کلوپ طرفداران پرسپولیس

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازتاب پیروزی پرسپولیس در سایت AFCسايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا پيروزي پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا را باشکوه خواند.به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا پیروزی 3 بر صفر پرسپولیس مقابل لخویا در لیگ قهرمانان آسیا را بعد از دوری 3 ساله باشکوه خواند.سایت AFC در اینباره نوشت: پرسپولیس در یک بازی گروهی و هماهنگ با 3 گل بر شاگردان لادروپ غلبه کرد و در یک روز سرد به همراه هوادارانش در ورزشگاه برزگ آزادی این برد را جشن گرفت.
مرجع رسمی فوتبال آسیا با اشاره به بازی ضعیف نماینده قطر نوشت: شاگردان لادروپ در نیمه اول از خلق موقعیت عاجر بودند و در نیمه دوم هم بجز صحنه حرکت بازیکن کره‌ای نتوانستند دروازه سوشا مکانی را تهدید کنند. شاگردان لادروپ در خط دفاع آسیب‌پذیر عمل کردند و نتوانستند از پس مهاجمان پرسپولیس برآیند.
در انتهای مطلب به فرصت‌های دیگری که قرمزهای پایتخت از دست داد اشاره شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عظمت

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی وحشی بودن پرسپولیسیا...ابرو هرچی ورزشکاره بردن:razz:گلاشون بخوره تو سرشون....

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی وحشی بودن پرسپولیسیا...ابرو هرچی ورزشکاره بردن:razz:گلاشون بخوره تو سرشون....
ما اینجا باهم کلکل میکنیم ولی توهین نمیکنیم
شمام اگه استقلالی هستی برو تو کلوب آبیدلا اگه میخوای کلکل کنی تاپیکش موجوده.ما به کسی اجازه نمیدم آبروی آبیا رو ببره.چه طرز حرف زدنه

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
کل چیه مگه بچه ام....
نظرمو گفتم.چقد بهتون برخورد.
من هیچ وقت از رو طرفداری از رو تیمی به تیم مقابل توهین نمیکنم..اینم توهین نبود واقعیت بود...قبول نداری حرفمو اسپم نگیر...چنتا صحنه یادمه الکی میکوبیدن تو صورت..من نمیدونم جو فوتبالی اینجا چطوریه اما دیدن همچین بازی اصلا برام لذتی نداره...خشونت تو اکثر بازی ها هست اینکه بازیکنا چ واکنشی نشون میدن تفاوت بین تیما حرفه ای و .... بیخیال

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
کل چیه مگه بچه ام....
نظرمو گفتم.چقد بهتون برخورد.
من هیچ وقت از رو طرفداری از رو تیمی به تیم مقابل توهین نمیکنم..اینم توهین نبود واقعیت بود...قبول نداری حرفمو اسپم نگیر...چنتا صحنه یادمه الکی میکوبیدن تو صورت..من نمیدونم جو فوتبالی اینجا چطوریه اما دیدن همچین بازی اصلا برام لذتی نداره...خشونت تو اکثر بازی ها هست اینکه بازیکنا چ واکنشی نشون میدن تفاوت بین تیما حرفه ای و .... بیخیال

تو فوتبال ناز نمیکنن که دوستم برخورد داره زدن داره خوردنم داره
به هرحال خوشحالیم که بردیم :smile:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف شد تراکتور باخت:(
اون موقعیت گله تیموریان منو نابودددددددددددددددددددد کردددددددددددد چیرا گلش نکرد اخهههههههههههههههههههههههههه:(

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدارو شکرررررررررررررررررررررررررررر بردیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پرسپولیسیم.. ولی نه دوآتیشه..الانم میدونم که 1-0 برده..حالا الان قهرمان شد یا یه پله به سمت قهرمانی رفت...؟؟؟؟:D:biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هووووراااااااااااااااااااااااااااااا بردیمممممممممممممممممم خدایااااااااااااااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدارو شکرررررررررررررررررررررررررررر بردیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

منم پرسپولیسیم.. ولی نه دوآتیشه..الانم میدونم که 1-0 برده..حالا الان قهرمان شد یا یه پله به سمت قهرمانی رفت...؟؟؟؟:D:biggrin:

هووووراااااااااااااااااااااااااااااا بردیمممممممممممممممممم خدایااااااااااااااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

بچه ها امتیاز پرسپولیس چند شد؟؟؟؟خخخخخخخخخخخخخخخ

بردیممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 666666666666666666666666666666666666666666666666 خخخخخخخخخ

بچـــــــــــــــــــه ها تبـــــــــــریک
پرچم چند تاست ؟؟؟ :D