کلوپ طرفداران پرسپولیس

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا بخونین مصاحبه برزای رو و به عکس پایین هم که خودشو نوررالهی تو امید گرفتن توجه کنین

نام برزای در خصوص اینکه صحبت‌ از حضور او در تیم پرسپولیس می‌شد اما با استقلال قرارداد بست اظهار داشت: باید بگویم که هیچ گاه با پرسپولیسی‌ها شخصا صحبت نکردم و آنها با مدیر برنامه‌های من در حال مذاکره بودند. من از سه، چهار تیم لیگ برتری پیشنهاد داشتم و با چند تیم خارجی هم صحبت کردم اما به توافق نرسیدم. قصد داشتم به خارج از کشور بروم که این اتفاق رخ نداد و به توافق نرسیدیم.

وی ادامه داد: در چند سال اخیر پرسپولیسی‌ها به من پیشنهاد دادند و صحبتی از طرف استقلالی‌ها نشده بود اما می‌دانستم روزی امیر قلعه‌نویی به من پیشنهاد خواهد داد تا به این تیم بروم و منتظر بودم این اتفاق بیفتد. وقتی که از استقلال پیشنهاد دریافت کردم به خاطر خواهرم که دو، سه ماه پیش فوت کرده بود به این تیم پیوستم زیرا او یک استقلالی دو آتشه بود و با شکست این تیم ناراحت می‌شد و با پیروزی استقلال خوشحال می‌شد. وقتی که چهره خواهرم جلوی چشمم می‌آمد تصمیم گرفتم به خاطر اینکه روح او را شاد کنم به استقلال بروم. پرسپولیس هم تیم بزرگی است و به آنها احترام می‌گذارم اما با توجه به مجموعه شرایطی که وجود داشت تصمیم گرفتم به استقلال بروم. هافبک جدید آبی‌پوشان در مورد اینکه آیا خودش بیشتر استقلالی است یا پرسپولیسی گفت:
من از بچگی استقلالی بودم و هم‌اکنون یک استقلالی دو آتیشه هستم
. برزای در مورد حواشی احتمالی که برای بازیکنان جوان در تیم‌های بزرگ به وجود می‌آید گفت: دلیلی نمی‌شود که بخواهیم به صورت کلی صحبت کنیم. خیلی از بازیکنان بودند که در این دو تیم موفق ظاهر شدند. من زیاد اهل رفیق‌بازی نیستم و می‌دانم که در تیم‌های بزرگ باید خود را کنترل کنم. خوشبختانه رفتار حرفه‌ای را رعایت می‌کنم و همیشه هم دوستانم از این موضوع تعریف کردند. توکل من هم به خداست تا بتوانم عملکرد خوبی را داشته باشم. وی در مورد اینکه امیر قلعه‌نویی روز گذشته اعلام کرد که توانایی بازی در چند پست را دارد تاکید کرد: من بیشتر دوست دارم هافبک چپ بازی کنم اما هافبک راست هم بوده‌ام و به عنوان مهاجم نوک و حتی بازیکن پشت مهاجم‌ها هم بازی کردم. برایم فرقی نمی‌کند و در همه پست‌ها می‌توانم بازی کنم. هافبک استقلال در خصوص اینکه آیا از راه‌آهن راحت جدا شد گفت: من دو سال در راه‌آهن بازی کردم و تنها 20 درصد از قراردادم را دریافت کردم. زمانی هم که می‌خواستم جدا شوم 70 میلیون چک به آنها دادم. جا دارد به هر حال از آنها تشکر کنم با اینکه سختی زیادی در این تیم کشیدم. دوستان بسیار خوبی در این تیم دارم و به نظرم اگر فوتبالی‌ها این تیم را برعهده بگیرند موفق‌تر خواهد بود. برزای در مورد اینکه قراردادش چند ساله است گفت: قرارداد من دو فصل و نیم است که از لحاظ مالی سال به سال مشخص خواهد شد. از فردا در تمرینات تیم حاضر می‌شوم و خود را برای حضور در جمع آبی‌پوشان آماده خواهم کرد.

برزای با تعصب فردا دقیقه 85 میاد تو 90 تعویض میشه بعد میگه هوادارای پرسپولیس منو ببخشن من
پرسپولیسی بودم

پیوست ها

• 6lu7peulk4ns02o73o8b.jpg
    6lu7peulk4ns02o73o8b.jpg
    88.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتیم دسته 3 که رفتیم
10 دقیقه از تیم 10 نفره 3 تا و دوتا خوردیم که خوردیم
666666666 تایی شدیم که شدیم
13 ام شدیم که شدیم
دوپینگ کردیم که کردیم
مافیاییم که مافیاییم
من تیم اف سی 06 رو دوس دارم
.
.
.
.
.
.الکی
مثلا من کیسه کشم :)) =))

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
برد خوب پرسپولیس رو تبریک میگم به همه اشک های سرخی که یک روز دامان مسئولین را خواهد گرفت

قسمتی از بیانیه استقلال علیه نفت تهران رو میذارم براتون بخندیم

علاوه بر همه این حرفها ، فوتبال پاک با حرف اتفاق نمی افتد . فوتبال پاک به فوتبال ضد دوپینگ
گفته می شود ، به فوتبالی که قرار است دیگر " کشو" ها حامی آن نباشند و باشگاهها با هوادارانشان حمایت شوند و نه غیر از این !»

یادم نرفته هنو تو دربی جام حذفی جک تری دی خوردین حالا شده ضد دوپینگ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی در راه رضای خدا این درخشانو بندازه بیرون
اون روزی که اومد جای علی دایی رو گرفت تو تیم و الان که با خفت رفت این چیزا قابل پیش بینی بود
آقای درخشان تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف

به نظر من برانکو رو بیارن خیلی بهتر میشه اوضاع تیم
هر چند امپراتور هم خوبه

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون روزی که اومد جای علی دایی رو گرفت تو تیم و الان که با خفت رفت این چیزا قابل پیش بینی بود

هر چند امپراتور هم خوبه

من دیگه نمیدونم چطوری باید بهشون فهموند درخشان در حده پرسپولیس نیست
ککشم نمیگزه موقع باخت
خیلی باحاله حرکاتش واسم دلم میخواد دوتا شیویداییم که داره ها من بکنم :mad: اینقد که حرصم دادن :cry:

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز

هر چند امپراتور هم خوبه

من بیشتر قطبی و مناسب میبینم تا برانکو اونم تو این اوضاع

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دیگه نمیدونم چطوری باید بهشون فهموند درخشان در حده پرسپولیس نیست
ککشم نمیگزه موقع باخت
خیلی باحاله حرکاتش واسم دلم میخواد دوتا شیویداییم که داره ها من بکنم :mad: اینقد که حرصم دادن :cry:
رفت دیگه خخخخخخ:biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نژاد فلاح گفته بود که نتیجه بازی واسمون مهم نیس
فقط مثل اینکه برانکو به توافق نرسیده و قطبی میاد
:eek:کوووووووووووووووو جونه من راس میگی تموم شد ینییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
نژاد فلاح گفته بود که نتیجه بازی واسمون مهم نیس
فقط مثل اینکه برانکو به توافق نرسیده و قطبی میاد

اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ جوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
چقدر خوب شد برهههههههه راحت شم پرووووووووووووووووووووووووووو:mad:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا ابد پاینده باشی ای منبع دوستیهای پاک
ای سرزمین خروشان احساسات
ای آخرین نقطه مهربانیها
ای بهترین بهانه برای عشق به ورزش وسلامتی
ای شکوه وافتخارسرزمین مادری
ای بلند پروازترین عقاب خاک پاک ایران
ای پرسپولیس
ای مهد ضرورت بودنها ونبودنها
ای تیزبالهای کبوتر عشق
ای که نامت عجین شده با شناسنامه سرزمین آبا واجدادیمان
ای یادگار تخت جمشید وپرسپولیس ماندگار
ای که نام بزرگت یادگارافسانه های به حقیقت پیوسته است.
ای پرسپولیس ای همطراز با نام بلند وپهنای نیلگون خلیج تا ابد فارس
ای آینه بی چون وچرای پانصد هزارساله.
ای پرسپولیس
نامت را برتارک وجودم حک خواهم کرد .جانم را فدای بلندای غرورت میکنم ای تا ابد جاودان، ای پرسپولیس همیشه جاودان.
بر دیوارها وسنگفرش قلبم هیچ چیزی جز رنگ سرخت و نام پرآوازه ات حکاکی نخواهد شد ای افتخار ما ومن.
ای شوروشوق زندگی
ای مایه بالندگی
ای خارچشمان کیسه کشا
ای قلب ایران از ازل
ای پرسپولیس
فدای همه پرسپولیسیای این کره خاکی!
عاشق تا ابدوجاویدان پرسپولیس