من از روز اول گفتم، این تیم اگر بتونه سهمیه آسیا رو بگیره توی لیگ، از نظر من عملکردش موفقیت آمیز بوده. اما اگر یک درصد قرار بود فکر کنم این تیم شانس قهرمانی داره، قطعاً با این پستهایی که از طرفداران متعصب میخونم، دیگه به اون یک درصد هم امیدی ندارم!
یادم میاد اون فصلی که با افشین قطبی قهرمان لیگ شدیم چند هفته مونده به پایان لیگ یه شکست خیلی وحشتناک 4-1 از استقلال اهواز تو خود اهواز خوردیم. اون موقع هم دقیقاً همه متق القول بودن که دیگه غیر ممکن هست پرسپولیس بتونه قهرمان بشه. مخصوصاً با 6 امتیازی که فیفا هم ازمون کم کرده بود. ولی اون فصل، انصافاً فصل عجیبی بود... بازیکنان با کادر فنی و مدیریت باشگاه خیلی هماهنگ و همه با هم متحد بودن. حبیب کاشانی با اینکه مدیر فوتبالی نبود ولی خیلی خوب بلد بود حاشیه ها رو جمع کنه. به وقتش تنبیه میکرد و به وقتش تشویق. طرفدارا هم اون فصل بی نظیر بودن. یادمه اون چند بازی آخر که حکم مرگ و زندگی رو برای پرسپولیس داشت، زیر 50-60 هزار نفر نمیرفت آزادی. این حمایت مخصوصاً از بازی پرسپولیس با صبا خیلی هم بیشتر شد چون پرسپولیس توی اون بازی اگر برنده میشد میرفت آسیا و با 4 گل صبا رو له کرد!! از اون بازی به بعد، پرسپولیس بازیهاش رو تا آخر لیگ پر گل برد. مخصوصاً محسن آقای گل که هر بازی 1-2 تا میزد... اونهایی که یادشون نمیاد توصیه میکنم حتماً مستند "مردان پرسپولیس" رو که خود باشگاه تهیه کرده ببینند.
اون فصل تنها چیزی که ما رو قهرمان کرد به نظرم همدلی همه ارکان موفقیت تیم بود، بازیکنان، کادر فنی، مدیریت و از همه مهمتر حمایت تماشاچی ها!
منم نمیگم خوب بازی کردیم یا نمیگم دایی تعوضیهای خوبی داشته یا فصل آینده باید عنوان بهترین مربی جهان رو بگیره. چند صفحه قبل هم بخونید خودم کلی انتقاد کردم ازش ولی آدم باید حداقل یک ذره تو انتقاد کردنش منصف باشه. شما برید آمار بگیرید ببینید چند درصد بازیهاش رو پرسپولیس تو این فصل در نیمه دوم برده؟ من آمار دقیق ندارم ولی میگم قطعاً بالای 80 درصد بوده! مگه نه اینکه نیمه دوم، نیمه مربیان هست؟ پس قطعاً علی دایی عملکرد خوبی داشته تو این نیمه. خیلی بی انصافی هست که اگر تو یه بازی نتیجه نمیگیره اینطوری بکوبیمش...
یا خود عالیشاه که ازش انتقاد میکنید، مگه یادتون رفته قبل از اومدن مسلمان چقدر خوب بازی میکرد؟ بعدش هم که مصدوم شد و تازه بهبود پیدا کرده. این درسته که بازیکن تیم خودمون رو اینطوری بکوبیم؟ اگر هم قرار باشه انتقاد کنیم، وقتش آخر فصل هست نه الان که تو کوران مسابقاتیم. یا مثلاً دوستانی که میگن انصاری فرد یا کریمی اگر بودن ما به این وضعیت دچار نمیشدیم بهتره یکم وضعیت فعلی این بازیکنان رو هم درنظر بگیرن. الان کریمی و انصاری فرد چه گلی به سر تیمهاشون زدن که مهاجمین و هافبکهای ما ازش ناتوان هستن؟! کریمی تو باشگاهش فقط اسمش بازی میکنه و حداقل دو سال هست بازیش تموم شده. این یه واقعیت هست. حالا هر چقدر هم من و شما کریمی رو دوست داشته باشیم، این علاقه ما تاثیری روی بازی ایشون نداره.
من همه تون رو دوست دارم و همه هم دوستان خوبم هستید اینجا. شرمنده اگر انتقاد کردم ازتون ولی فکر میکنم ما الان فقط باید حمایت کنیم. وقت برای انتقاد خیلی زیاده.
من هم اون فصل رو یادمه اما الان شما داری درباره 6 سال پیش حرف میزنی از اون موقع تا الان خیلی چیزا عوض شده کلا فوتبال ایران عوض شده .. همه تیما قوی شدن بعد از اون سال 3 فصل متوالی یه تیم شهرستانی قهرمان شده و تیمایی مثل فولاد و سپاهان و تراکتور در حد پرسپولیس و استقلال بزرگ شدن و شخصیت پیدا کردن پس نمیشه الان رو با سال 86 مقایسه کرد .. اما موافقم که همدلی و اتحاد خیلی تاثیر داره تو موفقیتمون .. این همدلی تا قبل دربی وجود داشت و متاسفانه نمیدونم چی شد که از بین رفت ..
درمورد اینکه میگی پرپسولیس 80 درصد بازیاشو تو نیمه مربیان برده دلیلش واضحه . اینکه پرسپولیس نیمه اول رو بد و کسل کننده بازی میکنه و نیمه دوم رو هجومی ... تو 90 درصد بازیا فقط نیمه دوم دنبال گل زدن و برد بوده..تو همین بازی گسترش هم همین بود تو بازی استقلال هم همین بود ولی نتیجه نگرفت چون نمیشه همه بازیا رو نیمه اول رو ول کرد به امید نیمه دوم ..
عالیشاه قبل اومدن مسلمان همش چند تا بازی کرد و فکر کنم همش دو سه تا بازی فقط فیکس بود و مصدوم شد ..البته از هر نظر مسلمان بهتر از عالیشاه هست هم حفظ توپ هم هماهنگی با بقیه بازیکنای خط حمله و هم اینکه عالیشاه خیلی احساس تکنیکی بودن میکنه اصلا پاس دادن بلد نیست هم این زمین خوردناش و دایو کردناش رو اعصاب ما راه میره..
منظور من این بود وقتی تیم با یه ترکیب که مسلمان صادقیان و خلعت مثلث هجومیش هستن 4 بازی متوالی رو برنده میشه و یه باخت میاره که همه هوادارا از شکل بازی کردنش راضی هستن چرا باید ترکیب عوض شه ؟ چرا این اقای باسواد میاد ترکیب تیم برنده رو عوض میکنه اونم دقیقا تو بازی دربی !! و در حالیکه هیچ تفکری پشت اینکارش نیست هیچ تاکتیکی پشت اینکارش نیست ..
و جالبه وقتی یه بازی اینکار رو میکنه و عملا فلج شدن خط حمله رو میبینه دوباره بازی بعد با همون ترکیب تیم رو میفرسته زمین تا تیم ببازه ..
من هیچ برنامه و تاکتیکی تو تیم نمیبینم نه تنها این بازی 90 درصد بازیای این فصل همین بوده. یه تیم کاملا بی برنامه و سردرگم که بازیکنا اصلا نمیدونن چیکار باید بکنن و تا اینجاشم اگه نتیجه ای گرفته فقط و نبوغ بازیکنا بوده نه رو دانش دایی ..
اون از اون کارای مسخرش با استخاره بازیکنا رو میپرونه .. من دوست ندارم بازم مربیمون عوض شه و اتفاقا میخوام علاوه بر امسال بازم سالای دیگه به دایی وقت بدن اما نه این دایی لجباز پرحاشیه که جای جم کردن تیم به فکر درافتادن با علی ابادی و رییسی کیا و قهرمانی هست و دستیارش شده برادر خودش و هر بازی داره گند میزنه به تیم .. باید به یه علی دایی یی وقت بدن که اینقد تو حاشیه نباشه که حداقل یه دستیار بادانش داشته باشه یکی مثل همین تارتار که با تیم جوونش تیم چند میلیاردی دایی رو برد ..