والا هر مربی ایرانی از این پرتغالی بهتر بود حتی استیلی بیچاره که با اون وضع اخراج شد تیمش تو 4-5 تیم بودهر مربی ایرانی نه.....مربی درست حسابی.....که بازی کسل کننده نکنه.....یحیی که فعلا حرف نداره
والا هر مربی ایرانی از این پرتغالی بهتر بود حتی استیلی بیچاره که با اون وضع اخراج شد تیمش تو 4-5 تیم بودهر مربی ایرانی نه.....مربی درست حسابی.....که بازی کسل کننده نکنه.....یحیی که فعلا حرف نداره
تیم ژوزه دفاعی بود درست، ولی من فکر میکنم بازیکنا اینطور که الان دارن بازی میکنن اون موقع بازی نمیکردن ..هر مربی ایرانی نه.....مربی درست حسابی.....که بازی کسل کننده نکنه.....یحیی که فعلا حرف نداره
تیم ژوزه دفاعی بود درست، ولی من فکر میکنم بازیکنا اینطور که الان دارن بازی میکنن اون موقع بازی نمیکردن ..
بازیکنا یحیی رو دوست دارن و براش از جون مایه میزارن ولی تو تیم ژوزه حتی دوندگی آنچنانی هم نداشتن ..
البته ژوزه هفته های اول ترکیبش دفاعی نبود ولی بعدا که ضدحمله خوردیم مجبور شد با 3 دفاع بازی کنه و بنظرم اشتباه کرد اینقد این کارو تکرار کرد ..ما نباید با اون سیستم دفاعی رو بازی میکردیم ...
متاسفانه شاهد اینیم که بازیکنایی مثل رهبری فر و انصاریان و عبدی که ازشون توقع داریم تو این شرایط میان به ضد گل محمدی صحبت میکنن .. یه عادت بدی که بعض ها دارن اینه که نمیخوان و چشم ندارن موفقیت ها کسی رو ببینن حالا انصاریان توقعی ازش نمیره اگه از این حرف ها بزنه ولی رهبری فر و عبدی چرا؟!!!!
اون کارت اعتباری نیست کارت هواداریه !بچه شما که طرفدار پرسپولیس هستید،میشه بگید که اینی که من شنیدم راسته یا نه؟
شنیدم که کسی که توی سایت باشگاهتون عضو بشه، یه کارت اعتباری بهش میدن که توی هرجا که بره برای خرید،بهش تخفیف میدن.
راسته؟
اسامی 18 بازیکن پرسپولیس اعلام شد/ تمرین پنالتی برای بازی با نفت |
اسامی 18 بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی با نفت تهران در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اعلام شد. |
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال پرسپولیس آخرین تمرین خود برای دیدار با نفت تهران در مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی باشگاههای کشور را امروز دوشنبه در مجموعه درفشیفر برگزار کرد. در تمرین امروز که وینگو بگوویچ هم با لباس ورزشی در آن حاضر شده بود، یحیی گلمحمدی تمریناتی را بر اساس برنامههای بازی فردا طراحی کرده بود، اجرایی کرد. از آنجا که در صورت تساوی در جام حذفی، ضربات پنالتی برنده بازی را تعیین میکند، سرخپوشان با نظر کادر فنی تمرین پنالتی هم انجام دادند. همچنین در پایان این تمرین اسامی 18 بازیکن برای بازی با نفت اعلام شد که این اسامی عبارتند از: نیلسون کورهآ، امیر عابدزاده، رضا نورمحمدی، محسن بنگر، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، مهدی مهدویکیا، رضا حقیقی، علی کریمی، امیرحسین فشنگچی، محمد نوری، محمدرضا خانزاده، کریم انصاریفرد، هادی نوروزی، غلامرضا رضایی، مارکو پروویچ و عادل کلاه کج. تیم فوتبال پرسپولیس فردا سه شنبه در چارچوب مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی در ورزشگاه آزادی به مصاف نفت تهران خواهد رفت. این بازی ساعت 16:30 برگزار میشود. |
بچه شما که طرفدار پرسپولیس هستید،میشه بگید که اینی که من شنیدم راسته یا نه؟
شنیدم که کسی که توی سایت باشگاهتون عضو بشه، یه کارت اعتباری بهش میدن که توی هرجا که بره برای خرید،بهش تخفیف میدن.
راسته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |