کلوپ طرفداران پرسپولیس

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:حلول ماه شوال و عید سعید فطر رو پیشاپیش به همه پرسپولیسیای عزیز تبریک میگم:gol:

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : ‌بازیکن فصل گذشته ذوب‌آهن گفت: از لیگ چین و تایلند پیشنهاد دارم و به احتمال زیاد به لیگ چین خواهم رفت.
سپهر حیدری با بیان اینکه دوست داشتم در نقل و انتقالات در تهران باشم، اظهارکرد: پیشنهاد خوبی به من نشد و به خاطر قبولی من در دانشگاه می‌خواستم در تهران بازی کنم، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد و از دو تیم شهرستانی پیشنهاد داشتم.

وی با شاره به اینکه نمی‌خواستم به شهرستان بروم، تصریح‌کرد: از یک تیم چینی در لیگ چین پیشنهاد دارم که که قصد دارم پیشنهاد این تیم را قبول کنم، اما در حال حاضر نمی‌توانم به این تیم اضافه شوم زیرا در نیم فصل لیگ چین منتظر نقل وانتقالات ایران بودم که از باشگاه‌های ایران پیشنهاد خوبی به من نشد و لیگ چین دوباره آغاز شد که به همین خاطر باید صبر کنم تا لیگ چین به پایان برسد و بعد به این تیم اضافه شوم.

بازیکن فصل گذشته ذوب‌آهن تصریح‌کرد: پیشنهاد مالی تیم چینی به من نه خیلی خوب بود نه بد، اما بهتر از پیشنهاد‌های تیم‌های شهرستانی بود و از یک تیم تایلندی هم پیشنهاد داشتم که دیگر به آن فکر نمی‌کنم.

وی خاطرنشان‌کرد: دیگر فکر نکنم بخواهم در تصمیمم تجدید نظر کنم ولی خیلی دوست داشتم در لباس پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کنم.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : با توجه به زمزمه‌هاي بسيار جدي كه در مورد محروميت چند بازيكن در مظان اتهام فولاد وجود دارد، به نظر مي‌رسد سرخپوشان تهراني و تبريزي بزرگترين برندگان اين غائله باشند. فولاد در دو هفته ابتدايي ليگ چهاردهم با تراكتورسازي و پرسپوليس بازي دارد كه در صورت عدم رفع مشكلات اين بازيكنان، بايد با نيمي از قوا به مصاف اين دو حريف برود.

در حال حاضر گمانه‌زني‌ها حكايت از محروميت موقت تني چند از بازيكنان فولاد حداقل در هفته اول دارد. اگر مشكل اين بازيكنان حل نشود، تيم خوزستاني مي‌تواند بازيكن جايگزين بگيرد، اما اين پروسه قطعا زمان‌بر خواهد بود.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : با آغاز چهاردهمین دوره از مسابقات لیگ برتر کشور، شبکه سوم سیما همچون سال‌های گذشته به پخش این مسابقات اقدام می‌کند. دیدار راه آهن و استقلال تهران، پنجشنبه 9 مرداد از ساعت 19:40 به صورت زنده روی آنتن شبکه سه قرار می‌گیرد .

به نقل از روابط عمومی شبکه سه سیما این مسابقه از سری مسابقات لیگ برتر جام خلیج فارس است که در ورزشگاه جهان پهلوان تختی برگزار خواهد شد. گزارش این مسابقه را پیمان یوسفی و اجرای برنامه به عهده محمد رضا احمدی است.

همچنین دیدار بین پرسپولیس و نفت تهران نیز که جمعه 10 مرداد ساعت 19:40 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود، به صورت زنده از شبکه سه پخش خواهد شد. گزارش این دیدار به عهده عادل فردوسی پور است.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پنجشنبه 9 مرداد
تراکتورسازی - فولاد 17:30
صبا - ذوب آهن 19:40
راه آهن - استقلال 19:40
جمعه 10 مرداد
پدیده - ملوان 17:30
سایپا - نفت م س 18:00
سپاهان - پیکان 19:30
پرسپولیس - نفت تهران 19:40
استقلال خ - گسترش فولاد 19:40

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : یک تیم لیگ دسته اول پرتغال به دنبال جذب دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران است. تیم اف سی پنافیل لیگ دسته اول پرتغال مشتاق است تا علیرضا حقیقی دروازه‌بان اول تیم ملی ایران را جذب کند.

این باشگاه به دنبال دروازه‌بان است و می‌تواند تا هفته آینده دروازه‌بان ایرانی روبین‌کازان را جذب کند.

دروازه‌بان سابق پرسپولیس در سال 2012 با روبین کازان قرارداد بست اما درخششی در این تیم نداشت وی در سال 2013 به صورت قرضی به پرسپولیس برگشت اما نتوانست در رقابت با نیلسون برای قرار گرفتن درون دروازه پیروز شود و سپس به تیم اسپورتینگ کوویلا در لیگ دسته دوم پرتغال پیوست.

عملکرد خوب وی باعث شد در جام‌جهانی 2014 برزیل درون دروازه تیم ملی ایران قرار بگیرد.

قرارداد وی با روبین کازان تا 2015 اعتبار دارد اما احتمالا حقیقی این باشگاه را ترک خواهد کرد.

رکورد در گزارشی نوشت توافقات اولیه باشگاه پنافیل با حقیقی انجام شده اما مذاکرات نهایی نشده است. این در شرایطی است که حقیقی فعلاً به مدت یک‌سال دیگر با کازانی‌ها قرارداد دارد.

اولین تیمی که مذاکرات جدی خود را با علیرضا حقیقی آغاز کرده تیم سرینسه از لیگ پرتغال است که در لیگ برتر این کشور حضور دارد و آنها حتی اعلام آمادگی کرده‌اند که با کازانی‌ها نیز به هر نحوی که شده به توافق برسند تا یک‌سال حقیقی را به خدمت بگیرند. اما حقیقی از یک پیشنهاد دیگر از اسپانیا نیز مواجه شده و قرار است ظرف چند روز آینده به این پیشنهاد جدی نیز فکر کند تا بهترین تصمیم را برای آینده فوتبالی‌اش بگیرد.

این در شرایطی است که علیرضا حقیقی با مسئولان روبین کازان روسیه نیز جلساتی را برای روشن شدن وضعیتش داشته است.

خبر دیگر اینکه علیرضا حقیقی امشب ساعت 22:00 برای اولین بار پس از جام جهانی 2014 در برنامه زنده نبش جنت‌آباد ویژه برنامه عید سعید فطر در شبکه 3 سیما به مجری‌گری نادر ضیاء حضور پیدا خواهد کرد.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : مدافع پرسپولیس با انتشار عکسی از خود در صفحه اجتماعی اش مطلبی در مورد آغاز لیگ برتر منتشر کرد. وی در آستانه آغاز چهاردهمین دوره لیگ برتر مطلب و عکس زیر را منتشر کرد.

«به امید خدا، با دعای خیر هواداران، لیگ چهاردهم را شروع می کنیم. لطفا فقط حمایت تا موفقیت. نام پرسپولیسه که می‌مونه نه فرد.»

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس از اینکه پرسپولیسی ها سید جلال حسینی را از دست دادند به دنبال یک مدافع قدرتمند و بازیکنی که در جام جهانی بازی کرده، رفته اند و از همین رو با اومانا مدافع 31 ساله کاستاریکایی وارد مذاکره شدند.

این بازیکن قرار بود امروز به ایران بیاید اما به دلیل عدم توافق بر سر قرارداد، مذاکرات تلفنی خود را امروز هم با پرسپولیسی ها ادامه داد و سر مبلغ قرارداد سرانجام به توافقات اولیه رسید.

با اعلام مدیر برنامه های این بازیکن به باشگاه پرسپولیس این مدافع کاستاریکایی روزهای دوشنبه یا سه شنبه هفته آینده به تهران سفر خواهد کرد تا به قرمزپوشان به صورت رسمی اضافه شود.

این در شرایطی است که پرسپولیسی ها تأکید دارند تا این مدافع هر چه سریع تر به تهران بیاید.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی دایی در نشست خبری پیش از بازی نفت گفت: عید فطر را تبریک می گویم فدا بعد از مدتها لیگ شروع می شود و امیدوارم که ما بازی خوبی انجام بدهیم. هیچ شناختی از نفت ندارم، اما می دانم نفت در این چند سال اخیر تیم خوبی بوده و با حضور منصوریان که از دوستان خوبم است به غیر از بازی با ما همواره موفق باشد. برخی از بازیکنان این تیم در فصل نقل و انتقالات جدا شده اند و آنها بازیکنان جوانی گرفته اند و ما هیچ شناختی از نفت نداریم.

وی ادامه داد: بازی اول همیشه سخت است مخصوصاً برای ما، امیدوارم با حمایت هواداران سربلند بیرون بیاییم. این بازی هم برای ما و هم برای نفت سخت و مهم است. دوست داریم بازی اول را با برد شروع کنیم، هدف های بزرگی برای این فصل داریم و امیدوارم که نتایج بهتری نسبت به فصل قبل بگیریم. تمرینات و اردوهای خوبی داشتیم و امیدوارم بتوانیم نتایج لازم را بگیریم.

سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه برخی بازیکنان کارت پایان خدمت مشکل دار دارند و نام حسین ماهینی بازیکن پرسپولیس هم در این فهرست است و شما هم درگیر این مسئله شدید، گفت: من که با این مسائل درگیر نیستم، این مسائل در دو سه ماه اخیر بحثش مطرح شده است و مسئله مهم این است که ببینید بازیکن کی و کجا چنین کاری انجام داده و کارت پایان خدمتش را گرفته است. حسین ماهینی ۶، ۷ سال پیش کارت پایان خدمت خود را در استقلال اهواز گرفته که به پرسپولیس هم مربوط نمی شود و هنوز هم صحت و سقم آن را نمی دانم. هر کسی کار غیرقانونی بکند باید تاوانش را بدهد. بازیکنان تافته جدابافته نیستند، همه باید خدمت سربازی بروند. چطور آن فردی که در دورترین نقطه کشور است به سربازی می رود اما یک فوتبالیست نباید به سربازی برود؟

وی ادامه داد: در سال 1993 من در حالی که ۲۲ سانت شکمم را در جراحی پاره کرده بودند اما ۱۷ ماه سربازی رفتم، همه باید به سربازی بروند، اما ای کاش روی کارت پایان خدمت دیگر افراد هم که بضاعت مالی خوبی داشته اند زوم بشود که آنها چنین کارت هایی را چگونه گرفته اند و فقط این مسائل روی قشر فوتبالیست نباشد. اگر می خواهیم سالم سازی کنیم همه را باید به یک شکل نگاه کنیم.

وی ادامه داد: من قبلاً اعلام کرده بودم مهم این است که بازیکن کِی کارت معافیت گرفته و در کدام تیم بوده است. آیا آن باشگاه می دانسته یا نمی دانسته است. اما اکنون کسانی با چنین مشکلی برخورد کرده اند که مدام دم از فوتبال سالم و پاک می زنند. افرادی که دم از فوتبال پاک می زنند، اکنون باید جوابگو باشند. ماهینی در استقلال اهواز کارت پایان خدمت گرفته و من صحت و سقم آن را نمی دانم.

سرمربی پرسپولیس با اشاره به زحمات رئیس سازمان لیگ گفت: مهدی تاج زحمت زیاد می کشد اما ای کاش این اسامی ۱۰، ۱۵ روز قبل اعلام می شد تا تیم ها تکلیف شان را می دانستند. ما بر روی حسین ماهینی حساب باز کرده بودیم و تمرینات این هفته مان را هم بر اساس حضور او انجام دادیم. کاش این مسئله و اسامی ۱۰ روز پیش اعلام می شد تا تمرینات با نفرات جایگزین انجام می دادیم. متأسفانه یا خوشبختانه خبرنگاران و صدا و سیما که مرتب بر روی فوتبال پاک مانور می دهند، بروند ببینند در کدام تیم ها این مسائل انجام شده است و بازیکنان در کدام تیم ها این کارت ها را گرفته اند و تیم ها حتی نتایج خوب هم با این بازیکنان گرفته اند. صحبتم این بود که مسائل را دقیق بررسی کنیم و شعار ندهیم، زیرا وقتی شعار می دهیم، بعد اتفاقاتی می افتد که همه چیز زیر سؤال می رود.

علی دایی در مورد خداحافظی علی کریمی گفت: علی دایی هر وقت بخواهد از علی کریمی تعریف کند چیز بیخودی است، زیرا همه توانایی های علی کریمی را می دانند و می دانند که او چه زحماتی را برای فوتبال کشیده است و این مسئله چیزی نیست که دایی بخواهد در مورد آن حرف بزند. بزرگی علی کریمی و خدماتش مشخص است، اما متأسفانه برخی خداحافظی علی کریمی را به نحو دیگری عنوان کردند و خواستند پرسپولیس و ما را تحت فشار قرار بدهند که این مسئله درست نیست. بعضی می خواهند با برگزاری بازی خداحافظی بگویند کار بزرگی انجام شده و سر و ته همه چیز را هم بیاورند. علی کریمی در زمانی که بازی می کرد باید قدرش را می دانستیم، اما اکنون هرکدام می خواهند به خاطر منافع خودشان از خداحافظی علی کریمی بگویند. به جز علی کریمی خیلی های دیگری هم بودند که مظلومانه از فوتبال خداحافظی کردند و هیچ صحبتی از آنها نشده است.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای حرف زدن با علی پروین نه سوژه لازم است و نه بهانه، فقط کافی است سلطان سرخ ها را «پیدا» کنی و البته او حوصله (بهتر بخوانید اعتماد به طرف مقابل!) داشته باشد. در این صورت خود سلطان است که با یک دنیا سوژه و حرف و البته «کلید» پذیرای شماست.

علی آقا خیلی کم پیدا شده اید!
من که رسماً اعلام کردم دیگر کاری به فوتبال و حاشیه ها و پرسپولیس و... ندارم. ماه مبارک است و مثل بقیه مردم مشغول زندگي روزمره هستیم.

وای به حال فوتبالی که «علی پروینش» را دلزده و دلسرد کند!
دنیاست دیگر، روزگار این طوری شده و کاری از دست ما برنمی آید. چه خبرا از فوتبال؟

بحث قراردادهای بازیکنان و مربیان که منتشر شده!
رقم ها واقعی است؟!

این خودش سوژه دیگری است! عده ای از اساس مخالف این کار هستند و می گویند حرفه ای نیست.
در فوتبال حرفه ای هرکس به اندازه توان و لیاقتش پول می گیرد و هیچ کس هم اعتراضی ندارد.

ولی بحث سر همین لیاقت و عملکردهاست! خود علی پروین بالاترین دستمزدی که در دوره بازی گرفته چقدر بود؟
(فکر می کند) به عنوان بازیکن؟

بله، فقط بازیکن!
به صد تومن نرسید.

اگر قرار بود الان بازی کنید چقدر می گرفتید؟
این را که دیگر همه می دانند!

حرف همین جاست. اگر بازیکنان نسل شما یا دهه 60 و 70 الان 10 میلیارد هم می گرفتند کسی ناراحت نبود چون ارزشش را داشتند ولی نسل امروز تماشاگر را راضی نمی کند.
الان این جوری شده متأسفانه.

خب راهکار حل مشکل چیست؟
مديران! فکر می کنی بازیکن به زور اسلحه از باشگاه و مدیرش پول می گیرد؟ با التماس به او می دهند! اگر مدیران این 16 تیم دور هم جمع شوند و با هم توافق کنند که به فلان ستاره بیشتر از این مبلغ ندهند و واقعاً هم سرحرف خودشان بمانند این مشکل به راحتی حل می شود ولی نه اینکه طرف می رود این باشگاه می گویند 2 میلیارد می دهیم با یک میلیارد آپشن، بلافاصله باشگاه دیگر زنگ می زند می گوید بیا جای ما 3 تومن بگیر!

به قول شما باید واقعاً عمل کنند.
بله در آن صورت دیگر کسی دروغ هم نمی گوید که به خاطر پیراهن یا هواداران آمده، هرکس دوستدار تیم باشد می آید و هرکس دنبال پول باشد، می رود.

الان دژاگه با یک رقم کلان می رود قطر در حالی که ما آرزو و امید داشتیم در باشگاه های بزرگ و لیگ های معتبر به نام ایران بدرخشد.
این حقیقت فوتبال حرفه ای و دنیاي مدرن است. همه جا پول حرف اول و آخر را می زند و بازیکن هم مجبور است به فکر آینده و فردایش باشد.

مثل ماجرای علی کریمی، در حالی که می توانست در اروپا بماند آمد قطر!
تو نمی توانی از بازیکن ایراد بگیری. تقصیر علی کریمی و اشکان دژاگه نیست. این عرف و قانون فوتبال حرفه ای است و در فوتبال حرفه ای جایی برای این حرف ها نمانده.

علی کریمی هم رفت...
شما یادت باشه امثال علی کریمی و مهدوی کیا که در دل مردم جا می گیرند و محبوب می شوند هرگز از یادها نمی روند. علی کریمی بهترین تصمیم را گرفت و در اوج رفت ولی تا ابد هرجا اسم فوتبال باشد اسم علی کریمی هم هست و مردم یادش می کنند و دیگران را با او مقایسه خواهند کرد.

به نظر شما کریمی مربی خوبی می شود؟
صددرصد، او دریای تجربه است و یک الگوی بزرگ برای نسل جوان. می تواند خیلی چیزها بیاموزد. چطور؟

برخی پیشنهاد می کنند برود کنار کروش روی نیمکت تیم ملی.
چراکه نه؟ کی بهتر از علی؟ مایه مربیگری دارد و محبوب مردم هم هست. همه دوستش دارند و بازیکنان هم از او حرف شنوی دارند. علی می تواند از تجربه کروش هم استفاده کند.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : در سه مسابقه نخست هفته اول لیگ چهاردهم باشگاه های کشور سه نتیجه دو بر یک رقم خورد. در اولین مسابقه امروز تیم تراکتورسازی در تبریز از ساعت 17:30 با نتیجه دو بر یک برابر فولاد که بسیاری از بازیکنانش را به دلیل مشکل سربازی در اختیار نداشت به برتری رسید. در ادامه صبای قم با نتیجه دو بر یک از سد مهمان خود ذوب آهن اصفهان با هدایت یحیی گل محمدی گذشت. سپس تیم استقلال در حالی از ساعت 19:40 برابر راه آهن با نتیجه دو بر یک به برتری رسید که با گل دقیقه سوم از این تیم بدون مالک عقب افتاده بود. جاسم کرار و محمد قاضی برای استقلال گلزنی کردند.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : هواداران پرسپولیس علیه سرمربی تیم نفت شعار سر دادند. هواداران پرسپولیس به محض دیدن علیرضا منصوریان علیه او شعار سر دادند که سرمربی نفت هم برای آنها دست زد.

*حدود 30 تماشاگر در ورزشگاه نفت تهران را تشویق می‌کردند.

*اعضای تیم نفت با بنری که بر روی آن شعار مرگ بر اسرائیل نوشته شده وارد زمین شدند.

*بلندگوی ورزشگاه جنایت رژیم صهیونیستی علیه غزه و همچنین درگذشت ناصر احمدپور سردبیر سابق روزنامه خبر ورزشی را تسلیت گفت.

*محمد خانزاده، بنگر، علی‌ عسگر،‌ هادی نوروزی، رضا نوروزی و صادقیان به سمت علیرضا منصوریان رفتند.

*امین حاج‌محمدی، غلامرضا رضایی و برخی بازیکنان نفت هم به سمت علی دایی رفتند.

*هواداران پرسپولیس افشین پیروانی را با شعار افشین باتعصب تشویق می‌کنند.

*رضا نورمحمدی کاپیتان پرسپولیس با کفش‌های دو رنگ به میدان آمده است. کفش‌هایی که در جام جهانی در فوتبال مد شد.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2] حاشیه دیدار پرسپولیس- نفت تهران / تشویق نیلسون نیمکت‌نشین[/h]
پرسپولیس نیوز : ترکیب تیم نفت تهران برابر پرسپولیس هم مشخص شد. تیم فوتبال پرسپولیس امروز با این ترکیب به میدان می‌رود: سوشا مکانی، علیرضا محمدی، حمید علی‌عسگر، محمدرضا خانزاده، محسن بنگر، مهرداد کفشگری، رضا حقیقی، پیام صادقیان، هادی نوروزی، رضا نوروزی، محمد عباس‌زاده.

ترکیب تیم نفت هم به این شرح است: علیرضا بیرانوند، محمدامین حاج‌محمدی، مهدی شیری، وحید حمدی‌نژاد، سیامک کوروشی، علیرضا عزتی، مرتضی پورعلی گنجی، حسین ابراهیمی، وحید امیری، ایمان مبعلی و غلامرضا رضایی.

با توجه به فروش بلیت الکترونیک فقط 5 هزار نفر تماشاگر تاکنون در ورزشگاه حضور دارند.

*هواداران پرسپولیس غلامرضا رضایی مهاجم سابق خود را تشویق کردند.

* علیرضا رحیمی مدیرعامل پرسپولیس و افشین اسماعیل‌زاده یکی از بازیکنان این تیم در جایگاه ویژه حضور دارند.

* نیلسون با وجود آنکه نیمکت‌نشین است در هنگام گرم کردن بسیار سرحال بود و از سوی هواداران به شدت تشویق شد.

* عکاسان با عکس ناصر احمد‌پور سردبیر فقید و سابق خبر ورزشی عکس یادگاری گرفتند.

* از خبرنگاران در مورد داشتن اینترنت تا پایان فصل نظرخواهی شد.

دیدار دو تیم ساعت 19 و 40 دقیقه آغاز می‌شود.

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
غلامرضا گل زد اما شادی نکرد....................:razz:
خو شادیتو بکن...

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این عباس زاده به شدت شبیه آگئرو هست ولی با این تفاوت که قسمتهای منشوری موهاش رو بلند کرده
.
.
.
پیشاپیش تبریک

دزد دریایی

عضو جدید
الان همه میگن این پرسپولیسیا تا یه چی میشه میگن داوری
اماواقعا این چه داوری بود 2بار امده جلو بازیکنا یبار امید عالیشاه یبارم پیام
کفشگری 2تاکارت الکی اینم از وقت اضافه گرفتنش
واقعا پرسپولیس باید با تمام دنیا بجنگه تابتونه قهرمان بشه
پارسالم که بازی سپاهان فولاد سرمونو بریدن
مهم نی بازم قهرمانیم چون نه مافیا داریم نه رشوه میدیم
نه قانونو زیر پامیزاریم

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی دایی پس از تساوی یک بر یک تیمش برابر نفت تهران در هفته اول رقابت های لیگ برتر چهاردهم عنوان کرد: درگذشت آقای ناصر احمدپور و حسین معدنی را به جامعه ورزش تسلیت می گویم.

وی افزود: امروز بازی بدی برگزار نکردیم و بازیکنان تیم ما بهتر بودند. مالکیت توپ هم کمی به سود ما بود و بازیکنان مان چند موقعیت خوب داشتند که نتوانستند استفاده کنند و بازی در نهایت مساوی شد. از بچه های تیمم راضی هستم و امیدوارم در ادامه کارمان بهتر از این شود و به نتایج بهتری برسیم.

سرمربی پرسپولیس در توضیح گلی که تیمش در این بازی دریافت کرد، گفت: در این بازی به بازیکنان مان گفته بودیم که نباید به بازیکنان تیم نفت فرصت شوتزنی بدهیم و نمی خواستیم این اتفاق رخ دهد اما متاسفانه این اتفاق رخ داد. در یکی از این صحنه ها شوت بازیکنان تیم نفت به تیر دروازه ما خورد و بعد از بازگشت به دروزاه بان ما برخورد کرد و به گل تبدیل شد.

دایی ادامه داد: این ذات فوتبال است که چنین نتایجی رقم بخورد. ما در ادامه می خواستیم که گل پیروزی مان را به ثمر برسانیم و تلاش زیادی هم کردیم اما این اتفاق رخ نداد. زیبایی های فوتبال به همین چیزهاست و با وجود موقعیت های خوبی که داشتیم در نهایت کار به تساوی کشیده شد.

سرمربی پرسپولیس با بیان اینکه بعد از دو، سه ماه تعطیلی لیگ برتر از اولین بازی شاگردانش رضایت داشته است، خاطرنشان کرد: برای بازی اول نمایش تیم ما خوب بود و باید بگویم که ما برابر تیم دست وپابسته ای بازی نمی کردیم. نفت بازیکنان جوان خوبی دارد. آنها موفق شدند فصل گذشته سهمیه آسیایی را کسب کنند و این فصل هم تیم خوبی را تشکیل داده اند. نفت در نیمه اول نمایش خوبی هم داشت و کمی ما را اذیت کرد اما در نیمه دوم با فشاری که ما آوردیم آنها نتوانستند کاری از پیش ببرند.

دایی در خصوص اینکه در بازی با نفت صحنه ای مشکوک به پنالتی برای تیمش رخ داد اما داور اعتقادی به خطای هند بازیکنان نفت نداشت، اظهار داشت: طبق اعلام قوانین ما مربیان حق صحبت کردن در خصوص مسائل داوری را نداریم، اما باید بگویم که جام جهانی 2014 برزیل درس بزرگی برای همه ما و مردم بود. همه دیدند که در این رقابت ها داورها چگونه سوت زدند و اینجا به چه شکل است.

وی با اشاره به قانون دست به توپ یا توپ به دست که همیشه چالش بزرگی در داوری بوده، گفت: ما در اینجا قوانینی را وضع می کنیم که خودمان هم اعتقادی به آن نداریم. در بازی با آرژانتین و در صحنه مشکوکی که مربوط به خودمان بود، بازیکنان، کادرفنی و اعضای فدراسیون فوتبال چقدر به داور صربستانی اعتراض کردند؟ به نظرم اعضای فدراسیون ما باید به چیزی اعتراض کنند که خودشان به آن اعتقاد دارند. در آخر هم که دیدید اعتراض آنها به کجا رسید!

دایی افزود: ما اکنون حق اعتراض به داوری را نداریم و به همین دلیل صحنه های این بازی را به عهده مردم، کارشناسان و رسانه ها می گذارم. در ضمن باید ببینید که این بازی چقدر وقت اضافه داشت و چقدر گرفته شد. به جز صحنه پنالتی هم چند صحنه مشکوک دیگر در این بازی وجود داشت، اما با این وجود بنده برای آقای صالحی آرزوی موفقیت می کنم.

این مربی در مورد بحث داوری ادامه داد: مطمئنا نمی توانم به خاطر آرامش تیمم به حاشیه بپردازم اما در بازی فصل گذشته لیگ مقابل فولاد در دقیقه 91 آرش افشین با خطای هند به ما گل زد و امروز مانند همان صحنه در محوطه جریمه برای تیم ما تکرار شد. باید مشخص شود که قانون در این زمینه چه توصیه ای دارد.

وی افزود: باید کلاس توجیهی قوی برای داوران بگذارند و از مدرسان بزرگ دنیا از آن استفاده کنند تا سطح کار آنها بالا برود البته من نمی گویم سطح داوری ها پایین است اما مطمئنا می توانیم بهتر از این باشیم.

سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: با اینکه بگویم من یا دیگری صحبت نکنیم کار درست نمی شود. مگر دیکتاتوری است که ما صحبت نکنیم؟ باید شرایط تغییر کند و من هم بحثی در این باره ندارم و اگر فکر می کنند با صحبت نکردن داوری بهتر می شود ما هم چیزی نمی گوییم و قضاوت را به مردم می سپاریم.

دایی ادامه داد: تنها بحث من این است که آنها به همان قوانینی که خودشان وضع می کنند پایبند باشند و بعد بگویند در این باره صحبت نکنید یا اینکه علی دایی در این باره حرف نزند.

سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه روز گذشته در ورزشگاه تختی به او توهین شده و همچنین سوال مجدد درباره داوری تصریح کرد: درباره این چیزها نمی توانم صحبت کنم. باز هم تکرار می کنم بهتر است به همان قانونی که خودمان وضع کردیم عمل کنیم و آن را انجام دهیم. تماشاگران استقلال محترم هستند اما تمام تمرکزم این است که با پرسپولیس نتایج خوبی بگیریم.

دایی تأکید کرد: از فدراسیون فوتبال می خواهیم به همان قانونی که وضع کرده پایبند باشد و به صورت دقیق اعمال قانون کند.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس در نخستین گام خود در لیگ برتر متوقف شد.

تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین بازی خود در فصل جدید از ساعت 19:40 در ورزشگاه آزادی میزبان نفت تهران بود که این دیدار در پایان با تساوی یک – یک به پایان رسید.

نیمه اول

نیمه نخست را پرسپولیس بهتر آغاز کرد و در دقیقه 10 با ضربه آزاد تماشایی پیام صادقیان به گل اول رسید.

بازی در نیمه نخست بیشتر در میانه های میدان دنبال می شد. پرسپولیس بیشتر از حریف توپ و میدان را در اختیار داشت اما با ترکیب جدید هجومی خود نمی توانست موقعیت خطرناکی روی دروازه نفت ایجاد کند. پاس های عمقی صادقیان به مهاجمان این تیم به ویژه رضا نوروزی نمی رسید و مشخص بود او و دیگر مهاجمان تیم یعنی عباس زاده و رضا و هادی نوروزی با هم هماهنگ نیستند.

در دقیقه 25 غفلت مدافعان پرسپولیس پشت محوطه جریمه باعث شد غلامرضا رضایی به راحتی شوتزنی کند و سوشا مکانی هم در مهار این توپ ناموفق بود تا گل تساوی برای تیم میهمان به ثمر برسد.

دقیقه 40 حرکت خوب صادقیان پس از جا گذاشتن یک نفر باعث شد توپ به عباس زاده برسد که شوت فنی او به تیر دروازه خورد تا آه از نهاد تماشاگران بلند شود.

نیمه دوم

در آغاز نیمه دوم سوت های داور در جریان بازی باعث اعتراض های متعدد هواداران پرسپولیس و به ویژه دایی شد که بارها به داور چهارم اعتراض کرد.

دقیقه 53 پرسپولیس صاحب یک ضربه آزاد شد که پاس زمینی و تمرین شده پیام صادقیان پشت دفاع نفت به رضا نوروزی رسید اما شوت این بازیکن به تور کناری دروازه برخورد کرد.

در دقیقه 70 پاس عمقی زیبای صادقیان بار دیگر نوروزی را در موقعیت تک به تک قرار داد اما ضربه فنی او با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه 80 سانتر صادقیان از روی ضربه ایستگاهی روی تیر دو به خان زاده رسید که ضربه رو به عقب او در حالی که روی سر عباس زاده نشسته بود با اختلاف کمی به اوت رفت تا این توپ هم وارد دروازه نشود.

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
تيم فوتبال پرسپوليس در اولين ديدار خود در ليگ برتر مقابل نفت تهران به تساوي يک بر يک رضايت داد اما پس از بازي 3 کاپيتان قرمز‌پوشان مشخص شدند.

به گزارش فارس,بدين‌ترتيب کاپيتان اول پرسپوليس در ليگ چهاردهم محمد نوري، کاپيتان دوم هادي نوروزي و کاپيتان سوم رضا نورمحمدي خواهند بود.

با توجه به شرايط سني بازيکنان در بازي با نفت کاپيتاني پرسپوليس با نظر خود هادي نوروزي به رضا نور‌محمدي سپرده شد.

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
به گزارش ورزش سه، ديشب قبل از شروع بازي علي کريمي براي اولين بار تشويق شد و نام او در ورزشگاه سر داده شد اما نکته جالب اينجا بود که اين تشويق با علي دايي هماهنگ شده بود.ماجرا از اين قرار بود که ليدرهاي پرسپوليس روز قبل از بازي در محل تمرين پرسپوليس با علي دايي هماهنگ کرده بودند که کريمي را قبل از بازي تشويق کنند که اين اتفاق افتاد و قبل از بازي هم نام کريمي فرياد زده شد هم سرود «خداحافظ،اسطوره پرسپوليس» که قبل از اين براي مهدوي کيا هم خوانده شده بود ،سر داده شد.

اما بعد از گلي که پرسپوليس خورد هوادار علاقمند به کريمي پرچمي که شماره 8 کريمي روي آن نقش بسته بود را به اهتزاز درآورد.روي اين پرچم بالاي شماره 8 بزرگ نوشته شده بود:« عاقام علي کريمي»!

تشويق علي کريمي يک بار هم در اواخر نيمه اول درورزشگاه شنيده شد و تا پايان بازي ديگر نام اين بازيکن در استاديوم به گوش نرسيد.

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دایی تا سال 2020 سرمربی پرسپولیس باشه اخرش شعور تاکتیکیش در همین حده....مثلا از همه تیما زودتر تمریناتمونو شروع کردیم ..6 ماه رفتن ترکیه که بیان بگن بدنا سنگین بود ....سپاهان و استقلال و همه اونایی که بردن بدناشون سنگین نبود..پرسپولیس تو جهان تنها تیمیه که بدناشون سنگینه

بعد عمری دیدیم اقای دایی 2 مهاجمه بازی کرد گفتیم خدا رو شکر تفکر مسخرش عوض شد ... دو مهاجمه کامل تو تیمت باشه و نتونی از شون استفاده کنی...واقعا هر مهاجمی میخواد نابود بشه بیاد زیر نظر دایی

از دایی بپرسی جناب...تاکتیک چیه نمیدونه چی بگه ..نه بلده بره تو عمق نه بلده سانت کنه ..باز خدا رو شکر پیام هست میتونه یه حرکتی کنه .....اصلا بلد نیست ضد حمله کنن

تا ابد این بشر ادم نمیشه تا ابد حالا قهرمان 3 جام هم بشیم من قبولش ندارم ن دا رم

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
خب بازی اول رو مساوی کردیم ولی انصافا بدشانس بودیم چند موقعیت خیلی خوب رو نوروزی و عباس زاده خراب کردن :(((((((

دفاعمون واقعا کند و پراشتباه و افتضاحه .. شونصد تا بازیکن دوروبر غلامرضا رضایی بودن مث ماست باهاش راه رفتن توپشو نزدن از اونورم مکانی :|

نفت اون تیمی نبود که بهشون مساوی بدیم و باید میبردیم شاید دایی هنوز ترس تیم سال قبلشون تو جونش بود ... دقیقه 89 تعویض میکنه که نتیجه عوض کنه :))))))))))))

امیدوارم بازی بعدی رو ببریم نمیدونم چرا پرسپولیس یه مساوی بده میره تو حاشیه و همه میشن کارشناس فوتبال و انتقاد میکنن و دایی رو برکنار میکنن ولی تیمای دیگه هرچندتا باخت پشت هم بدن هیچی نمیشه .. بازی بعد رو نبریم خیلی بد میشه

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بازی اول رو مساوی کردیم ولی انصافا بدشانس بودیم چند موقعیت خیلی خوب رو نوروزی و عباس زاده خراب کردن :(((((((

دفاعمون واقعا کند و پراشتباه و افتضاحه .. شونصد تا بازیکن دوروبر غلامرضا رضایی بودن مث ماست باهاش راه رفتن توپشو نزدن از اونورم مکانی :|

نفت اون تیمی نبود که بهشون مساوی بدیم و باید میبردیم شاید دایی هنوز ترس تیم سال قبلشون تو جونش بود ... دقیقه 89 تعویض میکنه که نتیجه عوض کنه :))))))))))))

امیدوارم بازی بعدی رو ببریم نمیدونم چرا پرسپولیس یه مساوی بده میره تو حاشیه و همه میشن کارشناس فوتبال و انتقاد میکنن و دایی رو برکنار میکنن ولی تیمای دیگه هرچندتا باخت پشت هم بدن هیچی نمیشه .. بازی بعد رو نبریم خیلی بد میشه

نباید بریم تو حاشیه ولی از حق نگذریم بازی قابل تعریفی نداشتن....:(

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
نباید بریم تو حاشیه ولی از حق نگذریم بازی قابل تعریفی نداشتن....:(
خب دلیلش ترس داییه ما خیلی بهتر و اماده تر بودیم ولی بعد گل رفتیم تو دفاع .. اصلا هافبک طراح نداریم و صادقیان تنهاست
نمیدونم چه اصراری داره که حتما با 2 تا هافبک دفاعی بازی کنه کفشگری واقعا افتضاح بود حداقل از اول نیمه دوم باید نوری رو جای کفشگری میاورد ولی تعویض رو دقیقه 89 انجام میده !! انگار تیمش برده و میخواد نتیجه رو نگه داره ..
بهرحال بازی با فولاد رو که خیلی سخته باید ببریم