کلوپ طرفداران پرسپولیس

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
#نام تيمبازيتفاضلامتياز
1فولاد خوزستان271151
2استقلال تهران271150
3پرسپولیس271748
4نفت تهران271348
5سپاهان271447
6ملوان27841
7تراکتورسازي27439
8گسترش فولاد27232
9سايپا27-532
10استقلال صنعتی27-829
11صباي قم27-728
12راه آهن27-827
13داماش گيلان27-825
14فجر سپاسي27-1524
15ذوب آهن27-1323
16مس کرمان27-1619

RAMTIN64

عضو جدید
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست
تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست
پس از هر برد وهر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست
ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

RAMTIN64

عضو جدید
اههههههههههههههههاااااههههههههههههااااای تووووووووپ روجاااااااااننننننننااااااا
چیه بد میام ب افتخار تیم محبوبم اواز میخونم
خوتی دیونه؟

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
بخندید...

کمیته انضباطی رفتار غیر متعارف و نادرست مهدی رحمتی دروازه بان استقلال را که در تحریک تماشاگران تیم میزبان موثر بوده تخلف محسوب و نامبرده را به پرداخت 60 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد و به وی تذکر می دهد از این به بعد با رعایت شئونات اخلاقی از هر گونه رفتار غیرورزشی پرهیز کند. این رای در کمیته استیناف قابلیت تجدیدنظر خواهی دارد.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخندید...

کمیته انضباطی رفتار غیر متعارف و نادرست مهدی رحمتی دروازه بان استقلال را که در تحریک تماشاگران تیم میزبان موثر بوده تخلف محسوب و نامبرده را به پرداخت 60 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد و به وی تذکر می دهد از این به بعد با رعایت شئونات اخلاقی از هر گونه رفتار غیرورزشی پرهیز کند. این رای در کمیته استیناف قابلیت تجدیدنظر خواهی دارد.
خیلی جالبه وقتی بنگر یه حرکت منشوری با دستش میکنه که به مراتب خیلی خیلی کمتر از حرکتی بود که رحمتی میکنه رو سه جلسه محروم میکنن بعد این آقا که عکشم تو همه خبرگزاری ها موجوده فقط 6 میلیون اونم تازه میان میگن حرکت محرض نبوده من نمیدونم دیگه چیش باید ثابت بشه که اینا حکم بدن .. تا بوده و بوده همینطوری بوده حسن زاده هم بره ایکس و ایگرگ هم بیاد اوضاع همینه چون قدرت مافیا خیلی بیشتز از کمیته انظباطی اینام از ترسه پست و مقامشون و میزشون تن به هر خفتی تن میدن ....

mehrdad50

عضو جدید
[h=1]واکنش تند نفت به حکم صادره عليه رحمتی[/h]
[h=2]باشگاه نفت تهران نسبت به حکم صادر شده عليه مهدي رحمتي واکنش نشان داد و آن را به لحاظ ماهوي مشابه حرکت زشت دو بازيکن پرسپوليس در بازي سرخ‌پوشان و داماش دانست که در سال 90 منجر به محروميت هر دو شد.[/h]
به نقل از سايت باشگاه نفت تهران، اين بيانيه به شرح زير است:

مدتهاست که در عرصه فوتبال کشورمان عادت کرده‌ايم به شنيدن عجيب‌ترين اخبار و باور کردن تلخ‌ترين حقيقتها!! از تباني و ارتشاء گرفته تا قبيح‌ترين بي‌اخلاقيها! از قليان و دوپينگ گرفته تا تسويه حساب‌هاي شخصي ولو با سوء استفاده از پوشش زحمتکش‌ترين اقشار جامعه و... و... و...!

با اين حال روز گذشته، خبري بر روي سايت رسمي فدراسيون فوتبال منتشر شد که تير خلاص را به ذهن خوشبين‌ترين افرادي که هنوز به استواري برخي ارزشها در ساختار اين فوتبال اميدوارند و همواره توجه به نيمه پُر ليوان را در نظر دارند، شليک کرد! همان‌هايي که چشم اميدشان، وجود يک سيستم نظارتي "عادل"، "مستقل" و "قانونمند" در فدراسيون فوتبال بود و آرزويشان، فقط و فقط اجراي "عدالت" و بس!!

متن اين خبر بدين شرح بود؛

"کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، رفتار غير متعارف و نادرست مهدي رحمتي دروازه بان استقلال را که در تحريک تماشاگران تيم ميزبان مؤثر بوده، تخلف محسوب و نامبرده را به پرداخت 60 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد و به وي تذکر مي‌دهد از اين به بعد با رعايت شئونات اخلاقي از هر گونه رفتار غيرورزشي پرهيز کند".

تک تک عبارات به کار رفته در اين رأي همچون خاري بر دل همه آنهايي نشست که حوادث تلخ سالهاي اخير فوتبال کشور و آراء صادره توسط کميته انضباطي طي اين سالها را به خاطر دارند! آيا آخرين منزلگاه اميد خادمان فوتبال و عاشقان پاک دلِ پرطرفدارترين ورزش کشور هم در شُرف ويراني است؟!!

به راستي صدور چنين حکمي با چنين لحني در برابر ارتکاب تخلفي چنان غيراخلاقي، به چه معناست؟؟!! آيا حقيقتاً منظور آقايان از "رفتار غير متعارف و نادرست" همان حرکت شنيع و "مستهجن-گونه" شخصِ خاطي است؟؟!!! به راستي اين رأي با توجه به ماهيت جرم صادر شده يا صرفاً بر اساس توصيه‌ها و برخي ملاحظات؟؟!!

همه ساله ده‌ها "رفتار غير متعارف و نادرست" از بازيکنان فوتبال در سراسر دنيا سر مي زند، اما به راستي سابقه بروز چنين حرکت و رفتاري از بي اخلاق ترين ورزشکاران جهان را هم سراغ داريد؟؟!! همين چند هفته پيش، اشک‌هاي ماريو بالوتلي ستاره فوتبال ميلان که همواره متهم به عدم رعايت اصول اخلاقي است، در برابر آماج شعارهاي بسيار توهين‌آميز و نژاد پرستانه هواداران ناپولي جاري شد، اما آيا واکنشي غير از گريه از اين بازيکن سرزد؟ اما در بندرانزلي همه ديدند که واکنش دروازه‌بان استقلال صرفاً در برابر تشويق دانيل داوري از سوي هواداران ملوان چه بود! و شگفتا که کميته محترم انضباطي، عمق اين فاجعه را فقط در حد "تحريک تماشاگران از سوي اين بازيکن" تشخيص داده اند!!! آقايان! آيا هنگام صدور رأي به تبعات بروز چنين رفتارهايي و تاثير آن بر ذهنيت و شخصيت صدها کودک و نوجواني که شاهد انجام چنين حرکت زشت و غيرقابل باوري بوده‌اند نيز انديشيده‌ايد؟! آيا فرزندان و برادران جوان خود را در بين بينندگان چنين صحنه‌اي تجسم کرده ايد؟

هرگز قصد واکاوي خاطرات تلخ و گزنده فوتبال را نداريم اما مگر رفتار زشت دو بازيکن تيم پرسپوليس در آبان سال 1390 که منجر به صدور چنان احکام سنگيني شد، چه تفاوت ماهوي با رفتار اين شخص داشت؟! رفتار شيث و نصرتي هرچه که بود، عکس و فيلم آن در اغلب رسانه‌ها و سايت‌ها منتشر شد اما حتي عکس‌هاي گرفته شده از حرکت منزجر کننده مهدي رحمتي به هيچ عنوان قابل انتشار نبوده است!! مع الوصف، به راستي آيا آن چه که در درجه اول اهميت قرار دارد، ماهيت جُرم است يا شخص مجرم؟! مقايسه اين دو اتفاق و آراء صادره مربوط به آنها فقط و فقط اين باور را در ذهن تداعي مي‌کند که از نظر آقايان، ميزان قُبح يک رفتار غيراخلاقي، بسته به شخصي که آن عمل را انجام مي دهد تعيين مي شود!!!!

نظر هوشنگ نصيرزاده، کارشناس حقوقي فدراسيون فوتبال نيز در اين خصوص قابل توجه است: "طبق قانون 12 فوتبال، به کار بردن الفاظ رکيک يا نشان دادن ژست آن فحاشي، شامل محروميت خواهد بود و تشکيلات انضباطي مي تواند بازيکن متخلف را حداقل 3 و حداکثر 6 جلسه محروم کرده و جريمه نقدي نيز براي وي در نظر بگيرد. اين مورد در آئين نامه انضباطي که به تمامي باشگاهها ارائه شده نيز ذکر شده است".

مؤسسه فرهنگي ورزشي نفت تهران همواره اخلاق مداري و قانونمندي را سرلوحه تمامي فعاليت‌هاي همه ارکان خود قرار داده و همواره بانگ دادخواهي سرداده است. بيانيه تشکرآميز اين باشگاه از کميته محترم انضباطي که متعاقب صدور حکم محروميت "به حق" هافبک ملي پوش تيم نفت در دي ماه سالجاري در همين سايت منتشر شد و چندين و چند نمونه ديگر، همه و همه گواهي بر اين مدعاست. علي ايحال اين باشگاه به عنوان عضوي سالم و سربلند در سيستم فوتبال کشور، از تشکيلات انضباطي فدراسيون فوتبال فقط و فقط انتظار اجراي عدالت را داشته و دارد. اميد آن که اين انتظار، انتظاري بي جا نباشد!

والسلام...

Checkmate

کاربر ممتاز
سلام بر دوستان قرمز
کسی از ماجرای سعید شیرینی خبر داره؟ چرا شایعه شده که در بازداشته؟
اصلا دلیل بازداشتش چی هست؟ به پرسپولیس ربط داره؟

گویا به خاطر چکهایی هست که برای پرسپولیس داده.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهترین واکنش فصل اخیر فوتبال از آن دروازه‌بان پرسپولیس

بهترین واکنش فصل اخیر فوتبال از آن دروازه‌بان پرسپولیس

پرسپولیس نیوز : دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس با اکثریت آرا بهترین واکنش این فصل لیگ برتر فوتبال در بسته نگه‌داشتن دروازه را از آن خود کرد. ، در برنامه شب گذشته 90 ، نظرسنجی انجام شد مبنی بر اینکه بهترین واکنش دروازه‌بانی مربوط به این فصل به کدام دروازه‌بان تعلق خواهد گرفت که بر این اساس نیلسون دروازه‌بان برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس بیشترین آرا را از آن خود کرد.

رحمان احمدی، سید مهدی رحمتی، مهرداد طهماسبی، حامد لک، سوشا مکانی و نیلسون نامزدهای کسب این عنوان بودند که نیلسون با بیش از 44 درصد آرا اول شد و رحمتی دوم.

Checkmate

کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس با اکثریت آرا بهترین واکنش این فصل لیگ برتر فوتبال در بسته نگه‌داشتن دروازه را از آن خود کرد. ، در برنامه شب گذشته 90 ، نظرسنجی انجام شد مبنی بر اینکه بهترین واکنش دروازه‌بانی مربوط به این فصل به کدام دروازه‌بان تعلق خواهد گرفت که بر این اساس نیلسون دروازه‌بان برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس بیشترین آرا را از آن خود کرد.

رحمان احمدی، سید مهدی رحمتی، مهرداد طهماسبی، حامد لک، سوشا مکانی و نیلسون نامزدهای کسب این عنوان بودند که نیلسون با بیش از 44 درصد آرا اول شد و رحمتی دوم.

من همیشه گفتم که نظرسنجی های عادل اصلاً منصفانه نیست! همش سوالاتش رو یه جوری انتخاب میکنه که پرچم پرسپولیس بره بالاتر! مثلاً چرا یه بار نظرسنجی نذاشته که لایی خورترین، چهل متری خورترین، سوراخترین دروازه بان لیگ کیه تا سید ما هم یه افتخاری واسه خودش کسب کنه؟ عادل بی عدالت، همینه همینه!

- از خاطرات یک اس دق لولی خوشحال!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی پروین در گفت وگویی بی پرده با دوربین 20 و 30 و خارج از گود درباره وضعیتش در باشگاه پرسپولیس و برخی سوال های بی جواب گفت: خدا را شکر اول که به پرسپولیس آمدم تا روی صندلی مدیریت بنشینم مشکلاتی بود و همه جوره کارم سخت شده بود اما خدا را شکر کارها کم کم دارد خوب می شود.

وی افزود: مشکل اصلی ما فقط مسئله مالی است و همه می دانند که چرا این مشکلات وجود دارد و لازم نیست درباره آن حرف بزنند.

وی در پاسخ سوالی که پرسپولیس مال چه کسانی است، گفت: پرسپولیس مال خودم است. من از بچگی و از سال 47 در این تیم بازی کردم و اندازه جان و قلبم پرسپولیس را دوست دارم. با شکست هایش گریه کردم، با بردهایش خنده و پایکوبی. شاید برخی اوقات پرسپولیس را از جانم هم بیشتر دوست داشتم.

وی درباره مدیریت محمد رویانیان نیز، تأکید کرد: ما تا آنجایی که توانستیم سردار را نگه داشتیم و نگذاشتیم برود این بنده خدا هم برای ما زحمت کشید اما وقتی که تیم در تبریز باخت فکر کنم در یک جلسه سه ساعته رفت و بالاخره این اتفاق افتاد. اما هیچ وقت دنبال این نبودم تا زیر پای او را خالی کنیم. وقتی دیدم روی بدهی ها زیاد مانور می دهند گفتم آقایان دیگر حرفی نمی زنم.

سرپرست قرمزپوشان درباره شانس قهرمانی پرسپولیس نیز، یادآور شد: من می گویم قهرمان می شویم البته دربی ها الان ته جدول و سر جدول ندارد. همه بازی ها سخت است. داماش، راه آهن، استقلال صنعتی شاید از تیم های گردن کلفت هم خطرناک تر باشند پس کار آسان نیست اما حس ششم می گوید ما قهرمانیم.

وی افزود: من هیچ وقت در مسائل فنی دخالت نمی کنم و نکردم. اصلا به هیچ وجه این کار را نکردم. هیچ وقت زنگ نزدم بگویم دایی یا استیلی این کار را یا آن کار را انجام دهی خوب است. اصلا در عمر فوتبالی ام این کار را نکردم. چند روز پیش امیر حاج رضایی پیش من آمد و حتی به او هم گفتم آن قدر که حرف می زدند من اصلا در کار حمید استیلی هم که به من لطف داشت دخالتی نداشتم اما هزاران حرف درست می کردند. ما هم آدمی نیستیم جواب این و آن را بدهیم. خدا می داند یک سر سوزن تا الان این کار را نکردم بالاخره یک بچه فوتبالی که مربی می شود مسئولیتش را می داند که چیست. برخی اوقات جگرم آتش می گیرد یک مربی را می آورند و به جای اینکه به او بال و پر بدهند و 5 سال از او استفاده کنند بعد از یک سال با چهار باخت عوضش می کنند. این کار بسیار بد و ناپسندی است.

پروین در پاسخ سوال دیگری که آیا تا الان مربیان را بازخواست کرده اید یا خیر، با خنده اظهار داشت: بازخواست و این حرف ها که در فوتبال نداریم. بچه ها همیشه بوده اند و من هم زیر بال و پرشان را گرفته ام همیشه مربی کار خودش را می کند دستور تاکتیکی می دهد اما وقتی بازیکن داخل زمین می شود و گوشش بدهکار حرف ها نیست مربی چه کاری از دستش برمی آید؟ یک بچه وقتی که وارد زمین می شود دیگر خودش باید گلیمش را از آب بیرون بکشد و آن وقت مربی نمی تواند کاری کند.

وی افزود: اما یک چیزی را قبول دارم. الان هزینه در فوتبال زیاد است. قبول دارم البته این حرف را به خاطر پرسپولیس و این حرف ها نمی زنم. منظورم کل فوتبال است که خیلی پول در آن سنگین رد و بدل می شود اما اگر اشتباه نکنم الان سپاهان در رده اول و تراکتورسازی در رده دوم است و بعد استقلال و پرسپولیس هستند. برخی ها می گویند مبالغ پرسپولیسی ها هم نجومی است اما کدام نجومی؟ شما اسم بیاورید.

وی درباره اعتصاب بازیکنان و چرا واقعا در فوتبال این اتفاق می افتد تصریح کرد: زمانی که مدیرعامل شدم از آسمان هفتم هم یک ریال برای ما پایین نیامد. پول نبود، بازیکن در ابتدای فصل قرارداد می بندد و سپس چک هایش را خرج می کند اما اگر این چک ها پاس نشود به بن بست می خورد. من شش روز آمدم اتفاق اعتصاب افتاد. چه کار می کردم؟ باید یک پولی در جیبم می گذاشتم و نفری 200 میلیون تومان به بچه ها می دادم. آن هم در تمرینات پرسپولیس اما وقتی پولی نبود من باید چه کار می کردم و یا باید چطور به تمرین پرسپولیس می رفتم. این هم اتفاقی بود که برای ما افتاد.

وی افزود: من اتفاقات زیادی در فوتبال دیدم، راستش را بخواهید یک روز یکسری واقعیت به عادل فردوسی پور گفتم، گفتم عادل به یک شرط به برنامه ات می آیم که هیچ بازی و فوتبالی را نشان ندهی و همه چیز را کنار بزنی و سه ساعت یا 10 ساعت بگذاری تا من حرف هایم را بزنم. تا آن وقت از درد دل های فوتبالی بگویم و بگویم چرا فوتبال ما اینطور و آن طور شده. این را از فردوسی پور خواستم.

پروین درباره مشکلاتش با دایی نیز، گفت: رابطه من و دایی زیاد بد نیست و ما بین خودمان همیشه حرف هایمان را می زنیم. یادم است در جلسه ای که با خادم داشتیم و آقایان آن را هم زیاد شلوغش کردند به او گفتم ما با بدهی ها هر چقدر که هست کاری نداریم اما مشکل بچه ها را چطور حل کنیم. علی دایی شاگرد من است و جزئی از ما است. ایشان از بیرون داخل ما نیامده است. اما اگر حرفی می زنم و پیغامی برای من می دهد آن هم نظر شخصی یکی از شاگردان من است که می گوید. اما من خواهش می کنم با این سوال ها مرا داخل پیچاندن نبرید چون می دانم منظورتان چیست. الان هدف من با همکارانم این است که پول تهیه کنیم. من هیچ وقت دنبال این نبودم تا بخواهم از شاگردانم بد بگویم. الان هم دنبال هیچ چیز به جز پرداخت بدهی بازیکنانم نیستم چون می دانم این بچه ها اگر پول نگیرند دچار مشکل می شوند.

وی در پاسخ سوالی که مگر می شود فوتبالی ها تحت فشار باشند، یادآور شد: چرا نمی شود. خیلی از فوتبالیست ها پولدارند و خیلی ها هم نیستند اما آنها هم برای زندگی خود برنامه دارند. مثلا همین اعتصابی که دیدید دایی کوچک ترین نقشی در آن نداشت. بازیکن می رود با قراردادش خانه و ماشین می خرد اما به یکباره چک برگشت می خورد و در خیابان ماشینش را از زیر پایش بیرون می کشند.

وی افزود: همین مسئله ماشین ها را ببینید که چه اتفاقاتی درباره آن افتاد. طرف پول خود را نگرفته بود و به دنبال هزار کار رفت و حتی می خواستند ماشین را از زیر پای زن و بچه بازیکنان بیرون بیاورند. اگر پول بود پس این اتفاق ها نمی افتاد. بالاخره بازیکنان هم برای خودشان برنامه دارند. البته باید این را هم بگویم همین آقای منتقمی قائم مقام من هر شب تا 9 شب در باشگاه است اما هدف همه ما این است الان پول دربیاوریم و اولین قدم انشاءالله قهرمان شویم و اگر نشدیم حداقل سهمیه آسیا را به دست بیاوریم.

پروین تاکید کرد: اگر خدا خواست فصل بعد ماندم وضعیت مالی ما خوب می شود اما هرگز به دنبال بازیکنان گران نمی روم و فقط می گویم جوان، جوان، جوان. اگر پنج بازیکن امید بیاوری و آنها را سر و سامان بدهیم بهتر از این است که بخواهیم به دنبال بازیکنان گران قیمت برویم. الان به تیم های پایه خیلی توجه می کنیم تا انشاءالله بچه های قوی و قدرتمندی را داشته باشیم و حداقل فصل آینده 4 یا 5 تای آنها را به جمع بزرگان اضافه کنیم. این هدف اصلی ما است که امیدوارم به این هدف برسیم. بها دادن به جوان ها هیچ وقت ضرر ندارد.

سرپرست قرمزپوشان در پاسخ سوالی که آیا آمادگی خرید سهام پرسپولیس را دارید یا خیر، گفت: من که خودم نمی توانم بخرم، وضعیت پیشکسوتان را هم که بهتر می دانید. من شوخی می کنم پرسپولیس مال من است. پرسپولیس مال جاسمیان، طاووسی و این بزرگان است ما باید ببینیم مبلغ پیشنهادی برای فروش چقدر است. یک موقع مبلغی می دهند که ما به گرد پایش نمی رسیم. نیت ما این است اگر قسمت شود 20 درصد پیشکسوتان، 20 درصد هواداران و بقیه هم دست همین شرکت های بزرگ یا بانک ها باشد و یا اصلا خود مردم تا انشاءالله این تیم سر و سامان بگیرد.

وی در پایان در پاسخ سوالی که آیا فصل آینده محمد پروین پرسپولیسی می شود یا خیر، گفت: خیر، محمد من یک کم از فوتبال زده شده. محمدم اذیت شده، فکر نکنم دنبال فوتبال باشد و می خواهد انشاءالله دنبال یک کار اقتصادی خوب برود که امیدوارم این اتفاق بیفتد. حالا خدا را چه دیدید شاید اتفاق هایی رخ دهد.

mehrdad50

عضو جدید
فاتحه بر مزار عدالت! / مگر محرمي برادر شهيد نبود؟

1- سرانجام 10 روز بعد از پايان ديدار پرحاشيه ملوان و استقلال، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال احكام مربوط به تخلفات صورت گرفته در اين مسابقه را صادر كرد؛ آنچه بهت و حيرت بسياري از مخاطبان اين رشته ورزشي را به دنبال آورد و فستيوال شيرين كاري هاي حسن زاده و شركا را تكميل كرد. در شرايطي كه انتظار مي رفت كميته جزاي فوتبال با تخلفات مستند مهدي رحمتي برخورد كند و او را به خاطر رفتارهاي شنيع اش به مجازات برساند، اين اتفاق رخ نداد و گلر استقلال تنها به پرداخت 6ميليون تومان جريمه نقدي محكوم شد. اين يعني آنكه از نظر كميته محترم انضباطي، قبح تخلف رحمتي در انزلي فقط به اندازه يك اعتراض ساده مربيان به داوري بوده است، به اندازه مصاحبه سهل انگارانه يك بازيكن در ميكسدزون يا به اندازه چند دقيقه تاخير يك تيم در ورود به زمين!

2- بدون شك كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با احكامي كه در ليگ سيزدهم صادر كرد، نقش بسيار مهمي در تعيين سرنوشت پاياني اين دوره از رقابت ها داشته است. بدعت ناشيانه كسر امتياز از تيم ها به خاطر تخلف هواداران شان، از همان ابتدا رده بندي باشگاه ها در جدول ليگ را تحت تاثير قرار داد و به احتمال فراوان در نهايت روي تعيين قهرمان، سهميه بگيرها و تيم هاي سقوط كرده هم اثر خواهد گذاشت. آقايان از اين سياست غلط و متناقض شان تا همين حالا دفاع كرده اند بدون اينكه توضيح بدهند چرا از استقلال بدون اطلاع قبلي در اولين بازي خانگي اش امتياز كم شد، اما تيمي مثل فولاد به رغم تكرار وسيع اتفاقات ناخوشايند در ورزشگاهش قسر در رفت و دم به تله نداد؟ كميته انضباطي بعدها و با نوع احكامي كه صادر كرد هم به نقش آفريني اش در معادلات «فني» ليگ ادامه داد. محروميت فوري صادقيان به خاطر تخلفي كه تكرارش در مقياس بسيار شديدتر توسط آندو تنها مستحق جريمه مالي تشخيص داده شد، صداي خيلي ها را درآورد. اين اما پايان كار نبود، چنانكه بامزه ترين حكم كميته انضباطي در روزهاي پاياني سال از راه رسيد. پس از انتشار وسيع تصاوير مهدي رحمتي در حين توهين شديد به تماشاگران، بسياري از منابع خبري مدعي شدند ليگ براي گلر استقلال تمام شده و محال است او كمتر از سه بازي محروم شود، اما فدراسيوني كه زمستان 91 محسن بنگر را به خاطر رفتاري به مراتب خفيف تر سه جلسه محروم كرد، زمستان 92 صورت ماه مهدي رحمتي را بوسيد و او را با روحيه اي بالا عازم مسابقات بعدي تيمش كرد!

3- زشت تر از بي عدالتي در صدور حكم رحمتي، داستان تلاش دوستان براي توجيه اين اتفاق است؛ جايي كه همه اركان فدراسيون فرياد مي زنند «نمي خواهند» جرم آقا مهدي را ببينند. رييس كميته انضباطي در حالي از محرز نبودن اصالت تصاوير مربوط به تخلف رحمتي سخن مي گويد كه اصل اين عكس ها در آرشيو برخي روزنامه ها موجود است و اساسا به راحتي مي توان در مورد واقعي بودن يا نبودن آنها به جمع بندي رسيد. حسن زاده كه بدون ترديد ضعيف ترين رييس كميته انضباطي در يك دهه گذشته بوده، در گفت وگويي ديگر مدعي شده تنها تصوير ملاك نيست و فيلم رفتار رحمتي هم بايد موجود باشد؛ گو اين كه آقايان بنگر را بر اساس همين عكس هاي ناكافي محروم كردند! از او جالب تر حكايت عليپور است كه با نوع مصاحبه كردنش به وضوح نشان مي دهد نگاه نهادهاي تصميم گيرنده در فدراسيون به بازيكنان مختلف يكسان نيست. دبير كميته اخلاق سعي مي كند با استناد به سوابق خوب رحمتي، مسامحه بي سابقه رخ داده با او را توجيه كند. اين در حالي است كه يكي مثل محمد نصرتي با پاك ترين رزومه ممكن فقط به خاطر يك اشتباه نقره داغ شد. آيا آن روز، گذشته آدم ها مهم نبود و اين مساله امروز اهيمت پيدا كرده؟ يا بايد ريشه اين «گذشته» بحث برانگيز را در سابقه حضور همزمان عليپور و رحمتي در فجرسپاسي جست وجو كرد؟ اگر اين مداراي تاريخي به خاطر «سيد» بودن گلر استقلال با او انجام شده باشد هم اين مساله قطعا عذر بدتر از گناه خواهد بود. در تاريخ فوتبال اين مملكت هرگز هيچ بازيكني مثل مجتبي محرمي با برخورد قهري انضباطي مواجه نشد؛ كسي كه هنوز خيلي ها نمي دانند برادر شهيد است. در روزهايي كه بعضي از ايرانيان به اعتبار همين نسبت يك شبه راه صدساله رفتند، مجتبي را دار زدند و صداي هيچ كس هم در نيامد.

4- مساله قابل اهميت، بازي كردن يا نكردن مهدي رحمتي نيست. اصل موضوع، حس تلخ قرباني شدن عدالت است. وقتي آدم هاي نوك هرم خودشان را به حفظ اصول مقيد ندانند، از قاعده نشين ها چه انتظاري مي توان داشت؟