کلوپ طرفداران پرسپولیس

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط می تونم بگم متاسفم برای این بازیکنها به جز خط دفاع مون
آخه شما اگه مربی هم نداشتید باید چند تا گل به گسترش می زدید
آخه شما اگه نتونید تیم جوان گسترش رو ببرید دیگه کدوم تیم رو می خواید ببرید
کاش یه کمم به فکر ما هوادارا بودید
:cry:

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا افت پرسپولیس بخاطر نبودن بابک زنجانیه:biggrin:
از وقتی گرفتنش نتیجه نمیگیره!!!:(

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
واقعا این علی دایی هیچی از مربی گری نمیفهمه. اون بازی هایی رو هم که بردیم به خاطر خلاقیت بازیکن ها بود. وگرنه تیم هیچ طرح و برنامه ای نداره. پرسپولیس رو قربانی لج بازیاش کرد علی کریمی و کریم انصاری فرد رو به خاطر لج بازی آقا دادیم به تراکتور.
یه کمک مربی درست حسابی انتخاب نکرد. باور کنید استقلال رو مجید صالح داره هدایت میکنه.
ای کاش همون یحیی میموند. دیگه بدترازاین که نتیجه نمیگرفت. همون جا که خلعتبری اومد بیرون فهمیدم این بازی رو نمیبریم. نیلسون هم گل بدی خورد
اونم از وزارت ورزش یارو رویانیان رو گذاشته تو منگنه.

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا این علی دایی هیچی از مربی گری نمیفهمه. اون بازی هایی رو هم که بردیم به خاطر خلاقیت بازیکن ها بود. وگرنه تیم هیچ طرح و برنامه ای نداره. پرسپولیس رو قربانی لج بازیاش کرد علی کریمی و کریم انصاری فرد رو به خاطر لج بازی آقا دادیم به تراکتور.
یه کمک مربی درست حسابی انتخاب نکرد. باور کنید استقلال رو مجید صالح داره هدایت میکنه.
ای کاش همون یحیی میموند. دیگه بدترازاین که نتیجه نمیگرفت. همون جا که خلعتبری اومد بیرون فهمیدم این بازی رو نمیبریم. نیلسون هم گل بدی خورد
رویانیان از وقتی بابک زنجانی دستگیر شده خیلی اصرار داره که بره

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
بچه ها از شماها بعیده دیگه زنجانی رو وصل کنید به پرسپولیس
البته این ادم جنایت نکرده و نمیخوام بگم آدم بدی بوده ولی این فصل قبل دستگیری زنجانی هم همین مشکلات رو داشتیم ..
زنجانی حتی حاضر نشد تو قضیه خلعتبری کمکی به باشگاه بکنه نمیدونم چرا میگید از وقتی اون دستگیر شده باشگاه به مشکل خورده !!!
زنجانی فقط هواپیمای پرسپولیس رو آورد اونم فقط برای اینکه سهام باشگاه رو بدن بهش ولی وقتی رویانیان مخالفت کرد که سهام پرسپولیس رو بدن بهش حتی حاضر نشد تو آوردن خلعتبری کمکی بکنه ..
مشکلات این فصل از زمانی شروع شد که این وزیر بی لیاقت میخواست دوستای خودشو بیاره تو باشگاه و هوادارا نزاشتن اینقد رویانیان رو گذاشت تو تنگنا که مجبور شه خودش بی سر و صدا بره .. دیدین که خود رویانیان هم گفت نه به من مجوز میدن که کار اقتصادی کنم نه پول میدن ..
همه چی شده دروغ و رابطه بازی و مافیا و پرسپولیس شده قربانی پارتی بازی این آدمای لجن ..

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
گل رو که خوردیم خاموش کردم دیگه بقیه این نمایش مسخره و احمقانه رو ندیدم ..
بعد 22 هفته یادش افتاده چرخشی از بازیکنا استفاده کنه .. عالیشاه رو که دو هفته س مصدومیتش خوب شده و بازیش افتضاحه ثابت میزاره تو ترکیب و مسلمان آماده رو میزاره نیمکت .. همین میشه که دو قدمی دروازه توپ رو میفرسته به آسمون ..
مسلمان رو میاره به بازی جای خلعتبری .. همون یه ذره خلاقیت و سرعت خط حمله رو با این تعویضای مسخره و بی کیفیت میگیره ..
تو که جرات نداری دو فوروارده بازی کنی چرا حاتمی رو خریدی ؟
علی عسکر در حد یه بازیکن درجه 3 افتضاح .. نفوذ که اصلا نمیکنه تو دفاعم پر اشتباه همه توپا رو لو میده .. باید بعد 22 هفته جای ماهینی رو بگیره .. وقتی تیم داره با این ترکیب 4 بازی پشت سر هم رو میبره و دو تا باختشم همه از شکل بازی کردنش راضی بودن چه دلیلی داره تغییر ترکیب ؟ دو هفته ست گند زدی به بازی تیم با این تفکرات احمقانه ..
از وقتی این بحث مسخره بهترین دفاع جهان رو پیش کشیدن مفتی ترین گلای دنیا رو خوردیم ..
اشکال نداره بازم بهانه جوره .. زمین بی کیفیت بود هوا خوب نبود ما خسته بودیم تا این بهانه های مسخره هست اقا کم نمیاره .. جای اینکه تیمو جم کنه یادش افتاده کی از تیم ملی کنارش گذاشت و تمرکزشو گذاشته رو درگیری با علی آبادی و رییسی کیا و قهرمانی .. تو که دنبال پاک کردن فوتبالی برو رییس فرداسیون شو ..
خسته شدیم از بس نمایش 11 تا بی تعصب و یه مربی کندذهن رو تحمل کردیم ..

کیفیت بازی هر روز افتضاح تر از دیروز.....
واقعا حالم از تماشای این بازی بهم خورد. تعویضا که دیگه کولاک بود
کاش یه نفر پیدا شه تفاوت من رو با سیدصالحی بگه. آخه ایشون که اسمشون فوتبالیسته و میلیاردی پول میگیرن نباید با من غیر فوتبالیست که هزار تومن هم نمیگیرم یه فرقی بکنه؟؟؟ والا به خدا این ضربات سری که ایشون به جای دروازه به فضا میزن منم بلدم بزنم
خدا به داد بازی با فولاد تو جام حذفی برسه
رویانیانم چپ میره، استعفا میده..... راست میره، استعفا میده

من از روز اول گفتم، این تیم اگر بتونه سهمیه آسیا رو بگیره توی لیگ، از نظر من عملکردش موفقیت آمیز بوده. اما اگر یک درصد قرار بود فکر کنم این تیم شانس قهرمانی داره، قطعاً با این پستهایی که از طرفداران متعصب میخونم، دیگه به اون یک درصد هم امیدی ندارم!
یادم میاد اون فصلی که با افشین قطبی قهرمان لیگ شدیم چند هفته مونده به پایان لیگ یه شکست خیلی وحشتناک 4-1 از استقلال اهواز تو خود اهواز خوردیم. اون موقع هم دقیقاً همه متق القول بودن که دیگه غیر ممکن هست پرسپولیس بتونه قهرمان بشه. مخصوصاً با 6 امتیازی که فیفا هم ازمون کم کرده بود. ولی اون فصل، انصافاً فصل عجیبی بود... بازیکنان با کادر فنی و مدیریت باشگاه خیلی هماهنگ و همه با هم متحد بودن. حبیب کاشانی با اینکه مدیر فوتبالی نبود ولی خیلی خوب بلد بود حاشیه ها رو جمع کنه. به وقتش تنبیه میکرد و به وقتش تشویق. طرفدارا هم اون فصل بی نظیر بودن. یادمه اون چند بازی آخر که حکم مرگ و زندگی رو برای پرسپولیس داشت، زیر 50-60 هزار نفر نمیرفت آزادی. این حمایت مخصوصاً از بازی پرسپولیس با صبا خیلی هم بیشتر شد چون پرسپولیس توی اون بازی اگر برنده میشد میرفت آسیا و با 4 گل صبا رو له کرد!! از اون بازی به بعد، پرسپولیس بازیهاش رو تا آخر لیگ پر گل برد. مخصوصاً محسن آقای گل که هر بازی 1-2 تا میزد... اونهایی که یادشون نمیاد توصیه میکنم حتماً مستند "مردان پرسپولیس" رو که خود باشگاه تهیه کرده ببینند.
اون فصل تنها چیزی که ما رو قهرمان کرد به نظرم همدلی همه ارکان موفقیت تیم بود، بازیکنان، کادر فنی، مدیریت و از همه مهمتر حمایت تماشاچی ها!
منم نمیگم خوب بازی کردیم یا نمیگم دایی تعوضیهای خوبی داشته یا فصل آینده باید عنوان بهترین مربی جهان رو بگیره. چند صفحه قبل هم بخونید خودم کلی انتقاد کردم ازش ولی آدم باید حداقل یک ذره تو انتقاد کردنش منصف باشه. شما برید آمار بگیرید ببینید چند درصد بازیهاش رو پرسپولیس تو این فصل در نیمه دوم برده؟ من آمار دقیق ندارم ولی میگم قطعاً بالای 80 درصد بوده! مگه نه اینکه نیمه دوم، نیمه مربیان هست؟ پس قطعاً علی دایی عملکرد خوبی داشته تو این نیمه. خیلی بی انصافی هست که اگر تو یه بازی نتیجه نمیگیره اینطوری بکوبیمش...
یا خود عالیشاه که ازش انتقاد میکنید، مگه یادتون رفته قبل از اومدن مسلمان چقدر خوب بازی میکرد؟ بعدش هم که مصدوم شد و تازه بهبود پیدا کرده. این درسته که بازیکن تیم خودمون رو اینطوری بکوبیم؟ اگر هم قرار باشه انتقاد کنیم، وقتش آخر فصل هست نه الان که تو کوران مسابقاتیم. یا مثلاً دوستانی که میگن انصاری فرد یا کریمی اگر بودن ما به این وضعیت دچار نمیشدیم بهتره یکم وضعیت فعلی این بازیکنان رو هم درنظر بگیرن. الان کریمی و انصاری فرد چه گلی به سر تیمهاشون زدن که مهاجمین و هافبکهای ما ازش ناتوان هستن؟! کریمی تو باشگاهش فقط اسمش بازی میکنه و حداقل دو سال هست بازیش تموم شده. این یه واقعیت هست. حالا هر چقدر هم من و شما کریمی رو دوست داشته باشیم، این علاقه ما تاثیری روی بازی ایشون نداره.
من همه تون رو دوست دارم و همه هم دوستان خوبم هستید اینجا. شرمنده اگر انتقاد کردم ازتون ولی فکر میکنم ما الان فقط باید حمایت کنیم. وقت برای انتقاد خیلی زیاده.

sajad 3000

کاربر ممتاز
ببینید بحث من اینه که ما از اول فصل هم خوب بازی نکردیم. ما بیشتر بازی هامون رو یک صفر برنده شدیم. یه بازی درمیون به خاطر خلاقیت صادقیان و خلعتبری و چند تا بازیکن دیگه برنده شدیم. یه تعویض خوب از دایی ندیدیم. یادش به خیر علی پروین همیشه بازیکنای تعویضیش گل میزدند. یا دنیزلی همیشه دو تا تعویض میکرد نتیجرو عوض میکرد.
ما تو بازی با فولاد تحقیر شدیم. درسته که به خاطر اشتباه داوری باختیم. اما فولاد تو دقایقی از بازی مارو نابود کرد.
اگر برنامه نود و بازی های تراکتور رو دیده باشید. حداقل 70 درصد بازی های تراکتور رو علی کریمی یا انصاری فرد برای این تیم درآوردند. علی کریمی هر وقت مصدوم نبوده و بازی کرده یا پنالتی گرفته یا گل زده یا پاس گل داده. کریم هم که آمارگلزنیش نشون دهنده ی همه چیز هست. از این سید صالحی که خیلی بهتر بوده حداقل.
اگرقشنگ بازی میکردیم و میباختیم آدم دلش نمیسوخت

sajad 3000

کاربر ممتاز
با استعفا رویانیان موافقت شد. پروین به عنوان سرپرست موقت انتخاب شد.
وزیر ورزش به آرزوش رسید. اینم از وزیر دولت تدبیر و امید. یعنی هیچ ارزشی برای نظر مردم قائل نیستند.

sajad 3000

کاربر ممتاز
این مصاحبه سرپرست فولاده
ای کاش به غیرت بچه ها بربخوره برن فولاد رو 6 تایی کنند.

وی تاکید کرد: «پرسپولیس هر وقت به اهواز آمده 3، 4 گل دریافت کرده است. کمتر پیش آمده بازی این دو تیم مساوی شود ما در بازی برگشت لیگ برتر نیز پیش‌بینی می‌کردیم دو سه گل به حریف بزنیم اما موقعیت‌هایمان وارد دروازه نشد. امیدواریم در جام حذفی بازی خوب و روانی را مقابل حریفمان به نمایش بگذاریم و بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.»

ابن‌قاسم خاطرنشان کرد: «ما فکر می‌کردیم پرسپولیس نیز از جام حذفی انصراف دهد تا به این لحظه که به یک چهارم نهایی حضور پیدا کردیم در هیچ مسابقه‌ای به میدان نرفتیم و تمامی حریفانمان از حضور در جام حذفی انصراف داده بودند. (خنده)»

sajad 3000

کاربر ممتاز
برای بازی با فولاد میگن حقیقی و نوری محروم هستند درسته؟

sajad 3000

کاربر ممتاز
بلایی که آندو سر عشوری تو بازی دیروز آورد.

یه موقع محرومش نکنیدا. رییس مافیا دلخور میشه

GAME_OVER

کاربر ممتاز
من از روز اول گفتم، این تیم اگر بتونه سهمیه آسیا رو بگیره توی لیگ، از نظر من عملکردش موفقیت آمیز بوده. اما اگر یک درصد قرار بود فکر کنم این تیم شانس قهرمانی داره، قطعاً با این پستهایی که از طرفداران متعصب میخونم، دیگه به اون یک درصد هم امیدی ندارم!
یادم میاد اون فصلی که با افشین قطبی قهرمان لیگ شدیم چند هفته مونده به پایان لیگ یه شکست خیلی وحشتناک 4-1 از استقلال اهواز تو خود اهواز خوردیم. اون موقع هم دقیقاً همه متق القول بودن که دیگه غیر ممکن هست پرسپولیس بتونه قهرمان بشه. مخصوصاً با 6 امتیازی که فیفا هم ازمون کم کرده بود. ولی اون فصل، انصافاً فصل عجیبی بود... بازیکنان با کادر فنی و مدیریت باشگاه خیلی هماهنگ و همه با هم متحد بودن. حبیب کاشانی با اینکه مدیر فوتبالی نبود ولی خیلی خوب بلد بود حاشیه ها رو جمع کنه. به وقتش تنبیه میکرد و به وقتش تشویق. طرفدارا هم اون فصل بی نظیر بودن. یادمه اون چند بازی آخر که حکم مرگ و زندگی رو برای پرسپولیس داشت، زیر 50-60 هزار نفر نمیرفت آزادی. این حمایت مخصوصاً از بازی پرسپولیس با صبا خیلی هم بیشتر شد چون پرسپولیس توی اون بازی اگر برنده میشد میرفت آسیا و با 4 گل صبا رو له کرد!! از اون بازی به بعد، پرسپولیس بازیهاش رو تا آخر لیگ پر گل برد. مخصوصاً محسن آقای گل که هر بازی 1-2 تا میزد... اونهایی که یادشون نمیاد توصیه میکنم حتماً مستند "مردان پرسپولیس" رو که خود باشگاه تهیه کرده ببینند.
اون فصل تنها چیزی که ما رو قهرمان کرد به نظرم همدلی همه ارکان موفقیت تیم بود، بازیکنان، کادر فنی، مدیریت و از همه مهمتر حمایت تماشاچی ها!
منم نمیگم خوب بازی کردیم یا نمیگم دایی تعوضیهای خوبی داشته یا فصل آینده باید عنوان بهترین مربی جهان رو بگیره. چند صفحه قبل هم بخونید خودم کلی انتقاد کردم ازش ولی آدم باید حداقل یک ذره تو انتقاد کردنش منصف باشه. شما برید آمار بگیرید ببینید چند درصد بازیهاش رو پرسپولیس تو این فصل در نیمه دوم برده؟ من آمار دقیق ندارم ولی میگم قطعاً بالای 80 درصد بوده! مگه نه اینکه نیمه دوم، نیمه مربیان هست؟ پس قطعاً علی دایی عملکرد خوبی داشته تو این نیمه. خیلی بی انصافی هست که اگر تو یه بازی نتیجه نمیگیره اینطوری بکوبیمش...
یا خود عالیشاه که ازش انتقاد میکنید، مگه یادتون رفته قبل از اومدن مسلمان چقدر خوب بازی میکرد؟ بعدش هم که مصدوم شد و تازه بهبود پیدا کرده. این درسته که بازیکن تیم خودمون رو اینطوری بکوبیم؟ اگر هم قرار باشه انتقاد کنیم، وقتش آخر فصل هست نه الان که تو کوران مسابقاتیم. یا مثلاً دوستانی که میگن انصاری فرد یا کریمی اگر بودن ما به این وضعیت دچار نمیشدیم بهتره یکم وضعیت فعلی این بازیکنان رو هم درنظر بگیرن. الان کریمی و انصاری فرد چه گلی به سر تیمهاشون زدن که مهاجمین و هافبکهای ما ازش ناتوان هستن؟! کریمی تو باشگاهش فقط اسمش بازی میکنه و حداقل دو سال هست بازیش تموم شده. این یه واقعیت هست. حالا هر چقدر هم من و شما کریمی رو دوست داشته باشیم، این علاقه ما تاثیری روی بازی ایشون نداره.
من همه تون رو دوست دارم و همه هم دوستان خوبم هستید اینجا. شرمنده اگر انتقاد کردم ازتون ولی فکر میکنم ما الان فقط باید حمایت کنیم. وقت برای انتقاد خیلی زیاده.
من هم اون فصل رو یادمه اما الان شما داری درباره 6 سال پیش حرف میزنی از اون موقع تا الان خیلی چیزا عوض شده کلا فوتبال ایران عوض شده .. همه تیما قوی شدن بعد از اون سال 3 فصل متوالی یه تیم شهرستانی قهرمان شده و تیمایی مثل فولاد و سپاهان و تراکتور در حد پرسپولیس و استقلال بزرگ شدن و شخصیت پیدا کردن پس نمیشه الان رو با سال 86 مقایسه کرد .. اما موافقم که همدلی و اتحاد خیلی تاثیر داره تو موفقیتمون .. این همدلی تا قبل دربی وجود داشت و متاسفانه نمیدونم چی شد که از بین رفت ..
درمورد اینکه میگی پرپسولیس 80 درصد بازیاشو تو نیمه مربیان برده دلیلش واضحه . اینکه پرسپولیس نیمه اول رو بد و کسل کننده بازی میکنه و نیمه دوم رو هجومی ... تو 90 درصد بازیا فقط نیمه دوم دنبال گل زدن و برد بوده..تو همین بازی گسترش هم همین بود تو بازی استقلال هم همین بود ولی نتیجه نگرفت چون نمیشه همه بازیا رو نیمه اول رو ول کرد به امید نیمه دوم ..
عالیشاه قبل اومدن مسلمان همش چند تا بازی کرد و فکر کنم همش دو سه تا بازی فقط فیکس بود و مصدوم شد ..البته از هر نظر مسلمان بهتر از عالیشاه هست هم حفظ توپ هم هماهنگی با بقیه بازیکنای خط حمله و هم اینکه عالیشاه خیلی احساس تکنیکی بودن میکنه اصلا پاس دادن بلد نیست هم این زمین خوردناش و دایو کردناش رو اعصاب ما راه میره..
منظور من این بود وقتی تیم با یه ترکیب که مسلمان صادقیان و خلعت مثلث هجومیش هستن 4 بازی متوالی رو برنده میشه و یه باخت میاره که همه هوادارا از شکل بازی کردنش راضی هستن چرا باید ترکیب عوض شه ؟ چرا این اقای باسواد میاد ترکیب تیم برنده رو عوض میکنه اونم دقیقا تو بازی دربی !! و در حالیکه هیچ تفکری پشت اینکارش نیست هیچ تاکتیکی پشت اینکارش نیست ..
و جالبه وقتی یه بازی اینکار رو میکنه و عملا فلج شدن خط حمله رو میبینه دوباره بازی بعد با همون ترکیب تیم رو میفرسته زمین تا تیم ببازه ..
من هیچ برنامه و تاکتیکی تو تیم نمیبینم نه تنها این بازی 90 درصد بازیای این فصل همین بوده. یه تیم کاملا بی برنامه و سردرگم که بازیکنا اصلا نمیدونن چیکار باید بکنن و تا اینجاشم اگه نتیجه ای گرفته فقط و نبوغ بازیکنا بوده نه رو دانش دایی ..
اون از اون کارای مسخرش با استخاره بازیکنا رو میپرونه .. من دوست ندارم بازم مربیمون عوض شه و اتفاقا میخوام علاوه بر امسال بازم سالای دیگه به دایی وقت بدن اما نه این دایی لجباز پرحاشیه که جای جم کردن تیم به فکر درافتادن با علی ابادی و رییسی کیا و قهرمانی هست و دستیارش شده برادر خودش و هر بازی داره گند میزنه به تیم .. باید به یه علی دایی یی وقت بدن که اینقد تو حاشیه نباشه که حداقل یه دستیار بادانش داشته باشه یکی مثل همین تارتار که با تیم جوونش تیم چند میلیاردی دایی رو برد ..

GAME_OVER

کاربر ممتاز
برای بازی با فولاد میگن حقیقی و نوری محروم هستند درسته؟
فقط حقیقی محرومه نوری از بازی لیگ محرومه بازی با سپاهان ..
جام حذفی مسخره شون بدرد خودشون میخوره فولاد بدون بازی تا این مرحله اومده هیچ جای دنیا دو تیم از یه باشگاه نمیتونن تو یه جام باشن ولی اینجا فولاد با تیم دوم خودش بازی داره که با هم میشینن توافق میکنن که بازی نکنیم بهتره !!
اونوقت پرپسولیس باید دو تا بازی بکنه و هم بیشتر خسته بشه هم بازیکناش کارت بگیرن

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط حقیقی محرومه نوری از بازی لیگ محرومه بازی با سپاهان ..
جام حذفی مسخره شون بدرد خودشون میخوره فولاد بدون بازی تا این مرحله اومده هیچ جای دنیا دو تیم از یه باشگاه نمیتونن تو یه جام باشن ولی اینجا فولاد با تیم دوم خودش بازی داره که با هم میشینن توافق میکنن که بازی نکنیم بهتره !!
اونوقت پرپسولیس باید دو تا بازی بکنه و هم بیشتر خسته بشه هم بازیکناش کارت بگیرن
تراکتور سازی هم که حریف برنده بازی پرسپولیس و فولاد میشه همین جوری اومد بالا
بازی اول که تیم مقابلش انصراف داد بازی دوم هم که با ماشین سازی تبیز بازی داشت که اونم جلوش بازی نکرد و اومد بالا

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : مدیر تیم فوتبال پرسپولیس تهران در باره استعفای سعید شیرینی گفت: بهتر است سرپرست پرسپولیس یکی از پیشکسوتان این تیم باشد.
محمد پنجعلی روز چهارشنبه در باره اینکه آیا شیرینی استعفای خود را به او داده است، گفت: تا این لحظه که او نامه استعفای خود را نداده و معمولا رسم است که استعفا را به من بدهد.

وی در خصوص اینکه آیا بهتر نیست یک فرد فوتبالی روی نیمکت تیم بزرگی چون پرسپولیس بنشیند، اظهار داشت: کلا مخالف اشخاص نبوده ام اما فکر می کنم بهتر است از پیشکسوتان پرسپولیس روی نیمکت استفاده شود.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: حق پیشکسوت باشگاه پرسپولیس است که روی نیمکت تیم بنشیند و فکر نمی کنم سرپرست تیم کار سختی پیش رو داشته باشد.

وی در باره اینکه آیا گزینه خاصی مدنظر دارد، تصریح کرد: همه پیشکسوتان گزینه من هستند و باید در خصوص این مساله در هیات مدیره بحث و گفت و گو شود. فکر می کنم الان مشکلات تیم ما بسیار بزرگتر از بحث سرپرست تیم است و دلم می خواهد به مسایل بزرگتری بپردازیم.

وی در خصوص احتمال انتخاب علی پروین به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: از همه نظر و حتی خارج از بحث ورزش شاگرد علی پروین بوده ام و این احساس قلبی من است.

پنجعلی در خصوص اینکه در دوران بازیگری خود همیشه علی پروین سرمربی آن زمان پرسپولیس از او در مسایل فنی نیز مشورت می گرفته است، گفت: در مسایل فنی در حدی نبودم که

بخواهم به علی پروین کمک کنم اما در حال حاضر باید همه به پروین کمک کنیم چون اداره این باشگاه به تنهایی غیر ممکن است.

وی تاکید کرد: محمد رویانیان بسیار دست تنها بود و این تیم پرحاشیه را نمی توان به تنهایی اداره کرد.

کاپیتان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس در باره اینکه گفته می شود علی دایی تصمیم به استعفا از سرمربیگری تیم پرسپولیس گرفته است، گفت: علی دایی خودش یک پرسپولیسی واقعی است و مطمئن باشید نسبت به این تیم احساس مسوولیت خواهد کرد و تیم را تنها نخواهد گذاشت. تیم ما شانس قهرمانی دارد و مطمئن باشید هنوز هیچ چیز از دست نرفته است.

وی تاکید کرد: بازیکنان همه از شکست بازی روز سه شنبه مقابل

گسترش فولاد تبریز ناراحت هستند و قرار است از این پس در هر بازی سه امتیاز ممکن را کسب کنیم. تیم ما همچنان می تواند قهرمان شود و خوشبختانه بازیکنان ما توانایی بالایی دارند!

پنجعلی خاطرنشان کرد: تیم ما در هفته های اخیر بسیار به حاشیه رفت و متاسفانه نگرانی های من به واقعیت تبدیل شد و این مساله نیز به پرسپولیس ضربه زد.

وی در مورد اعتصاب بازیکنان پیش از شهرآورد و ناراحتی هواداران از این مساله گفت: اعتصابی که قبل از شهرآورد تهران شد، حرکت خوبی نبود و این مساله به ما آن هم پیش از شهرآورد آسیب زد اما خوشبختانه خود بازیکنان خیلی سریع متوجه اشتباه خود شدند و به تمرینات بازگشتند.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیوز : صورتجلسه انتخاب علی پروین به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس امضا شد. پس از حرف و حدیث‌های فراوان بالاخره امروز محمد رویانیان از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس کنار رفت و علی پروین به عنوان سرپرست موقت انتخاب شد.

پس از این انتخاب دقایقی پیش صورتجلسه سرپرستی علی پروین در باشگاه پرسپولیس امضا و به وزارت ورزش همراه با برخی توضیحات ارسال شد.

گفتنی است این صورتجلسه را همه اعضا امضا کردند.