کلوپ طرفداران پرسپولیس

علیرضا ل

عضو جدید
يادمه اول فصل خيليها به اين تيم اميدی نداشتن. همه ميگفتن اينقدر جوان كردن تيم جواب نميده و اگه اين تيم بتونه سهميه بگيره شق القمر كرده. اما دايی ميدونست داره چيكار ميكنه، هرچند به گفته خودش برنامه سه ساله داشته. پای جوونا وايساد و نتيجش هم گرفت. حالا اين تيم بهترين بازيهای ليگ رو انجام ميده. سرعتی ترين و تكنيكی ترين هافبك های كشور رو در اختيار داره و ترسناكترين خط هجومی.
حالا همه اونايی كه جوونگرايی دايی رو زير سوال برده بودن ميان ميگن پرسپوليس بهترين خريدها رو داشته و شخصيت قهرمانی داره و قدرتش به استقلال ميچربه. اميدوارم فردا به استحقاقمون برسيم نه كمتر نه بيشتر.
و اميدوارم اين جوانها كه دايی بهشون ميدون داد قدر اين فرصتها رو بيشتر بدونند
به اميد پيروزی دربی...

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عکس همین الان اردوی تیم اینستاگرام محسن مسلمان

نشون میده که روحیه بچه ها خوبه
با این تساوی هم که فولاد کرد امروز دیگه قلعه نوعی جنسش واسه مساوی جور شد
انشاءالله فردا روز ماست و راحت اس دق لال رو شکست میدیم
اگه ببریم میایم یه امتیازی صدر
و فقط با سپاهان یه بازی دشوار داریم
اما خود اس دق لال بازی با تراکتور و فولاد و نفتش مونده

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیام دلگرم کننده علی کریمی برای پرسپولیسی‌ها

پیام دلگرم کننده علی کریمی برای پرسپولیسی‌ها

به گزارش افکارنیوز، اوایل هفته مصاحبه تند علی کریمی علیه مدیران پرسپولیس باعث شد برخی از هواداران از دست جادوگر دلخور شوند، به خصوص که او در این گفتگو برای تیم سابقش در داربی هم آرزوی موفقیت نکرده و گفته بود امیدوار است هر تیمی که حقش است بازی را ببرد.

شماره هشت ۲۴ ساعت قبل از شهرآورد تهران در گفتگویی تغییر موضع داد و صمیمانه برای دایی و تیمش آرزوی پیروزی کرد: «برای بازی روز جمعه به عنوان یک پرسپولیسی دوست دارم پرسپولیس برنده شود، اما دوست داشتن کافی نیست که بازی به نفع ما تمام شود. در نهایت امیدوارم بازی جذابی اتفاق بیفتند و همه لذت ببرند. تمام دربی های جهان بازی های جذابی هستند و امیدوارم این بازی هم برخلاف بازی رفت بازی جذاب و دیدنی شود.»

کریمی در مورد اهمیت فاکتور شانس در این قبیل بازی‌ها هم گفت: «طبیعتا شانس می‌تواند تاثیرگذار باشد تا برنده بازی مشخص شود. در نهایت امیدوارم هر تیمی که استحقاق بیشتری داشت برنده باشد، اما به هرحال آرزوی قلبی‌ام این است که پرسپولیس تیم برنده فردا شود.» و پیام جادوگر برای هواداران تیم سابقش: «دوست‌تان دارم و امیدوارم یک جوری بتوانم لطف شما را جبران کنم. شاید زمانی نباشد، اما از خدا می‌خواهم شرایطی به وجود بیاورد تا به هر ترتیبی که امکان داشت لطف‌تان را جبران کنم.»

fataneh sorkh

عضو جدید
قرمزته!

قرمزته!

6...6...6تايي ها*يه داغ رو دل آبيا*10 دقيقه 10 نفره*نگو فتل شد بيچاره*ترسيدن اين دوپينگيا*از تيم خوب قرمزا*منتظري فراري شد*نكو يهو ناراضي شد*همه ميدونن قرمز سروره*پرسپوليس دربي رو ميبره

علیرضا ل

عضو جدید
بازخوانی پرونده مدافع منشوری سابق / چرا عمران زاده منشوری شده بود؟

آتی نیوز: پرداخت جزای نقدی، حبس تعلیقی و تحمل چندین ضربه شلاق حکمی بود که برای مدافع منشوری استقلال از سوی دادگاه های همدان صادر شد و این حکم نیز به مورد اجرا در آمد. عمران زاده به همین جهت از سوی فدراسیون فوتبال منشوری شد و ناچار شد نیم فصل را از فوتبال بیرون بماند.
یکی از اولین کسانی که در فوتبال ایران انگ منشوری بودن را بر پیشانی خود دید و نیم فصل از فوتبالش را با همین بهانه دور از میدان به سر برد، حنیف عمران زاده مدافع تیم استقلال تهران بود که به همراه علیرضا نیکبخت واحدی نامشان را به عنوان اولین منشوری های ایران ثبت کردند.

مدافع استقلال تهران که این روزها با مصاحبه هایش بار دیگر خودش پرونده منشوری بودنش را باز کرده و مدعی است که بی جهت و بی گناه و تنها با کارشکنی مدیرعامل سابق باشگاه پاس منشوری شده و شش ماه از میادین فوتبال دور بود و به همین دلیل به آه و ناله و نفرین در حق مدیرعامل سابق باشگاه پاس می پردازد، در آخرین سال حضورش در این باشگاه به اتهام مزاحمت نوامیس و با شکایت شخصی توسط مامورین انتظامی در کلانتری شکریه همدان بازداشت و پس از تشکیل و تکمیل پرونده، این پرونده به شعبه شماره 2 دادسرای همدان ارجاع شد و مراحل رسیدگی به این پرونده آغاز گردید. سرانجام و پس از مدتها و با توجه به رایزنی های فراوان مسئولین باشگاه پاس با شاکیان خصوصی، شاکی مربوطه و پدرش نسبت به مختومه شدن این پرونده رضایت دادند، اما در نهایت حکم دادگاه عمران زاده را به تحمل ضربات شلاق، حبس تعلیقی و پرداخت جزای نقدی محکوم کرد که در نهایت این حکم برای عمران زاده در تابستان سال 88 به مورد اجرا گذاشته شد.

در این خصوص رضائی معاون کانون هواداران تیم پاس در آن زمان به آتی نیوز می گوید: من خودم مدت ها از طرف باشگاه ماموریت داشتم که پیگیر پرونده قضائی عمران زاده باشم و حتی در مقطعی این بازیکن با سند خانه من که به عنوان وثیقه برای آزادی وی گذاشته بودم از زندان خارج شده بود. همچنین یکی دیگر از اعضای هیات مدیره کانون هواداران باشگاه پاس در آن زمان که مایل به افشای نامش نبود نیز می گوید: بنده از طرف باشگاه پاس از یک سو با حنیف و خانواده اش در ارتباط بودم و از سوی دیگر با شاکی و خانواده او. حتی یکبار هم بنده جواز کسب خود را برای آزادی موقت حنیف در گروی دادگاه گذاشتم که همین موضوع داشت برای بنده و خانواده ام ایجاد دردسر می کرد.

اما متاسفانه بعد از اینکه مشکل حنیف حل شد حتی یک تماس کوچک هم جهت تشکر با من نگرفتند در حالی که زمانی که برای آزادی سند لازم داشتند مرتبا با من در تماس بودند. رمضانی یکی دیگر از مسئولین آن زمان باشگاه پاس نیز با تائید همه اتفاقات روی داده می افزاید: عمران زاده اگر منشوری شد به خاطر عملکرد خودش بود.

این کاملا طبیعی بود که دادگاه رسیدگی به پرونده عمران زاده از احکام صادره در خصوص این پرونده فدراسیون فوتبال را نیز آگاه نماید. ضمن اینکه باشگاه پاس نیز که موظف و مکلف بود که از مراحل طی شده در این پرونده فدراسیون را مطلع سازد وگرنه فعالیت های این باشگاه با مشکل مواجه می شد. اما تمام این اتفاقات محرمانه بود تا حتی المقدور به آبروی حنیف و خانواده اش و همچنین شاکیان پرونده خدشه دار نشود. اما متاسفانه خود حنیف با مصاحبه هائی که انجام داد این موضوع را باز کرد و این درست نیست که حنیف به خاطر عملی که خود انجام داده و تاوان آن را هم پس داده، مدعی شود که آه و ناله اش پشت سر کسی است.

قائم مقام فعلی باشگاه پاس نیز همچنین می گوید: حنیف را سالهاست که می شناسم. او از تیم جوانان و امید پاس در دستگردی شاگرد خود ما بوده. او قلبا بچه خوبیست ولی بعضی وقتها کارهائی می کند که از او بعید است. مثل حالا که مشخص نیست چرا یکبار دیگر خودش بحث منشوری بودنش را مطرح می کند تا بعد از دو سه سالی که از این موضوع می گذرد باز هم اذهان عمومی در فوتبال این خاطرات را به یاد بیاورد.

آخرین ویرایش:

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
لیست 18 نفره بازیکنان پرسپولیس برای دربی 78 به شرح زیر مشخص شدند:

نیلسون، رضا محمدی، سیدجلال حسینی، رضا نورمحمدی، حسین ماهینی، سیدمیثم حسینی، رضا حقیقی، محسن مسلمان، پیام صادقیان، محمدرضا خلعتبری، فرزاد حاتمی، قاسم هنوی، محمد عباس زاده، محسن بنگر، امید عالیشاه، سیدمهدی سیدصالحی، حمیدرضا علی عسگر و محمد نوری.

همچنین برای این مسابقه قاسمی، کمندانی و پولادی از لیست پرسپولیسی ها خط خوردند که این موضوع ناراحتی پولادی را در پی داشت.

امیر عابدزاده که تیم زیر 22 سال را همراهی می کند نیز به این بازی نخواهد رسید.

* بازیکنان پرسپولیس هنگامی که ورزشگاه درفشی فر را به نشانه پایان تمرین ترک می کردند توسط هواداران این تیم به شدت تشویق شده و هواداران از آنها می خواستند به هر شکل ممکن، در بازی فردا استقلال را شکست دهند.

* پلاکاردی به رنگ قرمز تمرین امروز پرسپولیسی ها خودنمایی می کرد و در آن نوشته شده بود «فقط 6»

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل استقلال گفت: صحبت اضافی لازم نیست. متاسفانه کمبود امکانات است که باعث شده صدا خوب نرسد. همه از حساسیت بازی خبر دارند مهم این است که در این بازی به برد نیاز داریم. به مساوی هم فکر نمی کنیم باید فاصله را باصدر کم کنیم همه هدف ما این است که با بازی خوب 3 امتیاز را بگیریم. از ارزش های استقلال همه خبر دارند آنها 5 بازی پشت هم پیروز شدند آنها دنبال برد هستند اما پیروزی برای ما مهم تر و حیاتی تر است برای این کار به میدان می رویم.

وی در مورد اینکه نکونام، منتظری و فرهاد مجیدی از استقلال در دیدار برگشت دربی نیستند، افزود: این ها که نام بردید از بزرگان فوتبال ما هستند. نسبت به نیم فصل اول استقلال بهتر بوده و به صدر رسیده است. بودن این بازیکنان کار را سخت تر می کند اما استقلال همیشه استقلال است.

سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چه توصیه ای برای هواداران دارد،گفت: مثل همه بازی ها مردم به ورزشگاه می آیند خیلی دوست دارم که در کمال ادب و احترام به حریف، هواداران در ورزشگاه حاضر شوند. انشاالله فردا ورزشگاه پر شود و شاهد یک بازی خوب از سوی دو تیم باشیم. مهرداد کفشگری را به علت مصدومیت نداریم سایر نفرات هستند از بهترین ها استفاده می کنیم.

دایی در مورد دربی رفت ادامه داد: کارشناسان باید نظر بدهند من مخالف این هستم که می گویند کیفیت بازی رفت پائین بود هر کس از دیدگاه خود نگاه می کند. سال قبل مگر دربی بهتر از بازی رفت امسال بود؟ برخی رسانه ها مدام از کیفیت پائین لیگ می گویند. شما اگر لیگی را سراغ داشتید کیفیت آن بهتر از امسال بود بگویید امسال به لیگ هجمه وارد شده و گرنه فوتبال ما همیشه همین بوده است به نظر من فوتبال ما از لحاظ فنی بهتر از قبل شده است دوست دارم دربی فنی شود و اینکه هر دو تیم مردانه بازی کنند و هر کس بهتر باشد برنده شود به تیم خودم مطمئنم که دنبال برد هستیم و در زمین تفکر کسب یک امتیاز را نداریم بچه های تیم کاری که خواستیم را انجام می دهند.

دایی در مورد خداحافظی مظفری زاده گفت: از داوران بزرگ است دعا می کنم یکی از بهترین قضاوت های خود را انجام دهد.

سرمربی پرسپولیس در مورد اعتصاب بازیکنان در تمرین دیروز این تیم گفت: شاید این اتفاق به تیم ما وقفه وارد کرد مطمئن باشید امروز این کار را جبران می کنیم. بدانید که بچه های من همه چیز را دور انداختند و فقط به بازی فردا فکر می کنند به دور از همه مشکلات فقط فکرمان بازی است. هواداران مطمئن باشند کسی کم نمی گذارد و همه با تمام توان کار می کنند همه چیز را کنار گذاشتیم تا فردا بازی خوبی انجام دهیم به بازیکنانم اعتماد دارم می دانم همه با جان و دل بازی می کنند تا نتیجه خوبی بگیریم. خیلی وقت است مشکلات مالی داریم. متاسفانه خیلی ها مصاحبه کردند و گفتند اما گوش شنوا نیست. کسی مثل رویانیان به تنهایی نمی تواند مشکل مالی را برطرف کند. شاید وزارت ورزش از رویانیان خوشش نمی آید در این صورت چرا دود این مسئله باید به چشم هواداران برود مگر یک نفر می تواند این همه هزینه را تامین کند او تمام تلاش خود را انجام داده است. بچه ها چیزی نگرفتند و فقط وعده می دهیم. خانه خریدند و در آن ماندند چرا که پول ندارند. می دانم لوازم خانه بچه ها در کامیون است و تا پول ندهند نمی توانند جا به جا شوند. باید این مشکلات را حل کرد بعد انتظار دیگری داشته باشیم.

وی در مورد اینکه آیا ممکن است بعد از دربی بازهم تمرین از سوی بازیکنان تحریم شود، خاطرنشان کرد: بعد از دربی در این مورد تصمیم می گیریم همه با هم هستیم اگر تصمیمی باشد کادر فنی و بازیکنان با هم می گیرند.

دایی در مورد حضور مدیران در تمرین دو تیم گفت: انشاالله اثر مثبت داشته باشد و باعث حضور هواداران هم در ورزشگاه شود.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]نیمه اول دربی ۷۸؛ زشت مثل همیشه؛ درگیری به جای فوتبال![/h]
پرسپولیس نیوز : در نیمه اول دربی ۷۸ شاهد یک بازی سرد و بی‌کیفیت از نظر فنی بودیم مسابقه‌ای که در آن کوچکترین موقعیت جدی گل خلق نشد. در هفته بیست و سوم لیگ برتر از ساعت 14 و 30 دقیقه در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود 90 هزار تماشاگر بین دو تیم استقلال و پرسپولیس آغاز شد که نیمه اول بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

در دقیقه 4 ضربه کاشته محمدرضا خلعتبری با اختلاف نسبتا کمی از بالای دروازه استقلال به اوت رفت.

در دقیقه 6 اولین ضربه کرنر استقلال را تیموریان زد که ضربه او با برخورد به مدافعان پرسپولیس بار دیگر به کرنر رفت. ضربه کرنر دوم را هم تیموریان زد که ضربه سر عمران‌زاده بر روی تور دروازه پرسپولیس فرود آمد.

در دقیقه 9 مسابقه پیام صادقیان یک ضربه خشن روی سینه سیاوش اکبرپور زد که همین مسئله باعث شد خلعتبری و صادقیان دو بازیکن پرسپولیس با یکدیگر درگیری لفظی شدیدی پیدا کردند. بعد از این درگیری و خطا ، توپ بیشتر در میانه میدان در جریان داشت و اتفاق خاصی روی دروازه‌ها رخ نداد.

در دقیقه 25 خطای بنگر روی مهرداد اولادی هم یکی دیگر از اتفاق‌های مهم! نیمه اول بود که باعث شد بازیکنان کمی با هم دوباره جر و بحث کنند.

در دقیقه 31 مهرداد اولادی با لگد به گردن سیدجلال حسینی مدافع پرسپولیس کوبید که این صحنه از دید داور پنهان ماند.

در دقیقه 33 امیر قلعه‌نویی به اینکه اوت دستی به پرسپولیس رسید اعتراض کرد و داور بعد از این اعتراض با نقض تصمیم کمک داور اوت را به استقلال داد.

در دقیقه 37 سانتر ارسالی خسرو حیدری را مدافعان پرسپولیس دفع کردند.

در دقیقه 39 ضربه ارسالی محمد نوری را مدافعان استقلال برگشت دادند.

در دقیقه 44 هم ضربه کاشته تیموریان حتی به محوطه جریمه نرسید.

در دقیقه 44 شوت پیام صادقیان از پشت محوطه جریمه با اختلاف زیاد به اوت رفت.

در نیمه اول خبری از فوتبال هجومی، زیبا، تماشاگر پسند و تاکتیکی نبود. وعده‌ای که سرمربیان دو تیم داده بودند ولی این قول عملی نشد، در نیمه اول بیشتر شاهد درگیری‌های لفظی و فیزیکی و گردش توپ در میانه زمین بودیم. نیمه اول مسابقه مثل دربی‌های گذشته از نظر فنی کیفیت مطلوبی نداشت یک بازی زشت.

سعید مظفری‌زاده داور مسابقه به پیام صادقیان و محمد نوری از پرسپولیس و پژمان نوری از استقلال کارت زرد نشان داد.

استقلال اکنون با 44 امتیاز صدرنشین لیگ برتر است و حتی در صورت شکست یا مساوی در این مسابقه هم صدرنشین باقی می‌ماند.

پرسپولیس 40 امتیازی هم در رده سوم جدول قرار دارد.

mehrdad50

عضو جدید
بهترين محمد نوری فصل / مسلط ، باهوش اما بدشانس

نوري حتي اين فرست را داشت تا زننده تنها گل بازي باشد اما ضربه ايستگاهي او با سوپر واكنش رحمتي مواجه شد.
سايت گل- بدون ترديد محمد نوري يكي از بهترين بازيكنان داربي بود. او كه به واسطه مصدوميت مهرداد كفشگري در دو بازي اخير قرمزها مجال خودنمايي درون تركيب را پيدا كرده بود در داربي هفتاد و هشتم يك نمايش بي نقص را ارائه داد. نوري كه با تجربه ترين پرسپوليسي داربي به حساب مي آمد به بهترين شكل ممكن در ميانه ميدان براي قرمزها توپ را پخش كرد و در كارهاي دفاعي بر خلاف تصورات پيشين موفق عمل كرد.
نوري حتي اين فرصت را داشت تا زننده تنها گل بازي باشد اما ضربه ايستگاهي او با سوپر واكنش رحمتي مواجه شد.
قطعا از اين به بعد دايي بيشتر به اين هافبك اعتماد مي كند.

علیرضا ل

عضو جدید
يه اتوبوس آدم گذاشتن جلو دروازشون. يه نفر هم گذاشتن وسط زمين واسه هوچی گری و اوباشی.
كله مرغی توی دربيا مياد فقط واسه مساوی
رفت و برگشت بهترين بازيكن فنی از پرسپوليس بود. وحشی ترين بازيكن هم "ضدفوتباليان" بود كه يه نفری گند زد به بازی

mehrdad50

عضو جدید
دایی: آنها يك درصد هم شانس نداشتند
آنها را مثل كف دستم مي شناختم/ اندو تو شكم داور بود/ خوب بوديم احتياج به تعويض نبود

امروز عدالت فوتبال رعایت نشد و در بازی که بسیار برتر از حریف بودیم نتوانستیم پیروز شویم.

سايت گل-علی دایی در نشست خبری بعد از دربی اعتقاد داشت كه امروز عدالت به هيچ عنوان رعايت نشد. او تيمش را مستحق سه اميتاز اين بازي مي دانست.

از نتيجه راضي هستيد؟
امروز عدالت فوتبال رعایت نشد و در بازی که بسیار برتر از حریف بودیم نتوانستیم پیروز شویم. ما همه کار انجام دادیم. موقعیت‌های بیشتری داشتیم اما به نتیجه نرسیدیم.استقلال در نیمه اول تقریبا پا به پای ما پیش آمد اما در نیمه دوم به هیچ عنوان حتی شانس یک درصدی هم روی دروازه ما نداشت.

چه شد گل نزديد؟
متاسفانه بازیکنان ما در دو، سه صحنه در لحظه آخر که باید سانتر یا پاس درست می‌دادند اشتباه کردند و این دیدار جزو بازی‌هایی خواهد بود که افسوسش ر اخواهم خورد به ویژه در نیمه دوم که ببینید توپ کجا بود و چه موقعیت‌های خوبی از دست ما رفت. از کناره‌ها به خوبی حرکت کردیم، ارسال و شوت‌های خوبی داشتیم اما هیچ کدام درون دروازه نرفت. فوتبال همین است و من می‌توانم به بازیکنان تیم خود خسته نباشید بگویم و برای سعید مظفری‌زاده در زندگی شخصی‌اش آرزوی موفقیت دارم.

اعتراض بازيكنان استقلال به داور
آندرانیک تیموریان در تمام صحنه‌های بازی در شکم داور بود و اگر جای آنها با هم عوض می‌شد بهتر بود و چیزی تغییر نمی‌کرد.

نيمه دوم و تغيير روش
بین دو نیمه با بازیکنان صحبت کردم و با توجه به اینکه استقلال را مانند کف دست می‌شناختیم راه‌های نفوذ این تیم را بستیم. تیم ما از چپ و راست بر روی دروازه استقلال حمله می‌کرد اما آنها از این دو سمت نتوانستند ارسال کنند و این تیم را خلع سلاح کردیم.در مجموع کار خود را به خوبی انجام دادیم بازیکنان ما همه کار کردند اما بدشانس بودیم و توپ‌های ما درون دروازه نرفت.

شانس قهرمانی پرسپوليس
ما تمام بازی‌های سخت خود را به جز سپاهان انجام دادیم و می‌توانیم امیدوار باشیم که در هفته‌های باقیمانده 4 امتیاز اختلاف را جبران کنیم. چرا نتوانیم قهرمان شویم؟ برای بازی‌های آینده بهتر تمرین می‌کنیم تا قهرمان شویم.تیم من شرایط بحرانی بزرگی را پشت سر گذاشت و به این بازی رسید. حل کردن این شرایط و انجام چنین بازی فقط از عهده بازیکنان پرسپولیس برمی‌آید. این بازیکنان با توانایی‌هایی که دارند می‌توانند قهرمان لیگ شوند.

چرا تعويض نكرديد؟
بهتر است در خصوص مسائل فنی من نظر بدهم اما تیم من آنقدر خوب و عالی بازی کرد که احتیاجی به تعویض ندیدیم. عالیشاه دقیقه 90 هم کار خود را انجام داد. متاسفانه ما فوتبال را از یک بعد نگاه می‌کنیم که کار اشتباهی است. یک بازیکن هم باید در بعد دفاعی و هم در بعد حمله خوب باشد. شما نگاه کنید ما سمت راست استقلال را کاملا کنترل کردیم و این سمت استقلالی‌ها در بازی نبود. عالیشاه و حسینی بسیار خوب بازی کردند بچه‌ها آنقدر خوب بودند که لزومی ندیدم تعویض کنم. من زمانی دست به تعویض می‌زنم که بازیکنم خوب بازی نکند و یا دستوراتم را به درستی اجرا نکند.

mehrdad50

عضو جدید
[h=1]بنگر: تيموريان مي‌تواند قاضي شود[/h]
[h=2]مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آندرانيک تيموريان در هر صحنه به داور توضيح مي‌داد و بهتر است به جاي بازي در دادگاه قضاوت کند.[/h]
محسن بنگر پس از تساوي بدون گل پرسپوليس و استقلال در دربي 78 گفت: به نظر من آندرانيک تيموريان مي‌تواند از اين به بعد جاي بازي در دادگاه قضاوت کند؛ در هر صحنه‌اي که خطايي هم اتفاق مي‌افتاد او جلو مي‌آمد و اين مسئله را براي داور توضيح مي‌داد.

به نقل از فارس، وي در مورد درگيري که با مهدي رحمتي پيدا کرد، اظهار داشت: رحمتي از برادر به من نزديک‌تر است و هيچ مشکلي با يکديگر نداريم.

بنگر تأکيد کرد: تيمي که در صدر جدول قرار دارد، يک بار وارد محوطه جريمه ما نمي‌شود. جا دارد به آنها به خاطر اين اتفاق تبريک بگوييم چرا که توانستند تساوي را به خود اختصاص دهند. وقتي استقلال 11 نفره دفاع مي‌کند بازي بهتر از اين نمي‌شود.

وي افزود: هنوز راه زيادي تا پايان مسابقات باقي است ما با تمام تيم‌هاي صدرنشين بازي کرديم. از اين پس آنها با هم بازي دارند و اتفاقات زيادي مي‌افتد.

mehrdad50

عضو جدید
نيلسون ؛ چهار دربی بدون واكنش!

نیلسون در اين 360 دقيقه گل نخورده اما عجيب تر آنجاست كه حتي يك وكنش فوق العاده هم مقابل استقلالي ها نشان نداده!

سايت گل – نمي دانيم تقصير را گردن امير قلعه نويي و بازيكنانش بياندازيم يا به قدرت خط دفاعي پرسپوليس اشاره كنيم كه باعث شدند نيلسون كوريا جونيور در 4 دربي دو سال اخير حتي يك واكنش هم در اين بازي نداشته باشد و هيچ سيوي از او در اين بازي بزرگ نبينيم!
نيلسون در اين 360 دقيقه گل نخورده اما عجيب تر آنجاست كه حتي يك وكنش فوق العاده هم مقابل استقلالي ها نشان نداده تا هواداران دو تيم از او صحنه اي در دربي ها به ياد نداشته باشند.
بدون شك اگر گلر 37 ساله برزيلي در پايان فصل از پرسپوليس جدا شود هواداران پرسپوليس و اهالي فوتبال هر چقدر به ذهن شان فشار بياورند حتي رنگ لباس نيلسون در اين 4 دربي را هم به خاطر نخواهند آورد!
الته جدا از اين بازي و بازي هاي فصل قبل در ديدار رفت همين فصل دو سه بار دروازه او تهديد شد اما ساموئل و مجيدي و نكونام دروازه را كج ديدند تا نيلسون يك ركورد جاودانه در دربي بر جاي بگذارد:360 دقيقه بدون يك واكنش خاطره انگيز و به ياد ماندني!​