gh

عضو جدید
پیروزی رو ولش هر کاری میکنن که قهرمان بشه که نمیشه باید قبول کنید که

تاریخ مصرف پیروزی گذشته

تیم فقط تیراختور

یاشاسین تیراختور

یاشاسین ازربایجان

سندن ایری دوشن سارلیب سولار

دوشمن لر باخاندا قلبی قان اولار

ای انا وطنیم ازربایجان:gol: :heart: :gol: