کلوپ طرفداران پرسپولیس

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب نظرشما؟

ب نظرشما؟

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس کدام بازیکن بود؟

• 1 - رضا حقیقی
  • 2 - پیام صادقیان
  • 3 - محمدرضا خلعتبری
  • 4 - سیدمهدی سیدصالحی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشحالی هزار هوادار در مقابل ورزشگاه/ تذکر دایی برای حفظ حرمت کرمانی ها ، جیمی جامپ آزاد شد

پرسپولیس نیوز : حدود هزار هوادار پرسپولیس پس از برتری برابر مس کرمان در مقابل ورزشگاه باهنر به خوشحالی و جشن و شادی پرداختند.
تیم فوتبال پرسپولیس در هفته هجدهم لیگ برتر موفق شد با 6 گل مس کرمان را شکست دهد.

پس از این بازی حدود هزار هوادار پرسپولیس در مقابل ورزشگاه باهنر کرمان به شادی و خوشحالی پرداختند و جشن و شادی را در خیابان‌های کرمان راه انداختند.

اتوبوس قرمزپوشان و داوران نیز با اسکورت موتورسواران و ماشین های پلیس به سمت فرودگاه رفت تا به تهران بازگردد.

آتیلا حجازی و مسئولان مس نیز قرمزپوشان را بدرقه کردند.
همچنین با وساطت شیرینی و پنجعلی هوادار پرسپولیس که در انتهای بازی وارد زمین شده بود آزاد شد. بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی شش بر صفر مقابل مس کرمان و شکستن طلسم ناکامی ها در کرمان به پایکوبی در رختکن پرداختند اما علی دایی به محض رسیدن به رختکن یک نکته اخلاقی و جوانمردانه را با آنها در میان گذاشت.

دایی به شاگردانش گفت: شادی و خوشحالی از برد پرسپولیس حق شماست. شما زحمت کشیدید و ما از شما ممنونیم اما یک نکته را فرموش نکنید. فوتبال از این اتفاقات زیاد دارد. توپ گرد است و زمین دراز. یک وقتی می بازی و یک وقتی هم مثل امروز با شش گل می بری. من از شما درخواست می کنم احترام تیم حریف را نگه دارید و در مصاحبه هایتان روی این موضوع دفت داشته باشید. همین پارسال من با راه آهن به کرمان آمدم و چهار گل خوردیم ولی حالا شش گل زده ایم. در فوتبال از این اتفاقات زیاد می افتد. در مصاحبه هایتان طوری صحبت نشود که احترام تیم حریف و شرایط آنها را حفظ نکنید.

سیدجلال حسینی هم درباره پاداش برد با من صحبت کرد و آن را پیگیری می کنم. پس از صحبت دایی بازیکنان پرسپولیس برای سرمربی تیم خود دست زدند و تاکید کردند که موارد مورد نظر دایی را رعایت خواهند کرد.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسلمان: خوشحالم که اولین گل من برای پرسپولیس با 5 گل دیگر همراه شد

پرسپولیس نیوز : مهاجم تیم پرسپولیس گفت: خوشحالم مقابل مس کرمان اولین گلم را برای پرسپولیس زدم که با 5 گل بعدی هم‌تیمی‌هایم همراه شد.
محسن مسلمان در مورد پیروزی 6 بر صفر پیروزی مقابل مس کرمان گفت: از کسب این پیروزی بسیار خوشحال هستم. اولین گلم را برای پرسپولیس به ثمر رساندم که با 5 گل دیگر همراه شد. خوشحالم توانستیم 6 گل به مس کرمان بزنیم.

وی افزود: توانستیم مس کرمان را در خارج از خانه شکست دهیم چرا که امسال در دیدارهای بیرون از خانه کمتر به پیروزی رسیدیم. امیدوارم بتوانیم صدر جدول را حفظ کنیم. برای پیروزی به کرمان آمدیم اما فکر نمی‌کردیم 6 گل بزنیم.

وی در مورد عملکرد داوری خاطر نشان کرد: در مورد قضاوت داور نظر خاصی ندارم. همانطور که در دیدارهای قبلی صحبتی در این رابطه انجام ندادم این بار نیز حرف خاصی نمی‌زنم.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
صادقیان: فکر نمی‌کردم به مس 6 گل بزنیم

پرسپولیس نیوز : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدوار به پیروزی بودیم اما فکر اینکه 6 گل بزنیم را نمی‌کردم.

پیام صادقیان در مورد پیروزی 6 بر صفر پرسپولیس مقابل مس کرمان گفت: بازی بسیار خوبی بود، مس نیز عملکرد خوبی داشت. خوشحالم که توپ‌های ما به گل تبدیل شد و توانستیم پیروزی شیرینی کسب کنیم.

وی در مورد عملکرد داوری خاطر نشان کرد: در مورد داوری صحبت نمی‌کنم.

صادقیان در مورد اینکه آیا فکر می‌کرد بتوانند 6 گل به ثمر برسانند، عنوان کرد: فکر می‌کردم برنده شویم اما فکر اینکه 6 گل بزنیم را نمی کردم.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مس کرمان-استقلال پیوندتان مبارک
راستش واسه من لذتی که تو 6 تایی کردن تیم های جلو پرسپولیس هست اگه تیم ایران قهرمان جام جهانی بشه به این اندازه خوشحال نمیشم به نظر من سید صالحی بهترین بازیکن بود چون هم یه پنالتی گرفت.هم یه گل زد

آخرین ویرایش:

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]همه بردهای شش تایی پرسپولیس / از تاج تا مس[/h]
ارتش سرخ دات كام :
پرسپولیس در طول تاریخ خود فراز و نشیب های زیادی داشته است ، این تیم رکورددار پرگل ترین بردهای لیگ های ایران است :
پرسپولیس در لیگ ازادگان 10 بر 1 شاهین بوشهر را در هم شکسته و در لیگ برتر 8 بر 2 پگاه گیلان ( داماش کنونی ) را شکست داد که این دو برد پرگل ترین بردهای تاریخ پرسپولیس اند .

این تیم بردهای شش برصفرزیادی نیز در طول تاریخ خود داشته است :

پرسپولیس 6 - 0 تاج سنندج ( استقلال سنندج ) / سال 1350 / زیرگروه باشگاه های ایران

پرسپولیس 6 - 0 سپاهان اصفهان / سال 1350 / قهرمانی باشگاه های ایران

پرسپولیس 6 - 0 تاج تهران ( استقلال تهران ) / سال 1352 / لیگ تخت جمشید

پرسپولیس 6 - 0 پگاه گیلان / سال 1384 / لیگ برتر

پرسپولیس 6 - 0 پیکان / سال 1391 / لیگ برتر

پرسپولیس 6 - 0 ملوان / سال 1391 / جام حذفی

پرسپولیس 6 – مس کرمان 0 / سال 1392 / لیگ برتر

بردهای 6-1

پرسپولیس 6 - 1 تاج شیراز ( استقلال شیراز ) / سال 1349 / لیگ منطقه ای باشگاه های ایران

پرسپولیس 6- شاهین 1( باشگاه های تهران/ 1363)

پرسپولیس 6 - 1 دارایی تهران / سال 1368 / لیگ قدس

پرسپولیس 6 - 1 ذوب آهن اصفهان / سال 1373 / لیگ آزادگان

پرسپولیس 6 - 1 الشباب / سال1391 / قهرمانی آسیا

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
گزارشگر وقتی جیمی جامپ پرید تو زمین گفت خدا کنه داور دیگه وقت اضافه اینو حساب نکنه :w15:

این گزارشگره واقعاً جالب بود!! انگار داره بازی پرسپولیس با دشمن خونیش رو گزارش میکنه. تا جایی که راه داشت از مس بد گفت!!

mehrdad50

عضو جدید
مظلومي و تجديد خاطره 6 تاي 52 از روي نيمكت

باخت 6 بر صفر برای مظلومی در کرمان یادآور باخت تاریخی در دربی 16 شهریور 52 بود

سایت گل – شاید پرویز مظلومی بعد از اخراجش از سوی احمد صالحی داور اصفهانی بازی با پرسپولیس فکرش را نمی کرد باخت 3 بر صفر تبدیل به شکست 6 گله شود که برای پرسپولیسی ها عدد مقدس به حساب می آید وگرنه بعید بود انگشت ها را به علامت عدد 4 به آنها نشان دهد.با این حال باخت 6 بر صفر برای مظلومی در کرمان یادآور باخت تاریخی در دربی 16 شهریور 52 بود.روزی که پرویز خان همراه با عباس نوین روزگار ، حسن نگارش ، حسن روشن ، هادی نراقی و منصور رشیدی روی نیمکت تاج نشسته بودند که این سه تای آخر به عنوان بازیکن جانشین به زمین رفتند اما مظلومی فرصت بازی پیدا نکرد.آن روز مظلومی شاهد شکست تاریخی تیمش مقابل پرسپولیس از روی نیمکت بود اما امروز از رختکن و با فاصله کمی از نیمکت باخت دردناک تیمش باز هم با همان عدد مقدس پرسپولیسی ها را تجربه کرد.​

fataneh sorkh

عضو جدید
6تا يادت باشه...

6تا يادت باشه...

عشقم دوباره اومد صدر! اونم با چه بردي! 6تا گل... اونم تيمي كه سرمربيش كسي نيس جز آقاي سوخته موخته! حقش بود...
اين برد رو به همه ي عاشقاي پرسپوليس تبريك مي گم . به اميد بردهاي بعدي و له كردن هر چي دوپينگيه!

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای مظلومی حالا هی برو عدد 4 رو نشون هوادارا بده .. چوب خدا صدا نداره ......اون از دربی که مشت نشون هوادارا دادی خدا بوسیله ایمون چیکارت کرد اینم از الان که اخراج شدی به هوادارای پرسپولیس عدد 4 نشون دادی خدا 6 تاییت کرد ...